Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 22. 16:56 #1701
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.21. 17:43)
És akkor egy témába vágó szám... Ha az enyém nem lehetsz, inkább kilőlek egy rakétán... :'DD

Tudom, hogy ez nem a témába vág, de a kliptől függetlenül én imádom ezt a dalt, még pár éve próbáltam megtanulni (elég kevés sikerrel rohog.gif ). Ezen kívül pedig az Epik High a kedvenc csapatom az egész koreai zeneiparból, jól esik látni őket a topikban. laugh.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. június 22. 18:24 #1702
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Szintén nem témába vág, de már idegesít, ezért feldobom témaként: mi a véleményetek az Illuminátus-dologról? Most Tubin rámentem az új Psy-klipre és az egyik legutóbbi kommentben nyomban ott volt, hogy jaj nekünk, az Illuminati ezzel a klippel is próbál minket manipulálni, ne hagyjuk magunkat... És ha Youtube-on néztek akármilyen sötét vagy különös koncepciójú klipet, legyen az koreai vagy amerikai pop, lépten-nyomon felbukkan az Illuminati, mint téma. Sok ember írja az interneten, hogy ne hallgassunk 2NE1-t, Big Banget, BTS-t, VIXX-et, Block B-t, stb, mert a klipjeikből kitűnik, hogy az ördöggel paktálnak és sötét ügyletekben vannak benne. :'D (Hasonló a helyzet pl Katy Perry-vel még Lady Gagával is, ők is gonosz sátánisták, irgumburgum.) Nektek mi a véleményetek erről? Ti hisztek ebben, vagy szerintetek is hülyeség, hogy az Illuminati irányítja a világot, és őket támogatjuk, ha vesszük a felsorolt előadók lemezeit? Én azemély szerint szeretem a sötét, furcsa koncepciókat, mert izgalmasnak találom őket, és mivel az embereknek gyakran imponálnak a szokatlan koncepciók, melyek mások, mint az átlag, ez szerintem nem is meglepő. (Főleg, hogy mindig is szerettem a hasonló hangulatú filmeket, könyveket is.) Szóval nem érzem úgy, hogy az ördögnek bármi köze lenne az egészhez. Én például épp egy sötétebb hangulatú fanfictionön gondolkodok és biztosíthatok mindenkit, hogy nem az Illuminati ösztönöz arra, hogy írjak ilyeneket és még sátánista sem vagyok. :'D Szóval szerintem paranoiás egyének terjesztik ezt a sületlenséget az Illuminatiról...
3 felhasználónak tetszik: G-Dragon9, silenc, Angel
2014. június 22. 18:36 #1703
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.22. 18:24)
Szintén nem témába vág, de már idegesít, ezért feldobom témaként: mi a véleményetek az Illuminátus-dologról? Most Tubin rámentem az új Psy-klipre és az egyik legutóbbi kommentben nyomban ott volt, hogy jaj nekünk, az Illuminati ezzel a klippel is próbál minket manipulálni, ne hagyjuk magunkat... És ha Youtube-on néztek akármilyen sötét vagy különös koncepciójú klipet, legyen az koreai vagy amerikai pop, lépten-nyomon felbukkan az Illuminati, mint téma. Sok ember írja az interneten, hogy ne hallgassunk 2NE1-t, Big Banget, BTS-t, VIXX-et, Block B-t, stb, mert a klipjeikből kitűnik, hogy az ördöggel paktálnak és sötét ügyletekben vannak benne. :'D (Hasonló a helyzet pl Katy Perry-vel még Lady Gagával is, ők is gonosz sátánisták, irgumburgum.) Nektek mi a véleményetek erről? Ti hisztek ebben, vagy szerintetek is hülyeség, hogy az Illuminati irányítja a világot, és őket támogatjuk, ha vesszük a felsorolt előadók lemezeit? Én azemély szerint szeretem a sötét, furcsa koncepciókat, mert izgalmasnak találom őket, és mivel az embereknek gyakran imponálnak a szokatlan koncepciók, melyek mások, mint az átlag, ez szerintem nem is meglepő. (Főleg, hogy mindig is szerettem a hasonló hangulatú filmeket, könyveket is.) Szóval nem érzem úgy, hogy az ördögnek bármi köze lenne az egészhez. Én például épp egy sötétebb hangulatú fanfictionön gondolkodok és biztosíthatok mindenkit, hogy nem az Illuminati ösztönöz arra, hogy írjak ilyeneket és még sátánista sem vagyok. :'D Szóval szerintem paranoiás egyének terjesztik ezt a sületlenséget az Illuminatiról...

Érdekes felvetés, személy szerint én is imádom a sötétebb koncepciókat, mert a cukik, amik tele vannak aegyo-val és mindenféle édibédi dolgokkal, azoktól konkrétan a falra mászok. Másrészről én nem is hiszek az ördögben és az efféle természetfeletti dolgokban, így elhihetitek, hogy nem azért nézek néha napján horror filmeket, vagy azért szeretem a horror játékokat és hasonlókat, mert sátánista lennék, az elég érdekes volna. rohog.gif Általában a sötétebb koncepciók MV-i is nagyobb költségvetésűek és szebbek, ami számomra megnyerő, valamint az adott csapatot is jobban komolyan tudom venni, mintha cuki koncepcióval rukkolnának elő. Véleményem szerint a probléma inkább abban rejlik, hogy sok egyén megszállottan mindenben észre akarja venni az Illuminatit. unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: G-Dragon9, silenc, Angel, johanna92
2014. június 23. 08:50 #1704
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
GOT7 comback *-* heart.gif heart.gif

már most rongyosra hallgattam, és...ááá...TÖKÉLETES drool.gif drool.gif

A fiúk még mindig a maximumot hozzák, és nem lehet belekötni semmibe. A tánc, a zene hangzása fantasztikus!!! heart.gif

BamBam haját szoknom kell még, és Mark még mindig nagyon édes wub.gif

2 felhasználónak tetszik: G-Dragon9, johanna92
2014. június 23. 16:29 #1705
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.22. 18:24)

Bírom az ilyen légből kapott összeesküvés elméleteket, bár az elképesztő, hogy van aki hisz is bennük. xD Külön jók az ilyenek, hogy ami sötét, félelmetes vagy bármi más mindjárt az ördög műve. Azért már nem a középkorban élünk, hogy tudatlanul el is higgyük az ilyeneket. mellow.gif
Sok a bolond ember a Földön és sajnos az internettel bárhol felbukkanhat az idióta képzelgésük. Amúgy meg ha a legtöbb k-pop bandát, meg Katy Perry-t az ördög prófétáinak hiszik minek nézik/hallgatják? _nevet.gif Erre mondják, hogy az ember hülyeség határtalan... 110.gif
2014. június 24. 16:59 #1706
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.22. 16:18)
Szerintem Kína érdekes ország, tanultam is kínaiul egy darabig. biggrin.gif 
Kris pereskedéséről annyit, hogy úgy tűnik, hogy akkor most az EXO 11 taggal folytatja tovább... Kris beperelte az SM-et arra hivatkozva, hogy embertelen bánásmódban részesül a cég részéről, és ezt hirtelen és váratlanul tette, senki nem is számított rá, maguk a tagok sem. :'D Szóval miután kirobbant a hír, vagy egy hétig ment a dráma... A rajongók találgatták, hogy vajon a tagok írkálnak-e az Instagramjaikra mindenféle elkeseredett, csalódott üzenetet, vagy az SM megbízottai postolgatnak-e helyettük, figyelték, hogy ki kit követ meg unfollowol Instagramon, meg próbáltak rájönni, hogy vajon tényleg elvették-e a tagoktól a telefonjaikat... Terjedtek még rémtörténetek is, miszerint Tao az ablakban állva sír és énekel, na meg hogy Baekhyun eldugta a telefonját, ezért megpofozták, de D.O megvédte, Suhot meg megrúgták, utána meg Baekhyun ordibálta az emeletről, hogy mindenki hagyja békén, vagy mi... A "Tao énekel" dologról hangfelvétel is van (magam is meghallgattam, de hogy hol sír rajta... hát... :'D), de hogy ez a pofozkodós ügy mennyiben igaz... Hát ki tudja. Már olyanokat is spekulálnak a rajongók, hogy Baekhyun meg Taeyeon csak úgy csinálnak, mintha járnának, mert így minden szem rájuk fordul és talán kevésbé foglalkoznak majd az emberek a Kris-üggyel... ^^" Szóval rendesen megy a rajongói hiszti, támadják Kris-t (áruló, elkényeztetett gazdag fiú, aki nem ismeri a munkamorál fogalmát, "egyébként sem bírtam soha", stb) meg a többi tagot is (nem állnak ki a barátjukért, csak arról beszélnek, hogy Kris pont a koncert előtt tűnt el, és ez így mennyire megnehezítette a felkészülést, mert mindent át kellett szervezni, csak magukkal törődnek, stb), meg vannak olyanok is, akik úgy vannak vele, hogy ha Kris menni akart, hadd menjen, ha ettől boldogabb... Szóval Kris perelte az SM-et és ameddig folyik a per, arra az időre szépen eltűnt mindenki szeme elől és nem is nyilatkozik semmit, de már felröppentek olyan hírek, hogy Kris szerepelni fog egy filmben, természetesen az SM hatáskörén kívül. Szóval már rendezgeti a karrierjét az EXO-n kívül, így végleg bele kell törődnünk, hogy nincs több "EXO is one". ^^" Bocs, hogy ez ilyen hosszú lett. :'D

Hűha.. összetett a dolog, az biztos.xd Köszönöm szépen.!^^
2014. június 24. 21:03 #1707
johanna92
johanna92
Bullshitter

Cuki lett a GOT7 klip, de szegény csajt kicsit sajnáltam benne, hogy ennyi idióta szerelmes bele egyszerre. XDD biggrin.gif Az a pasas a végén meg hatalmas. _nevet.gif

Ma láttam ezt a klipet. A szám meg a videója együtt igazán hatásos, őszintén szólva nem emlékszem, hogy mikor láttam utoljára ennyire természetközpontú koreai zenevideót vad, sziklás tengerparttal, hóhegyekkel és síelőkkel meg snowboardosokkal, nagyon bejön egyszóval. A számban csöppet sok a motherfuckingozás, de koreai rapperektől már megszoktam, hogy angolul káromkodnak (miért? koreaiul nem elég menő? XD), szóval nem csodálkozok... :'D Egyébként próbáltam rájönni, hogy ki ez a Boy Wonder, aki közreműködik benne, mert tetszik a rapje, de sajnos a Google nem volt segítségemre, könnyen meglehet, hogy ez az első szám, amiben szerepel...

Kissé meg is ihletett a klip.. :'DD
http://kepfeltoltes.hu/140624/gif_500x208_23215e_www.kepfeltoltes.hu_.gif
1 felhasználónak tetszik: G-Dragon9
2014. június 25. 00:09 #1708
johanna92
johanna92
Bullshitter

Bocs a duplát, utálom, hogy ezen a fórumon nem lehet a hsz-eket szerkeszteni kb 20 perc után, duhh. :'D
Most debütált ez a BIGFLO nevű banda, akik természetesen a mostanában divatos és így egyre elcsépeltebbé váló pop-hiphop boyband stílust hozzák. Igazából ígéretesnek tűnnek, csak ne jutna róluk annyira eszembe a Block B... o_o
2 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon, G-Dragon9
2014. június 25. 00:37 #1709
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 00:09)
Bocs a duplát, utálom, hogy ezen a fórumon nem lehet a hsz-eket szerkeszteni kb 20 perc után, duhh. :'D
Most debütált ez a BIGFLO nevű banda, akik természetesen a mostanában divatos és így egyre elcsépeltebbé váló pop-hiphop boyband stílust hozzák. Igazából ígéretesnek tűnnek, csak ne jutna róluk annyira eszembe a Block B... o_o

Lehet divatos ez a hip-hop stílus csak keveseknek áll jól és csinálják jól. Pár rappertől egy csapat még nem lesz hip-hop.. rohog.gif
Amúgy nekem is deja vu érzésem van, kicsit tényleg olyan érzés mintha egy öt tagú Block B-t látnék. A barna hajú kicsit nekem olyan MinHyuk-os, a lila és a rövid ezüstös hajú meg hangilag elég P.O, a vörösnek meg nem csak a hangja, de a gesztikulálásai is tiszta Zico.
Ha pedig ez nem lenne elég 1 perc valamennyinél séma szerűen visszatér egy kis dallam ami a Nillili Mambo-ban is hallható. Hát ezek után én majd a következő dalukra leszek kíváncsi, mert tény nem rosszak, de azért van még a csappattal mit csinálni.
Bár persze ez csak az én véleményem és megfigyelésem. pardon.gif
Meg nem tudom ki hogy van vele, de ezektől az élénk, színes hajaktól kivagyok. Az még el megy ha esetleg egy csapatban egy tagot feláldoznak, de itt konkrétan egy tag feje néz ki normálisan. Ez már nem is hip-hop csapat hanem giccs parádé... blink.gif
2014. június 25. 14:09 #1710
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Hozzászólás: 221
Csatolások: 98
Azonosító: 217283
[quote=johanna92,2014.06.25. 00:09~4970252]Bocs a duplát, utálom, hogy ezen a fórumon nem lehet a hsz-eket szerkeszteni kb 20 perc után, duhh. :'D
Mi bajod van a Block B-vel??
2014. június 25. 14:19 #1711
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Ella535 @ 2014.06.25. 14:09)

Mi bajod van a Block B-vel??

Bajom? rohog.gif Nekem azzal van bajom, hogy a BIGFLO nem egyedi, hanem a Block B jut róluk eszembe. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: G-Dragon9, Ella535
2014. június 25. 14:21 #1712
Viry
Viry
visszatérő vendég

Státusz❤‿❤Oh my God ❤‿❤
Hozzászólás: 237
Csatolások: 3
Azonosító: 208005
Idézet (cintia11 @ 2011.08.16. 09:40)
2014. június 25. 14:23 #1713
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 14:19)
Bajom? rohog.gif Nekem azzal van bajom, hogy a BIGFLO nem egyedi, hanem a Block B jut róluk eszembe. rohog.gif

Jaaa...bocsesz! meghajolo.gif
2014. június 25. 14:31 #1714
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy

Tudom hogy ezt a klippet már valaki belinkelte..
Na ugye most debütált a BIGFLO 5tagú fiúcsapat.Hát igen nagyon Block B-s,de szerintem Ők ezt nem koppintásnak szánták...Nekem végülis tetszik ez a fiúcsapat,lehet hogy csak azért mert hasonlít a Block B-re... smileeee.gif És a sötétlila meg a barna hajú srác nem is olyan ázsiais...úgy értem a szemük nem annyira "koreaias"
Am a klipben 1:52-től hasonlít a tánc a Block B Very Good-os táncára...
2014. június 25. 14:40 #1715
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Ella535 @ 2014.06.25. 14:31)
És a sötétlila meg a barna hajú srác nem is olyan ázsiais...úgy értem a szemük nem annyira "koreaias"

http://kepfeltoltes.hu/140625/43547208_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bocs, nem tudtam megállni, tudom, hogy gonosz vagyok. :'D
Azért én nagyon reménykedek benne, hogy nem abban fog kiteljesedni a karrierjük, hogy ők a második Block B... Mint ahogy a Topp Dogg a "hip hop Super Junior"... ^^" (Topp Doggékat én igazán szeretem, de ennyi tag két teljes csapatot is kitöltene...)
2014. június 25. 14:44 #1716
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 14:40)
Azért én nagyon reménykedek benne, hogy nem abban fog kiteljesedni a karrierjük, hogy ők a második Block B... Mint ahogy a Topp Dogg a "hip hop Super Junior"... ^^" (Topp Doggékat én igazán szeretem, de ennyi tag két teljes csapatot is kitöltene...)

Köszi a választ smileeee.gif Esetleg tudsz (tudtok-e) még olyan csapatokat mondani akik vmelyik csapat alteregója lenne? (Hülyén fogalmaztam ugye??xd)
2014. június 25. 14:57 #1717
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Ella535 @ 2014.06.25. 14:44)
Köszi a választ smileeee.gif Esetleg tudsz még olyan csapatokat mondani akik vmelyik csapat alteregója lenne? (Hülyén fogalmaztam ugye??xd)

Hát, mint mondtam, a Topp Doggot hívják a "hip hop Super Juniornak", mondjuk az egyetlen közös dolog a két csapatban a 13-as taglétszám. :'DD (Mondjuk a Topp Dogg nem hiphop, de hát jó, hívjuk annak, ha hivatalosan annak számítanak...) Na meg ott van a K-Much, ami a Crayon Pop férfi verziója... (A Crayon Pop cukibb.) De őszintén szólva a kpop színtéren mindenki mindenki alteregója, az egyediség az kifejezetten... ritka jelenség. ^^" Fun fact: Taeyangnak magyar alteregója is van, becses neve Düki. rohog.gif
2014. június 25. 14:58 #1718
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 14:57)
Hát, mint mondtam, a Topp Doggot hívják a "hip hop Super Juniornak", mondjuk az egyetlen közös dolog a két csapatban a 13-as taglétszám. :'DD (Mondjuk a Topp Dogg nem hiphop, de hát jó, hívjuk annak, ha hivatalosan annak számítanak...) Na meg ott van a K-Much, ami a Crayon Pop férfi verziója... (A Crayon Pop cukibb.) De őszintén szólva a kpop színtéren mindenki mindenki alteregója, az egyediség az kifejezetten... ritka jelenség. ^^" Fun fact: Taeyangnak magyar alteregója is van, becses neve Düki. rohog.gif

köhöm..Azt tudom hogy Taeyang-nak van magyar alteregója,Düki.És sokan azt mondják hogy Düki mindent lemásol Taeyangról.. mellow.gif
2014. június 25. 15:02 #1719
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Ella535 @ 2014.06.25. 14:58)
köhöm..Azt tudom hogy Taeyang-nak van magyar alteregója,Düki.És sokan azt mondják hogy Düki mindent lemásol Taeyangról.. mellow.gif

Hát van a Tedd fel a kezed klipje, ami szerintem elég egyértelműen olyan, mintha a Prayer meg a Gara Gara Go klipjét összekeverte volna valaki... Mondjuk nekem nincs bajom Dükivel, hatalmas Taeyang meg SE7EN fanboy, sok vizet nem zavar igazából.
2014. június 25. 15:05 #1720
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Idézet (johanna92 @ 2014.06.25. 14:40)

Jaa igen még mielőtt elfelejtem mondani,elegem van a sok plasztikai műtétekbőől.. nea.gif nea.gif mega_shok.gif
132 oldal 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!