Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 26. 19:24 #1741
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Wow, köszi az infót, én se hittem volna, hogy teljesen korosztályom a csapat. XDDD Őszintén szólva ritkán merem megtippelni, hogy egy ázsiai hány éves, többnyire nem találom el. XD
2014. június 27. 18:23 #1742
johanna92
johanna92
Bullshitter

Ez kinek hogy tetszik? Nekem a szám annyira nem jön be, a klip annál jobban; mint mondtam, szeretem az ilyen sötét hangulatú videókat. Mondjuk a klip erősen rájátszik egyes rajongók yaoi-mániájára (utálom ezt yaoinak hívni, az a kifejezés nekem egyedül a meleg srácokról szóló animéket és mangákat jelenti, de nem tudom most hirtelen jobban megnevezni, mikor annyian használják erre is a yaoi szót...) a gatyamarkolászással meg a feltűnően erotikusan megoldott arcfogdosós-hajbamarkolós rendreutasítással... XDD Amúgy én nem szoktam nagyon megijedni ezektől a sötétebb kpop videóktól, de ennek a végén szinte a saját nyakamon éreztem szorítást, brr... ohmy.gif Kissé hátborzongatóra sikerült egyszóval.

http://37.media.tumblr.com/8e96c08b2ee37028527b77f60969feba/tumblr_n7qkr6IqJa1s7oc6mo1_500.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. június 27. 19:13 #1743
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
[quote=johanna92,2014.06.27. 18:23~4977638]Ez kinek hogy tetszik? Nekem a szám annyira nem jön be, a klip annál jobban; mint mondtam, szeretem az ilyen sötét hangulatú videókat. Mondjuk a klip erősen rájátszik egyes rajongók yaoi-mániájára (utálom ezt yaoinak hívni, az a kifejezés nekem egyedül a meleg srácokról szóló animéket és mangákat jelenti, de nem tudom most hirtelen jobban megnevezni, mikor annyian használják erre is a yaoi szót...) a gatyamarkolászással meg a feltűnően erotikusan megoldott arcfogdosós-hajbamarkolós rendreutasítással... XDD Amúgy én nem szoktam nagyon megijedni ezektől a sötétebb kpop videóktól, de ennek a végén szinte a saját nyakamon éreztem szorítást, brr... ohmy.gif Kissé hátborzongatóra sikerült egyszóval.

Nekem tetszik ez dal, már akkor is megtetszett, mikor még a klipet nem láttam.
Igen én is ismerem ezt a kifejezést és hát lehet benne valami, de ezen kívül elég jó lett a klip is hozzá, engem nem zavar, hogy sötétebb jellegű videó lett.
2014. június 27. 22:08 #1744
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.27. 18:23)
Ez kinek hogy tetszik? Nekem a szám annyira nem jön be, a klip annál jobban; mint mondtam, szeretem az ilyen sötét hangulatú videókat. Mondjuk a klip erősen rájátszik egyes rajongók yaoi-mániájára (utálom ezt yaoinak hívni, az a kifejezés nekem egyedül a meleg srácokról szóló animéket és mangákat jelenti, de nem tudom most hirtelen jobban megnevezni, mikor annyian használják erre is a yaoi szót...) a gatyamarkolászással meg a feltűnően erotikusan megoldott arcfogdosós-hajbamarkolós rendreutasítással... XDD Amúgy én nem szoktam nagyon megijedni ezektől a sötétebb kpop videóktól, de ennek a végén szinte a saját nyakamon éreztem szorítást, brr... ohmy.gif Kissé hátborzongatóra sikerült egyszóval.

http://37.media.tumblr.com/8e96c08b2ee37028527b77f60969feba/tumblr_n7qkr6IqJa1s7oc6mo1_500.gif

Nekem nagyon tetszik a szám, jól összehozták.
2014. június 27. 22:35 #1745
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.27. 18:23)

Hogy őszinte legyek, most először láttam a klipet a dalt viszont show műsorból már ismerem. Lényegében a stílusuk egész jó lett, de se a dal, se a klip nem mozgat meg. Én örültem volna, ha megmaradnak a debütálásukkor behozott stílusnál még esetleg a Tell Me arculatukkal is kiegyeztem volna. Viszont ez a "sötét" stílus már fárasztó és a VIXX klipjéhez képest ez semmi.
Vártam már a srácok visszatérését mert jó kis csapat, de ez még hozzájuk mérten is vérszegény visszatérésre sikerült...
2014. június 27. 22:40 #1746
- törölt felhasználó -    
Látom még senki nem rakta ki, szóval majd én. Nem győzöm hallgatni, elsőre még a hideg is rázott tőle (persze jó értelemben). meghajolo.gif Annak pedig külön örülök, hogy a Cover Projectet rögtön az a két előadó kezdte, akiket legjobban szeretek az egész cégtől.

1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. június 30. 08:12 #1747
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Hyomin - Nice Body

Nem tudom, de szerintem a T-Aras tagok csapatban jobbak, mint szóló-ban unsure.gif
2014. június 30. 13:54 #1748
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2014.06.30. 08:12)
Hyomin - Nice Body

Nekem nagyon tetszik happy.gif Most az egyszer taps a CCM-nek és köszönet érte, hogy végre Hyomin-t is engedik érvényesülni. Igaz a haját még szoknom kell, de szerintem mind a szín, mind a hajhossz jól áll neki.
Nagyon féltem, hogy majd ő is ilyen tinglitangli, egysíkú dalokat kap, mint JiYeon, de hála égnek nem így történt. Remélem következőleg Eun Jung is kap szóló teret és akkor a többi engem már nem is érdekel. laugh.gif
2014. június 30. 14:08 #1749
- törölt felhasználó -    
Hyomin - Nice Body
Nem tudom, de szerintem a T-Aras tagok csapatban jobbak, mint szóló-ban  unsure.gif

Nekem tetszik ez az egész, a klip színes, nyári hangulatot ébreszt, és a szám is tök jóra sikerült. Tökéletesen illik Hyomin-hoz ez a szexi-cuki stílus.
Jiyeon szólóját is akárki bármit mond, én szeretem, de semmiképpen nem lehet összehasonlítani a két félt.
2014. június 30. 14:12 #1750
- törölt felhasználó -    
Hyomin - Nice Body

Nekem maga a dal kicsit unalmas, de maga a koncepció nagyon tetszik, az MV is jól meg lett csinálva és nekem még Hyomin frizurájával sincsen bajom, szerintem nagyon dögös vele, bár tény, hogy szokni kell még. laugh.gif
2014. június 30. 15:06 #1751
- törölt felhasználó -    
Idézet (sophiej @ 2014.06.30. 14:12)
Nekem maga a dal kicsit unalmas, de maga a koncepció nagyon tetszik, az MV is jól meg lett csinálva és nekem még Hyomin frizurájával sincsen bajom, szerintem nagyon dögös vele, bár tény, hogy szokni kell még.  laugh.gif

Közben annyit hozzátennék, hogy az egyetlen dolog, ami nem tetszik benne az a body shaming. Egyáltalán nem vicces inkább gyomorforgató, hogy kicsit ducibb lányoknak azt sugallják, hogy lúzerek és nem érnek kb. semmit ha nincs olyan alakjuk, mint pl. Hyominnak. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Betti90, johanna92
2014. július 01. 03:06 #1752
- törölt felhasználó -    
Megjelent a NU'EST-es Aron és Chad Future közöse is a Got It Figured Out. Szerintem nem lett rossz, bár a Ravi-val közös dala jobban tetszik. Azért kíváncsian várom melyik koreai rappert szerzi még be maga mellé. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. július 01. 17:44 #1753
- törölt felhasználó -    
w00t.gif meghajolo.gif wub.gif
2014. július 01. 18:37 #1754
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (sophiej @ 2014.06.27. 22:40)
Látom még senki nem rakta ki, szóval majd én. Nem győzöm hallgatni, elsőre még a hideg is rázott tőle (persze jó értelemben).  meghajolo.gif Annak pedig külön örülök, hogy a Cover Projectet rögtön az a két előadó kezdte, akiket legjobban szeretek az egész cégtől.

Ez a verzió szerintem még jobban megindított, mint az eredeti. :/ sad.gif

Idézet (GomNaNa @ 2014.07.01. 03:06)
Megjelent a NU'EST-es Aron és Chad Future közöse is a Got It Figured Out. Szerintem nem lett rossz, bár a Ravi-val közös dala jobban tetszik. Azért kíváncsian várom melyik koreai rappert szerzi még be maga mellé. rohog.gif 

Nekem ez jobban tetszik, mint a Rock The World. Abban nekem mindent vitt Ravi rapje, az volt a szám magasan legjobb momentuma, a többi része meg annyira nem jött be. unsure.gif Ez meg olyan kis vidám és nyárias. biggrin.gif
2014. július 01. 18:46 #1755
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.07.01. 18:37)
Ez a verzió szerintem még jobban megindított, mint az eredeti. :/  sad.gif

Engem az eredeti meg sem indított, valahogy nem az én műfajom, ezért örülök, hogy Tablo is elsők között dolgozta fel. Ez a verzió valahogy jobban szíven talált.
2014. július 02. 03:06 #1756
johanna92
johanna92
Bullshitter

Hoppá, god comeback... Na ez az, ami sosem hittem, hogy bekövetkezik. o_o Jópofa dal, de nem hinném, hogy öt-hat alkalomnál többször meghallgatnám...

Hát ha már ők is visszatértek, akkor már egy H.O.T comebacket is légyszi... XD De az már tényleg az az "álmodik a nyomor" kategória... :'D Több ok folytán is...

Amúgy ha már régi csapatok, könnyfakasztóan gyönyörű hangú Hwanhee és Brian is visszatértek nemrég egy új albummal... Csak azoknak ajánlott a lemez, akik szeretik a "nyálballadákat", ahogy én hívom ezt a Koreában igen népszerű műfajt... (Kérlek titeket, ne egyetek meg ezért a csúnya jelzőért.) Én nem vagyok nagy rajongója az ilyeneknek, de van, mikor megdöbbentően jól esnek nekem az ilyen túldramatizált érzelmi vulkánkitörések. (Pláne ha a FTTS, Kangta vagy a TVXQ az előadó, hahaha... wub.gif Nem tudok betelni a hangjukkal. sad.gif ) Egyébként ez a szám a klipje nélkül hallgatva százszor jobban hangzik. (Mondjuk azért elég szórakoztató, ahogy a videóban péppé verik egymást. _nevet.gif)
2014. július 03. 13:37 #1757
- törölt felhasználó -    
Fantasztikus. meghajolo.gif A teaser képek is nagyon tetszettek, imádom a f(x) stílusát, nem olyan megszokott girl-group style. A szám valami fantasztikus, a klip is nagyon tetszik. Annyira gyönyörűek, és még Amber is annyira szívdöglesztően néz ki, nagyon jól áll neki a vörös. wub.gif Alig várom, hogy megjelenjen az album hivatalosan is.
2014. július 03. 17:30 #1758
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2014.07.03. 13:37)
Fantasztikus.  meghajolo.gif A teaser képek is nagyon tetszettek, imádom a f(x) stílusát, nem olyan megszokott girl-group style. A szám valami fantasztikus, a klip is nagyon tetszik. Annyira gyönyörűek, és még Amber is annyira szívdöglesztően néz ki, nagyon jól áll neki a vörös.  wub.gif Alig várom, hogy megjelenjen az album hivatalosan is.

Az f(x) nekem soha nem okozott még csalódást, nagyon örülök, hogy végre sikerült "kiszabadulniuk" a dobozból, az MV nagyon egyedi, imádom magát a koncepciót, a dal is fantasztikus és a highlight medley alapján a többi szám is hasonlóan jónak ígérkezik. Büszke vagyok a lányokra, nagyon dögösek a klipben, hozzák a formájukat, csak így tovább, kíváncsian várom az albumot. happy.gif
1 felhasználónak tetszik: Lizzy9500
2014. július 04. 05:38 #1759
johanna92
johanna92
Bullshitter

Észrevettem, hogy megtetszett errefelé még pár embernek a BIGFLO, így gondoltam, megosztom ezt a kis infót veletek, hátha nem csak én vagyok igazi kis csiga, aki mindenre később figyel fel, hehehe. XD Na szóval pár napja Hiphopplayán nézelődve leszedtem egy random mixtape-et későbbi meghallgatás céljából, szimplán mert ismerős volt az előadó neve, de azt nem tudtam volna megmondani, hogy hol hallottam már... És hát mint rá kellett döbbenjek, a szóbanforgó album előadója HighTop, a BIGFLO egyik rappere, aki úgy kb egy hónapja hajította fel első mixtape-jét Hiphopplayára, nem sokkal a BIGFLO hivatalos debütje előtt (és két csapattársa is közreműködik egy-egy számban). Zenei szempontból egyetlen saját szerzemény sincs rajta, tehát csupa feldolgozásból áll, viszont HighTop stílusosan, vagányul és elég nagy átéléssel rappel, ergo szerintem lehet belőle valami, ha valahogy így folytatja. A rapje alapján igazából elég elvetemültnek tűnik a srác, nem egyszer röhögtem el magam az album hallgatása közben. :'D
Aki még nem hallotta a lemezkét és érdeklődik, az itt ingyér' és teljesen legálisan meghallgathatja/letöltheti.
Katt!
2014. július 04. 06:23 #1760
johanna92
johanna92
Bullshitter

Bocs a dupláért, de be vagyok zsongva, és már megint nem tudom már szerkeszteni az előző hsz-emet, ffuu.
Na szóval az első számot Kidoh szólólemezéről 12-én hallhatja majd először a nagyközönség a Daenamhyup és a Royal Cla$$ közös koncertjén... (Amire nagyon elmennék, ha tehetném, de hát sajnos nem vagyok milliárdos és kicsit messze is van. XD) Van hozzá borító is, és eszerint i11evn és Supreme Boi is közreműködik a dalban... Ők hárman egy számban = NEKEM MEGINTCSAK ANNYI. .___."
http://d3dsacqprgcsqh.cloudfront.net/photo/aD0Kr5B_460sa_v1.gif

És ha már pont róluk van szó... két random röhejes Daenamhyup pillanat. _nevet.gif (Imádom az első gifen azt a kis gonosz, elégedetten kárörvendő vigyorocskát az arcukon. :'D)
http://37.media.tumblr.com/7f71c387aee0f603c2e368a04173a455/tumblr_n48o1b71N91sifeaxo1_250.gif http://31.media.tumblr.com/9b13571b02c26f7cf975c97e7ae642dd/tumblr_n48o1b71N91sifeaxo2_250.gif

http://38.media.tumblr.com/9a16d5f070bdd7e191d47f394463af4d/tumblr_n48rviUE1y1sifeaxo2_500.gif

Bocs, most épp hülye fanbitch vagyok. 110.gif _nevet.gif
132 oldal 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!