Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 11. 09:44 #1781
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Hát itt is van ez a fantasztikus zenevideó. biggrin.gif Úgy tűnik, az SM mostanában szereti a robotokat meg a labirintusokat. XD Mindent összevetve szerintem a Trap erősebb szám, de ennek az új dalnak a zenei alapja komolyan gyilkos, önmagában is el tudnám hallgatni repeaten. biggrin.gif Ami miatt mégis azt mondom, hogy nem annyira erős, mint a Trap: helyenként valahogy furcsán nem megy az ének az alaphoz. Valahogy olyan érzésem van a szám hallgatása közben, mintha a vokál egyes részeit nem is ehhez a zenéhez írták volna. x_x" (Gondolok legfőképpen a refrén vó-ó-ó előtti részére.)

De már csak a tényleg fantasztikus alapja miatt is rongyosra fogom én ezt hallgatni szerintem. XD Szeretem és becsülöm Henry számait, a stílusa kellemes frissességet hoz az erősen elgépiesedett koreai popzenébe a zongorafutamaival meg a hegedűjátékával. smileeee.gif

Idézet (Maise93 @ 2014.07.09. 21:42)
Közben utánuk néztem picit, két '94-es is van a bandában, megdöbbentett, minimum néztem mindegyiket '90-esnek.
A szöszke tényleg tiszta Jonghyun, főleg 1:25-1:45 között látszik, amikor meg énekli, hogy "oh oh oh" akkor szinte pontos mása. Durva!  ohmy.gif 
A srác, aki meg háttal áll neki ő a maknae és több képen is iszonyatosan emlékeztet SJ Siwonra.
*kép*
A kék hajú "szöszke" (mostmár ráragad) még oldalról is erősen hajaz Jonghyunra, a srác pedig, aki a kamerába bámul tiszta Siwon szerintem.
*kép*
Balról jobbra lenti képen:
Lee Changsun (Siwon imitátor)
Lee Seungtae
Qin Fen (Jonghyun imitátor)
Kim Minjun
Ryu Jaehyuk
Mindent egybevéve szerintem erős debüt volt, nekem állatira bejön a szám! *.*

Melyik közülük a rapper? Mert a képek alapján úgy nagyjából belőttem, hogy melyik srác melyik lhet a klipből, de a rappert nem ismerem meg az istennek sem. XDDD

Egyébként nem tudom, kit érdekel innen a Team B-s gyerkőcök sorsa, de B.I meg Bobby a Show Me The Money harmadik évadában próbál túlélni jelenleg. Az első részt megnéztem tegnap, a bírák nem mindig "sportszerűek", hogy így fogalmazzak (Dok2 meg The Quiett be is vallotta, hogy azért ítélkeznek olyan gyorsan, mert így hamarabb hazamehetnek. Most komolyan, erre én nem tudok mit mondani.. :'D), Tablo meg San-E bíráskodtak szerintem a legszimpatikusabban. B.I-ról annyit, hogy elszúrta, mégis továbblépett, amit rajta kívül senki más nem tehetett volna meg, szóval azért van enyhe kivételezés... ^^" Bobby nem rontotta el, ő jó volt. De őszintén szólva nekem New Champ volt a kedvencem a versenyzők közül. biggrin.gif (Na meg poén volt az a pasas, aki eljátszotta, hogy be van rúgva és borult meg dobálta magát össze-vissza. _nevet.gif )
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. július 11. 10:58 #1782
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (johanna92 @ 2014.07.11. 09:44)
Hát itt is van ez a fantasztikus zenevideó. biggrin.gif Úgy tűnik, az SM mostanában szereti a robotokat meg a labirintusokat. XD Mindent összevetve szerintem a Trap erősebb szám, de ennek az új dalnak a zenei alapja komolyan gyilkos, önmagában is el tudnám hallgatni repeaten. biggrin.gif Ami miatt mégis azt mondom, hogy nem annyira erős, mint a Trap: helyenként valahogy furcsán nem megy az ének az alaphoz. Valahogy olyan érzésem van a szám hallgatása közben, mintha a vokál egyes részeit nem is ehhez a zenéhez írták volna. x_x" (Gondolok legfőképpen a refrén vó-ó-ó előtti részére.)

De már csak a tényleg fantasztikus alapja miatt is rongyosra fogom én ezt hallgatni szerintem. XD Szeretem és becsülöm Henry számait, a stílusa kellemes frissességet hoz az erősen elgépiesedett koreai popzenébe a zongorafutamaival meg a hegedűjátékával. smileeee.gif

Eddig sosem hallgattam Hanry-t valójában csak most találkoztam a nevével, ahogy belinkelted. Nekem nagyon tetszik ez a dal és a klip is. Megnéztem a Trap című dalát, de szerintem ez sokkal jobb lett, mint az vagy lehet az első dal varázsa, azért látom jobbnak. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. július 11. 11:21 #1783
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Betti90 @ 2014.07.11. 10:58)
Eddig sosem hallgattam Hanry-t valójában csak most találkoztam a nevével, ahogy belinkelted. Nekem nagyon tetszik ez a dal és a klip is. Megnéztem a Trap című dalát, de szerintem ez sokkal jobb lett, mint az vagy lehet az első dal varázsa, azért látom jobbnak. blush.gif

Ha tetszik Henry, hallgass bele a Super Junior M számaiba, ha még nem tetted meg; tagja a csapatnak. biggrin.gif
Egyébként Henry ebben a videoklipben tűnt fel először (ő az, aki koreografálva hegedül az átvezetőben XD) és azóta is amolyan géniusznak tartják a srácot, mivel számos nyelven beszél és több hangszeren is kitűnően játszik, bár leginkább virtóz zongora- és hegedűjátékáról a legismertebb. (És annak ellenére, hogy látványosan embertelen a tehetsége, az ő feltűnése is szított háborúkat a Super Junior rajongók között... Éppenhogy megszokták Kyuhyunt és lemondtak az "only 12" jelszó ismételgetéséről, feltűnt Henry, így kezdődhetett az "only 13"-ezés. XDDD Most már "only 15" van, kúl. XDD)

És itt a megdönthetetlen bizonyíték, hogy Henry nem erről a bolygóról származik. laugh.gif
2014. július 11. 11:27 #1784
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (johanna92 @ 2014.07.11. 11:21)
Ha tetszik Henry, hallgass bele a Super Junior M számaiba, ha még nem tetted meg; tagja a csapatnak. biggrin.gif 
Egyébként Henry ebben a videoklipben tűnt fel először (ő az, aki koreografálva hegedül az átvezetőben XD) és azóta is amolyan géniusznak tartják a srácot, mivel számos nyelven beszél és több hangszeren is kitűnően játszik, bár leginkább virtóz zongora- és hegedűjátékáról a legismertebb. (És annak ellenére, hogy látványosan embertelen a tehetsége, az ő feltűnése is szított háborúkat a Super Junior rajongók között... Éppenhogy megszokták Kyuhyunt és lemondtak az "only 12" jelszó ismételgetéséről, feltűnt Henry, így kezdődhetett az "only 13"-ezés. XDDD Most már "only 15" van, kúl. XDD)

És itt a megdönthetetlen bizonyíték, hogy Henry nem erről a bolygóról származik. laugh.gif 

Hmmm Super Junior róluk már hallottam, csak még nem igazán találkoztam a dalikkal.

Igen ezt már én is láttam, mekkora egy nagy tehetség. Megnéztem a Trap klipet és azt hiszem annak az elején van, mikor zongorázik. Ha nem énekelne semmit is gyönyörű dal lenne, legalább is ott nekem nagyon tetszik.
Köszi a videót, valóban bámulatos miket tud és közben még táncol is. Azt sajnálom, hogy csak két saját száma van, mert ha jól tudom kettő van neki.
2014. július 11. 11:34 #1785
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Betti90 @ 2014.07.11. 11:27)
Hmmm Super Junior róluk már hallottam, csak még nem igazán találkoztam a dalikkal.
Igen ezt már én is láttam, mekkora egy nagy tehetség. Megnéztem a Trap klipet és azt hiszem annak az elején van, mikor zongorázik. Ha nem énekelne semmit is gyönyörű dal lenne, legalább is ott nekem nagyon tetszik.
Köszi a videót, valóban bámulatos miket tud és közben még táncol is. Azt sajnálom, hogy csak két saját száma van, mert ha jól tudom kettő van neki.

Egész konkrétan van még egy zenevideója az f(x)-es Amberrel közösen. biggrin.gif
De az első minijén van még pár szám a Trap meg a 1-4-3 (I Love You) mellett, meg gondolom tuti lesz a Fantastic mellett az új lemezén még pár másik szám. smileeee.gif
2014. július 11. 11:42 #1786
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (johanna92 @ 2014.07.11. 11:34)
Egész konkrétan van még egy zenevideója az f(x)-es Amberrel közösen. biggrin.gif
De az első minijén van még pár szám a Trap meg a 1-4-3 (I Love You) mellett, meg gondolom tuti lesz a Fantastic mellett az új lemezén még pár másik szám. smileeee.gif

Ez is jó dal, tényleg, meg nagyon cuki benne, de ahogy te is mondtad ez a Fantastic valahogy más hangzása, mint pl. ennek a dalnak is. Olyan különleges és bár az új dalát jobban szeretem mint a Trap-et azt is különlegesnek gondolom a zongorajátékával. Amúgy szerintem is ki kell használni a dalokban ezt a tehetségét, hogy tud zongorázni, meg hegedülni, mert így érdekesebbek lesznek a dalok és a klipek. Remélem, hamar kijön ez az albuma mert már le szeretném tölteni ezt a dalt. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Angel, johanna92
2014. július 11. 11:58 #1787
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Betti90 @ 2014.07.11. 11:42)
Ez is jó dal, tényleg, meg nagyon cuki benne, de ahogy te is mondtad ez a Fantastic valahogy más  hangzása, mint pl. ennek a dalnak is. Olyan különleges és bár az új dalát jobban szeretem mint a Trap-et azt is különlegesnek gondolom a zongorajátékával. Amúgy szerintem is ki kell használni a dalokban ezt a tehetségét, hogy tud zongorázni, meg hegedülni, mert így érdekesebbek lesznek a dalok és a klipek. Remélem, hamar kijön ez az albuma mert már le szeretném tölteni ezt a dalt. blush.gif

Sajnos arról semmi infót nem találok, hogy konkrétan mikor is jelenik meg ez az új lemez, de az tuti, hogy hat szám lesz rajta, és az EXO-s Chanyeol, az Infinite-es Hoya és Seul Gi az SMROOKIES-ból is szerepel majd rajta. biggrin.gif
Itt egy mix arról, hogy kb milyen számok várhatók a lemezen, és ez engem őszintén szólva annyira nem villanyozott fel, mert elég átlag számoknak tűnnek a Fantastic-on kívül ennyi alapján, de hát majd meglátjuk... XD Viszont az a szinte teljes egészében piros teaserkép, melyen profilban látjuk az arcát, annyira kimondhatatlanul gyönyörű, hogy menten kiteszem háttérképnek a gépemre. o_O *katt, katt... elégedetten sóhajt laugh.gif*
2014. július 11. 12:04 #1788
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (johanna92 @ 2014.07.11. 11:58)
Sajnos arról semmi infót nem találok, hogy konkrétan mikor is jelenik meg ez az új lemez, de az tuti, hogy hat szám lesz rajta, és az EXO-s Chanyeol, az Infinite-es Hoya és Seul Gi az SMROOKIES-ból is szerepel majd rajta. biggrin.gif 
Itt egy mix arról, hogy kb milyen számok várhatók a lemezen, és ez engem őszintén szólva annyira nem villanyozott fel, mert elég átlag számoknak tűnnek a Fantastic-on kívül ennyi alapján, de hát majd meglátjuk... XD Viszont az a szinte teljes egészében piros teaserkép, melyen profilban látjuk az arcát, annyira kimondhatatlanul gyönyörű, hogy menten kiteszem háttérképnek a gépemre. o_O *katt, katt... elégedetten sóhajt laugh.gif*

Hát ennyiből nem igazán lehet megítélni milyenek lesznek a dalok, de Hoyával való dalára kíváncsi vagyok, mert Hoyát eléggé szeretem, szóval azt biztos meghallgatom.
Igen igazad van, nagyon aranyos srác, mondjuk a koreaiak között ez nem újdonság, de ő különösen helyes blush.gif
Na mindegy addig beérem a Fantastic-kal, modjuk ha már a klip kijött akkor az albumnak is hamarosan meg kell jelennie. wub.gif
2014. július 11. 12:36 #1789
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Betti90 @ 2014.07.11. 12:04)
Hát ennyiből nem igazán lehet megítélni milyenek lesznek a dalok, de Hoyával való dalára kíváncsi vagyok, mert Hoyát eléggé szeretem, szóval azt biztos meghallgatom. 
Igen igazad van, nagyon aranyos srác, mondjuk a koreaiak között ez nem újdonság, de ő különösen helyes  blush.gif 
Na mindegy addig beérem a Fantastic-kal, modjuk ha már a klip kijött akkor az albumnak is hamarosan meg kell jelennie. wub.gif

Henry nem koreai, hanem kínai-kanadai (hogy ilyen nagyon politikailag korrekt módon fejezzem ki magam XD). smileeee.gif

Most megtaláltam tubin New Champ szereplését a Show Me The Money 3 első részében és holtra röhögöm itt magam utólag is, akkora arc ez az ember _nevet.gif biggrin.gif Brutál biggrin.gif A végén benne maradt a vidiben az észak-koreai srácból is egy kicsi, elég megkapó volt az az ember. ohmy.gif
2014. július 11. 12:47 #1790
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet
Henry nem koreai, hanem kínai-kanadai (hogy ilyen nagyon politikailag korrekt módon fejezzem ki magam XD). 

Igen azt olvastam, de a Super Junior csapat az koreai nem?
2014. július 11. 13:02 #1791
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Betti90 @ 2014.07.11. 12:47)
Igen azt olvastam, de a Super Junior csapat az koreai nem?

Igen, és az SM alatt vannak. smileeee.gif Csak a Super Juniornak van számos alcsapata, köztük a nagyon fantáziadús nevű Super Junior M, melyet direkt a kínai piacra találtak ki, így kínai nyelvűek a számaik és a tagok között van két kínai, akik nem tagjai a Super Junior alapcsapatának, ők Henry és Zhou Mi. smileeee.gif Volt egy kínai a "rendes" Super Juniorban is, Han Geng, de ő sajnos a szokásosan nagyszerű SM-féle szerződésének köszönhetően már nem tag... :/ (Olyasmi ügy volt vele anno, mint most Kris-szel, azzal a különbséggel, hogy őt nem tartja a fél SuJu fandom árulónak.) Nekem ez a két kedvenc számom az M-től. biggrin.gif

2014. július 11. 13:04 #1792
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.11. 09:44)

Melyik közülük a rapper? Mert a képek alapján úgy nagyjából belőttem, hogy melyik srác melyik lhet a klipből, de a rappert nem ismerem meg az istennek sem. XDDD

Kim Minjun azt hiszem, jobbról a második. biggrin.gif
2014. július 11. 13:10 #1793
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Én a rendes Super Junior-tól ismerem ezt a dal.
2014. július 11. 13:43 #1794
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Maise93 @ 2014.07.11. 13:04)
Kim Minjun azt hiszem, jobbról a második. biggrin.gif

Tényleg, most hogy mondod, tényleg ő lehet az. smileeee.gif Köszönöm szépen!! wink.gif

Idézet (Betti90 @ 2014.07.11. 13:10)
Én a rendes Super Junior-tól ismerem ezt a dal.

Ezt a számukat úgy szeretem. heart.gif
Nekem ezek a a kedvenceim tőlük (a Don't Donon kívül). (Úgy tűnik, hogy a mai nap ebben a topikban a Super Junioré. biggrin.gif )
Ezzel a számmal bolondultam beléjük... És rohadt nehéz volt 13 arcot megtanulni... XDD Heechul volt a legkönnyebb rohog.gif

Nemrötyög a hajakon! XD

Nyugi, nem teszem ki az összes számukat. X"D (Csak túl sok van, amit szeretek tőlük. XD) Ha már SuJu, hadd jegyezzem már meg, hogy milyen szuper a filmjük! XD Az idolfilmek többnyire, bocs a kifejezésért, de kegyetlenül ergyák, a SuJu filmje viszont hatalmas, már legalább hatszor megnézem és soha nem unom meg. _nevet.gif Siwon meg főleg Ryeowook alakítását örökre az agyamba véstem. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif (A másik idolfilm még, amit szeretek, az a TVXQ Dangerous Love-ja, annyira bájosan idióta az egész az egymással szerencsétlenkedő Yunho-Jaejoong párostól kezdve a nyelvtörős-lábtörött Changminon át a nyalókás-tápiókás Yoochunig, hogy az már kegyetlen. XDDD)
2014. július 11. 23:41 #1795
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Idézet (johanna92 @ 2014.07.09. 06:43)

Csöppet elvont ez a teaser, ha valami ilyesmi lesz a végeredmény, asszem szeretni fogom az új lemezüket. biggrin.gif Sajnos a Face meg az Action óta egyik számuk se fogott meg, úgyhogy én most bizakodó vagyok. biggrin.gif

Még, amikor debütáltak, én is hallgattam tőlük mindent, de most tényleg egy számuk sem volt olyan felemelően jó, hogy én azt most hallgassam :'D Nekem túl...furák a srácok...vagy nem tudom biggrin.gif Baekho olyan lett mint egy lufi...csak nyomja a szteroidokat, de nem edz, és elég durván néz ki...de most ahogy nézegettem a koncepciókat, eléggé megleptek blink.gif nagyon kíváncsi vagyok már unsure.gif blush.gif
2014. július 12. 05:23 #1796
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Angel @ 2014.07.11. 23:41)
Még, amikor debütáltak, én is hallgattam tőlük mindent, de most tényleg egy számuk sem volt olyan felemelően jó, hogy én azt most hallgassam :'D Nekem túl...furák a srácok...vagy nem tudom biggrin.gif Baekho olyan lett mint egy lufi...csak nyomja a szteroidokat, de nem edz, és elég durván néz ki...de most ahogy nézegettem a koncepciókat, eléggé megleptek  blink.gif nagyon kíváncsi vagyok már  unsure.gif  blush.gif

Mitől érzed őket amúgy furának? Én nem érzem őket furának, egyszerűen nem az én stílusom a zenéjük, és az ilyen... hát... megesik, nem szerethetek mindenkit. XD; Baekho olyan, mint egy lufi? x_x" Tudsz mutatni képet? Mert erre kíváncsi lettem most, de nem tudom, hol láthatnék képeket, ahol ez kitűnik. blink.gif De valszeg akkor a Pledis-nek se tetszhet, hogy lufi, az új klipben inkább Ren kockáit mutogatták nagy erőkkel, amit én spec nem igényeltem, engem nyugodtan békén hagyhatnak a félpucér fiúkákkal, ha van tábláscsokijuk, ha nincs. :'D De én örülök annak, hogy nem erőltetik már nála azt a számomra kissé zavarbaejtő szösziszépszájúladygaganénibácsi image-et (hogy a Face albumuk bookletjéből idézzek, Ren egy "unpredictable, cute guy with metro sexual charm"... igen, a metrosexual így különírva), ami először volt neki...
Őszintén szólva nekem nagyom bejön a Face, még Anyukám is rongyosra hallgatja, de NU'EST-ék már a debütjük óta nem bírják felülmúlni magukat, és ez zavar kissé. sad.gif
2014. július 12. 10:18 #1797
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.11. 13:43)
Ha már SuJu, hadd jegyezzem már meg, hogy milyen szuper a filmjük! XD Az idolfilmek többnyire, bocs a kifejezésért, de kegyetlenül ergyák, a SuJu filmje viszont hatalmas, már legalább hatszor megnézem és soha nem unom meg.

Ezek a srácok az életeim, Sungminnal az élen. heart.gif
2014. július 12. 11:53 #1798
Wowp fan
Wowp fan

Státusz∞I'm an InspiritShadowHunter∞
Hozzászólás: 626
Csatolások: 43
Azonosító: 141823

Kim Hyun Joong wub.gif

imádom *.*
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. július 12. 16:55 #1799
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Maise93 @ 2014.07.12. 10:18)
Ezek a srácok az életeim, Sungminnal az élen.  heart.gif

Nekem a lead vocal line a kedvencem... Ergo Kyuhyun-Ryeowook-Yesung heart.gif Mondjuk én a tagokról magukról nem valami sokat tudok az arcukat-nevüket kivéve, a zenéiket agyonhallgatom, de csak az emberi testes műsorukat láttam anno és ennyi. sad.gif

Idézet (Wowp fan @ 2014.07.12. 11:53)
imádom  *.*

SS501 fan vagy? biggrin.gif

Most pedig ajánlok egyet, hátha megtetszenek valakinek. XD Van ez a $exy $treet nevezetű hiphopcsapat, és attól függetlenül, hogy a szövegeik kilenc tizedét nem értem, kimondhatatlanul addiktívak a számaik. x__x" Egy mixtape-jük van 14 számmal (We Yello a címe), melyből kilencnek a zenéjét a BewhY nevezetű tag szerezte, a többi öt pedig feldolgozás, és hát mit ne mondjak, már ezért a tényért a srác fanje vagyok, mert rendkívül fülbemászó zenei alapokat csinál. o_O A legnépszerűbb közülük egyébként valszeg C Jamm, neki saját szólólemeze is van, ami egyébként megvásárolható iTunes-on (!! nem hittem a szememnek, komolyan XD), és mellesleg azon is majdnem az összes zene BewhY keze alól származik, sz'al BewhY for president... biggrin.gif Na és akkor muzsikák!

Itt annyira jól érzik magukat, hogy szinte már a monitoromon csattan ki. XDDD Imádom, ahogy fel-alá ugrabugrálnak, némelyikükből igazi tánckirály lenne XDD Komolyan le akarom járni a lábam ettől a fellépéstől. o_o
2014. július 12. 21:47 #1800
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Yoochun koncertje igen jól sikerült japánban 10-én happy.gif gratula neki!!! happy.gif

Egyébként nem tudja valaki, hogy hol marad a JYJ comeback? ELvileg már 7.-én jönnie kellett volna, de én csak azt láttam, hogy koncerteznek, és a 200 jegy igen hamar elkelt. Lehet ezt tartalmazta a *comeback* szó?! unsure.gif think.gif
132 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!