Hát gyerekek, én nem tudom ki mennyire szokta nézni ezeket a zenés show műsorokat én speciel hétről-hétre letöltöm, bár a március 8-án leadott Music Core-hoz csak most jutottam el és hát úgy érzem meg kell osztanom mit láttam.
Itt van a két videó, az első 1:30-tól lényeg, ahol is a lányok helyett a "Boy's Day" folytatja tovább. A négy gyönyörű "lány" pedig nem más, mint MinHyuk (BtoB); HongBin (VIXX); SeungJin (A-JAX) és Ren (NU'EST). Megjelenése óta másodjára hallgattam végig a Girl's Day-nek eme számát és hát a fiúkkal nekem jobban bejön. Mondjuk a 2. videón látni igazán jól a fiúkat és hát első ránézésre Ren-t és SeungJin-t is simán lánynak lehetne nézni, nagyon komoly.
Hát gyerekek, én nem tudom ki mennyire szokta nézni ezeket a zenés show műsorokat én speciel hétről-hétre letöltöm, bár a március 8-án leadott Music Core-hoz csak most jutottam el és hát úgy érzem meg kell osztanom mit láttam.
Itt van a két videó, az első 1:30-tól lényeg, ahol is a lányok helyett a "Boy's Day" folytatja tovább. A négy gyönyörű "lány" pedig nem más, mint MinHyuk (BtoB); HongBin (VIXX); SeungJin (A-JAX) és Ren (NU'EST). Megjelenése óta másodjára hallgattam végig a Girl's Day-nek eme számát és hát a fiúkkal nekem jobban bejön. Mondjuk a 2. videón látni igazán jól a fiúkat és hát első ránézésre Ren-t és SeungJin-t is simán lánynak lehetne nézni, nagyon komoly.
Annyira csinosak, szebbek, mint én. Egyébként, amikor először néztem Ren-en egyenesen elállt a szavam. Mindig is tudtam, hogy gyönyörű lány lenne belőle.
Egy olyan dal nincs az albumon, ami ne tetszene és ez igen ritkán fordul elő velem. Na meg azok a képek a photobookban... Namjoon.
Én is imádok minden dalt, egyet se tudnék kiemelni, amire azt tudnám mondani, hogy valamiért kevésbé tetszik, mint a többi. Meg kell hagyni, hogy jó kis albumot csináltak a fiúk. Valóban nagyon jó képek lettek, szerintem baromi jó stílust kaptak.
Én is imádok minden dalt, egyet se tudnék kiemelni, amire azt tudnám mondani, hogy valamiért kevésbé tetszik, mint a többi. Meg kell hagyni, hogy jó kis albumot csináltak a fiúk. Valóban nagyon jó képek lettek, szerintem baromi jó stílust kaptak.
Igen, én is így vagyok, de az abszolút kedvencek azok a Tomorrow, az Intro, a Spine Breaker, na meg a Boy in Luv. Oh, és állítólag ez volt a fiúk utolsó iskolás konceptje.
Igen, én is így vagyok, de az abszolút kedvencek azok a Tomorrow, az Intro, a Spine Breaker, na meg a Boy in Luv. Oh, és állítólag ez volt a fiúk utolsó iskolás konceptje.
Erről már én is hallottam, és tudom, hogy csak nemrég jelent meg a Skool Luv Affair, de én már kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az új koncepciójuk. Amúgy a hónap elején olvastam, hogy júniusban Japánban is debütálni fognak a No More Dreammel, már várom.
Húha!! Én húsvétra tervezem megvenni, ezért már tök irigy vagyok azokra, akiknek már megvan. Annyira imádom ezt az együttest. .__.
Idézet (GomNaNa @ 2014.03.24. 16:22)
Azt hiszem meg van az új kedvenc MBLAQ dalom. Megérte várni, mert ismét egy remek dallal és albummal tértek vissza.
Ez meg de jó kis szám lett. Tetszik, elegáns és szexi. De Mir annyira emlékeztet valakire ebben a klipben, csak a világért nem jut eszembe, hogy kire... És ezek a fura Harry Potter / John Lennon / Teleki Pál-szemüvegek valahogy olyan divatosak lettek mostanában kpop körökben... :'D
Nekem ez tetszik mostanában nagyon (azon kívül, hogy már szó szerint rongyosra hallgattam GOT7-ék debütáló minijét...). Mondjuk szégyellem kicsit magam, mert egyedül Kidoh-ról tudom itt, hogy kicsoda, és nem egészen vagyok tisztában azzal, hogy a többi srácról mennyire illene tudnom... :')
Napok óta tűkön ültem, de megérte, mert a srácok nem tudnak hibázni. Képtelen vagyok megunni. Az pedig külön öröm, hogy mini helyett végre egy újabb stúdió albummal jöttek.
Nem tudom elhinni! NS Yoon-G hosszú kihagyás után végre nem csak Elial a "Tasty Road"-ban tért vissza, hanem kiadta legújabb klipjét és albumát. A vezető szám a "Yasisi" egyszerűen zseniális. Első hallásra beleszerettem, Yoon-G pedig egyszerűen gyönyörű, mint mindig.
Az album maga - sajnos - 4 számból áll abból még az "If you Love me" száma 2012.-es évben egyik comeback száma.
Nem tudom elhinni! NS Yoon-G hosszú kihagyás után végre nem csak Elial a "Tasty Road"-ban tért vissza, hanem kiadta legújabb klipjét és albumát. A vezető szám a "Yasisi" egyszerűen zseniális. Első hallásra beleszerettem, Yoon-G pedig egyszerűen gyönyörű, mint mindig. Az album maga - sajnos - 4 számból áll abból még az "If you Love me" száma 2012.-es évben egyik comeback száma.
Igen NS Yoon-G visszatérésére én is nagyon vártam már és nem csalódtam, mert imádom a mostani dalát.
Azt pedig nem tudom, hogy ki mennyire van oda a Crayon Pop-os lányokért, de a nem rég kiadott Uh-ee dalukért oda vagyok. Szerintem ők azért egy üde színfoltja a női csapatoknak, ami szerintem nem nehéz mert a lány csapatok többsége csak a másik stílusát másolják egyediség nélkül.
Bár ez az öregasszony kendős, magassarkú+zokni kombó elég érdekes, de nem is ők lennének, ha normálisan öltöznének.
Nem tudom, hogy ki látta már, de én csak most fedeztem fel a K-Tigers Taekwondo csoport "Ringa Linga" dance coverjét, mert a Bangtan Boys-os fiúk új számát és megcsinálták taekwondo verzióban. Tudom, nem nagyon tartozik a k-popba annyira, de koreaiak és hihetetlenül tehetségesek és az egyik lány (Taemi) meg valami fontos embernek is számit. Eszméletlen lett, eddig ennek a számnak egyedül a Waveya-s MiU és Ari cover dancét néztem meg és az is eszméletlen, de ez is tökéletes.
Idézet (GomNaNa @ 2014.04.04. 19:37)
Azt pedig nem tudom, hogy ki mennyire van oda a Crayon Pop-os lányokért, de a nem rég kiadott Uh-ee dalukért oda vagyok. Szerintem ők azért egy üde színfoltja a női csapatoknak, ami szerintem nem nehéz mert a lány csapatok többsége csak a másik stílusát másolják egyediség nélkül.
Bár ez az öregasszony kendős, magassarkú+zokni kombó elég érdekes, de nem is ők lennének, ha normálisan öltöznének.
Nem rajongok a csapatért, talán a "Bar Bar Bar" számukat szeretem és hallgatom is, de már azt is unom, mert mindenhol azt hallom.
Viszont végre örülök, hogy lekerült a lányokról a sisak, mondjuk helyette jött ez a még érdekesebb stílus. A tánc az megmaradt, ugyanolyan idétlen, bohókás, mint a többi számuknál.
Amúgy maga a szám nem réssz... De nem lesz nagy kedvencem és nem fogom éjjel-nappal hallgatni, mint mondjuk egy Secret számot.