Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 14:57)
Hát, mint mondtam, a Topp Doggot hívják a "hip hop Super Juniornak", mondjuk az egyetlen közös dolog a két csapatban a 13-as taglétszám. :'DD (Mondjuk a Topp Dogg nem hiphop, de hát jó, hívjuk annak, ha hivatalosan annak számítanak...) Na meg ott van a K-Much, ami a Crayon Pop férfi verziója... (A Crayon Pop cukibb.) De őszintén szólva a kpop színtéren mindenki mindenki alteregója, az egyediség az kifejezetten... ritka jelenség. ^^" Fun fact: Taeyangnak magyar alteregója is van, becses neve Düki. 
Az a baj, hogyha valami divatos vagy népszerűnek ítélik meg a cégek akkor egymás után dobják ki a hasonló stílusú csapatokat a piacra. Aztán húzhatják a strigulákat melyik csapat marad életképes.
De persze azért ma már elég nehéz egy cégnek egyedi és új hangzású csapatot létrehozni, mert már most is elég színes és nagy a választék. Részemről én a fiú csapatokat egy időre befagyasztanám, mert ez már csak rosszabb lehet. nem vagyok túl nagy híve a lány csapatoknak, de kéne egy pár új, hogy fenn maradjon az egyensúly.
Én mondjuk nagyon örülnék egy vegyes bandának, anno emiatt is sajnáltam, hogy a Co-Ed School-t szét szedték. Szerintem ez egy teljesen jó és egyedi ötlet volt és szerintem lenne benne bőven lehetőség..

1 felhasználónak tetszik: