Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 16. 21:42 #1821
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Most tökre megnyugodtam, mindenkitől azt látom, hogy oda meg vissza van Hyunáért, én meg egyáltalán nem tudom ezt átérezni... azért jó tudni, hogy nem csak én nem vagyok érte megőrülve. :'D (Persze ezzel nem szidalmazni akarom, félreértés ne essék, csak már lassan csodabogárnak kezdtem érezni magam a véleményemmel... :'D)

A Boys' Republic comebacket várom, szerettem a Party Rockot biggrin.gif

És random másik infó: holnap kijön egy szám a filmhez, amiben Kris szerepelni fog... és Kris fogja énekelni. blink.gif Őszinte leszek, az első reakcióm az volt, hogy "jaj nekünk", mivel nem azt tapasztaltam, hogy Kris aranytorkú pacsirta vagy fülemüle lenne... 110.gif (Még élénken él bennem annak az emléke, mikor valami műsorban előadott élőben valami dalt, amiben először is rappelt, aztán még énekelt is a végén egyet, és totál széjjelvérzett tőle a fülem...) De hát majd meglátjuk, milyen lesz...
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. július 16. 21:58 #1822
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.16. 21:42)
És random másik infó: holnap kijön egy szám a filmhez, amiben Kris szerepelni fog... és Kris fogja énekelni. blink.gif Őszinte leszek, az első reakcióm az volt, hogy "jaj nekünk", mivel nem azt tapasztaltam, hogy Kris aranytorkú pacsirta vagy fülemüle lenne... 110.gif (Még élénken él bennem annak az emléke, mikor valami műsorban előadott élőben valami dalt, amiben először is rappelt, aztán még énekelt is a végén egyet, és totál széjjelvérzett tőle a fülem...) De hát majd meglátjuk, milyen lesz...

Én nem aggódom, manapság bármit meg lehet oldani, kicsit feljavítják a hangját és kész. Ha meg nem, arra igen kíváncsi leszek. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Angel, johanna92
2014. július 16. 22:19 #1823
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.16. 21:08)
Valóságshow? Minek? Hova? Már így is ő folyik a csapból is... Nekem nagy kedvencem a 4minute, de Hyunah-ból már nagyon is elegem van. Amúgy is kiborítanak az olyan koreai idolok akik agyon vannak sztárolva, legyen az énekes, színész vagy bárki más. Persze a Cube a 2yoon visszatérését nem szorgalmazza meg úgy alapjáraton SoHyun és JiHyun érvényesülését sem. Hyunah comeback-je miatt meg ki tudja, hogy a 4minute mikor ad ki új dalt... dry.gif

Én szeretem Hyuna-t, de mint csak 4Minute tagot. Elismerem, van 1-2 olyan száma, amit így a szóló karrierjéből ki lehet venni és mondani rá, hogy jó. Ettől eltekintve szerintem nagyon sok rivaldafényt kap a CUBE-tól. Ha a JYP-nál maradt volna, mint Wonder Girls tag fele ennyi figyelmet nem kapott volna. A valóság-show pedig az "A Talk" munkálatait fogja bemutatni, ha jól olvastam.
2Yoon egy remek al-egység, és jó döntés volt a két lányt összerakni. Én örülnék neki ha a közeljövőben a CUBE benyögné ennek a duónak a visszatérését. Sohyun-ról meg Jihyun-ról érvényesüléséről meg ne is beszéljünk... unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. július 16. 22:39 #1824
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Minmi @ 2014.07.16. 22:19)
Én szeretem Hyuna-t, de mint csak 4Minute tagot. Elismerem, van 1-2 olyan száma, amit így a szóló karrierjéből ki lehet venni és mondani rá, hogy jó.

Ja, én is szeretem tőle a Change-et. (Pedig volt ám botrány a táncmozdulatok miatt, ohohó. :'DD)

Más: most találtam ezt a fellépést és ezek a srácok lassan tönkreteszik az életemet, uhhh. x__x" (Csökött agyú fangrill vagyok épp, ne figyeljetek rám. XDDD) Marvel.J beatbox... i11evn rap... heart.gif Lüke Supreme Boi meg elfelejti, hogy Kidoh része az övé előtt van a Crew Love-ban, lol. De Iron hogy a jó életbe néz már ki?! XD Mint egy madárijesztő abban a horgászsapkában, tiritarka pulcsiban meg leszakadt kantárú vakondnadrágban :'DD (És én még azt hittem, hogy Supreme Boi öltözködése az igazán egyedi olykor a rövidnadrágokkal, halászsapkákkal meg funky mintás pulcsikkal...)
2014. július 17. 00:22 #1825
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Tudom, hogy ez nem a reklámozás helye, meg hogy belerondítok itt a nagy témázások közepébe, meg hogy megvan az erre kijelölt topik, de úgy érzem, itt talán nagyobb sikerem lesz a dologgal, és előre is bocsi ^^"

Csak gondoltam létrehozok pár új k-popos adatlapot, akik nem mások, mint a HISTORY 3 tagja: Kyungil, Sihyoung és Yijeong smileeee.gif

Aki ismeri vagy kedveli őket, az jelölheti kedvencének a tagokat wink.gif
És még egyszer bocsi a reklámért blush.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Angel, johanna92
2014. július 17. 10:32 #1826
johanna92
johanna92
Bullshitter

Jól sejtettem, hogy lesznek majd lelkes emberkék, akik le fognak kamerázni számokat a Daenamhyup és a Royal Cla$$ közös koncertjéről! biggrin.gif Voltak sokan, akik felvették az előzetesen felfedett dalt is Kidoh szólóalbumáról. biggrin.gif Nektek hogy tetszik? biggrin.gif Én pont ilyenre számítottam, ilyen laza, nyugis alapra és sok rapre biggrin.gif

Egyébként maga az album asszem 31-e körül jön ki? Én már nagyon várom biggrin.gif

Még két szám erről a fellépésről... Kidoh és Supreme Boi Out Of My Mindja, szerintem már ideje volt, hogy újra előadják. biggrin.gif heart.gif (De csak én vettem észre, hogy ezek ketten az előző számban is meg ebben is nagyon bámulják egymást? XDDD)

És itt van az utolsó vidi, i11evn új kislemeze, a Majuchin Sungan előadva, hallgassátok meg, mert egyszerűen gyönyörű. Ez alapján a felvétel alapján nehéz elhinni, hogy állítólag i11evn énekhangja a legrosszabb az egész Daenamhyupban XD
2014. július 17. 11:47 #1827
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Hozzászólás: 221
Csatolások: 98
Azonosító: 217283
Idézet (johanna92 @ 2014.07.15. 16:46)
Most, hogy mondod... De engem kifejezetten megnyugtat ez a tény. :'DDD Hogy őszinte legyek, én annyira nem rajongok azért, mikor koreai előadók kiadják már meglévő számaikat japánul (pedig én nagyon szeretem a japán nyelvet), meg vannak, akik kissé át is esnek a ló másik oldalára és több japán cuccuk van, mint koreai (TVXQ, BoA.. :'D)... Mondjuk persze maguknak az előadóknak jó, hogy Japánban is aktívak, így híresebbek lesznek nemzetközi szinten. biggrin.gif De azért van egy-két japán albumuk a koreaiaknak, amit szeretek, SHINee-ék Boys Meet U-ját pl... Amúgy én arra tudok gondolni, hogy lehet, hogy az az oka, hogy a Block B-ék nem adnak ki japánul semmit, mert hiphopos együttes és nem szívesen rappelnének japánul. (Múltkor láttam valami dokumentumfilmet, amit Rap Monsterről készítettek, és szó volt benne arról, hogy a BTS debütál Japánban, mire i11evn megszólal benne, hogy "ööö, de hogy fognak majd japánul rappelni?" Pedig i11evn tud japánul, mégis ezt kérdi... :'D)

De a BIGBANG is hiphop csapat,akkor ők hogyhogy kiadtak japán nyelvű számokat?
Még vannak ilyen kpop csapatok?
2014. július 17. 12:05 #1828
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Ella535 @ 2014.07.17. 11:47)
De a BIGBANG is hiphop csapat,akkor ők hogyhogy kiadtak japán nyelvű számokat?
Még vannak ilyen kpop csapatok?

Én nem általánosítottam, hogy egyik pop-hiphop csapat sem ad ki japán számokat. o_o Annyit mondtam, hogy nagyon valószínű, hogy nem minden koreai rapper rappelne szívesen japánul, sőt... (Én magyarul se tudok rappelni, nemhogy még nekiálljak rappelni egy nyelven, amit alig beszélek. XDDD Mert sokan úgy adnak ki először japán kislemezeket, hogy tényleg elég alap a tudásuk...) Egyébként pl a BTS is meg a B.A.P is adott ki japán számokat, de a B.A.P-nek a biztonság kedvéért mindig vannak "eredeti rap" verziók a japán kislemezeiken, ami szerintem nagy hiba, tekintve hogy így üvölt róluk, hogy úgy érzik, hogy japánul annyira nem megy jól nekik a rap... ^^"
1 felhasználónak tetszik: Ella535
2014. július 17. 13:35 #1829
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Egy kis segítségre lenne szükségem...

Rádiót hallgattam a kertben (franciaországi k-pop csatornát egy programnak hála meghajolo.gif ) és volt egy szám, a címét sikerült még elolvasnom, de az előadót nem. A címe Soom, de nem a Beast-es, mert azt rögtön felismerem...

Szóval ha valaki ismeri az írjon legyen szíves meghajolo.gif
2014. július 17. 13:48 #1830
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.15. 16:46)
Most, hogy mondod... De engem kifejezetten megnyugtat ez a tény. :'DDD Hogy őszinte legyek, én annyira nem rajongok azért, mikor koreai előadók kiadják már meglévő számaikat japánul (pedig én nagyon szeretem a japán nyelvet), meg vannak, akik kissé át is esnek a ló másik oldalára és több japán cuccuk van, mint koreai (TVXQ, BoA.. :'D)... Mondjuk persze maguknak az előadóknak jó, hogy Japánban is aktívak, így híresebbek lesznek nemzetközi szinten. biggrin.gif De azért van egy-két japán albumuk a koreaiaknak, amit szeretek, SHINee-ék Boys Meet U-ját pl... Amúgy én arra tudok gondolni, hogy lehet, hogy az az oka, hogy a Block B-ék nem adnak ki japánul semmit, mert hiphopos együttes és nem szívesen rappelnének japánul. (Múltkor láttam valami dokumentumfilmet, amit Rap Monsterről készítettek, és szó volt benne arról, hogy a BTS debütál Japánban, mire i11evn megszólal benne, hogy "ööö, de hogy fognak majd japánul rappelni?" Pedig i11evn tud japánul, mégis ezt kérdi... :'D)

Igen az nekem se tetszik mikor egy már meglévő koreai dalt írnak át japánra. Koreai előadóktól én csak azokat a japán dalokat szeretem amik eleve japánul készültek, mint pl. a Beast - Sad Movie dala. A mostani Good Luck albumukra ugyan felkerült koreai verzióban, de itt a japán nekem jobban bejön. biggrin.gif pardon.gif
Amúgy alapvetően utálom mikor egy csapat a kínai vagy a japán zene piacra akar betörni. Ez is csak a cégek megalomániája, hogy így tolják feljebb a csapatot. (szerintem)
Amúgy i11evn példáját hozva Zico is beszél japánul még sem hinném, hogy a Block B valaha is japán színtéren fog debütálni. Pedig szerintem rájuk azért bőven lenne kereslet a szigetországban. Vagy ennyi erővel az M.I.B is nyithatna a japán rajongók felé mert Kang Nam lényegében félig japán így a vokál résszel gond nem lenne. laugh.gif
Szerintem egy rendes hip-hop csapat vagy előadó nem hinném, hogy magától eszébe jutna a szomszéd országokban is karrierbe fogni. Ez inkább az idol csapatok "missziója", hogy már pedig ők a dalaikkal világuralomra tőrnek. rohog.gif
Én biztos nagyot néznék, ha akár a Block B vagy az M.I.B neki kezdenének egy japán debütálásnak. Az, hogy tartanak ott rajongói találkozót és miegymást egy dolog, de remélem nekik soha nem fordul meg a fejükben, hogy neki álljanak a dalokat japánra fordítani...
2014. július 17. 14:06 #1831
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2014.07.16. 22:19)
Én szeretem Hyuna-t, de mint csak 4Minute tagot. Elismerem, van 1-2 olyan száma, amit így a szóló karrierjéből ki lehet venni és mondani rá, hogy jó. Ettől eltekintve szerintem nagyon sok rivaldafényt kap a CUBE-tól. Ha a JYP-nál maradt volna, mint Wonder Girls tag fele ennyi figyelmet nem kapott volna. A valóság-show pedig az "A Talk" munkálatait fogja bemutatni, ha jól olvastam. 
2Yoon egy remek al-egység, és jó döntés volt a két lányt összerakni. Én örülnék neki ha a közeljövőben a CUBE benyögné ennek a duónak a visszatérését. Sohyun-ról meg Jihyun-ról érvényesüléséről meg ne is beszéljünk... unsure.gif

Alapjáraton nekem sincs problémám vele, csak kiborító, hogy a Cube ennyire az előtérbe tolta. A szóló dalai közül pl. a Bubble Pop nagy kedvencem viszont a Change dalt inkább JunHyung miatt hallgatom, időnként.
Viszont mikor már a Trouble Maker-ben is őt láttam akkor kezdtem ezt teljesen igazságtalannak érezni. Ráadásul HyunAh-val nagyon más stílusú dalokat nem is lehet kiadni, azért hangban még JiHyun is előrébb áll és többet is lehetne építeni rá. A Trouble Maker még új szerű és érdekes volt, de a Now-al nálam kivérzett a duónak ez a se vele, se nélküle "love story" (de mindegy is hagyjuk)
Amúgy én arra sem vennék mérget hogyha a JYP-nél marad a Wonder Girls-ben nem kerül előtérbe, mert azért Suzy is két lépéssel előrébb áll a MiSS A többi tagjánál ami népszerűséget illeti és emiatt sem rá haragszom (mielőtt még valaki nekem esik, hogy utálom Suzy-t rohog.gif ), szóval akár ott is előrébb vehették volna.
De hát ez is csak felesleges önidegesítés a részemről, mert akármilyen cég is legyen mindig azok kerülnek először előtérbe akiknél már majdnem kiakad a népszerűségi mutató. Ami érthető is hisz az ügynökségek nem nonprofit vállalatok, így ott igenis a bevétel számít. Mi meg csak remélhetjük, hogy majd egyszer az elhanyagoltabb csapat tagok is kapnak egy kicsivel több teret. smileeee.gif
2014. július 17. 17:36 #1832
johanna92
johanna92
Bullshitter

Kövezzetek meg, de az én szememben a Block B is idolcsapat, és nem "rendes" hip-hop előadó... (Ahogy a Big Bang és a 2NE1 is nagyon is idolcsapat...) *várja a paradicsomokat, tojásokat és féltéglákat* Tény, hogy Zico zseniális úgy, ahogy van, de attól még idol... Amúgy szerintem lehet valaki "trú" rapper úgy is, hogy idol (ezért most a fél koreai underground hiphop színtér megpróbálna kerékbe törni, lol), szóval ezt nem bántásból mondtam. Amúgy is, ha valaki, akkor Zico trú. (Azért hoztam fel a trúságot, mert a rappereknek ez baromi érzékeny pontjuk, hogy ők trúk vagy nem. :'D) Csak én nem azzal magyaráznám, hogy a Block B-nek nincsenek japán számaik, hogy nem idolok, mikor azok...

És ha már elhanyagolt tagok: LAY ÉS XIUMIN, IRGUMBURGUM!!! *tüzet okád* Utálom az SM-et, amiért nem használja ki a tehetségüket. wtf.gif bolond.gif

De ha már i11evnről meg Zicóról is szó volt egyszerre... Robbanjanak fel azok a hangfalak ettől az epikusnál is epikusabb kollaborációtól. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (Ma ezt hallgattam gazolás közben, lol... Meg a Rap City-t rohog.gif )

(De az azért baromira fájdítja a szívem, hogy mindenki azt kommentálja csak a vidinél, hogy hörrmorr imádjuk Zicót, mikor ez a szám bizony i11evn mixtape-jét gazdagítja és i11evn márpedig szintén rohadt jó rapper... sad.gif )
2014. július 18. 10:35 #1833
johanna92
johanna92
Bullshitter

Itt van Kris balladája a filmhez.

Várakozás:
http://media.tumblr.com/88188e23e84cf30111efd5d7aacb6731/tumblr_inline_mumf27mJoX1r4jaym.gif
Valóság:
http://kepfeltoltes.hu/140718/52686614_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

És ez az ember hogy tetszik nektek? (Azon kívül, hogy érdekesen írja át a nevét biggrin.gif ) Ez a klip rendesen hátborzongató... x_x" A pasas szerepelhetne valami horrorfilmben, a tekintete itt a vesémig hatol basszus és milyen hideg, brrr... ohmy.gif Asszem képi világ szempontjából megtaláltam a második kedvenc koreai klipemet idénről. XD (Az első Louie Twilightja... Az úgy epikus meg gyönyörű, ahogy van, ettől meg kiráz a hideg XDD) A szám is jó, állítólag már kiadta egyszer egy másik változaban, de én még nem hallottam róla eddig sajnos.
2014. július 18. 10:54 #1834
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.17. 17:36)
Kövezzetek meg, de az én szememben a Block B is idolcsapat, és nem "rendes" hip-hop előadó... (Ahogy a Big Bang és a 2NE1 is nagyon is idolcsapat...) *várja a paradicsomokat, tojásokat és féltéglákat* Tény, hogy Zico zseniális úgy, ahogy van, de attól még idol... Amúgy szerintem lehet valaki "trú" rapper úgy is, hogy idol (ezért most a fél koreai underground hiphop színtér megpróbálna kerékbe törni, lol), szóval ezt nem bántásból mondtam. Amúgy is, ha valaki, akkor Zico trú. (Azért hoztam fel a trúságot, mert a rappereknek ez baromi érzékeny pontjuk, hogy ők trúk vagy nem. :'D) Csak én nem azzal magyaráznám, hogy a Block B-nek nincsenek japán számaik, hogy nem idolok, mikor azok... 
És ha már elhanyagolt tagok: LAY ÉS XIUMIN, IRGUMBURGUM!!! *tüzet okád* Utálom az SM-et, amiért nem használja ki a tehetségüket. wtf.gif  bolond.gif 
De ha már i11evnről meg Zicóról is szó volt egyszerre... Robbanjanak fel azok a hangfalak ettől az epikusnál is epikusabb kollaborációtól. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif (Ma ezt hallgattam gazolás közben, lol... Meg a Rap City-t rohog.gif )

(De az azért baromira fájdítja a szívem, hogy mindenki azt kommentálja csak a vidinél, hogy hörrmorr imádjuk Zicót, mikor ez a szám bizony i11evn mixtape-jét gazdagítja és i11evn márpedig szintén rohadt jó rapper... sad.gif )

Totálisan igazad van... beer.gif
2014. július 18. 11:00 #1835
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.18. 10:35)
Itt van Kris balladája a filmhez.

Várakozás:
http://media.tumblr.com/88188e23e84cf30111efd5d7aacb6731/tumblr_inline_mumf27mJoX1r4jaym.gif
Valóság:
http://kepfeltoltes.hu/140718/52686614_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És ez az ember hogy tetszik nektek? (Azon kívül, hogy érdekesen írja át a nevét biggrin.gif ) Ez a klip rendesen hátborzongató... x_x" A pasas szerepelhetne valami horrorfilmben, a tekintete itt a vesémig hatol basszus és milyen hideg, brrr...  ohmy.gif Asszem képi világ szempontjából megtaláltam a második kedvenc koreai klipemet idénről. XD (Az első Louie Twilightja... Az úgy epikus meg gyönyörű, ahogy van, ettől meg kiráz a hideg XDD) A szám is jó, állítólag már kiadta egyszer egy másik változaban, de én még nem hallottam róla eddig sajnos.

Igen, mint valami pszhés horror szereplője, tiszta hátborzongató. Én esküszöm írok neki egy történetet amibenmegkapja a főszerepet, qefhvbkueqfbvqkjb frankón megihletett a srác ok.gif good.gif
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. július 19. 19:45 #1836
johanna92
johanna92
Bullshitter

Őket ki ismeri/szereti? Mióta debütáltak szeretem az első minijüket, de egyre inkább úgy tűnik, hogy hiába várok egy comebackre és ők is egylemezes csapat lettek. sad.gif

(Imádom ezt a nyelvet, széjjeorgazmál tőle a fülem XD)

Ez a klipjük olyan szééééép. x__x" (Benne van az egyik 4minute-es csaj is, ő is szép. XDDD) Sonkaa

(És igen, kínai csapat, de kpopnak számítanak, legfőképpen mert a Kocka cég alatt tanonckodtak...) És amúgy én annyira nem szoktam szeretni a rappereket az idolcsapatokban (kevés kivétellel, akiket viszont imádok X'D), de ebben a csapatban a srác valahogy olyan jó átérzéssel nyomja. o_O

És más... Végre megtudtam, hogy azért nem dobja fel senki sehova a VIXX Darkest Angels című japán albumát, mert gyakorlatilag egy koreai nyelvű válogatáslemez, amit Japánban adtak ki. :'DD Most komolyan, ez olyan snassz. XD Már mondtam, hogy nem nagyon szeretem a japán átdolgozásokat, de erre kíváncsi voltam... sad.gif Másrészt meg...
http://kepfeltoltes.hu/140719/xjeuq0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(Tanulság: egy icipicit se vegyél komolyan egy április elseji viccet, még úgy se, hogy kinéznéd belőlük, hogy tényleg comebackelnének egy fagyott hulla koncepcióval. :'DDD
2014. július 19. 20:35 #1837
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Idézet (johanna92 @ 2014.07.19. 19:45)
Őket ki ismeri/szereti? Mióta debütáltak szeretem az első minijüket, de egyre inkább úgy tűnik, hogy hiába várok egy comebackre és ők is egylemezes csapat lettek. sad.gif 

(Imádom ezt a nyelvet, széjjeorgazmál tőle a fülem XD)
Ez a klipjük olyan szééééép. x__x" (Benne van az egyik 4minute-es csaj is, ő is szép. XDDD) Sonkaa

(És igen, kínai csapat, de kpopnak számítanak, legfőképpen mert a Kocka cég alatt tanonckodtak...) És amúgy én annyira nem szoktam szeretni a rappereket az idolcsapatokban (kevés kivétellel, akiket viszont imádok X'D), de ebben a csapatban a srác valahogy olyan jó átérzéssel nyomja. o_O
És más... Végre megtudtam, hogy azért nem dobja fel senki sehova a VIXX Darkest Angels című japán albumát, mert gyakorlatilag egy koreai nyelvű válogatáslemez, amit Japánban adtak ki. :'DD Most komolyan, ez olyan snassz. XD Már mondtam, hogy nem nagyon szeretem a japán átdolgozásokat, de erre kíváncsi voltam... sad.gif Másrészt meg...
http://kepfeltoltes.hu/140719/xjeuq0_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(Tanulság: egy icipicit se vegyél komolyan egy április elseji viccet, még úgy se, hogy kinéznéd belőlük, hogy tényleg comebackelnének egy fagyott hulla koncepcióval. :'DDD

Abban a klippben a 4Minute vezetője Jihyun szerepel benne.Nagyon szép ♥ Am Te nem ismered a 4Minute tagjait? mega_shok.gif
2014. július 19. 20:44 #1838
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Ella535 @ 2014.07.19. 20:35)
Abban a klippben a 4Minute vezetője Jihyun szerepel benne.Nagyon szép ♥ Am Te nem ismered a 4Minute tagjait? mega_shok.gif

Nem hiszem, hogy ez olyan dolog, amiért főbe kéne lőnöm magam, mikor nem vagyok a rajongójuk. biggrin.gif (Lefogadom, hogy én meg ismerek jópár olyan koreai hírességet, akiket meg te nem, ez már csak így megy. ^^")
1 felhasználónak tetszik: Misuzu86
2014. július 20. 12:11 #1839
- törölt felhasználó -    
Elkészült a Block B H.E.R. számához a teaser. ^^
Nagyon édik benne. Kíváncsi vagyok már rá. ^^ wub.gif
2 felhasználónak tetszik: johanna92, Ella535
2014. július 20. 19:44 #1840
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Idézet (johanna92 @ 2014.07.19. 20:44)
Nem hiszem, hogy ez olyan dolog, amiért főbe kéne lőnöm magam, mikor nem vagyok a rajongójuk. biggrin.gif (Lefogadom, hogy én meg ismerek jópár olyan koreai hírességet, akiket meg te nem, ez már csak így megy. ^^")

Nem akartalak megsérteni... meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: johanna92
132 oldal 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!