Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 13. 17:43 #1801
- törölt felhasználó -    
Ma megjelent két nyárias és tetszetős dal is, kár, hogy egyáltalán nincs nyári hangulatom a rossz idő miatt. dry.gif

B1A4-al úgy vagyok, hogy MVk terén ők soha nem okoznak csalódást, mindegyik kisfilmjük zseniálisan van megcsinálva akár komoly a koncepció akár bohókás, most is hozzák a formájukat. Nekem a dal is nagyon tetszik, fülbemászó, szerintem rongyosra fogom hallgatni. laugh.gif

Girl's Day-es lányok is visszatértek. Bevallom a Something valahogy soha nem nyerte el tetszésemet (hiába vártam, mert Gayo Daejejun óta szeretem a lányokat), magáról a mini albumról is csak egy dal tetszett, ez viszont most nagyon bejövős. Se nem túl cuki, se nem túl szexi, pont olyan amilyennek lennie kell és Hyerinek is végre több sor jutott. happy.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, Lizzy9500, johanna92
2014. július 13. 20:54 #1802
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837

Hát engem valamennyire megfogott, de még meg kell békélnem a srácokkal.
Anno mikor debütáltak, akkor imádtam őket, Ren-nel az élen. De miután nem alkottak nagyon maradandót számomra, így kicsit unszimpatikussá váltak. Baekho-t egyenesen ki nem állhatom... persze mindenkinek más a véleménye blush.gif
2014. július 13. 21:01 #1803
Lizzy9500
Lizzy9500
visszatérő vendég

Státusz.
Hozzászólás: 253
Csatolások: 400
Azonosító: 210585
Idézet (sophiej @ 2014.07.13. 17:43)
Ma megjelent két nyárias és tetszetős dal is, kár, hogy egyáltalán nincs nyári hangulatom a rossz idő miatt. dry.gif 

B1A4-al úgy vagyok, hogy MVk terén ők soha nem okoznak csalódást, mindegyik kisfilmjük zseniálisan van megcsinálva akár komoly a koncepció akár bohókás, most is hozzák a formájukat. Nekem a dal is nagyon tetszik, fülbemászó, szerintem rongyosra fogom hallgatni.  laugh.gif 

Girl's Day-es lányok is visszatértek. Bevallom a Something valahogy soha nem nyerte el tetszésemet (hiába vártam, mert Gayo Daejejun óta szeretem a lányokat), magáról a mini albumról is csak egy dal tetszett, ez viszont most nagyon bejövős. Se nem túl cuki, se nem túl szexi, pont olyan amilyennek lennie kell és Hyerinek is végre több sor jutott. happy.gif heart.gif

A B1A4 alatt nem tudtam nem mosolyogni. Annyira édesek benne. *0* és ez a szőke haj nagyon jól áll Sandeulnek és Jinyoungnak. *-* na meg Baro és Gongchan .*0* bocsi, nem találok szavakat. biggrin.gif
A szám is nagyon tetszik - bár még soha nem mondtam olyat, hogy ők nem tetszenek.. az viszont feltűnt, hogy a solo-ból egy erőteljes [szolló] lett. biggrin.gif de nem baj, az angol sosem volt az erősségük. biggrin.gif
A Girl’s Dayesek is hozták a tőlük vártakat. Báár.. azért a cuki MVt ha jobban megnézzük, látunk kivillanó cicit, feneket szóóóval... igen... ennek ellenére persze tetszik az egész, már megszoktam ezt a szexi koncepciót náluk... biggrin.gif
Mindegyikük nagyon szép, de most Sojin lenyűgözött. Az a lány napról napra szebb. *0*
2014. július 13. 22:16 #1804
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (sophiej @ 2014.07.13. 17:43)

B1A4-al úgy vagyok, hogy MVk terén ők soha nem okoznak csalódást, mindegyik kisfilmjük zseniálisan van megcsinálva akár komoly a koncepció akár bohókás, most is hozzák a formájukat. Nekem a dal is nagyon tetszik, fülbemászó, szerintem rongyosra fogom hallgatni.  laugh.gif 

Vííí, végre!! *__* Én őszintén szólva azon a véleményen vagyok, hogy Bívanéjfórék azon kevés kpop együttesek közé tartoznak, akikben úgy kb sosem csalódik az ember. wub.gif laugh.gif w00t.gif Van bennük valami, amitől mások, mint a többi. wub.gif *elfogult fan*
Girls' Day-ék meg de édesek itt!! XDD Igazából nekem meg pont a Something tetszik ennél a számnál jobban, de ennek meg olyan kis színes, vidám klipje lett, hogy instant a jókedv. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Idézet (Angel @ 2014.07.13. 20:54)

Anno mikor debütáltak, akkor imádtam őket, Ren-nel az élen. De miután nem alkottak nagyon maradandót számomra, így kicsit unszimpatikussá váltak. Baekho-t egyenesen ki nem állhatom... persze mindenkinek más a véleménye  blush.gif

Miért utálod Baekhot annyira? XD (Kérdem én, aki csak a tagok arcát és nevét ismeri és semmi mást nem tud róluk X'D) Nekem nincs kedvencem (de ettől függetlenül Minhyun szvsz elég csini laugh.gif laugh.gif laugh.gif ).
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. július 14. 12:07 #1805
Lizzy9500
Lizzy9500
visszatérő vendég

Státusz.
Hozzászólás: 253
Csatolások: 400
Azonosító: 210585
Idézet (Angel @ 2014.07.13. 20:54)

Anno mikor debütáltak, akkor imádtam őket, Ren-nel az élen. De miután nem alkottak nagyon maradandót számomra, így kicsit unszimpatikussá váltak. Baekho-t egyenesen ki nem állhatom... persze mindenkinek más a véleménye  blush.gif

Olyan sok embernél látom, hogy nem szereti Baekhot vagy azt mondja rá, hogy nagyon csúnya. ohmy.gif most már tényleg érdekel, miért. Én nem olyan régen ismertem meg őket jobban, de nekem semmi bajom nem volt vele. Olyan kis aranyos gyereknek tűnik egyelőre. Szóval, mit nem szeretsz benne? ohmy.gif (nehogy rossz néven vedd, hogy így faggatózok, de tényleg érdekel.biggrin.gif)
2014. július 14. 12:14 #1806
Angel
Angel
St☆rlight™

Idézet (Lizzy9500 @ 2014.07.14. 12:07)
Olyan sok embernél látom, hogy nem szereti Baekhot vagy azt mondja rá, hogy nagyon csúnya. ohmy.gif most már tényleg érdekel, miért. Én nem olyan régen ismertem meg őket jobban, de nekem semmi bajom nem volt vele. Olyan kis aranyos gyereknek tűnik egyelőre. Szóval, mit nem szeretsz benne? ohmy.gif (nehogy rossz néven vedd, hogy így faggatózok, de tényleg érdekel.biggrin.gif)

Nekem eleinte semmi bajom nem volt vele, de annyira, ogy is fogalmazzak...megváltozott...egyrészt a stílusa nem tetszik, másrészt számomra beképzeltnek tűnik. Alapjáraton semmi bajom nem lenne vele. Meghát, hogy néz már ki? Mint egy felfújt felhő unsure.gif Persze sokan szeretik, de nekem unszimpatikus unsure.gif unsure.gif
2014. július 14. 13:05 #1807
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Angel @ 2014.07.14. 12:14)
Meghát, hogy néz már ki? Mint egy felfújt felhő  unsure.gif

http://kepfeltoltes.hu/130112/bibendum-the-michelin-man-7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bocs, muszáj volt. banana_moonwalk.gif crazy.gif rofl.gif
(Nyugi, abbafejezem, tudom, kicsit nagy a pofám... :'D)
2 felhasználónak tetszik: Angel, Lizzy9500
2014. július 14. 22:13 #1808
Angel
Angel
St☆rlight™

Ismételten debütált egy új csapat a Boys In Groove nevet kapták wub.gif

Be kell valljam, nekem nagyon tetszik a debütáló daluk, az egész szám Koreáról szól, ami előtt fejet hajtok. Még nem igazán találkoztam ilyen zenével.

A srácok fantasztikusak, és alig várom, hogy még többet hallgathassam őket happy.gif heart.gif

Imádom heart.gif heart.gif happy.gif
1 felhasználónak tetszik: silenc
2014. július 14. 22:14 #1809
Angel
Angel
St☆rlight™

Idézet (johanna92 @ 2014.07.14. 13:05)
http://kepfeltoltes.hu/130112/bibendum-the-michelin-man-7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bocs, muszáj volt. banana_moonwalk.gif  crazy.gif  rofl.gif 
(Nyugi, abbafejezem, tudom, kicsit nagy a pofám... :'D)

Ez jó volt biggrin.gif szebbé tetted az estémet _nevet.gif
2014. július 15. 00:32 #1810
- törölt felhasználó -    
Idézet (Angel @ 2014.07.14. 22:13)
Ismételten debütált egy új csapat a Boys In Groove nevet kapták  wub.gif 
Be kell valljam, nekem nagyon tetszik a debütáló daluk, az egész szám Koreáról szól, ami előtt fejet hajtok. Még nem  igazán találkoztam ilyen zenével.
A srácok fantasztikusak, és alig várom, hogy még többet hallgathassam őket happy.gif  heart.gif 

Imádom  heart.gif  heart.gif  happy.gif

És megint egy "Hello" című kpop szám biggrin.gif De egyébként tetszik. wink.gif
Ja, és a rövidített csapatnév se maradhat el. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. július 15. 15:11 #1811
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Hozzászólás: 221
Csatolások: 98
Azonosító: 217283
Sziasztok! smileeee.gif
Ti is észre vettétek hogy a Block B nem készít japán verzíójú dalokat?
2014. július 15. 16:46 #1812
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Ella535 @ 2014.07.15. 15:11)
Sziasztok!  smileeee.gif 
Ti is észre vettétek hogy a Block B nem készít japán verzíójú dalokat?

Most, hogy mondod... De engem kifejezetten megnyugtat ez a tény. :'DDD Hogy őszinte legyek, én annyira nem rajongok azért, mikor koreai előadók kiadják már meglévő számaikat japánul (pedig én nagyon szeretem a japán nyelvet), meg vannak, akik kissé át is esnek a ló másik oldalára és több japán cuccuk van, mint koreai (TVXQ, BoA.. :'D)... Mondjuk persze maguknak az előadóknak jó, hogy Japánban is aktívak, így híresebbek lesznek nemzetközi szinten. biggrin.gif De azért van egy-két japán albumuk a koreaiaknak, amit szeretek, SHINee-ék Boys Meet U-ját pl... Amúgy én arra tudok gondolni, hogy lehet, hogy az az oka, hogy a Block B-ék nem adnak ki japánul semmit, mert hiphopos együttes és nem szívesen rappelnének japánul. (Múltkor láttam valami dokumentumfilmet, amit Rap Monsterről készítettek, és szó volt benne arról, hogy a BTS debütál Japánban, mire i11evn megszólal benne, hogy "ööö, de hogy fognak majd japánul rappelni?" Pedig i11evn tud japánul, mégis ezt kérdi... :'D)
2 felhasználónak tetszik: Ella535, Angel
2014. július 15. 18:45 #1813
- törölt felhasználó -    
Július 22.-én ismét INFINITE comeback lesz, most ha jól hallottam csak egy digitális single lesz.
Már most teljesen fel vagyok pörögve. wub.gif A teaser nagyon tetszik, viszont nem értem, hogy Sungjong miér rohangál benne egy esernyővel...
3 felhasználónak tetszik: Betti90, johanna92, Angel
2014. július 15. 18:53 #1814
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Minmi @ 2014.07.15. 18:45)
Július 22.-én ismét INFINITE comeback lesz, most ha jól hallottam csak egy digitális single lesz. 
Már most teljesen fel vagyok pörögve.  wub.gif  A teaser nagyon tetszik, viszont nem értem, hogy Sungjong miér rohangál benne egy esernyővel... 

ÓÓÓÓÓÓ nagyon-nagyon örülök neki. A last romeot szinte mindennap meghallgatom. Olyan jó, hogy újra visszatérnek és ez az előzetes nagyon érdekesnek látszik és WooHyun ebben a videóban is annyira jól néz ki. heart.gif heart.gif heart.gif
2014. július 15. 20:20 #1815
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.15. 16:46)
Most, hogy mondod... De engem kifejezetten megnyugtat ez a tény. :'DDD Hogy őszinte legyek, én annyira nem rajongok azért, mikor koreai előadók kiadják már meglévő számaikat japánul (pedig én nagyon szeretem a japán nyelvet), meg vannak, akik kissé át is esnek a ló másik oldalára és több japán cuccuk van, mint koreai (TVXQ, BoA.. :'D)... Mondjuk persze maguknak az előadóknak jó, hogy Japánban is aktívak, így híresebbek lesznek nemzetközi szinten. biggrin.gif De azért van egy-két japán albumuk a koreaiaknak, amit szeretek, SHINee-ék Boys Meet U-ját pl... Amúgy én arra tudok gondolni, hogy lehet, hogy az az oka, hogy a Block B-ék nem adnak ki japánul semmit, mert hiphopos együttes és nem szívesen rappelnének japánul. (Múltkor láttam valami dokumentumfilmet, amit Rap Monsterről készítettek, és szó volt benne arról, hogy a BTS debütál Japánban, mire i11evn megszólal benne, hogy "ööö, de hogy fognak majd japánul rappelni?" Pedig i11evn tud japánul, mégis ezt kérdi... :'D)

Rokonlélek! biggrin.gif Se a kínai, se a japán verziókat nem szeretem, még akkor se, ha eredetileg is úgy lett tervezve. Valamiért a koreai nyelv mind a kettőnél jobban tetszik.
2 felhasználónak tetszik: Betti90, Angel
2014. július 15. 20:23 #1816
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Maise93 @ 2014.07.15. 20:20)
Rokonlélek! biggrin.gif Se a kínai, se a japán verziókat nem szeretem, még akkor se, ha eredetileg is úgy lett tervezve. Valamiért a koreai nyelv mind a kettőnél jobban tetszik.

Én is így vagyok ezzel. Manapság már szinte minden dalból készítenek japán verziót. Próbálkoztam, meghallgattam, de egyszerűen nem tetszett. Valahogy már a koreai nyelvet szoktam meg, és olyan idegennek tűnik akár a japán akár a kínai nyelv. Fura igaz, mert a koreai nyelvet sem értem, de még is valahogy közelebb áll hozzám, mint a többi.
2014. július 15. 20:33 #1817
johanna92
johanna92
Bullshitter

Aww, ugye nem én vagyok itt az egyetlen, akinek egyébként mind a három nyelv tetszik? sad.gif (Csak az átdolgozások nem tetszenek XD Bár az EXO-M meg a SuJu M számait én szeretem, valszeg mert azok nem átdolgozások XD)
2014. július 16. 13:33 #1818
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.15. 20:33)
Aww, ugye nem én vagyok itt az egyetlen, akinek egyébként mind a három nyelv tetszik? sad.gif (Csak az átdolgozások nem tetszenek XD Bár az EXO-M meg a SuJu M számait én szeretem, valszeg mert azok nem átdolgozások XD)

Nekem egyedül a kínai nem tudta soha elnyerni a tetszésemet, pedig próbálkoztam vele, vannak olyan EXO dalok is, amikből például tetszik az EXO-M verzió, de maga a nyelv valahogy soha nem állt közel hozzám. A japán nyelvet viszont imádom, az SNSD japán albumain például lényegesen több dal szokott tetszeni, mint a koreai kiadású lemezeiken, valamilyen oknál fogva. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: johanna92, Angel
2014. július 16. 20:52 #1819
- törölt felhasználó -    
Július 28.-án Hyuna kiadja harmadik mini-albumát "A Talk" címen. Elméletileg a comeback előtt valami valóság-showja is lesz, amit az SBS MTV fog sugározni.
2014. július 16. 21:08 #1820
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2014.07.16. 20:52)
Július 28.-án Hyuna kiadja harmadik mini-albumát "A Talk" címen. Elméletileg a comeback előtt valami valóság-showja is lesz, amit az SBS MTV fog sugározni.

Valóságshow? Minek? Hova? Már így is ő folyik a csapból is... Nekem nagy kedvencem a 4minute, de Hyunah-ból már nagyon is elegem van. Amúgy is kiborítanak az olyan koreai idolok akik agyon vannak sztárolva, legyen az énekes, színész vagy bárki más. Persze a Cube a 2yoon visszatérését nem szorgalmazza meg úgy alapjáraton SoHyun és JiHyun érvényesülését sem. Hyunah comeback-je miatt meg ki tudja, hogy a 4minute mikor ad ki új dalt... dry.gif

Viszont hála égnek 25-én érkezik a Boys Republic visszatérése, így legalább lesz valami jó dolog is ebben a hónapban. heart.gif
132 oldal 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!