Dianna Agron - heading to pool party at a friend's house - August 13, 2011
2011. augusztus 15. 16:59
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Ez a haj, és a szemüveg
14 felhasználónak tetszik:
mileyselenademi,
Rékakroki72,
Domcicc,
amira17,
Lady Suzy,
Tina91,
BunnyGirl,
Hollywood^^,
DiscoDiva,
tothbianka,
chrisBrown14,
Pixie Buue,
miss_areo,
Pandus
2011. augusztus 15. 17:44
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
Szerintem csinos volt.
2011. augusztus 15. 17:48
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
köszi a képeket. mondjuk szerintem kicsit érdekes csíkos pólóban és virágmintás szoknyában...
2011. augusztus 15. 18:13
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Most állandóan a haján fog mindenki rágódni, mint Emma Watsonnál? Én vagyok az egyedüli, aki szerint így is szuperül néz ki, még a totál rózsaszín hajjal is, ami egyébként is csak múló dolog volt a forgatás miatt?
Ezeken a képeken is csak a ruhái mintájával van gond, de külön-külön mindkét ruhadarab jól néz ki, csak párosítva nem olyan tökéletes.
Ezeken a képeken is csak a ruhái mintájával van gond, de külön-külön mindkét ruhadarab jól néz ki, csak párosítva nem olyan tökéletes.
9 felhasználónak tetszik:
saii,
Lady Suzy,
Tina91,
Hollywood^^,
DiscoDiva,
chrisBrown14,
Pixie Buue,
miss_areo,
Pandus
2011. augusztus 15. 23:34
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Nekem sincs semmi bajom a hajával, sőt, ha nincs így összefogva neki, akkor még szebb is, mint hosszú hajjal, de nekem még így is tetszik. A szép arca mellett másodlagossá válik a haja, felőlem kopasz is lehetne, az arca akkor is szép marad.
A ruhapárosítással nekem is lenne egy-két problémám, de ettől eltekintve gyönyörű volt. Köszi a képeket.
A ruhapárosítással nekem is lenne egy-két problémám, de ettől eltekintve gyönyörű volt. Köszi a képeket.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.