Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 04. 11:01 #1761
- törölt felhasználó -    
Nem akarom elhinni. Nem tudom mi történt a 9Muses-os lányokkal, de csak úgy "potyognak" már ki a tagok. Lassan már több lesz a volt tagok száma, mint azoké akik még az együttesben benne vannak. Először 2010.-ben Jaekyung, 2011.-ben Bini és Rana, majd ebben az évben Eunji és Lee Sam, most meg pár napja azt olvastam, hogy Sera is kilépett. Annyira sajnálom, mert a 9Muses tényleg egy jó kis csapat. cray.gif
2014. július 04. 14:22 #1762
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2014.07.04. 11:01)
Nem akarom elhinni. Nem tudom mi történt a 9Muses-os lányokkal, de csak úgy "potyognak" már ki a tagok. Lassan már több lesz a volt tagok száma, mint azoké akik még az együttesben benne vannak. Először 2010.-ben Jaekyung, 2011.-ben Bini és Rana, majd ebben az évben Eunji és Lee Sam, most meg pár napja azt olvastam, hogy Sera is kilépett. Annyira sajnálom, mert a 9Muses tényleg egy jó kis csapat.  cray.gif

Az egyik legjobb lánycsapat véleményem szerint én nagyon szeretem őket, az meg még inkább bánt, hogy két biasom volt a csapatban: Sera & Eunji és mindketten kiléptek... sad.gif
2014. július 04. 15:45 #1763
- törölt felhasználó -    
Annyira jó így Japán verzióban is.:33

Ez pedig igazán kimaradhatott volna az életemből.:"D Maguk a srácok szimpatikusak, de ez a dal...Hát ha már debütáló dal, igazán lehetne kicsit fülbemászóbb is...
3 felhasználónak tetszik: Angel, silenc, johanna92
2014. július 04. 15:58 #1764
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2014.07.04. 11:01)
Nem akarom elhinni. Nem tudom mi történt a 9Muses-os lányokkal, de csak úgy "potyognak" már ki a tagok. Lassan már több lesz a volt tagok száma, mint azoké akik még az együttesben benne vannak. Először 2010.-ben Jaekyung, 2011.-ben Bini és Rana, majd ebben az évben Eunji és Lee Sam, most meg pár napja azt olvastam, hogy Sera is kilépett. Annyira sajnálom, mert a 9Muses tényleg egy jó kis csapat.  cray.gif

Most valami biztos megszállta a lány csapatokat, mert a Tiny-G is trióként folytatja, ugyanis Myeong Ji a színész karrier miatt hagyta ott a bandát. Valamint a Fiestar is egy taggal csökkent, innen Cheska szállt ki.
Már azon agyalok melyik csapat lesz a következő amelyik megfogyatkozik. unsure.gif
2014. július 04. 18:23 #1765
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (BenceWTF @ 2014.07.04. 15:45)
Annyira jó így Japán verzióban is.:33

Ez pedig igazán kimaradhatott volna az életemből.:"D Maguk a srácok szimpatikusak, de ez a dal...Hát ha már debütáló dal, igazán lehetne kicsit fülbemászóbb is...

Nem tudom eldönteni, hogy egy picit jobb-e a japán akcentusuk, vagy a megszoktam a No More Dream japán verzióban. XD De ennek a számnak jobban tetszik a japán verziója, mint a No More Dreamnek~ Aitainda, aishitainda, kono kimochi wo tsutaetainda~ wub.gif Hanasanai nakunaru mae ni~ biggrin.gif

Ez a LU:KUS viszont... Eleve nem tudom némelyik tag külsejét se hova tenni, de még a szám se nagyon jön be. sad.gif Mondjuk az a monoton partiritmus elég fülbemászó. :'DD És ha már itt tartunk: honnan a francból vesznek ENNYI lerobbant, lepusztult, elhagyatott, vagy éppencsak sivár épületet a koreai klipek/fotózások készítéséhez?! XDDD Jó, nyilván rengeteg van ilyenekből, de vannak a cégeknél direkt erre szakosodott emberek, akik keresik a kellően leroggyant szobabelsőket meg a hasonló alkalmas színhelyeket, vagy mi? :'D
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. július 07. 08:57 #1766
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Idézet (BenceWTF @ 2014.07.04. 15:45)

nekem mondjuk tetszik, bár ízlések és pofonok rolleyes.gif

...és egy NU'EST teaser *-* nem szoktam hallgatni túl sokat a srácokat, de ezt várom wub.gif wub.gif

2014. július 07. 09:52 #1767
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Angel @ 2014.07.07. 08:57)
nekem mondjuk tetszik, bár ízlések és pofonok  rolleyes.gif 
...és egy NU'EST teaser *-* nem szoktam hallgatni túl sokat a srácokat, de ezt várom  wub.gif  wub.gif

én is várom a fiúk visszatérését

Remélem nem ilyenek lesznek a jövő kpop csapatai rohog.gif rohog.gif
2014. július 08. 11:00 #1768
- törölt felhasználó -    
Szóval, az én örömömre egy ebben az évben debütáló csapat a Scarlet kiadta a második digitális single albumát. Engem a "Do Better"-rel egyből a szívembe lopták magukat, a "Hip Song" pedig csak tetőzte ezt. Viszont, ha jól tudom ebbe is van ám kavarodás, mert két tag is kilépett és egy új tagot raktak be. De nem baj, attól még szeretjük a lányokat, remélem azért majd sikerül nekik áttörést csinálni, mert kár lenne értük.

Augsztusban pedig a Secret-es lányok is visszatérnek ötödik minialbumukkal. heart.gif

Idézet (Betti90 @ 2014.07.07. 09:52)
Remélem nem ilyenek lesznek a jövő kpop csapatai rohog.gif  rohog.gif

Nem fűznék nagyon semmit hozzá. Nem nagy esélyt látok arra, hogy ez a lánycsapat népszerű lesz a közeljövőben, sőt... Nagyon sok olyan csapat van, akiknek jó számaik vannak és nem is népszerűek. Nekem teljesen olyan c-pop cuki-lánycsapat stílusa van ennek az egésznek és nagyon nem tetszik. Alapból nem sok c-pop előadót hallgatok, de akiket igen, azok nem ebben a stílusban csinálják a számaikat. (Jolin Tsai, G.E.M, X Queen, etc.)
2014. július 08. 15:43 #1769
- törölt felhasználó -    
A mai napom fény pontja a C-Clown Let's Love című dala. Fejlődnek a fiúk és örülök, hogy meghagyták nekik a Justice-nál kialakított stílust. heart.gif meghajolo.gif
2014. július 08. 15:58 #1770
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.08. 15:43)
A mai napom fény pontja a C-Clown Let's Love című dala. Fejlődnek a fiúk és örülök, hogy meghagyták nekik a Justice-nál kialakított stílust. heart.gif meghajolo.gif

nem igazán hallgatom a srácokat, de ez a szám nagyon megfogott meghajolo.gif wub.gif
2014. július 09. 06:43 #1771
johanna92
johanna92
Bullshitter

Hamarosan visszatér Henry. biggrin.gif Úgy tűnik, jó lesz ez, olyan... Henry-s. XD Már hiányoltam a táncolva hegedülését. XD (Vannak halvány emlékeim, hogy mintha egyszer elfeküdt volna a színpadon hegedülés közben. :'DD) Ez is amolyan nagyon tipikus SM-es videoklip lesz, ahogy nézem. rohog.gif

Idézet (Angel @ 2014.07.07. 08:57)

...és egy NU'EST teaser *-* nem szoktam hallgatni túl sokat a srácokat, de ezt várom  wub.gif  wub.gif

Csöppet elvont ez a teaser, ha valami ilyesmi lesz a végeredmény, asszem szeretni fogom az új lemezüket. biggrin.gif Sajnos a Face meg az Action óta egyik számuk se fogott meg, úgyhogy én most bizakodó vagyok. biggrin.gif
2014. július 09. 09:29 #1772
johanna92
johanna92
Bullshitter

Bocs, hogy megint magamra... Én ebben a topikban folyton magamra postolok valahogy, olyan gáznak érzem magam. x_x"

Közben ki is jött az új NU'EST klip és hát... Whut?
http://kepfeltoltes.hu/140709/gif_250x134_3f4d63_www.kepfeltoltes.hu_.gif
A klip tényleg elég elvont lett (mé' eszed meg azt a szegény halat, te? és mé' nő drogos rózsa a gyomrodban? :'D jó, értem én, szimbolika biggrin.gif ), a szám viszont egyelőre még nem tudom, mennyire tetszik, valahogy a refrént gyengének érzem a dal többi részéhez képest. ohmy.gif De jobban tetszik, mint a Hello vagy a Sleep Talking, szóval hallgatni fogom. smileeee.gif Rennek viszont üzenem, hogy gombolja be az ingjét... unsure.gif

Valami legendás gyerkőcök debütáltak ma, és őszintén szólva ez nekem tetszik. ohmy.gif Tetszetős a jó erőteljes vokáljuk. Nem annyira jellegzetes szám valahogy, de mégis... bejön valahogy, nem tudom megmagyarázni. (De az egyik tag úgy néz ki, mint Jonghyun. x_x" Az orra, a szája, az arcformája... wtf blink.gif )

És itt van a hatszáznyolcvanadik új pop-hiphop újonccsapat akik kiadták a kétezerkilencszázhetvennyolcadik Hello című kpop számot. :'D (És B betűs a nevük. Én már meg se lepődök. XD) És őszintén? Bejön. :< Az én ízlésemnek kellően suttyók (izé, kellően suttyón rappelnek kocsikról, kimchiről és bibimbapról, haláli kúl. XDDD) és végigtáncoltam a számukat már első hallgatásra. Hello, ni hao, konnichiwa~ biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Követem majd őket, hátha jók lesznek.
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. július 09. 10:36 #1773
- törölt felhasználó -    
Ha már szóba jött Henry, nem tudom említette-e már valaki, hogy a két jómadár is tevékenykedik.

Bár ez még csak a rövid verzió, de komolyan én nem bírtam ülve maradni a so shake, shake your skeleton résznél pompom.gif
Beleénekelték a fejembe hullam.gif
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. július 09. 10:55 #1774
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet
A klip tényleg elég elvont lett (mé' eszed meg azt a szegény halat, te? és mé' nő drogos rózsa a gyomrodban? :'D jó, értem én, szimbolika biggrin.gif ), a szám viszont egyelőre még nem tudom, mennyire tetszik, valahogy a refrént gyengének érzem a dal többi részéhez képest. ohmy.gif De jobban tetszik, mint a Hello vagy a Sleep Talking, szóval hallgatni fogom. smilee.gif Rennek viszont üzenem, hogy gombolja be az ingjét... unsure.gif

Most én is végig hallgattam a dalt és valóban nem ilyenre számítottam. Valahogy a fiúk nem tudják mostanában felül múlni az előző dalaikat. Olyan semleges dal lett szerintem hallgatható, meg minden, de még is mára számítottam. A klip olyan mint a dal. Olyan átlagos, nem tudom lenne-e valami üzenetet a klipnek, vagy csak úgy csinálták a dalhoz, de ha lenne is nekem nem jött át. Kicsit csalódtam.
2014. július 09. 11:06 #1775
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.09. 09:29)

Valami legendás gyerkőcök debütáltak ma, és őszintén szólva ez nekem tetszik. ohmy.gif Tetszetős a jó erőteljes vokáljuk. Nem annyira jellegzetes szám valahogy, de mégis... bejön valahogy, nem tudom megmagyarázni. (De az egyik tag úgy néz ki, mint Jonghyun. x_x" Az orra, a szája, az arcformája... wtf blink.gif )

A szöszire gondolsz? Mert én benne fedeztem fel hasonlóságot. Bár, ha nem mondtad volna nem vettem volna észre, de ahogy néztem rögtön róla ugrott be. blink.gif
2014. július 09. 11:22 #1776
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Maise93 @ 2014.07.09. 10:36)
Ha már szóba jött Henry, nem tudom említette-e már valaki, hogy a két jómadár is tevékenykedik.

Bár ez még csak a rövid verzió, de komolyan én nem bírtam ülve maradni a so shake, shake your skeleton résznél  pompom.gif 
Beleénekelték a fejembe  hullam.gif

Ez annyira beteg. XDD heart.gif heart.gif heart.gif

Idézet (Betti90 @ 2014.07.09. 10:55)
Most én is végig hallgattam a dalt és valóban nem ilyenre számítottam. Valahogy a fiúk nem tudják mostanában felül múlni az előző dalaikat. Olyan semleges dal lett szerintem hallgatható, meg minden, de még is mára számítottam. A klip olyan mint a dal. Olyan átlagos, nem tudom lenne-e valami üzenetet a klipnek, vagy csak úgy csinálták a dalhoz, de ha lenne is nekem nem jött át. Kicsit csalódtam.

Hát akkor azt hiszem, nem vagyok egyedül a véleményemmel. ^^" De az egyik youtube kommenten most beszartam, aszongya "úgy viselkednek, mintha épp menstruálnának"... Ez annyira... áááá _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Akkora egy mocsok vagyok, hogy én ilyeneken röhögök... :'DD

Idézet (Maise93 @ 2014.07.09. 11:06)
A szöszire gondolsz? Mert én benne fedeztem fel hasonlóságot. Bár, ha nem mondtad volna nem vettem volna észre, de ahogy néztem rögtön róla ugrott be.  blink.gif

Igen, rá! De könnyen meglehet, hogy csak ebben a klipben hasonlít rá, a Jackie Jackie Chan Chan banda klipjében is az egyik srác hasonlít GD-re, de csak ott és sehol másutt. :'D
2014. július 09. 12:35 #1777
johanna92
johanna92
Bullshitter

Most eléggé megdöbbentem... Ezen a listán csupa az utóbbi időben debütált kpop előadók vannak? ooo.gif ooo.gif ooo.gif Most megszámoltam és 16-ról hallottam már közülük (ez nem jelenti azt, hogy mindtől hallottam is már zenét XDDD), ami azért elég jó szám valszeg, már magamhoz képest... De ez komolyan brutál, basszus, azért ilyenkor szembesül azzal az ember, hogy milyen komoly ipar is a kpop és hány ezer bőrt is akarnak még róla lehúzni. x__x" blink.gif ohmy.gif Azért ez elgondolkoztatott, hogy vajon hány előadó is tűnt el úgy a süllyesztőben az évek során, hogy még csak nem is hallottam róluk...
2014. július 09. 12:42 #1778
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (johanna92 @ 2014.07.09. 12:35)
Most eléggé megdöbbentem... Ezen a listán csupa az utóbbi időben debütált kpop előadók vannak? ooo.gif  ooo.gif  ooo.gif Most megszámoltam és 16-ról hallottam már közülük (ez nem jelenti azt, hogy mindtől hallottam is már zenét XDDD), ami azért elég jó szám valszeg, már magamhoz képest... De ez komolyan brutál, basszus, azért ilyenkor szembesül azzal az ember, hogy milyen komoly ipar is a kpop és hány ezer bőrt is akarnak még róla lehúzni. x__x" blink.gif  ohmy.gif Azért ez elgondolkoztatott, hogy vajon hány előadó is tűnt el úgy a süllyesztőben az évek során, hogy még csak nem is hallottam róluk...

Hát igen, ebben rengeteg az új csapat. Főleg most debütáltak nem régen.
Nagyon sok olyan kpop előadó van, aki úgymond egy slágeressé válik. Egy dalt írnak neki, elénekli fellép vele néhány helyen és annyi éli tovább az életét. Nem tudom ennek mi a lényege, de gondolom ebből is pénzt lehet csinálni. Aztán akinek szerencséje van és a közönségnek tetszik, amit csinál talán még egy két albumot is kiadhat, sajnos a kpopban (meg mindenhol) így megy.
2014. július 09. 14:37 #1779
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.09. 09:29)

Közben ki is jött az új NU'EST klip és hát... Whut?
A klip tényleg elég elvont lett (mé' eszed meg azt a szegény halat, te? és mé' nő drogos rózsa a gyomrodban? :'D jó, értem én, szimbolika biggrin.gif ), a szám viszont egyelőre még nem tudom, mennyire tetszik, valahogy a refrént gyengének érzem a dal többi részéhez képest. ohmy.gif De jobban tetszik, mint a Hello vagy a Sleep Talking, szóval hallgatni fogom. smileeee.gif Rennek viszont üzenem, hogy gombolja be az ingjét... unsure.gif

Nem tudom miért de nekem nagyon is bejött a NU'EST vissza térése. A dal és a klip is remek lett engem legalábbis lenyűgözött. Kang Ho hajszínét leszámítva a csapat koncepciója is kifejezetten jó lett, örök hála, hogy végre Ren-nek levágták a haját és színt is váltottak. Visszatérve a dalra engem nagyon megfogott, debütálásuk óta most először éreztem mikor a klip végére értem hogy újra meg kell hallgatnom/néznem. A dal és maga az album is pedig az eddigi legjobb, végre szakítottak az eddigi Action és Sleep Talking hangzás világgal viszont nem lett olyan álmosító, mint a Hello.
A klip egyes részei valóban elvontra sikerült, de hasonlóan a dalhoz szerintem az eddigi legszebb klipjük lett. Tetszett, hogy nem egy kis történetet vezettek fel hanem a fiúk és a gondolataik voltak előtérben.
lehet azért mert már elegem van a mini drámás klipekből vagy mert ráuntam az olyan klipekre amikbe többen gyömöszölnek mint ami kéne, de én most meghajolok a fiúk előtt. Remélem, hogy a jövőben is még bőven tudnak majd ilyen pozitív meglepetést okozni. meghajolo.gif
2014. július 09. 21:42 #1780
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.09. 11:22)

Igen, rá! De könnyen meglehet, hogy csak ebben a klipben hasonlít rá, a Jackie Jackie Chan Chan banda klipjében is az egyik srác hasonlít GD-re, de csak ott és sehol másutt. :'D

Közben utánuk néztem picit, két '94-es is van a bandában, megdöbbentett, minimum néztem mindegyiket '90-esnek.
A szöszke tényleg tiszta Jonghyun, főleg 1:25-1:45 között látszik, amikor meg énekli, hogy "oh oh oh" akkor szinte pontos mása. Durva! ohmy.gif
A srác, aki meg háttal áll neki ő a maknae és több képen is iszonyatosan emlékeztet SJ Siwonra.
https://pbs.twimg.com/media/BsE5zQ1CcAAB9dZ.jpg:large
A kék hajú "szöszke" (mostmár ráragad) még oldalról is erősen hajaz Jonghyunra, a srác pedig, aki a kamerába bámul tiszta Siwon szerintem.
https://pbs.twimg.com/media/BsFNrZYCIAAPUe2.jpg:large
Balról jobbra lenti képen:
Lee Changsun (Siwon imitátor)
Lee Seungtae
Qin Fen (Jonghyun imitátor)
Kim Minjun
Ryu Jaehyuk

Mindent egybevéve szerintem erős debüt volt, nekem állatira bejön a szám! *.*
1 felhasználónak tetszik: johanna92
132 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!