Idézet (GomNaNa @ 2014.05.08. 16:54)
Május 12. szép nap lesz, hisz G.NA végre visszatér a Secret-es HyoSeong pedig kiadja első szóló dalát.

Már nagyon várom

Ez a május már most jól kezdődik. Hyoseong szóló teaserjét reggel mikor megláttam a Secret facebook oldalán, majdnem sírva fakadtam. Évek óta arra várok már, hogy kiadjon egy albumot, egy saját, szóló albumot és végre teljesült. Nagyon kíváncsi vagyok már, alig várom a 12.-ét.

A teaser alapján ezer százalék, hogy valami romantikus, szexis és dögös lesz, mert hát Hyoseong ilyen. Sejtettem, hogy a TS nem valami lagymatag, lassú, esetleg cuki számot csinál hozzá, inkább ezt a cuki stílust Sunhwahoz tudnám kötni. Örülnék neki, hogy ha a TS minden taggal kiadatna egy albumot; hisz Jieun romantikus ballada albumot adott, Hyoseong biztosan valami hiper-szuper dögös számokat ad ki, Sunhwa valami édessel állna elő, Hana meg a fantasztikus rap tudásával. Szép álom.

De remélem teljesül. Mindenesetre nagyon várom már. Alig bírok aludni, és ezer százalék, hogy felkelek hajnalban, hogy megnézhessem a klipet, legalább a hétfői napom induljon jól.
G.NA visszatérések is örülök. Biztos valami fantasztikusat fog alkotni, mint ahogyan szokott.
Nem értem a Cube-ot miértn em tudja egyik csapatát sem évente legalább 2 comebackre visszahozni, mert ez az évente, nem igazán tetszik nekem.
Nem tudom ki hallotta a hírt, de elvileg az NH Media és a TS Entertainment is szeretne egy új lánycsapatot létrehozni.
Az NH szerint, mivel a U-KISS egyre népszerűbb kezd lenni a hazájában (tök poén, hogy világszerte elismerik őket, de Koreában nem

) úgy döntött, hogy csinál egy lánycsapatot is. A hivatalos debütről még nem olvastam.
A TS már tavaly szeretett volna csinálni egy csapatot, de végül nem lett belőle semmi, viszont más elvileg már szeretnék nyáron debütáltatni a lánycsapatot, ami elvileg 8 fős lesz, ráadásul az a lány is benne lesz aki a B.A.P - "1004" klipjében is megtalálható volt.