Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 05. 16:00 #1901
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (Lyzbog @ 2014.08.05. 15:33)
Kedves exoticsok, mostantól az Exo rajongók hivatalos neve EXO-L^^ arra, hogy miért ez lett, van egy igen logikus és egyszerű elmélet, miszerint az Exo-L = Exo-Lovers, és az l az abc-ben a k és az m között van, így tök jól kijön, hogy az Exo-K + Exo-L + Exo-M = Exo is one. Ezen kívül az l a 12. az abc-ben és ez is passzol. Szerintem egész jó, de az exoticsokat jobban preferáltam..
Play áruházban is fent van már az alkalmazás, de jelenleg fantúltengés miatt szinte lehetetlen belépni vagy egyáltalán regisztrálni, bár van egy-egy szerencsés aki ha jól időzít, sikerrel jár (yeheyy, én vagyok az egyik^^).
És még egy facebook oldal is van róla. Ha elég követő összegyűlik, beindul a dolog.smileeee.gif

De az tökre tetszik, hogy két és fél éve hívják magukat az EXO rajongói Exotic-oknak, erre végül más lesz a fanclubnevük. BAMM. :'DD; (De akkor eszerint az SM még mindig táplálna reményeket afelé, hogy Kris esetleg visszatér, vagy csak egyszerűen a megmaradt Kris-rajongóknak akarnának imponálni? Mert hogy Kris nem tér már vissza, az szerintem olyan biztos, mint hogy haj van a fejemen. :'D)
2 felhasználónak tetszik: FruFruChan, Angel
2014. augusztus 05. 17:06 #1902
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Eddig tetszik. Ígéretes albumnak tűnik. happy.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. augusztus 05. 17:08 #1903
- törölt felhasználó -    
A vártnál hamarabb megjelent a comeback trailer, hamarosan pedig jönnek a concept fotók is.^^
1 felhasználónak tetszik: silenc
2014. augusztus 05. 17:09 #1904
Dorina tigris imádó
Dorina tigris imádó
új tag
Hozzászólás: 43
Csatolások: 0
Azonosító: 230776
Nem ismerem őket de barátnőm imàdja őket de a K Popból főleg a Teen Topot szereti.
2014. augusztus 05. 17:09 #1905
- törölt felhasználó -    
Idézet (silenc @ 2014.08.05. 17:06)
Eddig tetszik. Ígéretes albumnak tűnik. happy.gif  heart.gif 

Óhh, megelőztél. biggrin.gif
Deee annyira jó lett.*-*
2014. augusztus 05. 17:18 #1906
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Idézet (BenceWTF @ 2014.08.05. 17:09)
Óhh, megelőztél. biggrin.gif 
Deee annyira jó lett.*-*

Nekem is nagyon tetszik, és már nagyon kíváncsi vagyok a fotókra ezután a comeback trailer után. biggrin.gif
2014. augusztus 05. 17:27 #1907
johanna92
johanna92
Bullshitter

http://i928.photobucket.com/albums/ad128/fanficjan/Animated/Excited-Amy-Adams-In-Cute-Dress-Reaction-Gif_zpsa152083a.gif

A végefelé már annyira érzelmektől nyers a hangja, hogy valami brutál, áhhh. Akármilyen elfogultan utálják is egyes hiphop rajongók a BTS-t, Rapmon trú rapper, kész... (És megszólal "I'm your Pokémaster" XDD)
2 felhasználónak tetszik: silenc, Angel
2014. augusztus 05. 17:34 #1908
- törölt felhasználó -    

Annyira jó, már most imádom, egyszerűen itt ülök és azt sem tudom mit írhatnék. rohog.gif heart.gif
2014. augusztus 05. 18:53 #1909
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.08.05. 16:00)
De az tökre tetszik, hogy két és fél éve hívják magukat az EXO rajongói Exotic-oknak, erre végül más lesz a fanclubnevük. BAMM. :'DD; (De akkor eszerint az SM még mindig táplálna reményeket afelé, hogy Kris esetleg visszatér, vagy csak egyszerűen a megmaradt Kris-rajongóknak akarnának imponálni? Mert hogy Kris nem tér már vissza, az szerintem olyan biztos, mint hogy haj van a fejemen. :'D)

Hát ez van.. xd SM megint alkotott. Na nem baj.
Ma azt hallottam, hogy Krisnek valamilyen kapcsolata még van az SM-mel, de visszajönni már nem fog. Nem tudom ez mennyiben igaz, de majd meglátjuk.
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. augusztus 05. 20:42 #1910
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Lyzbog @ 2014.08.05. 18:53)
Ma azt hallottam, hogy Krisnek valamilyen kapcsolata még van az SM-mel, de visszajönni már nem fog. Nem tudom ez mennyiben igaz, de majd meglátjuk.

Én nem is várom, hogy visszajönne, reménytelen. Legalábbis Kris helyében nekem nem lenne képem visszamenni, miután csak úgy minden szó nélkül és tök váratlanul lelépett. ^^" Meg ha valaki el tud szabadulni a régi, rossz szerződése alól, hülye lenne visszamenni ugyanoda. XDDD

Őszintén szólva én eddig nem voltam elájulva az AlphaBAT-től, de ez a teaser az új minijükhöz ígéretesen hangzik. blink.gif Végre valami hiphopos is jönne ki tőlük, ha már annak vannak beállítva? XD

De vajon az a kérdőjeles emberke új tag, vagy közreműködő előadó, vagy mi? (A sziluettje valahogy Giriboy-ra emlékeztet, lol XD)
2014. augusztus 06. 08:27 #1911
- törölt felhasználó -    

Ez a hónap már komolyan mondom comeback terén már nem is lehetne tökéletesebb számomra; Secret comeback, most meg ugye BTS comeback. happy.gif Már csak egy U-KISS comeback kéne. Hehe, az úgyis felejtős, mert Japánban túrnéznak. xd Szóval, omo, omo, omo alig várom már és 100%, hogy ez is valami ultra-szuper-fantasztikus lesz. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Betti90, silenc
2014. augusztus 06. 09:56 #1912
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2014.08.06. 08:27)
Ez a hónap már komolyan mondom comeback terén már nem is lehetne tökéletesebb számomra; Secret comeback, most meg ugye BTS comeback. happy.gif Már csak egy U-KISS comeback kéne. Hehe, az úgyis felejtős, mert Japánban túrnéznak. xd Szóval, omo, omo, omo alig várom már és 100%, hogy ez is valami ultra-szuper-fantasztikus lesz. heart.gif

Még BigBang comeback kéne. 2 év után nem akarnak egy új comebackot? ohmy.gif Mert ők szerintem együtt sokkal jobbak, mint szólóban. laugh.gif De mindenesetre nagyon örülnék egy BigBang comeback-nek. smileeee.gif
2014. augusztus 06. 10:00 #1913
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lyzbog @ 2014.08.05. 18:53)

A most júliusi Happy Camp-ban is már csak 11-en voltak, Kris nélkül. Az Overdose-ban Kris részét Tao rapperte, egy Xiumin elválasztóval. sad.gif Kris nélkül már nem olyan We are One az EXO. sad.gif Meg a fotózásokról is "lemarad". sad.gif
2014. augusztus 07. 09:20 #1914
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Tegnap olvastam egy blog cikket (ami elég megbízható szerintem ilyen téren) arról, hogy betiltják a JYJ - Back Seat-jét a túlzott erotikus tartalom miatt blink.gif

A múltkor HyunA-t szedték szét, amiért kilógott a bugyijából 5 mm, most meg egy elég nagy nézettségű zenére azt mondják, hogy túl sok benne a felnőtt tartalom (hol?) és betiltják...

Azt taglalják, hogy ebben benne lehet az SM keze is.

Szerintetek mi lehet a háttérben? unsure.gif
2014. augusztus 07. 11:09 #1915
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Angel @ 2014.08.07. 09:20)
Tegnap olvastam egy blog cikket (ami elég megbízható szerintem ilyen téren) arról, hogy betiltják a JYJ - Back Seat-jét a túlzott erotikus tartalom miatt  blink.gif 
A múltkor HyunA-t szedték szét, amiért kilógott a bugyijából 5 mm, most meg egy elég nagy nézettségű zenére azt mondják, hogy túl sok benne a felnőtt tartalom (hol?) és betiltják...
Szerintetek mi lehet a háttérben?  unsure.gif

Én teljességgel végig néztem a klipet és semmivel sem láttam többet, mint például a Trouble Maker legújabb klipjében vagy Son Ga In egyik dalában. Ennek amúgy semmi értelme csak kiakarnak tolni a csapattal ennyi. Imádom szeretem az U Kisst is, de a mostani klipjük nekik sem lett tartalom mentes még sem szólt senki semmit. Most akarják ezt a sexys dolgot korlátozni?! Igazán szét lehetne nézni más énekeseknél is.
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. augusztus 07. 14:32 #1916
- törölt felhasználó -    
Idézet (Angel @ 2014.08.07. 09:20)
Tegnap olvastam egy blog cikket (ami elég megbízható szerintem ilyen téren) arról, hogy betiltják a JYJ - Back Seat-jét a túlzott erotikus tartalom miatt  blink.gif 
Szerintetek mi lehet a háttérben?  unsure.gif

Lehet nekünk nincs benne semmi provokatív, de ott azért ilyen téren elég szigorúan fogják dolgokat.
Őszintén szólva én nem emlékszem már milyen volt a JYJ klipje, mert csak egyszer néztem végig, de valószínű okkal tiltották be.
Az meg, hogy az SM keze van benne szerintem csak találgatás, a rajongók itt is keresnek egy bűnbakot, mint pl az f(x) esetében is.

Az viszont tény, hogy pár csapat és előadó koncepció és koreográfia terén idén bőven kitett magáért, hogy végül begyűjtsön egy 19+-os minősítést vagy épp betiltást. Idén már több ilyen volt mint máskor egész évben, azért ez elgondolkodtató.
Persze, hogy kinek hol kezdődik az a határ amin túl már éppen felnőtt tartalmúnak tekinti az egyén függő. Nekem pl. már túlzottan elegem van ezekből a típusú klipekből és koncepciókból. Igaz a 4L - Move klipje már teljes mértékben túl van az én ízlés határomon. Nem vagyok prűd csak azért az ilyen koncepció láttán és amit a klipben leművelnek koreográfia gyanánt, nekem már túl sok. lehet valami anélkül is szexi, hogy átmenne az ízléstelen kategóriába... Bár azért az ilyesmi terjed, mint a vírus, mert 6 nap alatt már túl van a 2 milliós megtekintésen. blink.gif
2014. augusztus 07. 16:17 #1917
- törölt felhasználó -    
A CF és a vdgndskgbgn teaser fotók után a mai nap folyamán a TS Entertainment közzé tette a lányok ötödik mini-albumának M/V teaserjét. Ősztiné megmondom meglepődtem, hiszen a CF teljesen más jellegű volt, mint ez, de nagyon tetszik. Nagyon várom már, biztosan valami tökéleteset fognak alkotni ismét a lányok. Hiszen raktak föl egy videót amin a hamarosan megjelenő albumon található számokról vannak kisebb részletek.

Szeptemberben pedig, ha minden igaz TaeTiSeo és T-ARA comeback lesz. laugh.gif

Idézet (GomNaNa @ 2014.08.07. 14:32)
Az viszont tény, hogy pár csapat és előadó koncepció és koreográfia terén idén bőven kitett magáért, hogy végül begyűjtsön egy 19+-os minősítést vagy épp betiltást. Idén már több ilyen volt mint máskor egész évben, azért ez elgondolkodtató.
Persze, hogy kinek hol kezdődik az a határ amin túl már éppen felnőtt tartalmúnak tekinti az egyén függő. Nekem pl. már túlzottan elegem van ezekből a típusú klipekből és koncepciókból. Igaz a 4L - Move klipje már teljes mértékben túl van az én ízlés határomon. Nem vagyok prűd csak azért az ilyen koncepció láttán és amit a klipben leművelnek koreográfia gyanánt, nekem már túl sok. lehet valami anélkül is szexi, hogy átmenne az ízléstelen kategóriába... Bár azért az ilyesmi terjed, mint a vírus, mert 6 nap alatt már túl van a 2 milliós megtekintésen. blink.gif

Én kifejezetten szeretem az ilyen "erotikusabb" klipeket a női idoloktól - értvén; szexi ruhák, egy szexis, pörgös tánc etc., de 4L kicsit nálam is kicsapta a bisztosítékot. Az első teaser annyira vágyfelkeltő volt, gondoltam biztos valami ütős lesz, aztán lettám a következő teasert és kicsit meglepődtem. Viszont a szám nekem kifejezetten tetszik. Egyedül a tánccal van bajom, simán más szexis koreográfiát is lehetett volna rá csinálni...
Sajnálom valamilyen szinte a lányokat hiszen a klipen több a dislike, mint a like... Elrontották a debütálásukat. Nem is kicsit.

Idézet (Betti90 @ 2014.08.01. 20:04)

Azt mondták, hogy a két lány önálló karrierbe kezd, de ugye bár Areum-ot sem láthattuk eddig még, pedig egy jó ideje elment a T-Arából.

Ha már Areumról is szó essett. A minap olvastam, hogy szeptemberben ugyebár T-ARA comeback lesz és, hogy Areum felbontotta a szerződést a CCM-mel.
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. augusztus 07. 18:17 #1918
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (GomNaNa @ 2014.08.07. 14:32)

Most láttam ezt a klipet először és végigröhögtem!! XDDD Nekem ez szimplán röhejes. XD És nem, nem azért, mert nőnemű vagyok és én így mennyire nem tudom értékelni a "szexi" vonaglásukat... biggrin.gif Amúgy az nagyon tetszik, ahogy a kommentekben sokan azon izélnak, hogy gondoljanak már bele a hölgyek, hogy nekik mennyire bejön, mikor az oppájuk félpucéran táncol vagy a csípőjét ingatja, szóval ne legyenek ilyenek, mert ez a klip is biztos bejön a fiúknak... De nekem az se jön be, most akkor mi van? biggrin.gif Erről csak ennyit, hogy ennyire rájátszva könnyű szexinek lenni és így szerintem abszolúte nem izgalmas az egész. XDDD
A másik ok, amiért halálra röhögtem magam, hogy egész végig ez a hírneves klip ment a fejemben, miközben a Négy Hölgy produkcióját néztem. XDDD

Más: BTS tízörképek. laugh.gif laugh.gif laugh.gif Jimin nyelves fotóját nem akartam látni. XDD; De Jungkook összetöri a szerencsétlen noonái szívét... Öt évvel fiatalabb nálam, én meg rosszul érezhetem magam amiatt, hogy úgy gondolom, hogy nagyon jóképű. o_o" (Mondjátok, hogy nem vagyok egyedül.) Rapmon meg V képei nagyon szépek. laugh.gif Ennek a kettőnek mindig szoktak lenni igazán megkapó fotói. (V "imádkozó" képét az O!RUL8,2? fotókönyvben máig nem hevertem ki.)
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. augusztus 07. 18:56 #1919
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Minmi @ 2014.08.07. 16:17)
Ha már Areumról is szó essett. A minap olvastam, hogy szeptemberben ugyebár T-ARA comeback lesz és, hogy Areum felbontotta a szerződést a CCM-mel.

Azt mit jelent, akkor már ne is reménykedjünk a visszatérésében?
2014. augusztus 07. 19:36 #1920
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2014.08.07. 18:56)
Azt mit jelent, akkor már ne is reménykedjünk a visszatérésében?

Hát ha valamelyik vállalat tart rá igényt akkor biztosan lesz valami. De ez a jövő zenéje, hiszen Hwayoung-ot is a botrány után tárt karokkal várta egy másik vállalat.
Mondjuk szerintem több, mint valószínű, hogy Areum karrierje csupán az a rövid 1 év volt a T-ARA-val. Sajnálom, mert tehetséges volt, azonban ha szólóztatnák nem hiszem, hogy óriási hírneve lett volna, csak annyit nyomott volna rajta, hogy ex-T-ARA tag. Meg hát ugye volt nem sokkal a kilépése után a balhé is volt, hogy valami lelki problémái vannak és orvoshoz kéne fordulnia meg, hogy a kilépése nem önszántából volt...
De őszintén megmondom fogalmam sincs mi lesz vele a jövőben. Én azért reménykedem, hogy hát ha újra debütál egy másik csapattal, mint néhány idol.
132 oldal 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!