K-pop rajongók topikja
2014. február 14. 15:37
Tegnap este a Topp Dogg srácok új klipjére is rátaláltam. Nagyon reméltem, hogy az Arario-hoz is csinálnak egy klipet, mert én ezt a dalukat imádom legjobban. Szerintem igazán jóra sikerült a klip.
2014. február 14. 21:22
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Idézet (silenc @ 2014.02.11. 15:04)
Jungkook drága elnyerte a tetszésemet.
2014. február 15. 20:58
Sosem voltam oda a GP Basic-ért, de ez a számuk szerintem jól sikerült. A tánca és tetszik, főleg a refrénnél. Janeynek pedig jót tesz a D-Unit, nagyon sokat fejlődött, de még mindig nem tudom elhinni, hogy alig 1 hónappal idősebb nálam.
Első hallásra beleszerettem. Nem bírom abbahagyni a hallgatását. Egy igazán remek visszatérése lett a fiúknak. Monster ezzel a szőkés hajjal annyira szokatlan, de mégis úgy gondolom, hogy hihetetlenül jól áll neki, viszont Jin princess volt a másik tag aki egyből felkeltette a figyelmemet. Az album is eszméletlen lett, nem csalódtunk ismét a srácokban.
Idézet (silenc @ 2014.02.11. 15:04)
Első hallásra beleszerettem. Nem bírom abbahagyni a hallgatását. Egy igazán remek visszatérése lett a fiúknak. Monster ezzel a szőkés hajjal annyira szokatlan, de mégis úgy gondolom, hogy hihetetlenül jól áll neki, viszont Jin princess volt a másik tag aki egyből felkeltette a figyelmemet. Az album is eszméletlen lett, nem csalódtunk ismét a srácokban.
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2014. február 16. 19:34
Mert a BtoB nem tud hibázni.
Kész szerencse, hogy ott már holnap van.
Az pedig külön öröm és meglepetés, hogy hallani Peniel hangját, végre.
2014. február 20. 13:19
A BtoB után pedig végre a Boys Republic-os fiúk is hallatnak magukról. Imádom a dalt, egyszerűen nem tudom megunni.
2014. február 22. 20:08
U-KISS 3. Stúdió album, Memories 2014. március 19.-én fog megjelenni.
Szerintem ez már túlzás... Nagyon. Még nincs 1 hónapja, hogy a 'Break Up' single albumuk megjelent, de már a 3. stúdió album készül a kiadásra. Persze, örülök, hogy a fiúk aktívak, hiszen az első számú férfi csapatom, sőt az ultimate csapatom is a Secret mellett, meghát Hoon az ultimate biasom is, de akkor is. Én, mint külső ember, rajongó nem nézem jól szemmel.
Szerintem ez már túlzás... Nagyon. Még nincs 1 hónapja, hogy a 'Break Up' single albumuk megjelent, de már a 3. stúdió album készül a kiadásra. Persze, örülök, hogy a fiúk aktívak, hiszen az első számú férfi csapatom, sőt az ultimate csapatom is a Secret mellett, meghát Hoon az ultimate biasom is, de akkor is. Én, mint külső ember, rajongó nem nézem jól szemmel.
2014. február 23. 12:23
Ha hihetünk a híreknek, a Teen Top Magyarországra is ellátogat világ körüli turnéjuk keretein belül.
2014. február 23. 12:31
Idézet (BenceWTF @ 2014.02.23. 12:23)
Ha hihetünk a híreknek, a Teen Top Magyarországra is ellátogat világ körüli turnéjuk keretein belül. 
kivel tudok majd összefutni ott közületek?
Betti90
2014. február 23. 13:15
Idézet (BenceWTF @ 2014.02.23. 13:04)
Hát...tudod, szerintem oda egy kisebb vagyon lesz a belépő, szóval engem valószínűleg nem látsz.
Persze azért még nem adom fel.:"D
én addig egy fillért nem fogok elkölteni, hogy tudjam összespórolni, meg addig bármi közbejöhet, de remélem el tudok jutni
Betti90
2014. február 23. 18:11
Idézet (ririn @ 2014.02.23. 12:31)
kivel tudok majd összefutni ott közületek? 
Talán... velem, hacsak nem járunk úgy, mint tavaly az A-Prince-al, hogy az utolsó pillanatban lemondják.
Betti90
2014. február 25. 21:24
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Idézet (BenceWTF @ 2014.02.23. 12:23)
Nekem elég nagy az esély arra,hogy ott leszek a közönség soraiban.
2014. február 26. 17:32
Na jó, én már nem bírom. Napok óta ezen a videón röhögök, hogy hogy lehetnek ekkora kretének.
Nem tudom, hogy találtál e már információt, de elég sok dolgot tudok már a koncerttel kapcsolatban. Az alap jegy az maga 14.000 ft (mi is ezt vettük meg a barátnőmmel), van még egy egy jegy fajta aminek sajnos nem tudom a nevét, de 27-28.000 körül mozog és a VIP 45.000 körül van. A jegyeket mától lehet megrendelni a neten (a személyes vételről fogalmam sincs) és bankkártyával vagy paypallal lehet fizetni, majd ezután kapsz az e-mailedre egy üzenetet és ott a jegy amit ki kell majdan nyomtatni.
Ha nagy rá az esély, hogy jössz akkor találkozni is fogunk.
Mondjuk sokan leszünk és én is egy nagyobb baráti társasággal megyek.
Idézet (Shawool Lilla @ 2014.02.25. 21:24)
Tudtok valamit a jegyekről?Mikortól lehet venni?
Nem tudom, hogy találtál e már információt, de elég sok dolgot tudok már a koncerttel kapcsolatban. Az alap jegy az maga 14.000 ft (mi is ezt vettük meg a barátnőmmel), van még egy egy jegy fajta aminek sajnos nem tudom a nevét, de 27-28.000 körül mozog és a VIP 45.000 körül van. A jegyeket mától lehet megrendelni a neten (a személyes vételről fogalmam sincs) és bankkártyával vagy paypallal lehet fizetni, majd ezután kapsz az e-mailedre egy üzenetet és ott a jegy amit ki kell majdan nyomtatni.
2014. március 02. 17:30
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Megérkezett az egyik legjobb koreai lánycsapat visszatérő dala a Mr. Mr.
Én személy szerint imádom, a lányok most is kitettek magukért
Én személy szerint imádom, a lányok most is kitettek magukért
Sellőgirl
2014. március 04. 13:27
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Idézet (Shawool Lilla @ 2014.02.25. 21:24)
Tudtok valamit a jegyekről?Mikortól lehet venni?
http://www.soundofjapan.hu/a-teen-top-budapesten/
Itt megnézheted a részleteket!
Shawool Lilla
2014. március 08. 19:34
|
|
|
Idézet (Minmi @ 2014.02.26. 17:32)
Mondjuk sokan leszünk és én is egy nagyobb baráti társasággal megyek.
Én meg ha megyek,akkor nagy valószínűséggel umma lesz a társam.XD Nyugodtan ki lehet nevetni,de nekem nincs olyan barátom,akivel el mehetnék egy Kpop koncertre.><
2014. március 09. 12:20
Azt hiszem rookie csapatként debütáltak a lányok, ha jól olvastam. A lányok március 6.-án debütáltak Scarlet néven, debütáló számuk a 'Do Better'. Nekem tetszik a szám, remélem nem ilyen elsüllyesztetett csapat lesz...
Egyáltalán nem gáz, mi is a barátnőmmel az anyuja kísérgetésével mentünk el mindenhova évekig. Most már egy jó ideje nem. Amúgy meg ha nyílt vagy az emberekkel biztosan lehet ismerkedni, sőt.
Csak szerintem olyan, mintha a srácok japán klipje nem is olyan "japánosak"? Mert általában rá lehet jönni, hogy japán e vagy sem, persze a nyelven kívül.
Amúgy meg csak tökéleteset tudnak alkotni a srácok, most sem csalódtam.
Idézet (Shawool Lilla @ 2014.03.08. 19:34)
Én meg ha megyek,akkor nagy valószínűséggel umma lesz a társam.XD Nyugodtan ki lehet nevetni,de nekem nincs olyan barátom,akivel el mehetnék egy Kpop koncertre.><
Egyáltalán nem gáz, mi is a barátnőmmel az anyuja kísérgetésével mentünk el mindenhova évekig. Most már egy jó ideje nem. Amúgy meg ha nyílt vagy az emberekkel biztosan lehet ismerkedni, sőt.
Idézet (BenceWTF @ 2014.03.09. 10:13)
Hááát...nincs hozzáfűznivalóm.
Csak szerintem olyan, mintha a srácok japán klipje nem is olyan "japánosak"? Mert általában rá lehet jönni, hogy japán e vagy sem, persze a nyelven kívül.
Amúgy meg csak tökéleteset tudnak alkotni a srácok, most sem csalódtam.
Shawool Lilla
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.