Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 15. 17:31 #1681
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2014.06.15. 17:11)
Tökéletes. meghajolo.gif

Még a tökéletesnél is jobb és, hogy pont ma. heart.gif De örülök én az időeltolódásnak most. laugh.gif wub.gif
Közel félórája hallgatom, nézem és képtelen vagyok elhinni, hogy végre visszatértek. Ilyen stílusról pedig még csak nem is álmodtam. w00t.gif
heart.gif YoSeob heart.gif DooJoon heart.gif GiKwang heart.gif DongWoon heart.gif JunHyung heart.gif HyunSeung heart.gif
1 felhasználónak tetszik: JapaneseGirl
2014. június 16. 05:39 #1682
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Mennyi jó zenét adnak ki mostanában, basszus. D: Nem győzöm hallgatni.

Szuper érzéki, minimalista jazzes Crush-féle Hug Me bőgővel és zongorával. Ó je. Négy napja ismerem a pasast és már őrületbe kergetem vele a családomat. :'D Imádom, hogy emberünknek nuku az arcmimikája és a mozdulataival próbálja ezt ellensúlyozni. :'D

Igazából az újdonatúj illinit-i11evn koprodukció nekem csöppet felemás érzetű (lehet, hogy még párszor meg kéne hallgatni, hogy a fülembe másszon?), de ez a darab pl jóságos róla. Tetszik, ahogy illinit a háttérben partizik, miközben i11evn elmélyülten nyomja a rappet. :'D

Ezt a klipet nézve csak bárgyún vigyorogni tudok, hogy őszinte legyek. Annyira elegáns, stílusos és férfias, wow. Lágyan szexi. Mondjuk kicsit meglepődtem, mikor a csaj táncolni kezdett, az valahogy annyira nem illik bele a klip folyásába. XDDD Egyébként el tudnám képzelni, hogy a színész a videóban a való életben is szerelmes lehet a színésznőbe, az az elvarázsolt tekintet... Ha meg nem így van, akkor tényleg rohadt jó színész a pasas.

Ez T.Ö.K.É.L.Y. Kész. Totál belefeledkezek, miközben nézem. Mamám. Mennyire összepasszol már az egész, imádom az ilyeneket. Viszont szegény Giriboy-t sajnálom, pont abból a számból maradt ki szerencsétlen, amelyikkel reklámozzák az albumukat... ^^" (Na de az a Breast Wishes póló... XD)

Erre nem tudok nem mozogni, kész. :'DD Kicsit valamiért emlékeztet a K.Will- és Mamamoo-féle borsmentacsoki-számra.

Ezt meg csak úgy. Már féléves szám, de nem baj, beteszem, mert Féjmdzséj jó. (Meg mert bírom Jeebag Forma 1-stílusú rapjét. XD) Olyan kellemes világvége-érzetű szám.

Ez de hosszú post lett. .__."
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. június 17. 09:47 #1683
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
nem bírok pislogni... blink.gif

JYJ comeback július 7.-én heart.gif

heart.gif Jaejoong heart.gif Yoochun heart.gif Junsu heart.gif

2 felhasználónak tetszik: johanna92, Betti90
2014. június 18. 10:04 #1684
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
nem tudom, érdekel-e valakit, de jön egy GOT7 comeback is wub.gif meghajolo.gif június 23.-án

Jackson xD...és BamBam szőke lett blink.gif kíváncsi vagyok wub.gif wub.gif

2 felhasználónak tetszik: johanna92, Shawool Lilla
2014. június 18. 16:04 #1685
johanna92
johanna92
Bullshitter

A JYJ comebackre kíváncsi leszek. Imádom a hangjukat, de többnyire nagyon nem az én ízlésem a zenéjük... De van, hogy becsusszan egy-egy szuper szám, ami nekem is bejön, szóval én bizakodó vagyok. biggrin.gif

Ez a GOT7-comeback meg poénnak ígérkezik, már várom. biggrin.gif Bambam benn ül a bevásárlókocsiban. XDD

És napi agymenés. biggrin.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. június 18. 23:33 #1686
- törölt felhasználó -    
Úgy látszik a Teen Top volt a kezdet, ha hihetünk a híreknek október 5-én az MBLAQ is hazánkba látogat. w00t.gif thumbsup.gif heart.gif Én merem remélni, hogy tényleg jönnek azért miattuk szívesebben adnák ki pénzt. wub.gif wub.gif blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. június 19. 08:03 #1687
johanna92
johanna92
Bullshitter

Baekhyun és Taeyeon ezennel hivatalosan is egy pár... Az elvetemült Baekyeol shipperek most valszeg ordítva bőgnek egy sötét sarokban. rohog.gif rohog.gif rohog.gif Sok boldog percet kívánok nekik együtt. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Angel, Betti90, silenc
2014. június 19. 18:26 #1688
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.19. 08:03)
Baekhyun és Taeyeon ezennel hivatalosan is egy pár... Az elvetemült Baekyeol shipperek most valszeg ordítva bőgnek egy sötét sarokban. rohog.gif  rohog.gif  rohog.gif Sok boldog percet kívánok nekik együtt. biggrin.gif

Sajnos, ez így is van. Instagramon Taeyeon-t mindennek elhordták. A rajongók a közösségi oldalakon ki vannak teljesen borulva.
Nem értem, miért nem tudnak örülni a biasaik boldogságának? A shippereket sem igazán értem, én is imádom a Baek-Yeol párost, de hát mégis... Én örülök ha boldog Baekhyun Taeyeon mellett és ugyanez fordítva is.
3 felhasználónak tetszik: Angel, Betti90, johanna92
2014. június 20. 21:48 #1689
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.19. 08:03)
Baekhyun és Taeyeon ezennel hivatalosan is egy pár... Az elvetemült Baekyeol shipperek most valszeg ordítva bőgnek egy sötét sarokban. rohog.gif  rohog.gif  rohog.gif Sok boldog percet kívánok nekik együtt. biggrin.gif

Egészen pontosan két napja lettem exo fan, még a neveket sem tudom, még nagyon ismerkedem velük.. (xd) de hadd kérdezzek már rá valamire: mindenhol azt olvasom, hogy Baekhyun cserbenhagyta/elárulta a rajongóit. Akkor most hogy is van ez? Miért árulta volna el őket?
(ettől függetlenül persze örülök nekik, pedig azt sem tudom kicsodák. De remélem nem fog kihatni az exo-ra vagy bármire ez az egész, ahogy sok helyen olvastam..)
2014. június 20. 23:25 #1690
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Lyzbog @ 2014.06.20. 21:48)
Egészen pontosan két napja lettem exo fan, még a neveket sem tudom, még nagyon ismerkedem velük.. (xd) de hadd kérdezzek már rá valamire: mindenhol azt olvasom, hogy Baekhyun cserbenhagyta/elárulta a rajongóit. Akkor most hogy is van ez? Miért árulta volna el őket?
(ettől függetlenül persze örülök nekik, pedig azt sem tudom kicsodák. De remélem nem fog kihatni az exo-ra vagy bármire ez az egész, ahogy sok helyen olvastam..)

Mennyire vagy új a kpopban? Vagy úgy általában az ázsiai popban? Csak azért kérdeztem, mert ez nagyon általános ázsiai jelenség. Koreában botránynak nevezik, mikor kiderül, hogy valakik járnak. XDD Az idolok elsődleges funkciója, hogy legfőképpen tökéletes külsejükkel és kifogástalannak tűnő jellemükkel magukba bolondítsák az ifjú leányokat és fiúkat, akik így róluk fantáziálnak, arról álmodoznak, hogy ezek a sztárok lesznek majd a férjük/feleségük, és fanfictionöket írnak, melyben a tagok betegesen szerelmesek egymásba. (Ami már csak azért is vicces Baekhyun meg Chanyeol esetében is pl, mert az a két srác totál kőheterónak néz ki. :'D) Mert ugye jobb, ha a tagok egymást szeretik, mintha az ellenkező nem egy tagjának irányában táplálnának gyengéd érzelmeket... Szóval ebből következik, hogy ha kedvenceink becsajoznak, bepasiznak, az árulásnak minősül, mert így összetörik a gyönyörű illúzió az istenien tökéletes és ártatlan idolról, aki elérhetetlenül távolinak tűnik, de mivel szingli, így talán mégiscsak bekövetkezhet egyszer, hogy pont TE leszel a szíve választottja és boldogan éltek, míg meg nem haltok, és ásó, kapa meg a nagyharang választ el egymástól (és édeshármasoztok majd a legjobb barátjával, aki persze szintén idol, és hú, de jó lesz majd látni, hogy a szemed előtt csinálják meg ők ketten ugyanazt, amikről a slash ficekben is olvashattál, mm!!). Röviden ennyi, bocsi, ha kioktatónak tűntem, vagy valami, csak próbáltam logikusan leírni a helyzetet, már ha egy nyálcsorgató fangrill gondolkodását ésszerűnek lehet nevezni. XDD

És hogy valami jó is legyen ebben a postban, itt egy Topkutya-féle Eyes, Nose, Lips feldolgozás. Jee.

Meg egy kis oldschool kéjpáp is akkor. Első kpop együttesem voltak, imádom őket. XDDD heart.gif
2014. június 21. 10:40 #1691
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Hozzászólás: 221
Csatolások: 98
Azonosító: 217283
Idézet (Bae Hee Yeon @ 2014.06.09. 01:40)
Megjelent PSY és Snoop Dogg videoklipje. smileeee.gif Nekem még emésztenem kell. mellow.gif 

Ebben mit kell emészteni??Mindenki tudja hogy sz@r..
2014. június 21. 10:41 #1692
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.20. 23:25)
Mennyire vagy új a kpopban? Vagy úgy általában az ázsiai popban? Csak azért kérdeztem, mert ez nagyon általános ázsiai jelenség. Koreában botránynak nevezik, mikor kiderül, hogy valakik járnak. XDD Az idolok elsődleges funkciója, hogy legfőképpen tökéletes külsejükkel és kifogástalannak tűnő jellemükkel magukba bolondítsák az ifjú leányokat és fiúkat, akik így róluk fantáziálnak, arról álmodoznak, hogy ezek a sztárok lesznek majd a férjük/feleségük, és fanfictionöket írnak, melyben a tagok betegesen szerelmesek egymásba. (Ami már csak azért is vicces Baekhyun meg Chanyeol esetében is pl, mert az a két srác totál kőheterónak néz ki. :'D) Mert ugye jobb, ha a tagok egymást szeretik, mintha az ellenkező nem egy tagjának irányában táplálnának gyengéd érzelmeket... Szóval ebből következik, hogy ha kedvenceink becsajoznak, bepasiznak, az árulásnak minősül, mert így összetörik a gyönyörű illúzió az istenien tökéletes és ártatlan idolról, aki elérhetetlenül távolinak tűnik, de mivel szingli, így talán mégiscsak bekövetkezhet egyszer, hogy pont TE leszel a szíve választottja és boldogan éltek, míg meg nem haltok, és ásó, kapa meg a nagyharang választ el egymástól (és édeshármasoztok majd a legjobb barátjával, aki persze szintén idol, és hú, de jó lesz majd látni, hogy a szemed előtt csinálják meg ők ketten ugyanazt, amikről a slash ficekben is olvashattál, mm!!). Röviden ennyi, bocsi, ha kioktatónak tűntem, vagy valami, csak próbáltam logikusan leírni a helyzetet, már ha egy nyálcsorgató fangrill gondolkodását ésszerűnek lehet nevezni. XDD

Oh, köszönöm.:'D Ha jól számolok, úgy 3-4 hónapja találkozhattam a kpoppal, de ilyesfajta fejleményeket nem szoktam nézegetni, szóval nálam van a zene meg a banda, de nincs bandán kívüli információ.xd De lehet, ezek után elkezdek azok után is nézegetni, ha valami olyan van.:3
Haha, fanficseket én is szoktam olvasni és eléggé szeretem őket^^" de azért nem állok abban a hitben hogy nekik együtt kell lenniük.. ._. (bandatagoknak).
Höhh, nem voltál kioktató :'D valószínűleg én is valahogy így válaszoltam volna egy ilyen kérdésre.:3
Azért kötelességemnek érzem ideírni, hogy annyira nem szimptaizálok a jelenlegi helyzetükkel..:/ nem tudom miért, én is azok közé tartozom, akik jobb szeretik, ha az idoljaik szinglik.xd De nem vagyok vérremenő házastársjelölt, csak nem tetszik, ha ilyen van.xd De ha így akarják, hát sok boldogságot.
És akkor már egy utolsó kérdést: már olyant is olvastam, hogy Krissel valami problem fennakadás volt februárban. Utánanéztem, de oldalas szövegek jöttek ki, amit nincs erőm elolvasni most, szóval valaki röviden összefoglalná, ha megkérhetem?^^"
2014. június 21. 10:43 #1693
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Nem tudja valaki hogy ezek a képek melyik klippben vannak?(4Minute - Gayoon)
2014. június 21. 13:19 #1694
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ella535 @ 2014.06.21. 10:43)
Nem tudja valaki hogy ezek a képek melyik klippben vannak?(4Minute - Gayoon)

Az I My Me Mine klipjükben vannak ilyen képsorok. beer.gif
2014. június 21. 13:48 #1695
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.20. 23:25)

Ez a jelenség konkrétan az egész világra igaz... Sok elmefogyatékos teljesen irreális álmokban dédelgeti magát és egyszerűen képtelen elfogadni a valóságot. A sztárpároknak legyenek Ázsiában vagy Hollywood-ban ezzel a ténnyel meg kell küzdeniük. Egy ember se tud tökéletes lenni, mindenkinek megfelelni, főleg ha híres az illető. A "rajongóiknak" nevezett egyének meg ahelyett, hogy támogatnák plusz nyomást helyeznek a kedvencükre.
Lehet velem van a baj, de szerintem a hírességek is megérdemlik a boldog életet, amibe egy párkapcsolat is bele tartozik. Én pl egy olyan idol előtt leborulok, aki abban a feszített tempóban fenn tud tartani egy kapcsolatot.
Mondjuk ezeken a fan írásokon megdöbbentem, soha nem kerestem és nem olvastam ilyeneket, mert gondoltam, hogy hülyeség, de hogy ilyen szinten van egy-egy "rajongó" imádata ez azért nem semmi... 110.gif
Most megkövezhet minden elmebeteg exo rajongó, de én remélem, hogy Taeyeon és Baekhyun kapcsolata tartós lesz. Remélhetőleg a zsúfolt napirendjük mellett azért lesz idejük együtt lenni. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. június 21. 17:43 #1696
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Lyzbog @ 2014.06.21. 10:41)
Oh, köszönöm.:'D Ha jól számolok, úgy 3-4 hónapja találkozhattam a kpoppal, de ilyesfajta fejleményeket nem szoktam nézegetni, szóval nálam van a zene meg a banda, de nincs bandán kívüli információ.xd De lehet, ezek után elkezdek azok után is nézegetni, ha valami olyan van.:3
Haha, fanficseket én is szoktam olvasni és eléggé szeretem őket^^" de azért nem állok abban a hitben hogy nekik együtt kell lenniük.. ._. (bandatagoknak).
Höhh, nem voltál kioktató :'D valószínűleg én is valahogy így válaszoltam volna egy ilyen kérdésre.:3
Azért kötelességemnek érzem ideírni, hogy annyira nem szimptaizálok a jelenlegi helyzetükkel..:/ nem tudom miért, én is azok közé tartozom, akik jobb szeretik, ha az idoljaik szinglik.xd De nem vagyok vérremenő házastársjelölt, csak nem tetszik, ha ilyen van.xd De ha így akarják, hát sok boldogságot.
És akkor már egy utolsó kérdést: már olyant is olvastam, hogy Krissel valami problem fennakadás volt februárban. Utánanéztem, de oldalas szövegek jöttek ki, amit nincs erőm elolvasni most, szóval valaki röviden összefoglalná, ha megkérhetem?^^"

Bevallom, én is olvasok fanficeket, és direkt kiválogatom a leírás alapján legrosszabbnak tűnő slash példányokat, hogy jól szórakozzak. :'DD (Azért olykor így is ráakadok egy-egy olyan ficre, amit érdemes is volt elolvasni, de ez az összesnek úgy kb az 1%-a. XDD)
Februárban? Öööö nem tudom, mi volt februárban, ekkora fanjük azért nem vagyok igazából, ezt nem tudom. :'D Kris-szel kapcsolatban csak a mostani pereskedéséről tudok... Talán arról lehet szó, mikor Kris nem ment vissza a menetrend szerint a többi taggal Koreába, hanem egy hónapig fene se tudja mit csinált egyedül Kínában? :'D

És akkor egy témába vágó szám... Ha az enyém nem lehetsz, inkább kilőlek egy rakétán... :'DD
2014. június 22. 10:17 #1697
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Idézet (GomNaNa @ 2014.06.21. 13:19)
Az I My Me Mine klipjükben vannak ilyen képsorok.  beer.gif

Köszi a választ! smileeee.gif
2014. június 22. 12:42 #1698
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.06.21. 17:43)
Bevallom, én is olvasok fanficeket, és direkt kiválogatom a leírás alapján legrosszabbnak tűnő slash példányokat, hogy jól szórakozzak. :'DD (Azért olykor így is ráakadok egy-egy olyan ficre, amit érdemes is volt elolvasni, de ez az összesnek úgy kb az 1%-a. XDD)
Februárban? Öööö nem tudom, mi volt februárban, ekkora fanjük azért nem vagyok igazából, ezt nem tudom. :'D Kris-szel kapcsolatban csak a mostani pereskedéséről tudok... Talán arról lehet szó, mikor Kris nem ment vissza a menetrend szerint a többi taggal Koreába, hanem egy hónapig fene se tudja mit csinált egyedül Kínában? :'D

Haha, én azokon csak felbosszantom magam, szóval inkább kerülöm őket.xdd
Igen, a peres dologra gondoltam.c: Mondjuk erről az egy hónapos dologról sem tudtam.^^ Woah, egy hónapig Kínában csak úgy? xD hű, ha én ilyet megengedhetnék magamnak..! De inkább Koreába mennék valahova el, Kína annyira nem vonz.xd
2014. június 22. 16:16 #1699
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
A Block B tagjai már Amerikában vannak smileeee.gif
2014. június 22. 16:18 #1700
johanna92
johanna92
Bullshitter

Idézet (Lyzbog @ 2014.06.22. 12:42)
Haha, én azokon csak felbosszantom magam, szóval inkább kerülöm őket.xdd
Igen, a peres dologra gondoltam.c: Mondjuk erről az egy hónapos dologról sem tudtam.^^ Woah, egy hónapig Kínában csak úgy? xD hű, ha én ilyet megengedhetnék magamnak..! De inkább Koreába mennék valahova el, Kína annyira nem vonz.xd

Szerintem Kína érdekes ország, tanultam is kínaiul egy darabig. biggrin.gif
Kris pereskedéséről annyit, hogy úgy tűnik, hogy akkor most az EXO 11 taggal folytatja tovább... Kris beperelte az SM-et arra hivatkozva, hogy embertelen bánásmódban részesül a cég részéről, és ezt hirtelen és váratlanul tette, senki nem is számított rá, maguk a tagok sem. :'D Szóval miután kirobbant a hír, vagy egy hétig ment a dráma... A rajongók találgatták, hogy vajon a tagok írkálnak-e az Instagramjaikra mindenféle elkeseredett, csalódott üzenetet, vagy az SM megbízottai postolgatnak-e helyettük, figyelték, hogy ki kit követ meg unfollowol Instagramon, meg próbáltak rájönni, hogy vajon tényleg elvették-e a tagoktól a telefonjaikat... Terjedtek még rémtörténetek is, miszerint Tao az ablakban állva sír és énekel, na meg hogy Baekhyun eldugta a telefonját, ezért megpofozták, de D.O megvédte, Suhot meg megrúgták, utána meg Baekhyun ordibálta az emeletről, hogy mindenki hagyja békén, vagy mi... A "Tao énekel" dologról hangfelvétel is van (magam is meghallgattam, de hogy hol sír rajta... hát... :'D), de hogy ez a pofozkodós ügy mennyiben igaz... Hát ki tudja. Már olyanokat is spekulálnak a rajongók, hogy Baekhyun meg Taeyeon csak úgy csinálnak, mintha járnának, mert így minden szem rájuk fordul és talán kevésbé foglalkoznak majd az emberek a Kris-üggyel... ^^" Szóval rendesen megy a rajongói hiszti, támadják Kris-t (áruló, elkényeztetett gazdag fiú, aki nem ismeri a munkamorál fogalmát, "egyébként sem bírtam soha", stb) meg a többi tagot is (nem állnak ki a barátjukért, csak arról beszélnek, hogy Kris pont a koncert előtt tűnt el, és ez így mennyire megnehezítette a felkészülést, mert mindent át kellett szervezni, csak magukkal törődnek, stb), meg vannak olyanok is, akik úgy vannak vele, hogy ha Kris menni akart, hadd menjen, ha ettől boldogabb... Szóval Kris perelte az SM-et és ameddig folyik a per, arra az időre szépen eltűnt mindenki szeme elől és nem is nyilatkozik semmit, de már felröppentek olyan hírek, hogy Kris szerepelni fog egy filmben, természetesen az SM hatáskörén kívül. Szóval már rendezgeti a karrierjét az EXO-n kívül, így végleg bele kell törődnünk, hogy nincs több "EXO is one". ^^" Bocs, hogy ez ilyen hosszú lett. :'D

Ha már EXO, most találtam ezt az EXO ON CRACK sorozatot a tubin és a könnyeimet törölgetem rajtuk, istenem. :'DD _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Look at my horse, my horse is amazing...

It's not called being gay, it's called being FABULOOUUS!!
1 felhasználónak tetszik: Betti90
132 oldal 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!