Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. december 21. 11:25 #1461
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

StátuszLAPJAIM SZERKESZTÉS ALATT
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 279
Csatolások: 53
Azonosító: 192991
Idézet (Betti90 @ 2013.12.21. 11:20)
Minden Kedves barátomnak (k-pop rajongónak) Békés karácsonyt és boldog új évet kívánok!

Neked is Betti Boldog Karácsonyt!
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. december 21. 12:05 #1462
- törölt felhasználó -    
Tegnap hivatalosan is közzé tette a YG Entertainment youtube csatornája az új sub-unitjának hivatalos klipjét 'All I Want from Christmas is You' címen. A sub-unit tagjai a Lee Hi és Park Bom (2NE1). Gyönyörű lett, a klipje nagyon édes és hangulatos lett. Ettől a sub-unittól még szívesen hallgatnék közös számot, a hangjuk teljes összhangban van. blush.gif

December 18.-án pedig megjelent a Miss $ trió újabb digitális single számuk 'Just Let Me Live' címen. A számban Skull is közreműködik.

Idézet (Betti90 @ 2013.12.21. 11:20)
Minden Kedves barátomnak (k-pop rajongónak) Békés karácsonyt és boldog új évet kívánok!

Neked is, viszont kívánom! heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Betti90, SzMo99
2013. december 22. 14:30 #1463
- törölt felhasználó -    
Újabb csodálatos Cube remek. heart.gif
2013. december 23. 20:19 #1464
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Hozzászólás: 5613
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
Idézet (Minmi @ 2013.12.21. 12:05)
Tegnap hivatalosan is közzé tette a YG Entertainment youtube csatornája az új sub-unitjának hivatalos klipjét 'All I Want from Christmas is You' címen. A sub-unit tagjai a Lee Hi és Park Bom (2NE1). Gyönyörű lett, a klipje nagyon édes és hangulatos lett. Ettől a sub-unittól még szívesen hallgatnék közös számot, a hangjuk teljes összhangban van.  blush.gif

Teljesen egyetértek,nagyon helyesek a lányok,és a hangjuk is káprázatos.Reggel néztük anyuval a klipet,és még neki is tetszett.Szóval Lee Hi & Park Bom daebak. happy.gif
2013. december 24. 13:35 #1465
- törölt felhasználó -    
Elsősorban; mindenkinek K-pop-ban Gazdag Kellemes Karácsonyt kívánok! happy.gif

Mivel náthásan, lázasan fekszem az ágyban, ölemben a laptopommal, így volt időm ismét lefárasztani a legjobb barátnőmet, egy saját szerkesztésű képpel. Igazából több tucat ilyesfajta alkotásom van, ami vagy annak köszönhető, hogy beteg vagyok, vagy annak, hogy fáradt vagy esetleg annak, hogy a hajnali órákban túl pörögtetek a barátnőim, vagy skypeon vagy ha nálam alszanak. Nagyon yaoi mániás vagyok, de inkább a U-KISS-esekért rajongok, meg talán még az INFINITE-sekért, de az egyértelmű favorit párosom a U-KISS leadere, Soohyun és a drága nyuszikája, Hoon. Amúgy mostanában nagyon pihent agyú lettem... blink.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla
2013. december 26. 08:38 #1466
Ginaa19
Ginaa19
új tag

Státusz:) BTS TIME (:
Hozzászólás: 8
Csatolások: 2
Azonosító: 205315
Én imádom az új bandákat mint például:
Topp Dogg vagy AlphaBat
De a régebbiekért is odáig vagyok meg persze vissza is >.<
Ukiss, Troublemaker, Teen Top, VIXX wub.gif
2013. december 26. 16:46 #1467
- törölt felhasználó -    
Január 6.-án TVXQ comeback! - 7. Studió album. Ráadásul Ma van a srácok 10. éves évfordulója is. Úgy hiányzik a DBSK... Ráadásul Jaejoong jövőre be is vonul, mindemellett még a SNSD is comebackel januárban és ha minden igaz koreai comeback lesz és nem japán. laugh.gif

Mindemellett a JJ Project tagjai is visszatérnek jövőre, a JYP hamarosan debütáló 7 tagú fiúcsapatbán. Végre. wub.gif
3 felhasználónak tetszik: *αηɢєℓ, Shawool Lilla, FruFruChan
2013. december 27. 15:35 #1468
- törölt felhasználó -    
Gyerekek! Én azt hittem leborulok az ágyról ma. Kiseop, ma feltöltött a twitterére egy képet Donghoval. Értitek Donghoval! Szóval az azt jelenti, hogy tartja a srácokkal elég szorosan még mindig a kapcsolatot és találkozgat a fiúkkal.
Dongho a képen annyira kiegyensúlyozott és annyira édes, visszatért a képen a kis tündéri gazfickó, zsebrambo. Annyira aranyosak. wub.gif És a kép mai, nem rég csinálta Donghoval.
3 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla, FruFruChan, Betti90
2013. december 27. 15:38 #1469
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Idézet (Minmi @ 2013.12.27. 15:35)
Gyerekek! Én azt hittem leborulok az ágyról ma. Kiseop, ma feltöltött a twitterére egy képet Donghoval. Értitek Donghoval! Szóval az azt jelenti, hogy tartja a srácokkal elég szorosan még mindig a kapcsolatot és találkozgat a fiúkkal. 
Dongho a képen annyira kiegyensúlyozott és annyira édes, visszatért a képen a kis tündéri gazfickó, zsebrambo. Annyira aranyosak. wub.gif És a kép mai, nem rég csinálta Donghoval.

OMG de cuki kép. w00t.gif Ennek nagyon megörültem,pláne azért,mert Dongho drága mosolyog,ezek szerint jól van. wub3.gif
Tényleg,ti kaptatok valami Kpop-os dolgot karácsonyra? smileeee.gif
2013. december 27. 17:48 #1470
- törölt felhasználó -    
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.12.27. 15:38)
OMG de cuki kép. w00t.gif Ennek nagyon megörültem,pláne azért,mert Dongho drága mosolyog,ezek szerint jól van. wub3.gif
Tényleg,ti kaptatok valami Kpop-os dolgot karácsonyra? smileeee.gif

Igen, a legfontosabb, hogy őszinte mosolyt látok rajta és boldog. blush.gif

Kaptam, vagyis megleptem magam 2 U-KISS (Moments - Break Time) és 2 Secret (Poison - Gift from Secret) CD-vel, de még sajnos nem jöttek meg. Remélem jövőhéten már a kezemben tarthatom, mert már 3 hete várok lassan rá, mivel elrontottam a rendelést és nem a FedEx hozza hanem a posta...
Te? happy.gif
2013. december 27. 19:58 #1471
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Idézet (Minmi @ 2013.12.27. 17:48)
Igen, a legfontosabb, hogy őszinte mosolyt látok rajta és boldog.  blush.gif 
Kaptam, vagyis megleptem magam 2 U-KISS (Moments - Break Time) és 2 Secret (Poison - Gift from Secret) CD-vel, de még sajnos nem jöttek meg. Remélem jövőhéten már a kezemben tarthatom, mert már 3 hete várok lassan rá, mivel elrontottam a rendelést és nem a FedEx hozza hanem a posta... 
Te? happy.gif

Rengeteg dolgot kaptam,de persze a Kpop meglepik tetszenek a legjobban. happy.gif Kaptam 4 (MBLAQ,Bigbang,SuJu,I ♥ Kpop) kitűzőt,egy Infinite karkötőt,meg Kim Jae Joong pénztárcát.heart.gif
2013. december 27. 21:34 #1472
- törölt felhasználó -    
Közzé tették Hyosung (Secret) doramajának promo videóját. A dráma címe Cheo-yong nevet kapta. A bemutató 2014. év elején lesz. Úristen, én annyira kíváncsi vagyok már.
A doramaban Hyosung egy autóbalesetben elhunyt 18 éves lánynak a szellemét alakítja, aki után elkezdenek majd nyomozni. Remélem valami izgi lesz. Kíváncsi vagyok Hyosung alakítására, hisz ez az első dorama amiben főszereplő. wub.gif
A bemutató pedig engem megfogott, remélem ilyen 'ijesztő' jellegű lesz majd.

2013. december 27. 22:32 #1473
Zserbó
Zserbó
új tag
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 33
Csatolások: 0
Azonosító: 215168
Choi Jun Hong:

Choi Jun Hong beszarátor vagyok , akkora búzija lettem a nagyvilágnak hogy engem meglehet venni kilóra! Kedvenc időtöléseim közé sorolhatom a szertornát amikor is a többi kínaival együtt kúrunk. mi így búzikodunk:) www

k-pop - kínai pop
2013. december 29. 17:50 #1474
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Minmi @ 2013.12.27. 21:34)
Közzé tették Hyosung (Secret) doramajának promo videóját. A dráma címe Cheo-yong nevet kapta. A bemutató 2014. év elején lesz. Úristen, én annyira kíváncsi vagyok már. 
A doramaban Hyosung egy autóbalesetben elhunyt 18 éves lánynak a szellemét alakítja, aki után elkezdenek majd nyomozni. Remélem valami izgi lesz. Kíváncsi vagyok Hyosung alakítására, hisz ez az első dorama amiben főszereplő.  wub.gif 
A bemutató pedig engem megfogott, remélem ilyen 'ijesztő' jellegű lesz majd. 

Igen én is nagyon kíváncsi vagyok, már így a történet amit elmondtál nagyon érdekes, amúgy is szép csaj több filmben kellene játszania. thumbsup.gif
2013. december 29. 20:50 #1475
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Tudom,hogy régi cikk,nem tudom,hogy olvastátok-e,de a címen olyan jót szakadtam. _nevet.gif
http://velvet.hu/blogok/kockahas/2013/09/14/van_psy-nal_szexibb_koreai_ferfisztar_is/
2013. december 29. 20:53 #1476
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Shawool Lilla @ 2013.12.29. 20:50)
Tudom,hogy régi cikk,nem tudom,hogy olvastátok-e,de a címen olyan jót szakadtam. _nevet.gif
http://velvet.hu/blogok/kockahas/2013/09/14/van_psy-nal_szexibb_koreai_ferfisztar_is/

Én még nem olvastam, jó hogy belinkelted biggrin.gif Mitagadás Jay valóban nagyon jól néz ki biggrin.gif
A címe tényleg jó XD
2013. december 31. 20:38 #1477
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Ayo kedves Kpop fanok! smileeee.gif
Nemsokára lekapcsolom a gépemet,szóval írok egy pár sort.Idén hatalmas éve volt a Kpop-nak,rengeteg banda comebackelt.Ezek közül szerintem a legnagyobb meglepetés az EXO és a Troublemaker új dalai lettek.Ezek mellett még a Girls Generation I Got A Boy,U-KISS She's Mine,MBLAQ Smoky Girl,és az Infinite Man In Love is a szívemhez nőtt.Szóló énekesek közül CL bemutatkozása,valamint Kim Jae Joong WWW albuma,és Kim Hyung Joong Unbreakable duettje Jay Parkkal is a szívemhez nőtt.Az év zenéje kétségtelenül a U-KISS Alone lett.biggrin.gif (Ez az,amikor egy dalt mindennap hallgatok,és nem tudok leállni róla) Így utoljára ebben az évben szeretnék minden Kpop fórumosnak Kpop-os évet kívánni,sok szerencsét mindenkinek.^^ wub3.gif
Puszi: Lilla (:
http://data2.whicdn.com/images/93656752/large.gif
UI:Nektek ki lett az év bandája?Na és az év legjobb dala?biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, silenc, Sellőgirl
2013. december 31. 21:41 #1478
- törölt felhasználó -    
Bár sok csapatot imádok jobban a B.A.P-nél még is számomra az idei év legnagyobb dala a One Shot. Mondhat bárki bármit azért olyan koreográfiát még nem láttam és hát ezt nehéz is lesz bármelyik csapatnak is felülmúlnia.
Az év bandája meg nem kérdés, hogy nálam a B2ST, hisz legyen 2012,2013 vagy épp 2014 soha nem lesz számomra még egy olyan csapat, mint ők. Az idei Hard To Love, How To Love albumuk meg tényleg csak hab a tortára. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Rá térve 2013-ra kétség kívül az idei év volt a legnagyobb, ami a k-pop-ot illeti, hisz majd hogy nem minden napra jutott valami. Millió új csapat jelent meg, főleg fiú bandák akik közül is talán a BTS robbant a legnagyobbat. Az újoncok mellett pedig voltak nagy visszatérések és részemről csalódások is. A Trouble Maker például pont egy ilyen koppanás volt az M.Pire és még pár idei debütálóval egyetemben, de a B2ST, BtoB, SHINee, IU, MBLAQ, VIXX, DGNA, B.A.P, Verbal Jint... és még sorolhatnám ŐK tényleg az idei év nagy nyertesei (számomra)
Lényegében idén kevesebb gagyi és erőltetett visszatérés volt, viszont annál több erős, ami néhol a stílus váltásban tükröződött a legjobban, hisz szinte minden csapatnak meg volt a maga "sötét" megjelenése. Köztük is talán a VIXX volt az ahol tényleg hatványozódott ez az érzés, hisz az On and On, Hyde és a Voodoo Doll-al igazi "egyed fejlődésen" mentek keresztül ami a sötét imázst illeti. rohog.gif
De persze ez a fejlődés a legtöbb csapatnál mind megfigyelhető.
Elemezhetném még ezt sokáig, de a lényegen nem változtat, hogy köszönöm és hálás vagyok ezért az évért. Ugyan csak 2011 óta figyelem a k-pop világát, de az bizonyos, hogy az idei az minden téren kiemelkedő volt, így jövőre sem kívánok többet csak hasonló minőségű és intenzitású visszatéréseket és persze újonc debütálásokat.

Így utolsó szó jogán meg persze minden kedves k-pop rajongónak Boldog Új Évet Kívánok!!! Na és persze kívánom, hogy jövő ilyenkor még többen legyünk! biggrin.gif laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Betti90, Shawool Lilla, silenc, Sellőgirl
2013. december 31. 21:56 #1479
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Én is csatlakozok az élménybeszámolókhoz biggrin.gif

Hát úgy igazán én ebben az évben merültem el a kpopban 2011-2012 körül még csak ismerkedtem a műfajjal és nem is nagyon hallgattam úgy igazán most meg szinte minden a kpop körül forog, ma már szinte csak azt hallgatok.

Én ennek az évnek sok csapatot köszönhetek hiszen nagyon sok ismeretlen csapatot most ismertem meg és szerettem meg ilyen volt például a BigBang, akikről addig csak hallottam majd véletlen belehallgattam a zenéjükbe és bizony nagyon sok számot megszerettem tőlük. A másik ilyen volt az Infinite, akiktől az első dal a Man In Love volt, és rögtön beleszerettem a csapatba.
Nagyon sok csapatot ennek az évnek köszönhetem, hogy jobban megszerettem, ilyen volt például a T-Ara, akik még az év végén is megtudtak lepni és bizony ilyen volt az U Kiss is, ma már a dalaik nélkül nem is tudnám elképzelni a napokat. A Rainbowot sem szerettem azelőtt, de igazán a Tell Me daluk után teljesen belopták magukat a szívembe.
És persze van akik nem változtak 2013-ban sem hanem ugyanolyan kedvenceim maradtak ilyen az örök kedven Apink, akiknek eddig szerintem a NoNoNo és a Secret Garden az egyik legjobb daluk és persze a SNSD, akik szintén mindig ott lesznek az élen és ott van még a Beast akik a mostani Shadow dalukkal még fentebb törtek.
De tovább sorolhatnék még olyan csapatokat akiket 2013 után szerettem meg igazán.

Én is Boldog új évet kívánok mindenkinek!!!
3 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla, silenc, Sellőgirl
2014. január 01. 21:41 #1480
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Tudom, hogy mostanában nem voltam annyira aktív a topikban, de jó ötletnek tartom, hogy megosszam veletek a gondolataimat a tavalyi évről. Számomra az év bandája mindenképp a BTS, hisz ők lettek az első fiúcsapat, akiket tényleg megszerettem, és szerintem nekik is köszönhetem, hogy sok másik csapatot is kedveltem és ismertem meg. Úgy érzem, hogy a fiúk miatt kicsit nyitottabb lettem a többi fiúbanda és az együttesek felé is. Rengeteg nagyszerű dallal örvendeztettek meg minket az idolok, ha fel kéne sorolnom őket napestig ülhetnék itt, de gondolom ti is ugyan így vagytok. biggrin.gif Nagyon sok új idolt és csapatot kedveltem meg, akik ugyan nem lettek a kedvenceim, de megemelem előttük a nemlétező kalapomat, hisz annyira tehetségesek. Kíváncsian várom, hogy mit fog hozni a 2014-es év. Remélhetőleg sok visszatérés szemtanúi lehetünk, de már az újoncok debütálását is várom.
Kicsit késve, de mindenkinek boldog új évet kívánok! beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla, Sellőgirl, Betti90
132 oldal 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!