A TV2 műsorvezetőjének képeivel a világhálón éltek vissza, ugyanis feltöltötték aktfotóit az egyik közösségi portálra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszaéltek Liptai Claudia képeivel
2011. augusztus 15. 16:56
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
kellemetlen ügy.
2011. augusztus 15. 17:05
Szegény! Ez elég durva! Egyépként remélem hogy marad a megasztárban mert én szerintem ő volt az edigi legjobb!
2011. augusztus 15. 17:52
|
|
Claudiiadirectioner ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 371 Azonosító: 144535 offline
|
kicsit most mérges vagyok mert múlt héten már én is írtam egy cikket erről a sztoriról...és hát igen :@ na mind1
és hogy témánál maradjak : szörnyű h milyen emberek vannak :'P nincs jobb dolguk annál h másokat járassanak le -.-""
és hogy témánál maradjak : szörnyű h milyen emberek vannak :'P nincs jobb dolguk annál h másokat járassanak le -.-""
2011. augusztus 15. 18:02
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
kellemetlen
2011. augusztus 15. 18:04
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
szánalmasak az ilyen emberek. Nincs jobb dolguk??
2011. augusztus 15. 18:53
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Claudia!Bár én írtam ezt a cikket,de hidd el:MEGÉRTELEK.Igazad van.Ma több cikket írtam,és hát meglepődtem,hogy mások Backstreet Boys-os cikkét betették,de nekem olyan cikkeimet nem tettek be,amik olyan népszerű és felkapott sztárokról szóltak,mint Lady GaGa,Adam Lambert,A Glee,Jude Law,Johnny Depp,Shakira.Azt megértem,hogy Gary Barlow-ról nem tették be,de írtam már a köv.Bridget Jones Naplójáról és azt sem tették be.Azértszerintem ezek nagy része azért több embert is érdekel.
1 felhasználónak tetszik:
Claudiia
2011. augusztus 15. 19:45
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Mostanában egyre több ilyen fordul elő.Tényleg nem értem,hogy néhány embernek már okoz az boldogságot,ha a sztárokat piszkálják.Foglalkozna inkább a saját életével,ha egyáltalán van olyan neki.
2011. augusztus 15. 21:00
egyes emberek őrömet lelnek ha a sztárokat szívatják
szomorú és szánalmas dolog
"
2011. augusztus 15. 21:10
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Hát vannak ilyen emberek,h szórakoztatónak találják,ha a sztárokat szivatják.
Szánalmas dolog.sleep.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.