Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 08. 16:59 #1561
- törölt felhasználó -    
Meg van a következő kpop pár az SNSD Tiffany és a 2PM-es Nihckhun személyében. Az SM és a JYP is megerősítették a hírt, bár még eléggé a kapcsolat elején tartanak. smileeee.gif

Ami viszont sokkolt, hogy a T-ara-s JiYeon meg szóló karrierbe kezd. mellow.gif Én szeretem JiYeon-t, mert egy aranyos lány, de könyörgöm azért Hyomin vagy EunJong jobban megérdemelné a szóló karriert. De persze a pénz és a bevétel az első, így a cég annak biztosít szóló munkát, aki népszerűbb. dry.gif
Gonosznak tűnhet, de én nem várok túl sokat JiYeon hangjára sokat nem lehet építeni. Végül is kell még egy lagymatag kpop dal, mert még nincs elég. 110.gif
Elméletben a teaser holnap, a teljes dalt meg 7 nap múlva ígérik...
1 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla
2014. április 08. 17:55 #1562
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (BenceWTF @ 2014.04.06. 17:16)
Fantasztikus. meghajolo.gif 

BTS-ék folyton fura érzéseket váltanak ki belőlem. sad.gif *túlcsordul a lelke* blush.gif
1 felhasználónak tetszik: *αηɢєℓ
2014. április 09. 17:16 #1563
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.04.08. 16:59)
Meg van a következő kpop pár az SNSD Tiffany és a 2PM-es Nihckhun személyében. Az SM és a JYP is megerősítették a hírt, bár még eléggé a kapcsolat elején tartanak. smileeee.gif
Ami viszont sokkolt, hogy a T-ara-s JiYeon meg szóló karrierbe kezd. mellow.gif Én szeretem JiYeon-t, mert egy aranyos lány, de könyörgöm azért Hyomin vagy EunJong jobban megérdemelné a szóló karriert. De persze a pénz és a bevétel az első, így a cég annak biztosít szóló munkát, aki népszerűbb.  dry.gif 
Gonosznak tűnhet, de én nem várok túl sokat JiYeon hangjára sokat nem lehet építeni. Végül is kell még egy lagymatag kpop dal, mert még nincs elég.  110.gif 
Elméletben a teaser holnap, a teljes dalt meg 7 nap múlva ígérik...

Én mikor olvastam a hírt, őszintén megmondom nagyon megörültem neki. Nihckhun a 2PM-ből a biasom, és hát Tiffany is a szívem egyik pici csücske. Ha jól tudom, 4 hónapja kezdtek el komolyabbra fordulni a dolgok köztünk. Nagyon sok boldogságot, és igen egy újabb SNSD lány kelt el. wub3.gif
Elsősorban, én úgy vélem, mivel a CCM - ahol vannak a lányok - egy elég "mocskos" zenei vállalat. Inkább a pénzre hajtanak és a botrányokból is ki tudják simítani magukat seperc alatt. Jiyeon, mivel a T-ARA legnépszerűbb tagja így nagyobb figyelmet is kap és sajnos elég sok k-pop csapatnál ugyanígy van. A T-ARA mostani felállásának hangilagos sorrendjáben egyedül Qri-t tudtam megelőzni, így azt kell mondanom, hogy nem az egyik legkiemelkedőbb tehetség. Én is nagyon szeretem, de őszintén megmondom, hogy én is jobban örültem volna, ha mondjuk Eunjung, Soyeon esetleg Boram kapna nagyobb figyelmet. Boramot azért mondom, mert 1 év alatt borzasztóan sokat fejlődött a hangja, és a rap is megy neki. Jiyeon egy nagyon tündéri lány, szép, bájos, de ennyi figyelmet szerintem annyira megg sem érdelem, mert neki nem csak a zenei karrierje van, hanem a modell, a műsorvezetői és még a színészi is. Ettől eltekintve érdekel, hogy mit fog összehozni.
Amúgy, én azt is olvastam, hogy elvileg Hyomin is fog szólózni még ebben az évben. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. április 09. 17:56 #1564
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2014.04.09. 17:16)
Én mikor olvastam a hírt, őszintén megmondom nagyon megörültem neki. Nihckhun a 2PM-ből a biasom, és hát Tiffany is a szívem egyik pici csücske. Ha jól tudom, 4 hónapja kezdtek el komolyabbra fordulni a dolgok köztünk. Nagyon sok boldogságot, és igen egy újabb SNSD lány kelt el.  wub3.gif
Elsősorban, én úgy vélem, mivel a CCM - ahol vannak a lányok - egy elég "mocskos" zenei vállalat. Inkább a pénzre hajtanak és a botrányokból is ki tudják simítani magukat seperc alatt. Jiyeon, mivel a T-ARA legnépszerűbb tagja így nagyobb figyelmet is kap és sajnos elég sok k-pop csapatnál ugyanígy van. A T-ARA mostani felállásának hangilagos sorrendjáben egyedül Qri-t tudtam megelőzni, így azt kell mondanom, hogy nem az egyik legkiemelkedőbb tehetség. Én is nagyon szeretem, de őszintén megmondom, hogy én is jobban örültem volna, ha mondjuk Eunjung, Soyeon esetleg Boram kapna nagyobb figyelmet. Boramot azért mondom, mert 1 év alatt borzasztóan sokat fejlődött a hangja, és a rap is megy neki. Jiyeon egy nagyon tündéri lány, szép, bájos, de ennyi figyelmet szerintem annyira megg sem érdelem, mert neki nem csak a zenei karrierje van, hanem a modell, a műsorvezetői és még a színészi is. Ettől eltekintve érdekel, hogy mit fog összehozni.
Amúgy, én azt is olvastam, hogy elvileg Hyomin is fog szólózni még ebben az évben. unsure.gif

Minden cég a bevételre hajt és emiatt van, hogy szinte kivétel nélkül azokat veszik elő csapaton belül először szóló karrierre, akire szerintük többen kíváncsiak. Tudom, hogy működik, de még is felidegesít, hogy miért pont abból kell még több pénzt csinálni akinek már így is öt felé ágazik a karrierje és itt most nem csak JiYeon-ra gondolok. Jó dolog az önállósodás, mert tény, hogy az marad fenn legtovább aki külön karriert is épít meg azért jó ha csapaton kívül is tett már le valamit az asztalra, de tehetség és terhelhetőség alapján kéne a szóló karriereket kialakítani csapaton belül. Arra kifejezetten kíváncsi leszek mit csinál addig a cég a többi taggal amíg JiYeon-t promóciózzák.
Hyominról nem hallottam, de remélem ő is kap esélyt, ahogy EunJong is és igaz Boram is sokat fejlődött már én is jobban oda figyelek az ő hangjára is.
Mindenesetre itt a teaser, nem annyira rossz, de jóval több kell, hogy meggyőzzön. unsure.gif
2014. április 11. 15:43 #1565
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif
A dal korai verziója tegnap már kiszivárgott, de nagy pechemre pont a koreai nyelvű EXO dalokat hallgatom ritkábban.:| Bár a kiszivárgott dal még nem a végleges verzió, ettől független szerintem már így is tökéletes volt.^^ Kíváncsian várom koreai és kínai verzióban is.^^ meghajolo.gif

2 felhasználónak tetszik: johanna92, FanGiirl
2014. április 14. 01:32 #1566
johanna92
johanna92
Bullshitter

Már totál bezsongtam az EXO comebacktől, alig várom, hogy kijöjjenek végre a klipek. wub.gif Én a koreai meg a kínai nyelvű dalaikat nagyjából azonos arányban hallgatom, vannak dalok, amelyeket vagy kínai, vagy koreai verzióban szeretem jobban. XD (A What Is Love-nak pl a koreai verzióját szeretem, a Black Pearlnek meg a kínait. *__*)

Egyébként BenceWTF, nagyon tetszik a Bambames avatarod. biggrin.gif http://forum.sacred2.de/images/smilies/psst.gif
1 felhasználónak tetszik: *αηɢєℓ
2014. április 14. 17:24 #1567
- törölt felhasználó -    
Nem tudnak hibázni a srácok. meghajolo.gif

Persze hozták a formájukat. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: *αηɢєℓ, FanGiirl
2014. április 17. 21:11 #1568
- törölt felhasználó -    
Május 12.-én ismét egy újabb Secret tag fog szóló karrierbek kezdeni és ez nem más, mint a gyönyörű leader Hyoseong. Mivel Hyoseong drámája e-hónap 11.-én véget ért, ismét a zenei életben kezd aktívkodni. Az albumon található vezető számot Duble Sidekick szerzi. Kíváncsian várom, hogy a TS mit fog összehozni. wub.gif

Idézet (BenceWTF @ 2014.04.14. 17:24)

Csalódni ismét nem csalódtunk bennünk. Ezeke a bohóc maszkok, istenem. Frászt kapok tőlük, de komolyan. rohog.gif Nagyon tetszik a szám, őszintén megmondom jött tett a srácoknak a vállalat váltás.
2014. április 19. 15:19 #1569
- törölt felhasználó -    
U-KISS - koreai - comeback májusban! - De még mindig csak öt taggal.
4 felhasználónak tetszik: Betti90, FanGiirl, *αηɢєℓ, Shawool Lilla
2014. április 21. 10:47 #1570
johanna92
johanna92
Bullshitter

Ezt nem láttam itt a topikban, pedig szvsz Taewoon alkotott ezzel a nótával, ez a kedvenc számom a Speed comebackből. biggrin.gif (De a legjobbak a klipben a háttérben kalimpáló fekete srácok. XDD Úgy néznek ki, mint akiket úgy random megállítottak az utcán, hogy "fiaim, vagánykodni kéne egy hiphop-klipben, benne vagytok egy kis gázsiért?" biggrin.gif Azok meg, "hát mi az hogy"... biggrin.gif)

Még erre a pasasra kattantam rá mostanában. Köménymag csávó, jól nyomja. biggrin.gif (De az orgánumát szoknom kellett egy ideig.)
2014. május 05. 19:55 #1571
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2014.04.14. 17:24)

Hát persze! heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif meghajolo.gif
2014. május 05. 19:55 #1572
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2014.04.11. 15:43)
meghajolo.gif 
A dal korai verziója tegnap már kiszivárgott, de nagy pechemre pont a koreai nyelvű EXO dalokat hallgatom ritkábban.:| Bár a kiszivárgott dal még nem a végleges verzió, ettől független szerintem már így is tökéletes volt.^^ Kíváncsian várom koreai és kínai verzióban is.^^ meghajolo.gif 

Szerintem ez most a K-nak sikerült jobban. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. május 06. 13:47 #1573
- törölt felhasználó -    
Nem is olyan rossz a dal és Ravi, hát rá nincs szavam heart.gif wub.gif Amúgy ez a Chad Future több k-pop számhoz csinált ilyen angol nyelvű remixet. Esküszöm GD - Crayon dala az ő előadásában sokkal jobb (bár igaz itt zeneileg nem sokat kellett csinálnia biggrin.gif )
A Ravi-val közös dalát minden esetre imádom happy.gif
2014. május 06. 17:04 #1574
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif

3 felhasználónak tetszik: silenc, johanna92, Shawool Lilla
2014. május 06. 18:34 #1575
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2014.05.06. 17:04)
meghajolo.gif 

Istenem de vártam már laugh.gif A ruhákat leszámítva kifogásolhatatlanra sikerültek, akárcsak a többi dal meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla
2014. május 07. 11:48 #1576
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2014.05.06. 17:04)
meghajolo.gif

Életemben először a kínai verzió jobban tetszik laugh.gif
Áááá és végre a B2ST is hallat magáról. Bár én egy koreai comeback-nek jobban örülnék. Viszont már most nagyon várom a dal megjelenését. heart.gif B2ST heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla, Betti90
2014. május 07. 16:29 #1577
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.05.07. 11:48)
Életemben először a kínai verzió jobban tetszik laugh.gif
Áááá és végre a B2ST is hallat magáról. Bár én egy koreai comeback-nek jobban örülnék. Viszont már most nagyon várom a dal megjelenését. heart.gif B2ST heart.gif

Amennyire ismerem őket, biztos nem lesz rosszi.
2014. május 08. 16:54 #1578
- törölt felhasználó -    
Május 12. szép nap lesz, hisz G.NA végre visszatér a Secret-es HyoSeong pedig kiadja első szóló dalát. happy.gif Már nagyon várom heart.gif
2014. május 08. 20:25 #1579
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.05.08. 16:54)
Május 12. szép nap lesz, hisz G.NA végre visszatér a Secret-es HyoSeong pedig kiadja első szóló dalát. happy.gif Már nagyon várom heart.gif

Ez a május már most jól kezdődik. Hyoseong szóló teaserjét reggel mikor megláttam a Secret facebook oldalán, majdnem sírva fakadtam. Évek óta arra várok már, hogy kiadjon egy albumot, egy saját, szóló albumot és végre teljesült. Nagyon kíváncsi vagyok már, alig várom a 12.-ét. heart.gif A teaser alapján ezer százalék, hogy valami romantikus, szexis és dögös lesz, mert hát Hyoseong ilyen. Sejtettem, hogy a TS nem valami lagymatag, lassú, esetleg cuki számot csinál hozzá, inkább ezt a cuki stílust Sunhwahoz tudnám kötni. Örülnék neki, hogy ha a TS minden taggal kiadatna egy albumot; hisz Jieun romantikus ballada albumot adott, Hyoseong biztosan valami hiper-szuper dögös számokat ad ki, Sunhwa valami édessel állna elő, Hana meg a fantasztikus rap tudásával. Szép álom. wub3.gif De remélem teljesül. Mindenesetre nagyon várom már. Alig bírok aludni, és ezer százalék, hogy felkelek hajnalban, hogy megnézhessem a klipet, legalább a hétfői napom induljon jól. drool.gif

G.NA visszatérések is örülök. Biztos valami fantasztikusat fog alkotni, mint ahogyan szokott. laugh.gif
Nem értem a Cube-ot miértn em tudja egyik csapatát sem évente legalább 2 comebackre visszahozni, mert ez az évente, nem igazán tetszik nekem. blink.gif

Nem tudom ki hallotta a hírt, de elvileg az NH Media és a TS Entertainment is szeretne egy új lánycsapatot létrehozni.
Az NH szerint, mivel a U-KISS egyre népszerűbb kezd lenni a hazájában (tök poén, hogy világszerte elismerik őket, de Koreában nem blink.gif) úgy döntött, hogy csinál egy lánycsapatot is. A hivatalos debütről még nem olvastam.
A TS már tavaly szeretett volna csinálni egy csapatot, de végül nem lett belőle semmi, viszont más elvileg már szeretnék nyáron debütáltatni a lánycsapatot, ami elvileg 8 fős lesz, ráadásul az a lány is benne lesz aki a B.A.P - "1004" klipjében is megtalálható volt.
2014. május 08. 21:24 #1580
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2014.05.08. 20:25)

Nem értem a Cube-ot miértn em tudja egyik csapatát sem évente legalább 2 comebackre visszahozni, mert ez az évente, nem igazán tetszik nekem.  blink.gif

Én is örülnék több visszatérésnek, főleg a Beast részéről, de azért a Cube csapatai nem csak együtt léteznek. DooJoon és GiKwang pl egyre több színészi szerepet kapnak, HyunSeung pedig YoSeob-al együtt musical darabokban is szerepelnek.
A BtoB dettó, ott MinHyuk és SungJae képviselik a színész vonalat míg EunKwang musicalben bizonyít.
Valamint az A Pink lányok közül is EunJi és NaEun is bontogatja szárnyait. Így azért nehéz össze szervezni a comeback-eket.
Számomra inkább G.NA és Roh Ji Hoon évenkénti egy felbukkanása nem tetszik, főleg Ji Hoon, akit debütálása után másfél évig semmi újat nem adott ki, egészen most év elejéig.

Számomra nem a commeback-ek hiánya zavar a csapatoktól, hanem amíg mondjuk példának okán SungJae és MinHyuk drámákban szerepel, EunKwang pedig musicalben lép fel a csapat másik értékes négy tagja le van ejtve. Pedig mondjuk egy IlHoon-ChangSub-Peniel trióból jót lehetne kihozni.
A Beast-nél pl. DongWoon az én fájó pontom, már minden tag bizonyít valamilyen téren, de őt sehol se látom. Jó lehet örültem én YoSeob és JunHyung szólójának is, de nekem már minden vágyam egy ugyan ilyen debütálás DongWoon részéről.
A 4minutenél is ez zavar, HyunAh agyon van sztárolva a Cube meg csak egy 2Yoon duót hozott létre (aztán ki tudja, hogy a páros visszatér-e még). Hála égnek mondjuk SoHyun már egészen kezd elindulni a színészi pályán.

Lényegében én már annak is örülnék, hogyha pár újabb alegységgel kicsit törődnének a csapatok elhanyagolt tagjaival is. A Trouble Maker nyomvonalán elindulva szerintem több hasznosabb ilyen alegységet is létre lehetne hozni. Csak a még több alegységgel még többet kéne sakkozni, hogy mikor egyesüljenek a csapatok, szóval nehéz dolog lenne, de szerintem egyáltalán nem lehetetlen. smileeee.gif
132 oldal 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!