De már csak a tényleg fantasztikus alapja miatt is rongyosra fogom én ezt hallgatni szerintem. XD Szeretem és becsülöm Henry számait, a stílusa kellemes frissességet hoz az erősen elgépiesedett koreai popzenébe a zongorafutamaival meg a hegedűjátékával.
Idézet (Maise93 @ 2014.07.09. 21:42)
Közben utánuk néztem picit, két '94-es is van a bandában, megdöbbentett, minimum néztem mindegyiket '90-esnek.
A szöszke tényleg tiszta Jonghyun, főleg 1:25-1:45 között látszik, amikor meg énekli, hogy "oh oh oh" akkor szinte pontos mása. Durva!
A srác, aki meg háttal áll neki ő a maknae és több képen is iszonyatosan emlékeztet SJ Siwonra.
*kép*
A kék hajú "szöszke" (mostmár ráragad) még oldalról is erősen hajaz Jonghyunra, a srác pedig, aki a kamerába bámul tiszta Siwon szerintem.
*kép*
Balról jobbra lenti képen:
Lee Changsun (Siwon imitátor)
Lee Seungtae
Qin Fen (Jonghyun imitátor)
Kim Minjun
Ryu Jaehyuk
Mindent egybevéve szerintem erős debüt volt, nekem állatira bejön a szám! *.*
A szöszke tényleg tiszta Jonghyun, főleg 1:25-1:45 között látszik, amikor meg énekli, hogy "oh oh oh" akkor szinte pontos mása. Durva!
A srác, aki meg háttal áll neki ő a maknae és több képen is iszonyatosan emlékeztet SJ Siwonra.
*kép*
A kék hajú "szöszke" (mostmár ráragad) még oldalról is erősen hajaz Jonghyunra, a srác pedig, aki a kamerába bámul tiszta Siwon szerintem.
*kép*
Balról jobbra lenti képen:
Lee Changsun (Siwon imitátor)
Lee Seungtae
Qin Fen (Jonghyun imitátor)
Kim Minjun
Ryu Jaehyuk
Mindent egybevéve szerintem erős debüt volt, nekem állatira bejön a szám! *.*
Melyik közülük a rapper? Mert a képek alapján úgy nagyjából belőttem, hogy melyik srác melyik lhet a klipből, de a rappert nem ismerem meg az istennek sem. XDDD
Egyébként nem tudom, kit érdekel innen a Team B-s gyerkőcök sorsa, de B.I meg Bobby a Show Me The Money harmadik évadában próbál túlélni jelenleg. Az első részt megnéztem tegnap, a bírák nem mindig "sportszerűek", hogy így fogalmazzak (Dok2 meg The Quiett be is vallotta, hogy azért ítélkeznek olyan gyorsan, mert így hamarabb hazamehetnek. Most komolyan, erre én nem tudok mit mondani.. :'D), Tablo meg San-E bíráskodtak szerintem a legszimpatikusabban. B.I-ról annyit, hogy elszúrta, mégis továbblépett, amit rajta kívül senki más nem tehetett volna meg, szóval azért van enyhe kivételezés... ^^" Bobby nem rontotta el, ő jó volt. De őszintén szólva nekem New Champ volt a kedvencem a versenyzők közül.

1 felhasználónak tetszik: