Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 07. 19:56 #1921
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Minmi @ 2014.08.07. 19:36)
Hát ha valamelyik vállalat tart rá igényt akkor biztosan lesz valami. De ez a jövő zenéje, hiszen Hwayoung-ot is a botrány után tárt karokkal várta egy másik vállalat.
Mondjuk szerintem több, mint valószínű, hogy Areum karrierje csupán az a rövid 1 év volt a T-ARA-val. Sajnálom, mert tehetséges volt, azonban ha szólóztatnák nem hiszem, hogy óriási hírneve lett volna, csak annyit nyomott volna rajta, hogy ex-T-ARA tag. Meg hát ugye volt nem sokkal a kilépése után a balhé is volt, hogy valami lelki problémái vannak és orvoshoz kéne fordulnia meg, hogy a kilépése nem önszántából volt...
De őszintén megmondom fogalmam sincs mi lesz vele a jövőben. Én azért reménykedem, hogy hát ha újra debütál egy másik csapattal, mint néhány idol.

Igen talán az lenne a legjobb ha csapatba debütálna, bár szerintem a T-Araba illett a legjobban, sajnos tudom, hogy arra, hogy ismét a T-Ara visszamenjen nincs semmi esély.
2014. augusztus 08. 00:24 #1922
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.08.07. 14:32)

Persze, hogy kinek hol kezdődik az a határ amin túl már éppen felnőtt tartalmúnak tekinti az egyén függő. Nekem pl. már túlzottan elegem van ezekből a típusú klipekből és koncepciókból. Igaz a 4L - Move klipje már teljes mértékben túl van az én ízlés határomon. Nem vagyok prűd csak azért az ilyen koncepció láttán és amit a klipben leművelnek koreográfia gyanánt, nekem már túl sok. lehet valami anélkül is szexi, hogy átmenne az ízléstelen kategóriába... Bár azért az ilyesmi terjed, mint a vírus, mert 6 nap alatt már túl van a 2 milliós megtekintésen. blink.gif 

Nekem ezzel az a gondom, hogy úgy veszem észre ez nem azért van, mert ők akarnak ilyen videókat összehozni, inkább csak a nézettségre építenek (mint ahogy írtad "6 nap alatt már túl van a 2 milliós megtekintésen")
Alapból azért tetszett meg annyira a K-pop, a kultúra stb, mert bejött, hogy nem a "r*banckodás" (nem kell szó szerint érteni) megy, hanem van saját stílusuk, véleményük, visszafogottak, mégis jó zenét csinálnak. Nem kell melltartóban rázniuk magukat, mint az európai és amerikai előadók többségének. Nekem tetszik, hogy a nők inkább a bájukkal tűnnek ki, de mostanában úgy veszem észre kezd egyre jobban elterjedni ott is ez a "szexiség", amiről pedig azt gondolom, hogy fontos, de nem muszáj az egész világ szeme elé tárni. Nem azt mondom, hogy nagyon megbotránkoztat, ha ez tetszik nekik, akkor persze csinálják, de nekem úgy tűnik, hogy inkább csak követni akarják az európai és amerikai előadókat. Ők így vannak jól, ahogy vannak, a saját aranyos és erkölcsös stílusukban.
2014. augusztus 08. 08:53 #1923
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Megérkezett a Spica új videója

Nekem ez most nem jött annyira be, nem hiába amerikai megjelenésnek tervezték. A dal meg a klip sem lett egy olyan nagy szám, legalább is el sem éri a Tonight szintjét. És ha jól hallom teljesen angolul van, vagy legalább is kevés benne a koreai szöveg, ez engem zavar. Oké tegyenek bele angol kifejezéseket, de még is csak egy koreai csapat.
2014. augusztus 08. 09:53 #1924
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Idézet (GomNaNa @ 2014.08.07. 14:32)
Lehet nekünk nincs benne semmi provokatív, de ott azért ilyen téren elég szigorúan fogják  dolgokat.
Őszintén szólva én nem emlékszem már milyen volt a JYJ klipje, mert csak egyszer néztem végig, de valószínű okkal tiltották be.
Az meg, hogy az SM keze van benne szerintem csak találgatás, a rajongók itt is keresnek egy bűnbakot, mint pl az f(x) esetében is.
Az viszont tény, hogy pár csapat és előadó koncepció és koreográfia terén idén bőven kitett magáért, hogy végül begyűjtsön egy 19+-os minősítést vagy épp betiltást. Idén már több ilyen volt mint máskor egész évben, azért ez elgondolkodtató.

Tény és való, hogy bűnbakot keresnek, én nem tudom, hogy itt mi folyik, de a Back Seat-ben semmi túlfűtötség nem volt, ha csak a táncban való kis maga simogatás nem volt az. A dalszöveget többször elolvastam magyarul, és meg kell mondjam, abban sem találok semmit igazán.
Idén tényleg kitettek magukért a csapatok, és énekesek, de azért ha már szigorúan veszik, akkor miért engedik ki a klipeket? Szóval nekem ez fura...még mindig
2014. augusztus 08. 17:56 #1925
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maise93 @ 2014.08.08. 00:24)
Nekem ezzel az a gondom, hogy úgy veszem észre ez nem azért van, mert ők akarnak ilyen videókat összehozni, inkább csak a nézettségre építenek (mint ahogy írtad "6 nap alatt már túl van a 2 milliós megtekintésen")
Alapból azért tetszett meg annyira a K-pop, a kultúra stb, mert bejött, hogy nem a "r*banckodás" (nem kell szó szerint érteni) megy, hanem van saját stílusuk, véleményük, visszafogottak, mégis jó zenét csinálnak. Nem kell melltartóban rázniuk magukat, mint az európai és amerikai előadók többségének. Nekem tetszik, hogy a nők inkább a bájukkal tűnnek ki, de mostanában úgy veszem észre kezd egyre jobban elterjedni ott is ez a "szexiség", amiről pedig azt gondolom, hogy fontos, de nem muszáj az egész világ szeme elé tárni. Nem azt mondom, hogy nagyon megbotránkoztat, ha ez tetszik nekik, akkor persze csinálják, de nekem úgy tűnik, hogy inkább csak követni akarják az európai és amerikai előadókat. Ők így vannak jól, ahogy vannak, a saját aranyos és erkölcsös stílusukban.

Valószínű mivel a kpop is kezd "divat" lenni így a cégek úgy vannak vele, hogy addig ütik a vasat amíg meleg. Persze vannak csapatok akik nem igen térnek el annyira a debütálásuk stílusától, de sajnos ott is a profit a mérvadó. Így végül olyan koncepcióval állnak ki amit a cég akar, amiből a legtöbbet tudják kihozni és persze valamilyen téren egyedi. Tavaly (sőt még kicsit idén is) a sötét, horror szerű klipek és koncepciók voltak a menők, most meg úgy látszik a 'szexi' koncepció hódit a lány csapatok körében.
Pont emiatt leszek kíváncsi, hogy milyen stílus jön ezután. rohog.gif

Idézet (Angel @ 2014.08.08. 09:53)
Tény és való, hogy bűnbakot keresnek, én nem tudom, hogy itt mi folyik, de a Back Seat-ben semmi túlfűtötség nem volt, ha csak a táncban való kis maga simogatás nem volt az. A dalszöveget többször elolvastam magyarul, és meg kell mondjam, abban sem találok semmit igazán.
Idén tényleg kitettek magukért a csapatok, és énekesek, de azért ha már szigorúan veszik, akkor miért engedik ki a klipeket? Szóval nekem ez fura...még mindig

Gondolom a cég bepróbálkozott hátha át megy a rostán. A szexi koncepciókat gondolom én ilyen orosz rulett ott, hogy vagy be jön vagy nem. biggrin.gif

Idézet (Betti90 @ 2014.08.08. 08:53)
Megérkezett a Spica új videója
Nekem ez most nem jött annyira be, nem hiába amerikai megjelenésnek tervezték. A dal meg a klip sem lett egy olyan nagy szám, legalább is el sem éri a Tonight szintjét. És ha jól hallom teljesen angolul van, vagy legalább is kevés benne a koreai szöveg, ez engem zavar. Oké tegyenek bele angol kifejezéseket, de még is csak egy koreai csapat.

Egyetértek, ez nem lett az igazi. Nálam mondjuk az Ill Be There daluk és a debüt daluk a nagy kedvencem és azoknak a nyomába sem ér.
A klip és a dal is tucat, engem nem mozgat meg. Igaz a végére már annyira elzsibbadt a fülem ettől az egy nyári daltól, hogy a már egészen tetszett. De többször inkább még sem hallgatnám meg.. 110.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, Angel, silenc
2014. augusztus 10. 09:44 #1926
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Mikor elkezdte összegraffitizni azt a festményt, felzokogtam magamban. :'D;
2014. augusztus 10. 18:35 #1927
johanna92
johanna92
Bullshitter

Valaki öljön meg, nekem ez már sok, én ezt nem bírom, túlcsordul a lelkem... Bőgök, mint egy vadmarha...
http://bts.ibighit.com/

...BTS-ék folyton ilyen reakciókat váltanak ki belőlem, és minden idol közül csak ők képesek erre... Szánalmas vagyok...
2 felhasználónak tetszik: Betti90, silenc
2014. augusztus 10. 19:21 #1928
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.08.10. 18:35)
Valaki öljön meg, nekem ez már sok, én ezt nem bírom, túlcsordul a lelkem... Bőgök, mint egy vadmarha...
...BTS-ék folyton ilyen reakciókat váltanak ki belőlem, és minden idol közül csak ők képesek erre... Szánalmas vagyok...

Szintén. Itt ülök némán, a szemem könnybe lábadt, ráz a hideg. Hát erre szavak nincsenek mennyire tökéletes.
2 felhasználónak tetszik: johanna92, silenc
2014. augusztus 10. 20:27 #1929
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Idézet (johanna92 @ 2014.08.10. 18:35)

Ma elmentem dolgozni és egész végig ezen járt az eszem. Mikor hazaértem első dolgom az volt, hogy meghallgattam, és egyszerűen nem találok szavakat.. egész szám alatt libabőrös voltam. heart.gif Muszáj megvennem ezt az albumot.:3
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. augusztus 11. 04:32 #1930
johanna92
johanna92
Bullshitter

18-án itt van Taemin szólólemeze, ACE lesz a címe.
Teaserképek.
2014. augusztus 11. 11:45 #1931
Angel
Angel
St☆rlight™

Idézet (johanna92 @ 2014.08.11. 04:32)
18-án itt van Taemin szólólemeze, ACE lesz a címe.
Teaserképek.

Na erre kíváncsi vagyok blush.gif remélem lesz annyira jó, amennyire várom blush.gif

a VIXX-es N kórházba került állítólag, és azt mondták, hogy lázas volt sad.gif szegényt megviselte a sok fellépés, és az immunrendszere nagyon legyengült sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. augusztus 11. 17:02 #1932
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Uhh, azt hiszem most fogok elájulni. Még annál is jobb, mint amire számítottam. heart.gif
2014. augusztus 11. 19:39 #1933
- törölt felhasználó -    
A Winner is megérkezett mindjárt két dallal. Bár maga a Color Ring dal nekem jobban tetszik, mind két dalnak csodálatos lett a klipje. wub.gif
heart.gif Tae Hyun heart.gif
2014. augusztus 11. 19:39 #1934
Angel
Angel
St☆rlight™

Taemin barátunknak is kijött az első teaser videója. Szőkén nagyon hasonlít valakire, csak nem tudom hova tenni unsure.gif viszont remélem lesz annyira ütős az MV, mint a teaser ^^
(bocsi ha már volt kint ><)

2014. augusztus 11. 19:45 #1935
- törölt felhasználó -    
Idézet (Angel @ 2014.08.11. 19:39)
Szőkén nagyon hasonlít valakire, csak nem tudom hova tenni  unsure.gif

Engem a JYJ-s Kim Jae Joong-ra emlékeztet a teaser alapján, a WWW-nél neki volt hasonló koncepciója. Persze lehet csak nekem van ilyen deja vu-m. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Angel, FruFruChan, Betti90
2014. augusztus 12. 01:43 #1936
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Angel @ 2014.08.11. 11:45)
a VIXX-es N kórházba került állítólag, és azt mondták, hogy lázas volt sad.gif szegényt megviselte a sok fellépés, és az immunrendszere nagyon legyengült sad.gif

Jobbulást, N!!! sad.gif

Idézet (silenc @ 2014.08.11. 17:02)
Uhh, azt hiszem most fogok elájulni. Még annál is jobb, mint amire számítottam. heart.gif

Hihetetlenül kíváncsi vagyok már, hogy milyen lesz az album. Ennyiből nyilván nem tudni, hogy mennyire lesz jó a dal, de ez annyira nem csigázott fel valahogy, mint a Suga-féle pre-released track.

Idézet (GomNaNa @ 2014.08.11. 19:39)
A Winner is megérkezett mindjárt két dallal. Bár maga a Color Ring dal nekem jobban tetszik, mind két dalnak csodálatos lett a klipje.  wub.gif 
heart.gif Tae Hyun heart.gif

Nekem meg pont az Empty tetszik jobban. XD De őszintén szólva amennyire vártam már, hogy debütáljanak VÉGRE VALAHÁRA, kb pont annyira érintett ez a két klip semlegesen... Van bennük valami, de valahogy mégsem az igaziak. Vagy csak lehet, hogy túl kimerült vagyok jelenleg, hogy értékelni tudjam őket? Na majd ha felkeltem, meghallgatom az albumot... Ilyen hosszas készülés után elvárom, hogy minimum háromszor elélvezzen tőle a fülem. :'D

Idézet (Angel @ 2014.08.11. 19:39)
Taemin barátunknak is kijött az első teaser videója. Szőkén nagyon hasonlít valakire, csak nem tudom hova tenni  unsure.gif  viszont remélem lesz annyira ütős az MV, mint a teaser ^^
(bocsi ha már volt kint ><)

Nekem Dzsidüregon ugrik be róla a Coup D'etat-ban XDDD
Várom már, hogy mit alkotott Taemin biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. augusztus 12. 14:30 #1937
johanna92
johanna92
Bullshitter

Itt is van az új BTS album teljes tracklistája. A cypherben közreműködik Supreme Boi, jee w00t.gif w00t.gif w00t.gif (Van egy érzésem, hogy ez is epikus darab lesz XDDD)
2014. augusztus 12. 19:45 #1938
Angel
Angel
St☆rlight™

Idézet (GomNaNa @ 2014.08.11. 19:45)
Engem a JYJ-s Kim Jae Joong-ra emlékeztet a teaser alapján, a WWW-nél neki volt hasonló koncepciója. Persze lehet csak nekem van ilyen deja vu-m.  biggrin.gif

Most hogy mondod biggrin.gif Nekem is ő ugrott be, csak hirtelen kiesett a fejemből, hogy neki is hasonlója volt 110.gif Pedig alig vártam az albumát blush.gif

On: a Big Bottle egy MV teaser-rel jelentkezett, ami hivatalosan 18-án fog megjelenni. A csapatban: a GOT7 - Jackson-ja, a VIXX - N-je, és Hyuk-ja, valamint a BtoB-s Sungjae . Érdekes csapatfelállás, kíváncsian várom laugh.gif

2 felhasználónak tetszik: silenc, johanna92
2014. augusztus 12. 20:01 #1939
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Angel @ 2014.08.12. 19:45)
On: a Big Bottle egy MV teaser-rel jelentkezett, ami hivatalosan 18-án fog megjelenni. A csapatban: a GOT7 - Jackson-ja, a VIXX - N-je, és Hyuk-ja, valamint a BtoB-s Sungjae . Érdekes csapatfelállás, kíváncsian várom  laugh.gif 

Ez a teaser alapján elég elvetemült klip/dal lesz. XDD
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. augusztus 13. 08:54 #1940
Angel
Angel
St☆rlight™

Taemin Ace of Ace wub.gif