K-pop rajongók topikja
2014. július 26. 00:48
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Taemin debütálni fog szólóban. o_o Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki arra számított, hogy ha valaki, akkor vagy Jonghyun, vagy Onew lesz az, aki először fog a Sájníból szólózni? XD
2014. július 26. 13:43
Idézet (johanna92 @ 2014.07.26. 00:48)
Taemin debütálni fog szólóban. o_o Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki arra számított, hogy ha valaki, akkor vagy Jonghyun, vagy Onew lesz az, aki először fog a Sájníból szólózni? XD
Na ezen meglepődtem o.O
Én is arra számítottam, hogy vagy Onew vagy Jonghyun. Az igazság, hogy mind az öt tagot szeretem, de véleményem szerint csak nekik kettejüknek van olyan hangjuk, amik szólóban megállnák a helyüket, esetleg még Minho rapperkén. Nekem a Lucifer rap része totál levett a lábamról. De Taemint nem érzem olyan erősnek a szólóhoz, bár ki tudja, lehet nagy meglepetést tartogat a srác, elvégre biztos nem véletlenül fog szólóban debütálni.
Kíváncsian várom.
2014. július 26. 15:04
Igaz, ha szóló karrierre gondol az ember, akkor először mindenkinek a csapat fő énekese ugrik be vagy akinek még jellegzetesebb és erőteljesebb hangja van. Legalábbis én mindig így gondolkodom, viszont a SHINee-nál ez szerintem mindegy, hogy ki szólózik először. Mert szerintem JongHyun, Onew és Taemin hangja egyformán viszi a prímet. Gondolom azért itt is megvizsgálták melyik tagra tudnak többet építeni és, hogy népszerűség alapján kit érné meg a legjobban először szólóztatni.
Hangilag Taemin szerintem elég közel áll JongHyun-hoz nem is véletlen, hogy mikor a Why So Serius promócióinál hosszabb ideig hiányzott JongHyun Taemin vitte a dal fő részét.
Én kíváncsian várom, hogy mit fog összehozni.
Hangilag Taemin szerintem elég közel áll JongHyun-hoz nem is véletlen, hogy mikor a Why So Serius promócióinál hosszabb ideig hiányzott JongHyun Taemin vitte a dal fő részét.
2014. július 26. 15:10
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.26. 15:04)
Igaz, ha szóló karrierre gondol az ember, akkor először mindenkinek a csapat fő énekese ugrik be vagy akinek még jellegzetesebb és erőteljesebb hangja van. Legalábbis én mindig így gondolkodom, viszont a SHINee-nál ez szerintem mindegy, hogy ki szólózik először. Mert szerintem JongHyun, Onew és Taemin hangja egyformán viszi a prímet. Gondolom azért itt is megvizsgálták melyik tagra tudnak többet építeni és, hogy népszerűség alapján kit érné meg a legjobban először szólóztatni.
Akkor lehet csak én nem vettem észre és én vagyok túl elfogult, az igazság, hogy mikor először meghallottam őket a Dream GirlBen akkor én rögtön elájultam, mikor Onew elkezdett énekelni és onnantól Isten volt a szememben hangilag
2014. július 26. 15:18
Idézet (Maise93 @ 2014.07.26. 15:10)
Akkor lehet csak én nem vettem észre és én vagyok túl elfogult, az igazság, hogy mikor először meghallottam őket a Dream GirlBen akkor én rögtön elájultam, mikor Onew elkezdett énekelni és onnantól Isten volt a szememben hangilag
rögtön rá kellett keresnem, hogy Ő meg kicsoda!! *.*
Igen megtudlak érteni Onew hangját én is imádom, a hangszíne nagyon egyedi és kellemes. Igaz én MinHo párti vagyok, de ettől függetlenül mindegyikőjüket szeretem.
Taemin hangjára én pl. először a Why So Serious-ban figyeltem fel, előtte én is inkább Onew és JongHyun hangjára fókuszáltam, de azóta Taemin hangját is imádom.
Itt egy olyan élő shows fellépésük ahol JongHyun hiányzik. Ha az ember nem nézi csak hallgatja szerintem annyira fel sem tűnik, hogy egy tag hiányzik.
2014. július 26. 15:30
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Lehet, hogy én is az elfogultságom miatt lepődtem meg annyira, mert nekem meg Jonghyun a kedvencem. XDDD Először én is a tévképzetes albumaiknál figyeltem fel rá, hogy héka, Taemin mintha többet énekelne, mint szokott és milyen jól hangzik.
Szóval én sem találom amúgy rossznak a hangját egyáltalán, csak valahogy én Taeminnel annyira sosem tudtam azonosulni. Minden együttesben van(nak) az(ok) a tag(ok), aki(ke)t bírsz, meg minden, de van, akinek a képességei jobban elvarázsolnak az övékénél és van, akiket jobban szeretsz náluk, és nálam ez a két tag pont Taemin meg legfőképpen Minho. ^^"
2014. július 28. 00:38
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.26. 15:18)
Igen megtudlak érteni Onew hangját én is imádom, a hangszíne nagyon egyedi és kellemes. Igaz én MinHo párti vagyok, de ettől függetlenül mindegyikőjüket szeretem.
Taemin hangjára én pl. először a Why So Serious-ban figyeltem fel, előtte én is inkább Onew és JongHyun hangjára fókuszáltam, de azóta Taemin hangját is imádom.
Itt egy olyan élő shows fellépésük ahol JongHyun hiányzik. Ha az ember nem nézi csak hallgatja szerintem annyira fel sem tűnik, hogy egy tag hiányzik.
Bevallom őszintén Jonghyun hangja elsőre nem fogott meg, csak sokszor olvastam, hogy mennyire vannak oda érte, így Onew mellett figyelem őt is és be kellett látnom, hogy tényleg nincs rossz hangja, viszont nekem mindig is a vezér volt az első. Talán ezért is maradt ki nálam a többi tag tehetsége.
És ez a videó most kellemes meglepetést okozott, most hogy rávilágítottál, Taemin tényleg sokat fejlődött mióta debütáltak, alig hittem el, hogy ez ő. Büszke vagyok rá, hogy vele egy évben születhettem.
2014. július 28. 00:42
Idézet (johanna92 @ 2014.07.26. 15:30)
Minden együttesben van(nak) az(ok) a tag(ok), aki(ke)t bírsz, meg minden, de van, akinek a képességei jobban elvarázsolnak az övékénél és van, akiket jobban szeretsz náluk, és nálam ez a két tag pont Taemin meg legfőképpen Minho. ^^"
Én a Super Juniorral vagyok így, Kyuhyun, hangját és Leeteuk rekedt hangját imádom (a Supermanben pl), mégis Sungmint kedvelem a legjobban (ami vicces, hogy először távol állt tőlem nem is kicsit). Mondjuk Sungmin után Kyuhyunt kedvelem a legjobban.
2014. július 28. 14:33
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Bár nem kedvencem Hyuna, de ez az albuma sokkal jobban bejön, mint a Melting.
SM-nél új lánycsapat fog debütálni: Red Velvet
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2014. július 28. 14:54
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Idézet (silenc @ 2014.07.28. 14:33)
Wow, ez elég beszívott klipnek ígérkezik. XDD Várom őket, kíváncsivá tettek.
Betti90
2014. július 28. 15:00
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Idézet (johanna92 @ 2014.07.28. 14:54)
Wow, ez elég beszívott klipnek ígérkezik. XDD Várom őket, kíváncsivá tettek.
De mire fel Youtube-on ez az ótvarsok dislike?
Ez csak egy teaser, az ég áldja meg az egeret nyomkodó mutatóujjukat... :'D (De a papagáj olyan szép meg aranyos
)
Először is üdvözlet mindenkinek! (mert először írok ebbe a topikba.)
A dislikeok elvileg azért vannak, mert Sulli szünetel és az f(x) Red Light promócióit lefújták (abbahagyták), és most szinte mindenki (aki dislikeolt) az új lánybandát hibáztatja.
Betti90
2014. július 28. 15:05
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Idézet (FruFruChan @ 2014.07.28. 15:00)
A dislikeok elvileg azért vannak, mert Sulli szünetel és az f(x) Red Light promócióit lefújták (abbahagyták), és most szinte mindenki (aki dislikeolt) az új lánybandát hibáztatja.
Üdv itt, érezd jól magad!!
Most gonosz leszek, de ez annyira tipikus "elvetemült kpop fan" mentalitás... Sok elborultabb rajongó mindig más együtteseket hibáztat, ha az övével nincs minden rendben.
2014. július 28. 15:54
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (FruFruChan @ 2014.07.28. 15:00)
Idézet (johanna92 @ 2014.07.28. 15:05)
Üdv itt, érezd jól magad!!
Most gonosz leszek, de ez annyira tipikus "elvetemült kpop fan" mentalitás... Sok elborultabb rajongó mindig más együtteseket hibáztat, ha az övével nincs minden rendben.
(Még mielőtt valaki a torkomnak ugrana, nem utaltam innen senkire, egyszerűen a szemellenzős fanatikusokat szidtam most, akikből valljuk be, elég sok van...) Erősen kétlem, hogy Sulli távozásának meg az új lánybandának közük lenne egymáshoz. o_o"
Én sem hiszem, hogy az új lánybandának és Sullinak köze lenne egymáshoz. Mondjuk, én az SM-et sosem bírtam igazán, meg szerintem komoly gondok lehetnek náluk, hisz még májusban az EXO, most az f(x) és még korábban is voltak problémáik. Nincs semmi bajom a Red Velvettel (miért is lenne?), hisz még nem is debütáltak, de nem értem azokat, akik a teaser vagy valami alaptalan állítás miatt ítélkeznek. Az SM-nek rendbe kéne tennie a dolgait, de szegény lányok nem tehetnek erről és abszolúte nem érdemlik meg, hogy ennyire utálják őket.
2014. július 28. 16:18
|
|
Fehér Nikolett Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 356 Csatolások: 87 Azonosító: 225241 offline
|
Ki szereti a ByTheWay-t? Én igen
Nekem sok kedvencem van. Az új kedvencem (banda): 5SOS, TheWanted
Szerintetek jó zene az hogy: Enrique Iglesias ft Pitbull- I'm a freak
Nekem sok kedvencem van. Az új kedvencem (banda): 5SOS, TheWanted
Szerintetek jó zene az hogy: Enrique Iglesias ft Pitbull- I'm a freak
2014. július 28. 16:20
|
|
Fehér Nikolett Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 356 Csatolások: 87 Azonosító: 225241 offline
|
Ki szereti azt a zenét, hogy Sose múló nyár??
2014. július 28. 21:35
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Egy remek, és várva várt JYJ comeback *-*
Engem elsőre megfogott a szám, és olyan jó újra hallani a srácokat
Junsu szőke haját még szoknom kell, de ez legyen a legkisebb baj.
A klip fantasztikus, a srácok hangja még inkább, és wow
Engem elsőre megfogott a szám, és olyan jó újra hallani a srácokat
A klip fantasztikus, a srácok hangja még inkább, és wow
FruFruChan
2014. július 30. 15:39
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Az MBLAQ koncert szégyenletes esete után eléggé kétlem, hogy ez összejönne... De ha mégis, akkor ott a helyem. O_O *izgatottan pattog*
http://www.soundofjapan.hu/a-vixx-budapesten/
http://www.soundofjapan.hu/a-vixx-budapesten/
2014. július 30. 16:20
Végre, 8 hónap után a Secret-es lányok, augusztus 11.-én visszatérnek ötödik mini-albumukkal, ami a "Secret Summer" címet kapta. Az albumon található "I'm in Love" szám - amihez természetesen ugye a klip fog készülni - Double Sidekick producerrel készült el, gondolom az albumon található többi számhoz is lesz köze. Nagyon nagy a felhajtás a lányok visszatérése miatt, mivel Gangnam utcái tele vannak plakátólva, sőt még a tévében CF-et is nyomnak - amiben Hyosung szerepel -, de a TS Entertainment felpakolta a youtube csatornájára is. A lányok visszatérése más stílusú lesz; érett és nőies - és mielőtt jön a kérdés, hogy a "Poison", "Madonna", "Magic" etc. nem azok voltak e(?), de csak gondolom más stílusban mutattják meg érettségüket és nőiességüket.
A legnagyobb "szerencsémre" pont nem leszek otthon hanem egy tornateremben fogok megpukkadni, mert edzőtáborom van. No, de sebaj, majd ha hazajövök az lesz az első dolgom, hogy fangörcsöljek egy jót a szépségeimre.
A legnagyobb "szerencsémre" pont nem leszek otthon hanem egy tornateremben fogok megpukkadni, mert edzőtáborom van. No, de sebaj, majd ha hazajövök az lesz az első dolgom, hogy fangörcsöljek egy jót a szépségeimre.
Betti90
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.