Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 26. 00:48 #1861
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Taemin debütálni fog szólóban. o_o Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki arra számított, hogy ha valaki, akkor vagy Jonghyun, vagy Onew lesz az, aki először fog a Sájníból szólózni? XD
2014. július 26. 13:43 #1862
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.26. 00:48)
Taemin debütálni fog szólóban. o_o Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki arra számított, hogy ha valaki, akkor vagy Jonghyun, vagy Onew lesz az, aki először fog a Sájníból szólózni? XD

Na ezen meglepődtem o.O
Én is arra számítottam, hogy vagy Onew vagy Jonghyun. Az igazság, hogy mind az öt tagot szeretem, de véleményem szerint csak nekik kettejüknek van olyan hangjuk, amik szólóban megállnák a helyüket, esetleg még Minho rapperkén. Nekem a Lucifer rap része totál levett a lábamról. De Taemint nem érzem olyan erősnek a szólóhoz, bár ki tudja, lehet nagy meglepetést tartogat a srác, elvégre biztos nem véletlenül fog szólóban debütálni.
Kíváncsian várom.
2014. július 26. 15:04 #1863
- törölt felhasználó -    
Igaz, ha szóló karrierre gondol az ember, akkor először mindenkinek a csapat fő énekese ugrik be vagy akinek még jellegzetesebb és erőteljesebb hangja van. Legalábbis én mindig így gondolkodom, viszont a SHINee-nál ez szerintem mindegy, hogy ki szólózik először. Mert szerintem JongHyun, Onew és Taemin hangja egyformán viszi a prímet. Gondolom azért itt is megvizsgálták melyik tagra tudnak többet építeni és, hogy népszerűség alapján kit érné meg a legjobban először szólóztatni.
Hangilag Taemin szerintem elég közel áll JongHyun-hoz nem is véletlen, hogy mikor a Why So Serius promócióinál hosszabb ideig hiányzott JongHyun Taemin vitte a dal fő részét.
Én kíváncsian várom, hogy mit fog összehozni. smileeee.gif
2014. július 26. 15:10 #1864
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.26. 15:04)
Igaz, ha szóló karrierre gondol az ember, akkor először mindenkinek a csapat fő énekese ugrik be vagy akinek még jellegzetesebb és erőteljesebb hangja van. Legalábbis én mindig így gondolkodom, viszont a SHINee-nál ez szerintem mindegy, hogy ki szólózik először. Mert szerintem JongHyun, Onew és Taemin hangja egyformán viszi a prímet. Gondolom azért itt is megvizsgálták melyik tagra tudnak többet építeni és, hogy népszerűség alapján kit érné meg a legjobban először szólóztatni.
Hangilag Taemin szerintem elég közel áll JongHyun-hoz nem is véletlen, hogy mikor a Why So Serius promócióinál hosszabb ideig hiányzott JongHyun Taemin vitte a dal fő részét. 
Én kíváncsian várom, hogy mit fog összehozni. smileeee.gif

Akkor lehet csak én nem vettem észre és én vagyok túl elfogult, az igazság, hogy mikor először meghallottam őket a Dream GirlBen akkor én rögtön elájultam, mikor Onew elkezdett énekelni és onnantól Isten volt a szememben hangilag biggrin.gif rögtön rá kellett keresnem, hogy Ő meg kicsoda!! *.*
2014. július 26. 15:18 #1865
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maise93 @ 2014.07.26. 15:10)
Akkor lehet csak én nem vettem észre és én vagyok túl elfogult, az igazság, hogy mikor először meghallottam őket a Dream GirlBen akkor én rögtön elájultam, mikor Onew elkezdett énekelni és onnantól Isten volt a szememben hangilag biggrin.gif rögtön rá kellett keresnem, hogy Ő meg kicsoda!! *.*

Igen megtudlak érteni Onew hangját én is imádom, a hangszíne nagyon egyedi és kellemes. Igaz én MinHo párti vagyok, de ettől függetlenül mindegyikőjüket szeretem.
Taemin hangjára én pl. először a Why So Serious-ban figyeltem fel, előtte én is inkább Onew és JongHyun hangjára fókuszáltam, de azóta Taemin hangját is imádom.
Itt egy olyan élő shows fellépésük ahol JongHyun hiányzik. Ha az ember nem nézi csak hallgatja szerintem annyira fel sem tűnik, hogy egy tag hiányzik.
2014. július 26. 15:30 #1866
johanna92
johanna92
Bullshitter

Lehet, hogy én is az elfogultságom miatt lepődtem meg annyira, mert nekem meg Jonghyun a kedvencem. XDDD Először én is a tévképzetes albumaiknál figyeltem fel rá, hogy héka, Taemin mintha többet énekelne, mint szokott és milyen jól hangzik. blink.gif Szóval én sem találom amúgy rossznak a hangját egyáltalán, csak valahogy én Taeminnel annyira sosem tudtam azonosulni. Minden együttesben van(nak) az(ok) a tag(ok), aki(ke)t bírsz, meg minden, de van, akinek a képességei jobban elvarázsolnak az övékénél és van, akiket jobban szeretsz náluk, és nálam ez a két tag pont Taemin meg legfőképpen Minho. ^^"
2014. július 28. 00:38 #1867
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.26. 15:18)
Igen megtudlak érteni Onew hangját én is imádom, a hangszíne nagyon egyedi és kellemes. Igaz én MinHo párti vagyok, de ettől függetlenül mindegyikőjüket szeretem.
Taemin hangjára én pl. először a Why So Serious-ban figyeltem fel, előtte én is inkább Onew és JongHyun hangjára fókuszáltam, de azóta Taemin hangját is imádom. 
Itt egy olyan élő shows fellépésük ahol JongHyun hiányzik. Ha az ember nem nézi csak hallgatja szerintem annyira fel sem tűnik, hogy egy tag hiányzik. 

Bevallom őszintén Jonghyun hangja elsőre nem fogott meg, csak sokszor olvastam, hogy mennyire vannak oda érte, így Onew mellett figyelem őt is és be kellett látnom, hogy tényleg nincs rossz hangja, viszont nekem mindig is a vezér volt az első. Talán ezért is maradt ki nálam a többi tag tehetsége.
És ez a videó most kellemes meglepetést okozott, most hogy rávilágítottál, Taemin tényleg sokat fejlődött mióta debütáltak, alig hittem el, hogy ez ő. Büszke vagyok rá, hogy vele egy évben születhettem. rohog.gif
2014. július 28. 00:42 #1868
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.26. 15:30)
Minden együttesben van(nak) az(ok) a tag(ok), aki(ke)t bírsz, meg minden, de van, akinek a képességei jobban elvarázsolnak az övékénél és van, akiket jobban szeretsz náluk, és nálam ez a két tag pont Taemin meg legfőképpen Minho. ^^"

Én a Super Juniorral vagyok így, Kyuhyun, hangját és Leeteuk rekedt hangját imádom (a Supermanben pl), mégis Sungmint kedvelem a legjobban (ami vicces, hogy először távol állt tőlem nem is kicsit). Mondjuk Sungmin után Kyuhyunt kedvelem a legjobban.
2014. július 28. 14:33 #1869
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Bár nem kedvencem Hyuna, de ez az albuma sokkal jobban bejön, mint a Melting.

SM-nél új lánycsapat fog debütálni: Red Velvet
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. július 28. 14:54 #1870
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (silenc @ 2014.07.28. 14:33)

SM-nél új lánycsapat fog debütálni: Red Velvet

Wow, ez elég beszívott klipnek ígérkezik. XDD Várom őket, kíváncsivá tettek. biggrin.gif De mire fel Youtube-on ez az ótvarsok dislike? blink.gif Ez csak egy teaser, az ég áldja meg az egeret nyomkodó mutatóujjukat... :'D (De a papagáj olyan szép meg aranyos heart.gif )
2014. július 28. 15:00 #1871
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1645
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
Idézet (johanna92 @ 2014.07.28. 14:54)
Wow, ez elég beszívott klipnek ígérkezik. XDD Várom őket, kíváncsivá tettek. biggrin.gif De mire fel Youtube-on ez az ótvarsok dislike? blink.gif Ez csak egy teaser, az ég áldja meg az egeret nyomkodó mutatóujjukat... :'D (De a papagáj olyan szép meg aranyos heart.gif )

Először is üdvözlet mindenkinek! (mert először írok ebbe a topikba.)

A dislikeok elvileg azért vannak, mert Sulli szünetel és az f(x) Red Light promócióit lefújták (abbahagyták), és most szinte mindenki (aki dislikeolt) az új lánybandát hibáztatja.
2014. július 28. 15:05 #1872
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (FruFruChan @ 2014.07.28. 15:00)
A dislikeok elvileg azért vannak, mert Sulli szünetel és az f(x) Red Light promócióit lefújták (abbahagyták), és most szinte mindenki (aki dislikeolt) az új lánybandát hibáztatja.

Üdv itt, érezd jól magad!! biggrin.gif

Most gonosz leszek, de ez annyira tipikus "elvetemült kpop fan" mentalitás... Sok elborultabb rajongó mindig más együtteseket hibáztat, ha az övével nincs minden rendben. unsure.gif (Még mielőtt valaki a torkomnak ugrana, nem utaltam innen senkire, egyszerűen a szemellenzős fanatikusokat szidtam most, akikből valljuk be, elég sok van...) Erősen kétlem, hogy Sulli távozásának meg az új lánybandának közük lenne egymáshoz. o_o"
4 felhasználónak tetszik: silenc, FruFruChan, Misuzu86, Betti90
2014. július 28. 15:54 #1873
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Idézet (FruFruChan @ 2014.07.28. 15:00)

Idézet (johanna92 @ 2014.07.28. 15:05)
Üdv itt, érezd jól magad!! biggrin.gif 
Most gonosz leszek, de ez annyira tipikus "elvetemült kpop fan" mentalitás... Sok elborultabb rajongó mindig más együtteseket hibáztat, ha az övével nincs minden rendben. unsure.gif (Még mielőtt valaki a torkomnak ugrana, nem utaltam innen senkire, egyszerűen a szemellenzős fanatikusokat szidtam most, akikből valljuk be, elég sok van...) Erősen kétlem, hogy Sulli távozásának meg az új lánybandának közük lenne egymáshoz. o_o"

Én sem hiszem, hogy az új lánybandának és Sullinak köze lenne egymáshoz. Mondjuk, én az SM-et sosem bírtam igazán, meg szerintem komoly gondok lehetnek náluk, hisz még májusban az EXO, most az f(x) és még korábban is voltak problémáik. Nincs semmi bajom a Red Velvettel (miért is lenne?), hisz még nem is debütáltak, de nem értem azokat, akik a teaser vagy valami alaptalan állítás miatt ítélkeznek. Az SM-nek rendbe kéne tennie a dolgait, de szegény lányok nem tehetnek erről és abszolúte nem érdemlik meg, hogy ennyire utálják őket.
3 felhasználónak tetszik: FruFruChan, johanna92, Betti90
2014. július 28. 16:18 #1874
Fehér Nikolett Niki
Fehér Nikolett Niki
visszatérő vendég

StátuszBAYERN !! <3 :D
Hozzászólás: 356
Csatolások: 87
Azonosító: 225241
Ki szereti a ByTheWay-t? Én igen biggrin.gif
Nekem sok kedvencem van. Az új kedvencem (banda): 5SOS, TheWanted

Szerintetek jó zene az hogy: Enrique Iglesias ft Pitbull- I'm a freak
2014. július 28. 16:20 #1875
Fehér Nikolett Niki
Fehér Nikolett Niki
visszatérő vendég

StátuszBAYERN !! <3 :D
Hozzászólás: 356
Csatolások: 87
Azonosító: 225241
Ki szereti azt a zenét, hogy Sose múló nyár??
2014. július 28. 21:35 #1876
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Egy remek, és várva várt JYJ comeback *-*

Engem elsőre megfogott a szám, és olyan jó újra hallani a srácokat happy.gif Junsu szőke haját még szoknom kell, de ez legyen a legkisebb baj.
A klip fantasztikus, a srácok hangja még inkább, és wow wub.gif wub.gif wub.gif

1 felhasználónak tetszik: FruFruChan
2014. július 29. 20:24 #1877
johanna92
johanna92
Bullshitter

http://bts.ibighit.com/

http://kepfeltoltes.hu/140729/1368366366616_www.kepfeltoltes.hu_.gif

http://www.gifsforum.com/images/gif/omg/grand/48569325_omg_reaction_gif.gif
3 felhasználónak tetszik: Angel, silenc, Shawool Lilla
2014. július 30. 10:22 #1878
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Idézet (johanna92 @ 2014.07.29. 20:24)

Te atyaúristen! Hogy én mennyire várom már! w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. július 30. 15:39 #1879
johanna92
johanna92
Bullshitter

Az MBLAQ koncert szégyenletes esete után eléggé kétlem, hogy ez összejönne... De ha mégis, akkor ott a helyem. O_O *izgatottan pattog*
http://www.soundofjapan.hu/a-vixx-budapesten/
2 felhasználónak tetszik: Misuzu86, Angel
2014. július 30. 16:20 #1880
- törölt felhasználó -    
Végre, 8 hónap után a Secret-es lányok, augusztus 11.-én visszatérnek ötödik mini-albumukkal, ami a "Secret Summer" címet kapta. Az albumon található "I'm in Love" szám - amihez természetesen ugye a klip fog készülni - Double Sidekick producerrel készült el, gondolom az albumon található többi számhoz is lesz köze. Nagyon nagy a felhajtás a lányok visszatérése miatt, mivel Gangnam utcái tele vannak plakátólva, sőt még a tévében CF-et is nyomnak - amiben Hyosung szerepel -, de a TS Entertainment felpakolta a youtube csatornájára is. A lányok visszatérése más stílusú lesz; érett és nőies - és mielőtt jön a kérdés, hogy a "Poison", "Madonna", "Magic" etc. nem azok voltak e(?), de csak gondolom más stílusban mutattják meg érettségüket és nőiességüket.

A legnagyobb "szerencsémre" pont nem leszek otthon hanem egy tornateremben fogok megpukkadni, mert edzőtáborom van. No, de sebaj, majd ha hazajövök az lesz az első dolgom, hogy fangörcsöljek egy jót a szépségeimre. rohog.gif wub.gif
132 oldal 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!