Idézet (GomNaNa @ 2013.12.31. 21:41)
Bár sok csapatot imádok jobban a B.A.P-nél még is számomra az idei év legnagyobb dala a One Shot. Mondhat bárki bármit azért olyan koreográfiát még nem láttam és hát ezt nehéz is lesz bármelyik csapatnak is felülmúlnia.
Én is kicsit késve, de utólag is mindenkinek Boldog Új Évet!^^
Rátérve a lényegre, teljesen egyetértek GomNaNa-val, hisz az év comeback-je kétségtelenül a One Shot volt. A koreográfiája meg egyszerűen lehengerlő volt, a sok fekvőtámasztól biztos megedződött a karjuk.:"D
Számomra az év csapata egyértelműen a B.A.P volt. Szerencsére idén is igen aktívak voltak, bár az év eleji dalaik (Rain Sound, One Shot) jobban elnyerték a tetszésem, mint az utóbbiak, de nem panaszkodhatok, hisz ők rosszat még nem adtak ki a kezük közül.
Az tavalyi legnagyszerűbb debütálást pedig egyértelműen a BTS-nek köszönhetjük. Eleinte azt hittem, hogy No More Dream-t már nem tudják felülmúlni, de aztán a We Are Bulletproof Pt. 2 és az N.O is rácáfolt erre.
Idén a B.A.P és a BTS mellett még olyan remek előadók/csapatok kerültek a (legnagyobb)kedvenceim közé, mint a Jung Joon Young, Block B és Kim Jae Joong, emellett tavaly számomra már jól ismert előadók/csapatok is megmutatták, hogy rosszat nem tudnak alkotni(B2ST, GD).

4 felhasználónak tetszik: