Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 31. 06:05 #1881
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Az LC9-ra emlékeztek még? Én kb pont egy hete gondolkoztam, hogy na mi van, soha nem hallok már felőlük? Mert én úgy láttam, hogy amikor debütáltak, elég nagy volt a hype körülöttük, aztán meg sittysutty eltűntek a gyermekek és két tag ki is lépett... Most meg visszatértek, és hát meg kell valljam, hogy meg vagyok lepve, mert a féltéglával tarkón küldős, baltával csülköt szeletelős, mogyorókat ropogtatós MaMa Beat után valahogy nem ilyesmire számítottam. XDD

De ez a szám jobban tetszik, mint a MaMa Beat, annak a klipjét jobban bírtam, mint magát a dalt... :'D Amúgy ebben az új klipben a bal szélen ülő srác ugyanaz, mint amelyiknek olyan iszonyat brutálmód határozott szőke taraja volt a MaMa Beatben? XD
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. július 31. 13:59 #1882
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1645
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
Tovább folytatódik a lánybandák ,,hullása". Yoo Ara és Yoon Jo kiléptek a Hello Venusból. sad.gif Nagyon szerettem őket. Elvileg nem vesznek fel új tagokat.
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. július 31. 18:16 #1883
- törölt felhasználó -    
Idézet (FruFruChan @ 2014.07.31. 13:59)
Tovább folytatódik a lánybandák ,,hullása". Yoo Ara és Yoon Jo kiléptek a Hello Venusból. sad.gif Nagyon szerettem őket. Elvileg nem vesznek fel új tagokat.

Szomorúan hallom, nekem személy szerint Ara volt a 2. kedvencem. Amúgy szerintem mindig is a lány csapatok voltak az instabilabbak. A 5dolls-nak is már hosszabb a volt tagok listája, mint az aktívaké. A T-ara is két évente cserél tagot/tagokat. A D-unitból is trióból duó lett, ráadásul róluk még azt se tudni, hogy lesz-e új tag vagy egyáltalán visszatérnek-e még.
Egy-egy új csapat debütálásakor nekem már azaz első gondolatom, hogy vajon medig lesz meg ez a felállás? mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: FruFruChan
2014. augusztus 01. 03:54 #1884
johanna92
johanna92
Bullshitter

Marvel.J-nek kijött egy száma Sims közreműködésével. Most úgy kb tüzet okádok. Pont ezt a számot figyeltem kb két hete a Royal Class × Daenamhyup koncerten, hogy mennyire jól hangzik már, erre kiadják, hát behalok. w00t.gif _nevet.gif (De Mábüldzsei igazán eldönthetné már, hogy most akkor ponttal vagy pont nélkül írja-e a művésznevét, irgumburgum. 110.gif)

Most már csak Kidoh szólóalbuma hiányzik a boldogságomhoz, amit még július végére ígértek, azt' még hírmondó se szól felőle. X'D (De én abban reménykedek, hogy azért a késedelem, mert biztos még jobbá csiszolgatják a számokat! XDD)
2014. augusztus 01. 15:16 #1885
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Szerintem fantasztikus albumot hozott össze Yenny. w00t.gif
2014. augusztus 01. 15:49 #1886
- törölt felhasználó -    
Mondhat bárki bármi, de nekem ez tetszik. Nagyon is. w00t.gif Határozottan erős debütnek tartom. A mostanában feltűnő fiúbandák lagymatag debütáló dalaikhoz képest ez felüdülés számomra.
3 felhasználónak tetszik: johanna92, Betti90, Shawool Lilla
2014. augusztus 01. 16:48 #1887
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (sophiej @ 2014.08.01. 15:49)
Mondhat bárki bármi, de nekem ez tetszik. Nagyon is. w00t.gif Határozottan erős debütnek tartom. A mostanában feltűnő fiúbandák lagymatag debütáló dalaikhoz képest ez felüdülés számomra.

Nekem is nagyon bejön. A klip kicsit olyan Kyary Pamyu Pamyus... XDDD (Jó, nincs benne fekete maszkos, szőke parókás, rózsaszín csipkeruhában táncoló nagyi, sz'al annyira azért mégse beszívott. XDDD) Imádom a barmokat Youtube-on, ahogy egymást hergelik, iszonyatosakat röhögök rajtuk, hogy mennyire szánalmasan drámára és gyűlöletre éhesek. laugh.gif laugh.gif laugh.gif De azért a szívem is fáj, mert ezek a szerencsétlen lányok szívják meg az agybajos rajongók miatt. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Betti90, FruFruChan
2014. augusztus 01. 18:23 #1888
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.08.01. 16:48)
Nekem is nagyon bejön. A klip kicsit olyan Kyary Pamyu Pamyus... XDDD (Jó, nincs benne fekete maszkos, szőke parókás, rózsaszín csipkeruhában táncoló nagyi, sz'al annyira azért mégse beszívott. XDDD) Imádom a barmokat Youtube-on, ahogy egymást hergelik, iszonyatosakat röhögök rajtuk, hogy mennyire szánalmasan drámára és gyűlöletre éhesek. laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif De azért a szívem is fáj, mert ezek a szerencsétlen lányok szívják meg az agybajos rajongók miatt. dry.gif

Annak a 24 ezer dislike-nak a negyedét sem érdemlik meg, annyira feldühít a sok idióta. Miért kell egy frissen debütált csapatot szidni, akik az égvilágon semmiről tehetnek, amikor mind tudjuk milyen az SM. rolleyes.gif Ha valakit ennyire szidni akarnak, szidják már a céget ne ezeket a szerencsétlen lányokat. Én is imádom az f(x)-et, ráadásként még pont Sulli a biasom mégis el tudok vonatkoztatni. Tény, hogy a kiadó ezzel a csapattal próbálja elterelni a figyelmet a sok problémáról, ami a cég körül folyik, de akkor sem a Red Velveten kell leverni az egészet.
2 felhasználónak tetszik: Betti90, johanna92
2014. augusztus 01. 19:11 #1889
- törölt felhasználó -    
Idézet (sophiej @ 2014.08.01. 15:49)

Nekem is nagyon tetszik, szerintem is jó kis debütöt csináltak. laugh.gif Nem értem az emberek többségénél a negatív kritikákat.
Az f(x) balhéhoz meg a lányoknak szerintem semmi közük sincsen, csak a sok "okos" abban a hitben él.
2014. augusztus 01. 20:04 #1890
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.31. 18:16)
Szomorúan hallom, nekem személy szerint Ara volt a 2. kedvencem. Amúgy szerintem mindig is a lány csapatok voltak az instabilabbak. A 5dolls-nak is már hosszabb a volt tagok listája, mint az aktívaké. A T-ara is két évente cserél tagot/tagokat. A D-unitból is trióból duó lett, ráadásul róluk még azt se tudni, hogy lesz-e új tag vagy egyáltalán visszatérnek-e még.
Egy-egy új csapat debütálásakor nekem már azaz első gondolatom, hogy vajon medig lesz meg ez a felállás?  mellow.gif

Elvileg az ügynökség egy ideig a fent maradt Hello Venust is szünetelteti, ezért is léptek ki a lányok. Nekem meg Yoonjo volt a nagy kedvencem sad.gif
Azt mondták, hogy a két lány önálló karrierbe kezd, de ugye bár Areum-ot sem láthattuk eddig méf, pedig egy jó ideje elment a T-Arából.
2014. augusztus 01. 20:07 #1891
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Minmi @ 2014.08.01. 19:11)
Nekem is nagyon tetszik, szerintem is jó kis debütöt csináltak.  laugh.gif  Nem értem az emberek többségénél a negatív kritikákat. 
Az f(x) balhéhoz meg a lányoknak szerintem semmi közük sincsen, csak a sok "okos" abban a hitben él.

Az fx rajongók csak egy bűnbakot akartak találni Sulli távozására és kapóra jött a Red Velvet. Amúgy szerintem is jó dal lett és a klip is i jó, szerintem a csapat a rossz pletykáktól csak még erősebb lesz, meg azért valjuk be az SM egy elég erős ügynökség.
2014. augusztus 01. 20:16 #1892
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2014.08.01. 20:04)
Elvileg az ügynökség egy ideig a fent maradt Hello Venust is szünetelteti, ezért is léptek ki a lányok. Nekem meg Yoonjo volt a nagy kedvencem sad.gif 
Azt mondták, hogy a két lány önálló karrierbe kezd, de ugye bár Areum-ot sem láthattuk eddig méf, pedig egy jó ideje elment a T-Arából.

Bírom, hogy sokaknak az az ürügy a csapatból való kilépésnél, hogy önálló karrierbe akarnak kezdeni. Hát kíváncsi leszek én erre, főleg, hogy szólóban azért sokkal nagyobb teher nehezedik az ember vállán, hisz egyedül kell kitölteni a színpadot (még ha esetleg táncosok is vannak körülöttük.)
Meg mondom őszintén én Areum-öt remek rappernek tartom, de az énekhangja nem fogott meg. Persze kíváncsi leszek mi lesz belőle (ha egyáltalán valamikor visszatér).

Anno Lee U (most már Lumin) is szóló karrier miatt szállt ki az F.cuz-ból, aztán végül az M.Pire-el tért vissza, ami szerintem olyan mintha csöbörből vödörbe került volna. Az F.cuz-ban négyen voltak és bőven jutott neki sor a dalokból, de az M.Pire-ben vannak heten és kb 2-3 sort kap. Még most is imádom őt és csak miatta hallgatom és figyelem az újcsapatát, de azért ez még sem az igazi.. Az F.cuz sem olyan mint régen. sad.gif
2014. augusztus 01. 20:36 #1893
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (GomNaNa @ 2014.08.01. 20:16)
Anno Lee U (most már Lumin) is szóló karrier miatt szállt ki az F.cuz-ból, aztán végül az M.Pire-el tért vissza, ami szerintem olyan mintha csöbörből vödörbe került volna. Az F.cuz-ban négyen voltak és bőven jutott neki sor a dalokból, de az M.Pire-ben vannak heten és kb 2-3 sort kap. Még most is imádom őt és csak miatta hallgatom és figyelem az újcsapatát, de azért ez még sem az igazi.. Az F.cuz sem olyan mint régen. sad.gif

F.Cuz-éknak szerintem maradniuk kellett volna a Jiggy-féle koncepcióknál, nekem az a szám 2010 egyik dala, annyira imádnivalóan lüke és retinaégető az egész. :'DD biggrin.gif Kevés az ilyesmi eladhatóan idióta/vidám/jókedvű koncepciós fiúcsapat (mert van, ami már annyira gagyi, hogy ha kutyának beadnák, megveszne, példát inkább nem mondok :'D). Régebben a harsány színek meg az eszeveszett villogás voltak divatosak (máig azon tűnődök, hogy mennyi munka lehetett annyiféleképpen villódzó falat, csövet, plafont, padlót kitalálni XDDD) most meg fokozatosan sötétülnek be a fiúbandák. blink.gif Kéne valami változatosság. biggrin.gif
2014. augusztus 01. 20:58 #1894
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.08.01. 20:36)
F.Cuz-éknak szerintem maradniuk kellett volna a Jiggy-féle koncepcióknál, nekem az a szám 2010 egyik dala, annyira imádnivalóan lüke és retinaégető az egész. :'DD biggrin.gif Kevés az ilyesmi eladhatóan idióta/vidám/jókedvű koncepciós fiúcsapat (mert van, ami már annyira gagyi, hogy ha kutyának beadnák, megveszne, példát inkább nem mondok :'D). Régebben a harsány színek meg az eszeveszett villogás voltak divatosak (máig azon tűnődök, hogy mennyi munka lehetett annyiféleképpen villódzó falat, csövet, plafont, padlót kitalálni XDDD) most meg fokozatosan sötétülnek be a fiúbandák. blink.gif Kéne valami változatosság. biggrin.gif

Nekem a Wanna Be Your Love a kedvencem, de a régi felállásban mindegyik dal nagy kedvencem.
A Jiggy-nek én a kínai verziójánál néztem nagyot, az a fagyis rész nagyon durva meg úgy alapjaiban elég fura kínaiul hallgatni. De igen szerintem maradhattak volna ennél a stílusnál.
Amúgy nem értem a csapatokat, hogy tényleg mire ez a nagy horror hangulat sok klipben. Reméljük lassan találnak a csapatok más témát, mert már tényleg kéne valami változatosság.
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. augusztus 01. 22:12 #1895
johanna92
johanna92
Bullshitter

Hát úgy néz ki, hogy nem csak az f(x) fanek mérgesek a Red Velvetre... Úgy tűnik, hogy a videóban vannak utalások szeptember 11-ére és Hiroshimára, amiket azért tényleg wtf egy ilyen hepi klipben mutatni. blink.gif Én már nem tudom, mi van, össze vagyok zavarodva. unsure.gif blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. augusztus 02. 09:30 #1896
- törölt felhasználó -    
Úristen emberek de örülök! yahoo.gif A VIXX Magyarországra jön koncertezni szeptember 12-én! yahoo.gif Megerősített hír. heart.gif
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10378160_252154131575366_8740679522074068991_n.jpg

Remélem még senki sem rakta fel,elég rég jártam itt. Ha igen, akkor előre is bocsánat.
2014. augusztus 02. 09:33 #1897
- törölt felhasználó -    
Idézet (FruFruChan @ 2014.07.31. 13:59)

cray.gif Nagyon sajnálom, mindkettőjüket nagyon szerettem, Ara volt a kedvencem. cray.gif
2014. augusztus 03. 19:27 #1898
johanna92
johanna92
Bullshitter

Az SM törölte Youtube-ról a Red Velvet eredeti videoklipjét és minden vitatható részletet javítottak benne. Most már senkinek semmi baja nem lehet. biggrin.gif

Annyira imádom a rózsaszín hajú csaj habos, fehér rózsás kalapját. heart.gif
2014. augusztus 05. 13:43 #1899
johanna92
johanna92
Bullshitter

Újabb hátborzongató videoklip. Leo. laugh.gif laugh.gif laugh.gif Szegény kiscsajt mindenki csak bántja, már Suga is piszkálta meg Jin is nekivágta egy iskolai szekrénynek. :'DDD

De a klip konklúziója eléggé emlékeztet erre. (Csak itt minden csúnyaságot szépen kicenzúráztak.. XD)
2014. augusztus 05. 15:33 #1900
- törölt felhasználó -    
Kedves exoticsok, mostantól az Exo rajongók hivatalos neve EXO-L^^ arra, hogy miért ez lett, van egy igen logikus és egyszerű elmélet, miszerint az Exo-L = Exo-Lovers, és az l az abc-ben a k és az m között van, így tök jól kijön, hogy az Exo-K + Exo-L + Exo-M = Exo is one. Ezen kívül az l a 12. az abc-ben és ez is passzol. Szerintem egész jó, de az exoticsokat jobban preferáltam..

Play áruházban is fent van már az alkalmazás, de jelenleg fantúltengés miatt szinte lehetetlen belépni vagy egyáltalán regisztrálni, bár van egy-egy szerencsés aki ha jól időzít, sikerrel jár (yeheyy, én vagyok az egyik^^).

És még egy facebook oldal is van róla. Ha elég követő összegyűlik, beindul a dolog.smileeee.gif
132 oldal 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!