Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 25. 15:18 #1721
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 14:57)
Hát, mint mondtam, a Topp Doggot hívják a "hip hop Super Juniornak", mondjuk az egyetlen közös dolog a két csapatban a 13-as taglétszám. :'DD (Mondjuk a Topp Dogg nem hiphop, de hát jó, hívjuk annak, ha hivatalosan annak számítanak...) Na meg ott van a K-Much, ami a Crayon Pop férfi verziója... (A Crayon Pop cukibb.) De őszintén szólva a kpop színtéren mindenki mindenki alteregója, az egyediség az kifejezetten... ritka jelenség. ^^" Fun fact: Taeyangnak magyar alteregója is van, becses neve Düki. rohog.gif

Az a baj, hogyha valami divatos vagy népszerűnek ítélik meg a cégek akkor egymás után dobják ki a hasonló stílusú csapatokat a piacra. Aztán húzhatják a strigulákat melyik csapat marad életképes. rohog.gif
De persze azért ma már elég nehéz egy cégnek egyedi és új hangzású csapatot létrehozni, mert már most is elég színes és nagy a választék. Részemről én a fiú csapatokat egy időre befagyasztanám, mert ez már csak rosszabb lehet. nem vagyok túl nagy híve a lány csapatoknak, de kéne egy pár új, hogy fenn maradjon az egyensúly. biggrin.gif Persze remélem, ha lesznek is idén új lány csapatok nem ezt a habos babos vagy épp rib*nc stílust viszik tovább, mert abból így is bőven akad. Sőt pár lány bandát leszámítva csak ilyenek vannak.
Én mondjuk nagyon örülnék egy vegyes bandának, anno emiatt is sajnáltam, hogy a Co-Ed School-t szét szedték. Szerintem ez egy teljesen jó és egyedi ötlet volt és szerintem lenne benne bőven lehetőség..
1 felhasználónak tetszik: Ella535
2014. június 25. 15:29 #1722
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 221
Csatolások: 98
Azonosító: 217283
Idézet (GomNaNa @ 2014.06.25. 15:18)
Az a baj, hogyha valami divatos vagy népszerűnek ítélik meg a cégek akkor egymás után dobják ki a hasonló stílusú csapatokat a piacra. Aztán húzhatják a strigulákat melyik csapat marad életképes.  rohog.gif 
De persze azért ma már elég nehéz egy cégnek egyedi és új hangzású csapatot létrehozni, mert már most is elég színes és nagy a választék. Részemről én a fiú csapatokat egy időre befagyasztanám, mert ez már csak rosszabb lehet. nem vagyok túl nagy híve a lány csapatoknak, de kéne egy pár új, hogy fenn maradjon az egyensúly.  biggrin.gif Persze remélem, ha lesznek is idén új lány csapatok nem ezt a habos babos vagy épp rib*nc stílust viszik tovább, mert abból így is bőven akad. Sőt pár lány bandát leszámítva csak ilyenek vannak. 
Én mondjuk nagyon örülnék egy vegyes bandának, anno emiatt is sajnáltam, hogy a Co-Ed School-t szét szedték. Szerintem ez egy teljesen jó és egyedi ötlet volt és szerintem lenne benne bőven lehetőség..
Hogy érted azt hogy "r*banc" stílusú lánycsapatok?Mondjuk én még nem találkoztam ilyen stílusú csapattal...Te már igen?
2014. június 25. 15:30 #1723
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (Ella535 @ 2014.06.25. 15:05)
Jaa igen még mielőtt elfelejtem mondani,elegem van a sok plasztikai műtétekbőől..  nea.gif  nea.gif  mega_shok.gif

Hát igen, a plasztikai műtétek... Szomorú, hogy mennyien elégedetlenek magukkal ilyen szinten. (Na meg arra is kíváncsi vagyok, hogy hány embert zavartak be a klinikára, hogy nincs karrier, amíg nem csinálsz magaddal valamit. Igaz, nem koreai, de Koda Kumi tökéletes példa erre.) Én úgy vagyok vele, hogy mindenkiről előfeltételezem, hogy volt műtéte, van akiről jobban, van akiről kevésbé. Így nem lepődhetek meg annyira, mikor kiderül valakiről. XDD Nem érdekel igazából, hogy ki mit csinál magával, aki akarja, műtögesse magát, miattam lángszóróval is leperzselhetik a szemöldöküket, de attól még én nem nem műteném meg magam.

Idézet (GomNaNa @ 2014.06.25. 15:18)
Az a baj, hogyha valami divatos vagy népszerűnek ítélik meg a cégek akkor egymás után dobják ki a hasonló stílusú csapatokat a piacra. Aztán húzhatják a strigulákat melyik csapat marad életképes.  rohog.gif 
De persze azért ma már elég nehéz egy cégnek egyedi és új hangzású csapatot létrehozni, mert már most is elég színes és nagy a választék. Részemről én a fiú csapatokat egy időre befagyasztanám, mert ez már csak rosszabb lehet. nem vagyok túl nagy híve a lány csapatoknak, de kéne egy pár új, hogy fenn maradjon az egyensúly.  biggrin.gif Persze remélem, ha lesznek is idén új lány csapatok nem ezt a habos babos vagy épp rib*nc stílust viszik tovább, mert abból így is bőven akad. Sőt pár lány bandát leszámítva csak ilyenek vannak. 

Egynek örüljünk: egyelőre még hiányzik Koreából a Japánban oly divatos "pedopop" a Morning Musume legújabb, 13-14 év körüli generációjával vagy a zavarba ejtően kínos koncepciójú Sexy Zone-nal. rohog.gif
Szerintem egy dolog még segíthetne a koreai zeneiparon: ha megállna végre az új idolcsapatok áradata és előszednék az emberek a nem idol zenészeket is (szerintem sokan el se hinnék, hogy léteznek ott ilyenek is X'D). Értem én, hogy most nagyon megy a biznisz, az egész világ a kpopért üvölt, de biztos, hogy kell nekünk még hatszáz tökugyanolyan fiú- meg csajbanda? Nekem nincs rájuk szükségem, az száz, átlagban minden évben a kismillió új csapat közül kettőt kezdek el fanolni. (De megjegyezném, hogy idén még egy új kedvenc idolcsapatom sincs. Crush az idei kedvencem eddig, de ő nem idol. Kezdene kifulladni a hullám?)
2014. június 25. 15:33 #1724
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Ella535 @ 2014.06.25. 15:29)
Hogy érted azt hogy "r*banc" stílusú lánycsapatok?Mondjuk én még nem találkoztam ilyen stílusú csapattal...Te már igen?

HYUNA (hatszázfelkiáltójel), Girl's Day, AOA... Mostanában nagyon dívik a szexi koncepció, ami nekem spec bejövős, mert szégyentelen majom vagyok. Mondjuk euzt is kezdik elcsépelni. XD

POPÓ

Kedvencem
2014. június 25. 15:35 #1725
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
A 4Minute melyik stílushoz köthető?(szexi,habos babos stb..)
Kiváncsi vagyok smileeee.gif Ez a kedvenc lánycsapatom smileeee.gif
2014. június 25. 15:41 #1726
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Ella535 @ 2014.06.25. 15:35)
A 4Minute melyik stílushoz köthető?(szexi,habos babos stb..)
Kiváncsi vagyok smileeee.gif Ez a kedvenc lánycsapatom smileeee.gif

Kb egyidőben debütáltak a 2NE1-nal, akkor mindenki azon izgult, hogy na vajon melyik csapat lesz idővel sikeresebb, kb uganolyan stílusúnak tartottuk őket akkor... Szóval nekem igazából nem r*bancos a 4minute, inkább simán szexi-menő, mondjuk Hyuna szólókarrierje egészen más tészta... :'D
2014. június 25. 15:41 #1727
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 15:41)
Kb egyidőben debütáltak a 2NE1-nal, akkor mindenki azon izgult, hogy na vajon melyik csapat lesz idővel sikeresebb, kb uganolyan stílusúnak tartottuk őket akkor... Szóval nekem igazából nem r*bancos a 4minute, inkább simán szexi-menő, mondjuk Hyuna szólókarrierje egészen más tészta... :'D

És szerinted melyik a sikeresebb? smileeee.gif
2014. június 25. 15:46 #1728
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Ella535 @ 2014.06.25. 15:41)
És szerinted melyik a sikeresebb? smileeee.gif

Egyértelműen a 2NE1. Szerintem Hyuna önmagában sikeresebb, mint a csapata.
2014. június 25. 15:48 #1729
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 15:46)
Egyértelműen a 2NE1. Szerintem Hyuna önmagában sikeresebb, mint a csapata.

Amúgy mi a különbség a PV és az MV között?Azt tudom hogy az MV-t a koreaiaknál szokták és a music video rövidítése.a PV-t akkor szokták egy koreai klippnél amikor japán verzió vagy japán előadó(k) énekel(nek) a klippben..A PV-nek mi a rövidítése?
2014. június 25. 15:53 #1730
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Ella535 @ 2014.06.25. 15:48)
Amúgy mi a különbség a PV és az MV között?Azt tudom hogy az MV-t a koreaiaknál szokták és a music video rövidítése.a PV-t akkor szokták egy koreai klippnél amikor japán verzió vagy japán előadó(k) énekel(nek) a klippben..A PV-nek mi a rövidítése?

Promotional Video. A japánok mindig a PV-t használják, nem tudom, miért.
2014. június 25. 15:54 #1731
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 15:53)
Promotional Video. A japánok mindig a PV-t használják, nem tudom, miért.

Köszi biggrin.gif Jó veled beszélgetni biggrin.gif thumbsup.gif
2014. június 25. 16:00 #1732
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ella535 @ 2014.06.25. 15:29)

A Tavalyi év második felében kb az volt a ritka, ha egy csapat nem ilyen "stílussal" tért vissza. Talán a Girls Day volt az úttörő, mert nekik az egész évük a "nagy lány" imidzséből állt amit sikerült teljesen kiaknázni a Something részemről pl már nem csak nézhetetlen, de hallgathatatlan is. Bár messze a Stellar - Marionette klipje vezeti nálam e téren a listát, hogy a Study daluk után, hogy jött ez össze, rejtély. De kaptak is rá egy szép 19-es korhatárt. _nevet.gif

Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 15:30)
Egynek örüljünk: egyelőre még hiányzik Koreából a Japánban oly divatos "pedopop" a Morning Musume legújabb, 13-14 év körüli generációjával vagy a zavarba ejtően kínos koncepciójú Sexy Zone-nal. rohog.gif 
Szerintem egy dolog még segíthetne a koreai zeneiparon: ha megállna végre az új idolcsapatok áradata és előszednék az emberek a nem idol zenészeket is (szerintem sokan el se hinnék, hogy léteznek ott ilyenek is X'D). Értem én, hogy most nagyon megy a biznisz, az egész világ a kpopért üvölt, de biztos, hogy kell nekünk még hatszáz tökugyanolyan fiú- meg csajbanda? Nekem nincs rájuk szükségem, az száz, átlagban minden évben a kismillió új csapat közül kettőt kezdek el fanolni. (De megjegyezném, hogy idén még egy új kedvenc idolcsapatom sincs. Crush az idei kedvencem eddig, de ő nem idol. Kezdene kifulladni a hullám?)

Na igen Isten ments ezektől a japán generációs csapatoktól... blink.gif Alapjaiban szemétnek tartom az egész j-pop-ot, azzal engem kb kínozni lehetne. rohog.gif
Hát reméljük, hogy valami csoda folytán egyszer csak megállnak a csapat gyártással, mert ez már lassan tényleg kezd egy futószalagon gyártott, tömeg terméknek lenni.
Én épp ezért jó ideje inkább a szóló előadókat részesítem előnyben. Roy Kim, Eddy Kim, Yoo Seung Woo, nagy kedvenceim, többségüket persze a nagy többség nem ismeri.
Yu Seong Eun-t pl nagy kedvencem gyönyörű, egyedi hangja van és a Be OK dalát tavaly nyár óta képtelen vagyok megunni.
2014. június 25. 16:17 #1733
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (GomNaNa @ 2014.06.25. 16:00)
Na igen Isten ments ezektől a japán generációs csapatoktól...  blink.gif Alapjaiban szemétnek tartom az egész j-pop-ot, azzal engem kb kínozni lehetne.  rohog.gif 
Hát reméljük, hogy valami csoda folytán egyszer csak megállnak a csapat gyártással, mert ez már lassan tényleg kezd egy futószalagon gyártott, tömeg terméknek lenni.
Én épp ezért jó ideje inkább a szóló előadókat részesítem előnyben. Roy Kim, Eddy Kim, Yoo Seung Woo, nagy kedvenceim, többségüket persze a nagy többség nem ismeri.
Yu Seong Eun-t pl nagy kedvencem gyönyörű, egyedi hangja van és a Be OK dalát tavaly nyár óta képtelen vagyok megunni.

Szerintem te nem a megfelelő jpop előadókkal próbálkoztál eddig, ha szemétnek gondolod. biggrin.gif (A Johnny's Entertaimentet meg a Hello! Projectet alapból nem ajánlom olyanoknak, akiknek ismerkedni támad kedvük vele, na meg a visual keit se, bár az nem pop. XD)
Én szeretek ismerkedni az underground hiphop színtérrel, ott mindig történik valami és gyakran találni közöttük minőségi zenéket. (Na meg komolyan vehetetlen alakokat is. XD) Kár, hogy velük se foglalkozik a kutya se. XD;

Most berakok pár oldschool kpop klipet, mer' az jó és szeressem. heart.gif
Csotiék utánozhatatlanok szvsz.

wub.gif wub.gif wub.gif

A hírneves Hát Dügó. Ezeknél kedvencebb kpop csapatom valszeg nincs. X'D

Kozsúárdövaan.

Ők nekem nem oldschool, de kénytelen voltam rádöbbenni, hogy sokan őket már nem ismerik. blink.gif

Ez egy csodaember, kész. Mikor 2010-ben visszatért, baromi sokan hitték azt, hogy újonc, azt hittem, szívem szakad meg. x__x"

Egy évvel azelőtt, hogy kitört volna a gépzene-hullám.. XDDD SUPODZSUNIOO.
2014. június 25. 16:43 #1734
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 16:17)
Szerintem te nem a megfelelő jpop előadókkal próbálkoztál eddig, ha szemétnek gondolod. biggrin.gif (A Johnny's Entertaimentet meg a Hello! Projectet alapból nem ajánlom olyanoknak, akiknek ismerkedni támad kedvük vele, na meg a visual keit se, bár az nem pop. XD)

Lehet rossz oldalról közelítettem meg, de az is bőven elég volt. biggrin.gif Lehet majd ha kiheverem, akkor újra megpróbálkozom más oldalról megismerni, de addig is maradok a Flumpool-nál és a One Ok Rock-nál. Ők azért stílusilag is inkább közelebb állnak hozzám. smileeee.gif
2014. június 25. 16:53 #1735
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (GomNaNa @ 2014.06.25. 16:43)
Lehet rossz oldalról közelítettem meg, de az is bőven elég volt.  biggrin.gif Lehet majd ha kiheverem, akkor újra megpróbálkozom más oldalról megismerni, de addig is maradok a Flumpool-nál és a One Ok Rock-nál. Ők azért stílusilag is inkább közelebb állnak hozzám.  smileeee.gif

Ha ők tetszenek, ajánlom az olyan bandákat, mint az ART-SCHOOL, a Psysalia Psysalis Psyche (igen, komolyan ez a nevük X'D), a Thee Michelle Gun Elephant vagy az andymori. biggrin.gif (Meg esetleg a Fear, and Loathing in Las Vegas-t is... Bár az ő zenéjük élvezetéhez kell egy kis elborultság, szerintem ők tuti drogok hatása alatt írják a zenéiket. :'D)

Ha már a rockhoz tévedtünk...

Rose-tól (vagy No Minwoo-tól, kinek hogy tetszik...) azóta ráz a hideg, hogy megláttam először a TVXQ Tri-Angle klipjében, nem tudom, hogy lett ez a Miyavi-koppincs valami belőle 2013 örömére... :'DD Ráksztör.. _nevet.gif
2014. június 25. 16:56 #1736
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 16:53)
Ha ők tetszenek, ajánlom az olyan bandákat, mint az ART-SCHOOL, a Psysalia Psysalis Psyche (igen, komolyan ez a nevük X'D), a Thee Michelle Gun Elephant vagy az andymori. biggrin.gif (Meg esetleg a Fear, and Loathing in Las Vegas-t is... Bár az ő zenéjük élvezetéhez kell egy kis elborultság, szerintem ők tuti drogok hatása alatt írják a zenéiket. :'D)

Köszi az ajánlásokat, majd akkor rájuk nézek. smileeee.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. június 26. 11:26 #1737
johanna92
johanna92
Bullshitter

Megint újonckák. Aranyosak, és ha jó hét-nyolc évvel fiatalabb lennék, tuti megdobogtatná a szívem a mosolyuk, de debüthöz véleményem szerint ennél valami megfoghatóbb és jóval átütőbb szükséges. A nevük egyébként a "Hexagon of Absolute Light and Organization" rövidítése. (Miért kell MINDIG ilyen süket neveket választani? :'D)
2014. június 26. 15:13 #1738
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.26. 11:26)
Megint újonckák. Aranyosak, és ha jó hét-nyolc évvel fiatalabb lennék, tuti megdobogtatná a szívem a mosolyuk, de debüthöz véleményem szerint ennél valami megfoghatóbb és jóval átütőbb szükséges. A nevük egyébként a "Hexagon of Absolute Light and Organization" rövidítése. (Miért kell MINDIG ilyen süket neveket választani? :'D)

Valóban lehetne ennél fülbemászóbb a dal, ha már debüt akkor maradjon meg az emberben kicsit, különben felejtős az egész. Egyébként nem rossz és aranyosak a fiúkák, bár arról nem találtam semmit, hogy hány évesek, pedig érdekelne. think.gif rohog.gif Bár kétlem, hogy olyan fiatalkák lennének, amilyennek tűnnek.
2014. június 26. 16:39 #1739
- törölt felhasználó -    
Idézet (sophiej @ 2014.06.26. 15:13)
Valóban lehetne ennél fülbemászóbb a dal, ha már debüt akkor maradjon meg az emberben kicsit, különben felejtős az egész. Egyébként nem rossz és aranyosak a fiúkák, bár arról nem találtam semmit, hogy hány évesek, pedig érdekelne. think.gif  rohog.gif Bár kétlem, hogy olyan fiatalkák lennének, amilyennek tűnnek.

Na igen, amilyen kisfiús képe van a legtöbb debütáló gyereknek, sokszor én is ledöbbenek, hogy többségük idősebb is nálam. rohog.gif
Ez pedig ennél a csapatnál sincs másképp. A tagok a feltöltött kép alapján balról jobbra a következőek:
1. Lee In Haeng (1992.04.21.)
2. Jung Young Hoon "OOON" (1993.01.15. -vezér-)
3. Jo Sung Ho "Dino" (1991. december)
4. Kim jae Yong (1994.02.13.)
5. Kim Yoon Dong (1995.02.20. -maknae-)
6. Kim Hee Cheon (1994.09.02.)
beer.gif
2014. június 26. 17:29 #1740
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.06.26. 16:39)
Na igen, amilyen kisfiús képe van a legtöbb debütáló gyereknek, sokszor én is ledöbbenek, hogy többségük idősebb is nálam.  rohog.gif 
Ez pedig ennél a csapatnál sincs másképp. A tagok a feltöltött kép alapján balról jobbra a következőek:
1. Lee In Haeng (1992.04.21.)
2. Jung Young Hoon "OOON" (1993.01.15. -vezér-)
3. Jo Sung Ho "Dino" (1991. december)
4. Kim jae Yong (1994.02.13.)
5. Kim Yoon Dong (1995.02.20. -maknae-)
6. Kim Hee Cheon (1994.09.02.)
beer.gif

Nem gondoltam volna, hogy a legfiatalabb tag is csupán '95-ös születésű, ez most meglepett kicsit. De köszi az infót! meghajolo.gif laugh.gif
132 oldal 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!