Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 02. 10:15 #1481
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.12.31. 21:41)
Bár sok csapatot imádok jobban a B.A.P-nél még is számomra az idei év legnagyobb dala a One Shot. Mondhat bárki bármit azért olyan koreográfiát még nem láttam és hát ezt nehéz is lesz bármelyik csapatnak is felülmúlnia.

Én is kicsit késve, de utólag is mindenkinek Boldog Új Évet!^^
Rátérve a lényegre, teljesen egyetértek GomNaNa-val, hisz az év comeback-je kétségtelenül a One Shot volt. A koreográfiája meg egyszerűen lehengerlő volt, a sok fekvőtámasztól biztos megedződött a karjuk.:"D
Számomra az év csapata egyértelműen a B.A.P volt. Szerencsére idén is igen aktívak voltak, bár az év eleji dalaik (Rain Sound, One Shot) jobban elnyerték a tetszésem, mint az utóbbiak, de nem panaszkodhatok, hisz ők rosszat még nem adtak ki a kezük közül.
Az tavalyi legnagyszerűbb debütálást pedig egyértelműen a BTS-nek köszönhetjük. Eleinte azt hittem, hogy No More Dream-t már nem tudják felülmúlni, de aztán a We Are Bulletproof Pt. 2 és az N.O is rácáfolt erre.
Idén a B.A.P és a BTS mellett még olyan remek előadók/csapatok kerültek a (legnagyobb)kedvenceim közé, mint a Jung Joon Young, Block B és Kim Jae Joong, emellett tavaly számomra már jól ismert előadók/csapatok is megmutatták, hogy rosszat nem tudnak alkotni(B2ST, GD). meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla, Sellőgirl, silenc, Betti90
2014. január 02. 17:09 #1482
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5613
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
Idézet (BenceWTF @ 2014.01.02. 10:15)
Az tavalyi legnagyszerűbb debütálást pedig egyértelműen a BTS-nek köszönhetjük. Eleinte azt hittem, hogy No More Dream-t már nem tudják felülmúlni, de aztán a We Are Bulletproof Pt. 2 és az N.O is rácáfolt erre.
Idén a B.A.P és a BTS mellett még olyan remek előadók/csapatok kerültek a (legnagyobb)kedvenceim közé, mint a Jung Joon Young, Block B és Kim Jae Joong, emellett tavaly számomra már jól ismert előadók/csapatok is megmutatták, hogy rosszat nem tudnak alkotni(B2ST, GD). meghajolo.gif

A BTS debütálása nagyon tetszett nekem is,remek csapat jött létre megint. biggrin.gif Kim Jae Joong nekem is bevonult a nagy favoritok közé,benne van a Top 10-es bias listámban.A Mine dala valami fantasztikus. meghajolo.gif De tavaly még a Teen Top Rocking-ja is nagyot ütött,de úgy érzem,hogy 2013 a subunit-ok éve is volt. biggrin.gif Az új U-KISS (múltkor kihagytam a She's Mine-t,a Standing Still-t),2PM,B2ST,B.A.P,Secret,B1A4,4Minute,BIGBANG,VIXX,SHINee,FT Island (Memory) és 2NE1 dalok is kiválóak lettek. Valamint Henry Lau szólóként debütálása is ígéretesre sikeredett,és a mai napig tetszik. wub3.gif Ezen kívül nagy meglepetés volt Dongho távozása a U-KISS-ből és a Block B viszzatérése.Még mindig jut eszembe dolog,ami az LC9 debütálása.Ők is az egyik kedvenc csapatom lettek. *-* Na,most már befejezem a 2013-as év Kpop elemzését,mert annyi szuper dolog volt,hogy lexikont lehetne írni.xD

És mivel 2014 van,itt egy újabb Kpop dal és MV,a TVXQ Something. happy.gif Le a kalappal előttük,hogy 10 éve benne vannak a bandában.Tehetségben nincs hiány,ez a csapat egy igazi Kpop kuriózum biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2014. január 02. 19:00 #1483
- törölt felhasználó -    
Hát, így nagyon, de nagyon megkésve is mindenkinek szeretnék Boldog 2014.-es Évet kívánni! heart.gif Remélem mindenki széttombolta magát, jól szórakozott Szilveszter este és azokkal töltötte a 2013.-as év utolsó napját akivel vagy akikkel szerette volna.

Ha már így bele vagyunk merülve a 2013.-as év k-pop történelmébe, számomra a legnagyobb visszatérés azaz EXO-é volt. 1 évet kellett várni, mire Sooman papi rájött, hogy neki van egy ilyen csapata is. A tragédiának talán a szóló énekesnő Rottyful Sky halálát mondanám. Egy hihetetlen gyönyörű, dögös és tehetséges 26 éves énekesnőt vitt el az agydaganat, a másik számomra szomorú hír Dongho távozása. Igaz, Kiseop twitterre rakott ki képeket, Dongho az Instagramon is aktív, hisz az utolsó feltöltése 2 nappal ezelőtt volt, meg Areum távozása a T-ARA-ból.
Ebben az évben számomra a BTS, Ladies Code és a Wa$$up volt az aki a legjobb debütálók közé sorolhatja magát, meg Henry is, habár ő, mint Super Junior-M tag is igazán remekül teljesít. A 2013.-as év dala, hát igazából nem tudom. Amit nagyon sokat hallgattunk az egyik barátnőmmel (mivel vele voltam egész nyáron) azaz Alone volt a U-KISS-től, de már olyan szinten rongyosra hallgattuk, hogy a végén rávettem magam is megtanultam a táncát is. Hálelújá~ Amúgy nehéz választani, mert annyi remek comeback volt tavaly. blush.gif

B1A4 comeback január 13.-án! heart.gif A srácok kiadják a 2. stúdió albumukat. Kíváncsian várom a visszatérésüket.

Holnap pedig elvileg U-KISS comeback is lesz. Mondjuk ki tudja már... blink.gif Ráadásként pedig a Girl's Day lányok 3. mini albuma is meg fog jelenni. Rain drága is visszatért és mit ne mondjak... Nem igazán tetszenek a visszatérői számai.
2 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla, Betti90
2014. január 02. 20:12 #1484
- törölt felhasználó -    
Nos hát így 2014. 2. napján meg is van számomra az első pozitív meglepetés Rain személyében. smileeee.gif
Korábban próbáltam már rá venni magam, hogy megismerkedjem a munkáival, de néhány szám után úgy voltam vele, hogy inkább hagyjuk. Viszont most lehet újra neki futok a megismerésének. A mostani visszatérése számomra több okból is becsülendő, ugyanis két éves távollét után ilyet összehozni azért nem semmi. Már amikor kijött a katonaságról érdeklődve figyeltem, hogy melyik cég ajánlatát fogadja el és iszonyatosan ledöbbentem, hogy végül a Cube-hoz szegődött el. Nem tagadom ezzel a döntésével már egy csöppet közelebb került hozzám, rátérve pedig a lényegre engem kifejezetten megfogtak a visszatérő számai, nem is gondoltam volna ilyen intenzív visszatérésre. Bár mondjuk mikor megláttam a teaser képeket nekem már az elég volt, hogy elhitesse velem, jól lesz és végül jó is lett.
Nem mondom azt, hogy favorit dalaim lesznek és, hogy mostantól Rain imádás van, de felkerült a "lehetséges" listámra. biggrin.gif
A 30Sexy klipje például elképesztően tetszik, jó, hogy nem vitték túlzásba, de még is látványos, hogy a koreográfiáról ne is beszéljek, ami a La Song esetében is tetszik, bár maga a klip világa itt már kevésbé nyerte el a tetszésemet.
Összességében Rain hírnevéhez hűen szerintem újra nagyot alkotott. Legalábbis engem meggyőzött erről. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: *αηɢєℓ, Shawool Lilla
2014. január 03. 14:59 #1485
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Idézet (sophiej @ 2013.11.15. 18:10)
Kijött T.O.P első szóló dala/MV-je. Hát elég... érdekesre sikeredett, de nekem nagyon tetszik. happy.gif

Bocsi, hogy most válaszolok, de ez a második. ITT az első. Egyébként szerintem is érdekes, de többszöri hallgatásra elnyerte a tetszésem! thumbsup.gif A klip még mindig kicsit furcsa számomra, de már azzal is elég jól ki vagyok békülve. T.O.P mély hangja akkor is fantasztikus, mint mindig! heart.gif wub.gif

Egyébként - szintén késve, de - boldog új évet mindenkinek! laugh.gif
2014. január 03. 18:43 #1486
- törölt felhasználó -    
Hát én nem hiszem el, mindig tudnak valami újat mutatni a Girl's Day lányok. Igaz, még nem volt időm meghallgatni a teljes mini albumot, de biztos vagyok, hogy a többi szám is tökéletes a 'Something'-en kívül. Érdekes hangzása van szerintem a számnak, ilyen jellegűt még nem hallottam a lányoktól és kellemeset csalódtam. Nem csoda, hogy benne vannak a top 5-ös lánycsapatomban. A tánc is nagyon tetszik, dögös, de a refrén érdekes mozdulatokat tartalmat... vagy hogy is mondjam. Mivel Sojin a biasom így leginkább őt figyeltem első megnézésre. Róla annyit tudok mondani, hogy eszméletlenül gyönyörű - mint mindig. Viszont a legnagyobb meglepetés nekem Hyeri volt. Nem voltam kibékülve elég sokáig a rövid hajával, de most ezzel a színnel nagyon is jól áll neki. Minah és Yura is gyönyörű, mint mindig. wub.gif Szép is kis visszatérés a lányoktól. Első hallásra beleszerettem a számba és a klipbe is.

2014. január 05. 16:59 #1487
- törölt felhasználó -    
Ha hihetek a híreknek, akkor holnap végre a C-Clown is visszatérését teszi. Aminek már azért éppen ideje volt, mivel már nagyon hiányoznak. sad.gif

Valamint nem tudom, hogy ki tud-e már róla, de ma olvastam, hogy a 2013-as év négy új sztár párt is összehozott.smileeee.gif
Az SNSD-s SooYoung Jung Kyung Ho színész mellett találta meg a boldogságot. A szintén SNSD-s Yoona és Lee Seung Gi színész is elismerték, hogy egy párt alkotnak. Rain is beszélt Kim Tae Hee színésznővel kialakult kapcsolatáról és a Goddess of Fire forgatásán Kim Bum és Moon Geun Young is egymásra találtak, akik nem rég kettesben Európába utaztak. smileeee.gif
Hát úgy látszik a 2013-as év nem csak a zene terén volt sikeres. Remélem sokáig együtt maradnak és boldogok lesznek! beer.gif
2014. január 06. 14:51 #1488
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (GomNaNa @ 2014.01.05. 16:59)
Ha hihetek a híreknek, akkor holnap végre a C-Clown is visszatérését teszi. Aminek már azért éppen ideje volt, mivel már nagyon hiányoznak.  sad.gif 
Valamint nem tudom, hogy ki tud-e már róla, de ma olvastam, hogy a 2013-as év négy új sztár párt is összehozott.smileeee.gif
Az SNSD-s SooYoung Jung Kyung Ho színész mellett találta meg a boldogságot. A szintén SNSD-s Yoona és Lee Seung Gi színész is elismerték, hogy egy párt alkotnak. Rain is beszélt Kim Tae Hee színésznővel kialakult kapcsolatáról és a Goddess of Fire forgatásán Kim Bum és Moon Geun Young is egymásra találtak, akik nem rég kettesben Európába utaztak. smileeee.gif 
Hát úgy látszik a 2013-as év nem csak a zene terén volt sikeres. Remélem sokáig együtt maradnak és boldogok lesznek!  beer.gif

Yoonának nagyön örülök, hiszen Lee Seung Gi az egyik kedvenc színészem, már róluk én is olvastam, de SooYoungnak is gratulálok. Tae Hee-nek is elkellene már valami helyes pasi biggrin.gif
2014. január 08. 18:07 #1489
- törölt felhasználó -    
Szóval, a U-KISS-es fiúk "comeback"-je is megtörtént. Az NH Media ismét nagyon cseles volt. Az album úgynevezett "ruha-album" lett. Azt a négy bizonyos számot lekódolták így nem lehet letölteni sem, csak akkor, hogy ha megveszed ezt a bizonyos "ruha-albumot" 70 dollárért... wtf.gif

Mindemellett a U-KISS-es srácok megérkeztek Amerikai turnéjuk első állomásához: New York-hoz.

forrás: fuckyeahukiss és allkpop

Leeteuk (Super Junior) édesapja és nagyszülei néhány nappal ezelőtt elhunytak. Elméletileg súlyos autóbalesetet szenvedtek, de ez nem igaz! Leeteuk édesapja súlyos beteg volt... Megfojtotta Leeteuk nagyszüleit majd saját magával is végezz - felakasztotta magát. Elméletileg búcsú levelet is írt, de a rendőrség ennél többet nem mondott és szerintem nem is fog.

Hyosung (Secret) Cheo-yong nevű drámájának bemutatója február 9.-e vasárnap este 11 óra lesz. A dráma összesen 10 részes lesz.
4 felhasználónak tetszik: *αηɢєℓ, Gruck, Shawool Lilla, Betti90
2014. január 13. 19:48 #1490
- törölt felhasználó -    
Új U-KISS al-egység fog debütálni még ebben az évben. blink.gif Na... Erre nagyon kíváncsi leszek.
2 felhasználónak tetszik: Betti90, Shawool Lilla
2014. január 13. 19:49 #1491
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Minmi @ 2014.01.13. 19:48)
Új U-KISS al-egység fog debütálni még ebben az évben. blink.gif Na... Erre nagyon kíváncsi leszek.

Hát erre én is, kik lesznek az új alegységben? wub.gif
2014. január 13. 20:08 #1492
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2014.01.13. 19:49)
Hát erre én is, kik lesznek az új alegységben? wub.gif

Sajnos még nincs semmi hír, hogy kik lesznek a csapat tagjai, de mivel Kevin, Eli és AJ a uBeat tagjai voltak, így gondolom a maradék három tag lesz a következő al-egységben - szóval Kiseop, Soohyun és Hoon. Habár ki tudja, mit kavar már megint az NH, mivel a srácok még mindig az amerikai turnéjukon vannak.

Mindemellett ráadásként február 18.-án 8 japán single albumukat is kiadják. Természetesen ezen is két szám lesz: 'Break Up' és a 'Standing Still' japán verziója, de a 'Break Up' számukhoz lesz PV. A, B és C verziója lesz az albumnak.
3 felhasználónak tetszik: Betti90, Shawool Lilla, FanGiirl
2014. január 13. 21:30 #1493
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
B1A4 comeback MV. :3
2 felhasználónak tetszik: *αηɢєℓ, FanGiirl
2014. január 14. 18:51 #1494
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Minmi @ 2014.01.13. 20:08)
Sajnos még nincs semmi hír, hogy kik lesznek a csapat tagjai, de mivel Kevin, Eli és AJ a uBeat tagjai voltak, így gondolom a maradék három tag lesz a következő al-egységben - szóval Kiseop, Soohyun és Hoon. Habár ki tudja, mit kavar már megint az NH, mivel a srácok még mindig az amerikai turnéjukon vannak.
Mindemellett ráadásként február 18.-án 8 japán single albumukat is kiadják. Természetesen ezen is két szám lesz: 'Break Up' és a 'Standing Still' japán verziója, de a 'Break Up' számukhoz lesz PV. A, B és C verziója lesz az albumnak.

Nem lehet azért tudni semmit, hiszen most a Rainbownak is lesz egy új alegysége a Rainbow Blaxx a Rainbow Pixivel szemben és azt gondoltam, hogy biztos a többi csapattag lesz benne de nem. SeungAh és HyunYoung is benne van az új csapatba, pedig ők a Rainbow Pixinek is a tagjai, szegény Eul és YoonHye meg kimaradtak mindkét csoportból, azért ezt nem tartom igazságosnak.
2014. január 15. 00:55 #1495
Gruck
Gruck
új tag
Hozzászólás: 51
Csatolások: 0
Azonosító: 190792
Már vártam egy ideje ezt debütálást hiszen az Októbri WIN egyik adásában nagyon megtetszett a stilusuk és tehetségük amit a táncban mutattak smileeee.gif de persze ami a lényeg ,hogy nagyon tetszik ez a klip és bár én valamivel ugyan többet vártam volna a Rapp téren de nekem attól még mindig iszonyatosan bejövős az MV hiszen a koreo iszonyat jó sőt szerintem az egyik legjobb amit eddig csak bandától láttam meghajolo.gif GOT7 Fighting biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: *αηɢєℓ, silenc, Shawool Lilla, FanGiirl
2014. január 15. 20:29 #1496
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gruck @ 2014.01.15. 00:55)
Már vártam egy ideje ezt debütálást hiszen az Októbri WIN egyik adásában nagyon megtetszett a stilusuk és tehetségük amit a táncban mutattak  smileeee.gif de persze ami a lényeg ,hogy nagyon tetszik ez a klip és bár én valamivel ugyan többet vártam volna a Rapp téren de nekem attól még mindig iszonyatosan bejövős az MV hiszen a koreo iszonyat jó sőt szerintem az egyik legjobb amit eddig csak bandától láttam  meghajolo.gif GOT7 Fighting biggrin.gif

Én úgy egészében többet gondoltam kíváncsi is leszek a csapat albumára, mert ez a Girls, Girls, Girls elég gagyi. pardon.gif A tánc tudásukat pedig nem vonom kétségbe, de azért a koreográfia se egy nagy szám, hogy hasra essek. Aranyosak a fiúk meg minden, de eddig nekem felejthetőek... unsure.gif
Csak azt sajnálom, hogy JB-t és Jr.-t is bele olvasztották ebbe a csapatba. Ők ketten annyira jók voltak együtt, remélem azért a jövőben még lesz JJ Project-es megjelenésük.
2 felhasználónak tetszik: Betti90, Shawool Lilla
2014. január 16. 16:03 #1497
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
BTS comeback jövőhónapban! w00t.gif Már nagyon várom, és kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a fiúk új koncepciója. Azt olvastam, hogy teljesen más lesz, mint az eddigiek. Ez a hír teljesen bearanyozta a napomat.:3

* [2014.02.12] Skool Luv Affair
3 felhasználónak tetszik: *αηɢєℓ, Shawool Lilla, FanGiirl
2014. január 16. 16:15 #1498
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Idézet (silenc @ 2014.01.16. 16:03)
BTS comeback jövőhónapban! w00t.gif  Már nagyon várom, és kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a fiúk új koncepciója. Azt olvastam, hogy teljesen más lesz, mint az eddigiek. Ez a hír teljesen bearanyozta a napomat.:3
* [2014.02.12] Skool Luv Affair

Alig várom *-* Február isteni hónap lesz ebben az évben thumbsup.gif
2014. január 19. 14:59 #1499
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Idézet (GomNaNa @ 2014.01.15. 20:29)
Én úgy egészében többet gondoltam kíváncsi is leszek a csapat albumára, mert ez a Girls, Girls, Girls elég gagyi. pardon.gif A tánc tudásukat pedig nem vonom kétségbe, de azért a koreográfia se egy nagy szám, hogy hasra essek. Aranyosak a fiúk meg minden, de eddig nekem felejthetőek...  unsure.gif 
Csak azt sajnálom, hogy JB-t és Jr.-t is bele olvasztották ebbe a csapatba. Ők ketten annyira jók voltak együtt, remélem azért a jövőben még lesz JJ Project-es megjelenésük.

Teljesen egyetértek veled.A fiúk aranyosak,szuper a megjelenésük,sőt,még a klip se olyan rossz,de a dal,meg az,hogy JB és Jr is a csapatba került...Kár volt. sad.gif
2014. január 23. 00:20 #1500
- törölt felhasználó -    
Éés február 3-án a B.A.P is jön, jön!! pompom.gif Na lassan ez az év is beindul. wub.gif
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1560597_580074685411365_1080382085_n.jpg
4 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla, *αηɢєℓ, Betti90, FanGiirl
132 oldal 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!