Lolával kivételesen a Szigeten futott össze a Tabu Tv stábja, ahol kiderült nem igazán van ideje fesztiválozni az énekesnőnek, de még ha lenne is, akkor sem aludna sátorban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lola fesztiválozna, de nem ér rá
2011. augusztus 15. 21:47
Vagy 32 évesnek néz ki a képen XD
Am meg ez legyen a legnagyobb problémája.
Am meg ez legyen a legnagyobb problémája.
2011. augusztus 15. 21:58
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2011.08.15. 21:50)
Kíváncsi lennék, hogy a TabuTV szerkesztője tanult-e helyesírást az általános iskolában. Ahhoz már igencsak műveletlennek kell lenni, hogy valaki olyat írjon le, hogy "mennyek"...
Kiváncsi vagyok miért nekünk írod ezt le, nem mi tudjuk kijavítani, hanem Te ...
Ez olyan mint az utak mellett az ÚTHIBÁK tábla - kiteszik ahelyett, hogy megcsinálnák és kijavítanák.
Lola meg ne sápítozzan, az a baj, hogy nem hívták meg fellépni?
1 felhasználónak tetszik:
El Mexicano
2011. augusztus 15. 22:01
Idézet (_ToTo_ @ 2011.08.15. 21:58)
Kiváncsi vagyok miért nekünk írod ezt le, nem mi tudjuk kijavítani, hanem Te ...
Ez olyan mint az utak mellett az ÚTHIBÁK tábla - kiteszik ahelyett, hogy megcsinálnák és kijavítanák.
Ki is javítottam, csak remélem, hogy eljut ahhoz, aki ezeket a kritikán aluli helyesírású és fogalmazású cikkeket beküldi (természetesen nem a feltöltőre gondolok, mert ő csak felteszi, amit küldenek).
2011. augusztus 15. 22:03
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
" én nem hánytam" ó, tényleg? még jó, hogy nem hányt. elég gusztustalan tud lenni egy ilyen mértékig berúgott nő. az pedig a mai Magyarországon nem mindenkinek evidens, hogy egy egyhetes fesztivál alatt hotelban vagy apartmanban lakjon.
2011. augusztus 15. 22:04
Lolát én igen szeretem, de ez most tényleg nem a legjobb képe
2011. augusztus 15. 22:10
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Jajj... Hát szegénykének nincs ideje? Mi jót csinál? Falunapokra jár? Ez csupán azért van mert egy normális fesztiválra senki nem hívná meg. Valahogy nem az ő stílusa...
2011. augusztus 16. 07:35
De öregnek néz ki ezen a képen...zavodni egyetértek!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.