Idézet (Lyzbog @ 2014.08.05. 15:33)
Kedves exoticsok, mostantól az Exo rajongók hivatalos neve EXO-L^^ arra, hogy miért ez lett, van egy igen logikus és egyszerű elmélet, miszerint az Exo-L = Exo-Lovers, és az l az abc-ben a k és az m között van, így tök jól kijön, hogy az Exo-K + Exo-L + Exo-M = Exo is one. Ezen kívül az l a 12. az abc-ben és ez is passzol. Szerintem egész jó, de az exoticsokat jobban preferáltam..
Play áruházban is fent van már az alkalmazás, de jelenleg fantúltengés miatt szinte lehetetlen belépni vagy egyáltalán regisztrálni, bár van egy-egy szerencsés aki ha jól időzít, sikerrel jár (yeheyy, én vagyok az egyik^^).
És még egy facebook oldal is van róla. Ha elég követő összegyűlik, beindul a dolog.
Play áruházban is fent van már az alkalmazás, de jelenleg fantúltengés miatt szinte lehetetlen belépni vagy egyáltalán regisztrálni, bár van egy-egy szerencsés aki ha jól időzít, sikerrel jár (yeheyy, én vagyok az egyik^^).
És még egy facebook oldal is van róla. Ha elég követő összegyűlik, beindul a dolog.
De az tökre tetszik, hogy két és fél éve hívják magukat az EXO rajongói Exotic-oknak, erre végül más lesz a fanclubnevük. BAMM. :'DD; (De akkor eszerint az SM még mindig táplálna reményeket afelé, hogy Kris esetleg visszatér, vagy csak egyszerűen a megmaradt Kris-rajongóknak akarnának imponálni? Mert hogy Kris nem tér már vissza, az szerintem olyan biztos, mint hogy haj van a fejemen. :'D)

2 felhasználónak tetszik: