Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. május 16. 15:46 #1601
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bae Hee Yeon @ 2014.05.15. 12:40)
nagyon vártam Megan Lee debütálását és tessék yahoo.gif nagyon jó kis dal lett w00t.gif

Szerintem nagyon tingli-tangli dal lett. unsure.gif Sajnálom, hogy ilyen számokra pazarolja az idejét, hiszen gyönyörű hangja van. unsure.gif unsure.gif
2014. május 17. 22:25 #1602
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bae Hee Yeon @ 2014.05.15. 12:40)
valamint új taggal bővül a U-Kiss unsure.gif 
Az új tag neve Joon, 1997-es születésű és 185 cm magas.

Óriási bébi. smileeee.gif Hát, én őszitén megmondom nem örülök neki, persze ez nem az ő hibája. Túl fiatal a U-KISS-be, nem is értem miért kell megint "megtölteni" a csapatot. De ettől eltekintve, érdekel, hogy mit fog összehozni.

Idézet (GomNaNa @ 2014.05.15. 17:32)
18 évesen még is hol fiatal? rohog.gif  Nem azért, de vannak nála fiatalabbak is, a GP Basic-os Janey pl. 98'-as. A most SPEED tagként működő Sung Min pedig még a 15-öt sem töltötte be mikor 2010-ben debütált a Co-Ed School-al.
Ugyan nem annyira ismerem magát a U-Kiss-t meg az őket kezelő NH-t se de egy új taggal még nem lesz jobb a csapat. Egy egyedi koncepció, egy jó kis sláger dal kéne tőlük. Igaz ők lennének az utolsók akiket valaha is hallgatnék, de a régebbi dalaikban még volt erő, lendület és jól volt kivitelezve. Viszont a tavaly kiadott She's Mine elég idétlen lett, mind a klip, mind a dal. Ezt egy új taggal nem lehet rendbe hozni (szerintem).

Joon, igenis szerintem túl fiatal még a U-KISS-be, igaz 18 éves, de lássuk be: őszitén mit keres a 24-26 éves korosztály között? Dongho is most lesz 21. éves, Kevin pedig, mint jelenlegi maknae novemberben fogja tölteni a 24. életévét. Inkább rakták volna egy új csapatba, mint egy olyanba amit már 6 éve létrahozott ez a "csodálatos" kis zenei vállalat blink.gif
Igaz, Dongho is alig volt 15 éves mikor debütált 2008.-ban, vagy Kevin a U-KISS előtt 15 éves volt mikor debütált a Xing-ben, vagy AJ aki 14 éves volt mikor a Paran maknae-ja lett. Én, mint KISSme, főlöslegesnek tartom az új tag berakását és nem is értem ezt a tettét az NH-nak. Dongho kilépése után igazán maradhatott volna az a 6 tag.
Az idétlen koncepcióról meg nem a fiúk tehetnek, igaz én is sokkal jobban szeretem a régi U-KISS számokat, de azért ismerjük el, hogy a "She's Mine" után szerintem jó japán számokat hoztak össze, és a 3. japán albumukon lévő balladák is gyönyörűek. A hamarosan itt lévő comeback-jük meg reménykedjünk, hogy nem tingi-tangli lesz, hanem valami ütős.
3 felhasználónak tetszik: Betti90, Bae Hee Yeon, Shawool Lilla
2014. május 17. 22:38 #1603
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Minmi @ 2014.05.17. 22:25)
Óriási bébi. smileeee.gif Hát, én őszitén megmondom nem örülök neki, persze ez nem az ő hibája. Túl fiatal a U-KISS-be, nem is értem miért kell megint "megtölteni" a csapatot. De ettől eltekintve, érdekel, hogy mit fog összehozni.
Joon, igenis szerintem túl fiatal még a U-KISS-be, igaz 18 éves, de lássuk be: őszitén mit keres a 24-26 éves korosztály között? Dongho is most lesz 21. éves, Kevin pedig, mint jelenlegi maknae novemberben fogja tölteni a 24. életévét. Inkább rakták volna egy új csapatba, mint egy olyanba amit már 6 éve létrahozott ez a "csodálatos" kis zenei vállalat blink.gif 
Igaz, Dongho is alig volt 15 éves mikor debütált 2008.-ban, vagy Kevin a U-KISS előtt 15 éves volt mikor debütált a Xing-ben, vagy AJ aki 14 éves volt mikor a Paran maknae-ja lett. Én, mint KISSme, főlöslegesnek tartom az új tag berakását és nem is értem ezt a tettét az NH-nak. Dongho kilépése után igazán maradhatott volna az a 6 tag.
Az idétlen koncepcióról meg nem a fiúk tehetnek, igaz én is sokkal jobban szeretem a régi U-KISS számokat, de azért ismerjük el, hogy a "She's Mine" után szerintem jó japán számokat hoztak össze, és a 3. japán albumukon lévő balladák is gyönyörűek. A hamarosan itt lévő comeback-jük meg reménykedjünk, hogy nem tingi-tangli lesz, hanem valami ütős.

Igen, teljesen egyet értek veled. Szerintem fontos, hogy egy csapatban ne legyen annyira nagy a korkülömbség. Szerintem is bár Dongho kilépett, jól meg lettek volna ők új tag nélkül is, azért elég lesz most nekik összeszokni meg ilyenek.
Pontosan most hallgattam a japán albumukat és valóban gyönyörűek a dalok, pont mint amilyeneket a csapattól elvárok. Remélem - még ha új taggal is bővül a csapat - a régi stílus megmarad blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon, Shawool Lilla
2014. május 17. 23:07 #1604
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2014.05.17. 22:25)

A kor az csak egy szám, szép is lenne ha az alapján határoznánk meg az embereket. Azért az sokkal jobban számít hogyan gondolkodik, ugye vannak akik érettebbek a koruknál. Valószínű az NH se pakolná a fiúk mellé, ha nem tudnák, hogy jól meg lesznek.
Persze fura, ha egy összeszokott csapatba újat tesznek, de ki tudja lehet, hogy jót fog tenni.
Amúgy meg nem arra gondoltam, hogy a fiúk tehetnek a She's Man idétlen koncepciójáról, ezt a cégre értettem, azért is írtam, hogy egy új taggal ezt nem lehet helyre hozni/megoldani. De reméljük az új taggal egy jobb koncepció is érkezik. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon
2014. május 18. 10:33 #1605
JapaneseGirl
JapaneseGirl
۞

Státusz× Itt vagyok veled, fordulj ide, és nézz rám! ×
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3498
Csatolások: 168
Azonosító: 215737
Idézet (GomNaNa @ 2014.05.17. 23:07)
A kor az csak egy szám, szép is lenne ha az alapján határoznánk meg az embereket. Azért az sokkal jobban számít hogyan gondolkodik, ugye vannak akik érettebbek a koruknál. Valószínű az NH se pakolná a fiúk mellé, ha nem tudnák, hogy jól meg lesznek.
Persze fura, ha egy összeszokott csapatba újat tesznek, de ki tudja lehet, hogy jót fog tenni.
Amúgy meg nem arra gondoltam, hogy a fiúk tehetnek a She's Man idétlen koncepciójáról, ezt a cégre értettem, azért is írtam, hogy egy új taggal ezt nem lehet helyre hozni/megoldani. De reméljük az új taggal egy jobb koncepció is érkezik. smileeee.gif

egyet kell,hogy értsek veled. smileeee.gif
2014. május 18. 10:34 #1606
JapaneseGirl
JapaneseGirl
۞

Státusz× Itt vagyok veled, fordulj ide, és nézz rám! ×
Hozzászólás: 3498
Csatolások: 168
Azonosító: 215737
Idézet (katyperry28 @ 2014.05.16. 15:46)
Szerintem nagyon tingli-tangli dal lett. unsure.gif Sajnálom, hogy ilyen számokra pazarolja az idejét, hiszen gyönyörű hangja van. unsure.gif  unsure.gif

Nekem tetszett a dal...és tényleg szép hangja van. *.*
2014. május 18. 17:05 #1607
Ella535
Ella535
visszatérő vendég

StátuszBvBArmy
Hozzászólás: 221
Csatolások: 98
Azonosító: 217283
Ma van Gayoon-nak a szülinapja! smileeee.gif Happy Birthday Gayoon! smileeee.gif ♥♥
2 felhasználónak tetszik: Betti90, Bae Hee Yeon
2014. május 19. 03:19 #1608
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
A BTL klip azért elég... érdekes a pokolbéli tájon számszeríjjal/lándzsával/hokiütővel csatába rohanó fiúkkal. :') (Miért pont hokiütő? A kovácsgyerek kalapálhatott volna neki egy kardot vagy buzogányt akkor már...) Mindenesetre az egyik rappersrác 2:29-nél tök jól nyomja.

Ez a Kris-es ügy... Pfff. Nem hittem, hogy már most bajok lesznek az EXO-val. :| Az SM egészen elképesztő, már lassan huszadik éve zsákmányolja ki az idoljait, de ennek ellenére még mindig az egyik legnevesebb cégnek számít, ez azért valami... :'D És milyen hatalmasra felfújták már ezt az egész ügyet... Nagyon durva.

És aminek most nagyon örülök: Kidoh-nak lesz szólóalbuma. wub.gif Mindenesetre valamilyen szinten érdekel, hogy a többi Topp Dogg tag mit érezhet ezzel kapcsolatban (már hogy még csak most debütáltak, de Kidoh-nak máris lehetősége van saját albumot kiadni), főleg hogy a szólótevékenysége miatt Kidoh nem vesz részt a következő Topp Dogg comebackben...
2 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon, Shawool Lilla
2014. május 19. 14:17 #1609
- törölt felhasználó -    
Végre, végre május 27-én VIXX comeback!!! yahoo.gif heart.gif heart.gif Annyira kíváncsi vagyok, hogy most mit fognak alkotnak. Annyi biztos, hogy különleges lesz, ahogy az összes eddigi megjelenésük. rolleyes.gif wub.gif wub.gif
4 felhasználónak tetszik: Angel, Bae Hee Yeon, Shawool Lilla, silenc
2014. május 19. 14:41 #1610
- törölt felhasználó -    
Idézet (johanna92 @ 2014.05.19. 03:19)
A BTL klip azért elég... érdekes a pokolbéli tájon számszeríjjal/lándzsával/hokiütővel csatába rohanó fiúkkal. :') (Miért pont hokiütő? A kovácsgyerek kalapálhatott volna neki egy kardot vagy buzogányt akkor már...) Mindenesetre az egyik rappersrác 2:29-nél tök jól nyomja.
Ez a Kris-es ügy... Pfff. Nem hittem, hogy már most bajok lesznek az EXO-val. :| Az SM egészen elképesztő, már lassan huszadik éve zsákmányolja ki az idoljait, de ennek ellenére még mindig az egyik legnevesebb cégnek számít, ez azért valami... :'D És milyen hatalmasra felfújták már ezt az egész ügyet... Nagyon durva.
És aminek most nagyon örülök: Kidoh-nak lesz szólóalbuma. wub.gif Mindenesetre valamilyen szinten érdekel, hogy a többi Topp Dogg tag mit érezhet ezzel kapcsolatban (már hogy még csak most debütáltak, de Kidoh-nak máris lehetősége van saját albumot kiadni), főleg hogy a szólótevékenysége miatt Kidoh nem vesz részt a következő Topp Dogg comebackben...

Igen azért az a hokiütő érdekesen hat, de ettől eltekintve egy jó kis dal lett remek koncepcióval. Amúgy 2:29-nél aki rappel az Robin. heart.gif

Na igen az SM valamit tényleg nagyon jól csinál, hogy a kizsákmányolás ellenére mégis az egyik vezető ügynökség. Bár most ezzel az EXO-s üggyel a nyakukon kb a fél világ ellenszenvét "kiharcolták". rohog.gif

Kidoh-nak én is örülök, viszont nem értem a stardom-ot, hogy miért akkor kell szólóban kiengedni amikor a csapattal kéne lennie. unsure.gif Én amúgy úgy gondoltam, hogy először alegységekre bontják a csapatot, így mindenki egy kicsit nagyobb térhez jutna. Minden esetre a fiúk biztos örülnek Kidoh-nak, mert azért ilyen korán egy csapatból se szólózott senki.
2014. május 19. 19:32 #1611
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Státuszyou live in my head without a doubt.
Hozzászólás: 9512
Csatolások: 28151
Azonosító: 189546
Június 2-án jelenik meg Taeyang új albuma, mely a Rise nevet kapta. Nagyon várom heart.gif yahoo.gif
2014. május 19. 20:09 #1612
- törölt felhasználó -    
Most láttam, hogy június 25-én a SHINee legújabb japán kislemeze is érkezik. happy.gif heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Angel, Bae Hee Yeon
2014. május 20. 18:32 #1613
- törölt felhasználó -    
Jiyeon szóló debütálása is megtörtént. Őszitén megmondom, Jiyeon hiába nem a legkiemelkedőbb hangú a T-ARA-ban, de nagyon sokat fejlődött a hangilag az évek során. A debütáló száma a "Never End" kifejezetten tetszik. Kellemes csalódás. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. május 20. 18:41 #1614
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2014.05.20. 18:32)
Jiyeon szóló debütálása is megtörtént. Őszitén megmondom, Jiyeon hiába nem a legkiemelkedőbb hangú a T-ARA-ban, de nagyon sokat fejlődött a hangilag az évek során. A debütáló száma a "Never End" kifejezetten tetszik. Kellemes csalódás.  laugh.gif 

Engem a dal hangzása fogott meg a legjobban. beer.gif Nagyon kellemes, és Jiyeon még rá tesz egy lapáttal. Szóval fantasztikus lett. beer.gif
2014. május 20. 18:42 #1615
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bae Hee Yeon @ 2014.05.19. 19:32)
Június 2-án jelenik meg Taeyang új albuma, mely a Rise nevet kapta. Nagyon várom heart.gif yahoo.gif

Végre! beer.gif yahoo.gif wub3.gif
2014. május 20. 18:45 #1616
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Ebből is látszik, hogy Jiyeon hangja már olyan szinten van, hogy soló énekesként is tökéletesen megállja a helyét, ami azért nem semmi. Szerintem is jó lett a dal. Bár sokan mondják, hogy a már népszerű tagokat nem kellene tovább sztárolni még is szerintem az egyik legjobb ötlet volt Jiyeont egyedül is elindítani az énekesi pályán. wub.gif wub.gif
2014. május 20. 20:20 #1617
- törölt felhasználó -    
Jiyeon szóló debütálása is megtörtént. Őszitén megmondom, Jiyeon hiába nem a legkiemelkedőbb hangú a T-ARA-ban, de nagyon sokat fejlődött a hangilag az évek során. A debütáló száma a "Never End" kifejezetten tetszik. Kellemes csalódás.  laugh.gif

A klip szép lett az kifejezetten tetszik, a dal viszont nem igen fogott meg. Szerintem a Marionette és a Yeuido Cherry Blossom sokkal jobb dalok, ott legalább nem hangzik ennyire egy síkúnak a hangja, hanem azért van egy mélysége és egy magassága is. A magam részéről a Maronette-hez sokkal szívesebben láttam volna klipet. Ezeknél pedig a hangi fejlődése is jobban látszik, végül az albummal egy picit tényleg változtatott a véleményemen, de a klipet nincs azaz Isten, hogy még egyszer végig hallgassam...
2014. május 20. 20:51 #1618
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Hozzászólás: 5613
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
Sziasztok. smileeee.gif
Ez nem igazán a zenével kapcsolatos lesz,de van benne K-Pop.Nemsokára bolondballagás,és mivel Kpopper vagyok,arra gondoltam,hogy valami K-Poppal kapcsolatos "jelmezt" kellene viselnem.Van valami ötletetek? biggrin.gif
Én a Girls Generation Mr Mr "jelmezre" is gondoltam.Van kalap,nadrág,cipő,és talán még ing meg egyebek is.Ez milyen lenne?
2014. május 21. 00:09 #1619
- törölt felhasználó -    
El sem tudom mondani mennyire is imádom én most az Universal Music Japan-t! heart.gif Persze az érzés eltörpül amit a fiúk iránt érzek, de azért nem csak a dal volt meglepetés ma, hanem, hogy a teljes verzió felkerült. Na és persze hihetetlen jóra sikerült a szám, az eddigi legjobb japán kislemezük ohmy.gif w00t.gif wub.gif wub.gif Imádom őket! heart.gif DooJoon heart.gif JunHyung heart.gif GiKwang heart.gif HyunSeung heart.gif DongWoon heart.gif YoSeob heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon, silenc, Betti90
2014. május 21. 09:58 #1620
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058

Nem is tudom.. nekem eléggé egyhangú a dal, bár talán a videoklip egy kicsit feldobja, de amúgy az album többi számáról is ezt gondolom. Engem nem fogott meg annyira.

Idézet (GomNaNa @ 2014.05.21. 00:09)
El sem tudom mondani mennyire is imádom én most az Universal Music Japan-t! heart.gif Persze az érzés eltörpül amit a fiúk iránt érzek, de azért nem csak a dal volt meglepetés ma, hanem, hogy a teljes verzió felkerült. Na és persze hihetetlen jóra sikerült a szám, az eddigi legjobb japán kislemezük  ohmy.gif  w00t.gif  wub.gif  wub.gif Imádom őket! heart.gif DooJoon heart.gif JunHyung heart.gif GiKwang heart.gif HyunSeung heart.gif DongWoon heart.gif YoSeob heart.gif

Nem vagyok egy nagy Beast-rajongó, de ez nekem baromira bejön! w00t.gif
132 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!