Lolával kivételesen a Szigeten futott össze a Tabu Tv stábja, ahol kiderült nem igazán van ideje fesztiválozni az énekesnőnek, de még ha lenne is, akkor sem aludna sátorban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lola fesztiválozna, de nem ér rá
2011. augusztus 15. 21:47
Vagy 32 évesnek néz ki a képen XD
Am meg ez legyen a legnagyobb problémája.
Am meg ez legyen a legnagyobb problémája.
2011. augusztus 15. 21:58
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.08.15. 21:50)
Kíváncsi lennék, hogy a TabuTV szerkesztője tanult-e helyesírást az általános iskolában. Ahhoz már igencsak műveletlennek kell lenni, hogy valaki olyat írjon le, hogy "mennyek"...
Kiváncsi vagyok miért nekünk írod ezt le, nem mi tudjuk kijavítani, hanem Te ...
Ez olyan mint az utak mellett az ÚTHIBÁK tábla - kiteszik ahelyett, hogy megcsinálnák és kijavítanák.
Lola meg ne sápítozzan, az a baj, hogy nem hívták meg fellépni?
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2011. augusztus 15. 22:01
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.15. 21:58)
Kiváncsi vagyok miért nekünk írod ezt le, nem mi tudjuk kijavítani, hanem Te ...
Ez olyan mint az utak mellett az ÚTHIBÁK tábla - kiteszik ahelyett, hogy megcsinálnák és kijavítanák.
Ki is javítottam, csak remélem, hogy eljut ahhoz, aki ezeket a kritikán aluli helyesírású és fogalmazású cikkeket beküldi (természetesen nem a feltöltőre gondolok, mert ő csak felteszi, amit küldenek).
2011. augusztus 15. 22:03
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
" én nem hánytam" ó, tényleg? még jó, hogy nem hányt. elég gusztustalan tud lenni egy ilyen mértékig berúgott nő. az pedig a mai Magyarországon nem mindenkinek evidens, hogy egy egyhetes fesztivál alatt hotelban vagy apartmanban lakjon.
2011. augusztus 15. 22:04
Lolát én igen szeretem, de ez most tényleg nem a legjobb képe
2011. augusztus 15. 22:10
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Jajj... Hát szegénykének nincs ideje? Mi jót csinál? Falunapokra jár? Ez csupán azért van mert egy normális fesztiválra senki nem hívná meg. Valahogy nem az ő stílusa...
2011. augusztus 16. 07:35
De öregnek néz ki ezen a képen...zavodni egyetértek!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.