Végre megjelent a Secret új dala
Lee Jong Hyun (CN Blue) és JUNIEL közös dala
K-pop rajongók topikja
2013. december 12. 16:27
Újabb bizonyíték, hogy Jun Hyung képtelen hibázni. A dal remekmű lett!
2013. december 12. 16:57
Idézet (Betti90 @ 2013.12.09. 18:18)
Végre megjelent a Secret új dala.
Szóval, most volt időm igazán megfogalmazni egy normális véleményt a lányok új albumról és klipjéről. Eddig mindig csak sikítottam, mint valami idióta - a sikítást nem szó szerint kell érteni. Elsősorban örülök, hogy végre a lányok teljes egészében visszatértek. Az albumon abszolút kedvenc számom azaz 'Remember Me', egyszerűen gyönyörű lett. Viszont, az 'I Do I Do' már most előhozta belőle a karácsony szellemét, pedig csak másfél hét múlva lesz. Egy igazán édes és színes klipet készítettek a TS Entertainment dolgozói. A szám igazán fülbemászó dallamú és szöveg - habár a szöveg leginkább a refrénnél. A tánc rész nagyon kis aranyos, mégis egyszerű. A tagokról: nos talán az én kis hercegnőmmel kezdem, vagyis Hyosunggal. Egyszerűen meseszép, végre gyönyörű hosszú haja van, habár ha jól láttam a mostani instagram képeit, akkor rövid hajjal fog lehet fellépni és nem hosszúval. Nagyon sokat fejlődött hangilag, örülök, hogy már 2 éve ő a csapat lead vocalja. Mindemellett egyre szebb és szebb lesz. Hana nekem még mindig szokatlan, majd egyszer biztos megszokom, hogy meg van műtve az orra, de még mindig nem sikerült, de ezen kívül ő is gyönyörű a klipben, főleg abban a farmerkabátban, szoknyában. A hangja irtó sokat fejlődött, kár, hogy most a 'I Do I Do'-ba nem kapott olyan sok részt, de a többi szám ezt kipótolja, ahol rappel is. Sunhwa olyan, mint egy tündérhercegnő. Gyönyörű, magával ragadó gyönyörűség. Ő is egyre szebb és szebb lesz, ahogy halad a korral. Jieun pedig, gyönyörű, tökéletes hang. Nagyon ki aranyos ő is.
Végre lett kis pénzem, hogy tudjak albumokat venni, így végre ezt is sikerült megrendelnem még a 3 másik mellett!
2013. december 12. 19:35
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
2013. december 12. 20:30
Elég információt találtam ismét, amik között úgy vélem vannak rosszak, s jók is.
Először a rossz hírekkel szeretném kezdeni. A Wonder Girls lányok szerződése hamarosan lejár, ami azt jelenti, hogy a csapatban való maradásért újabb szerződést kell kötni x évre. Nos, Sohee úgy döntött, hogy a Wonder Girlsban való 'szereplését' felfüggeszti és nem írja alá a szerződést. Így jövőre elhagyja a csapatot. Azonban a JYP Entertainment-nél szeretné folytatni a munkálatait, mint színésznő és modell. JYP papa engedélyezte ezt, így Sohee elméletileg jövőre már csak színésznőként és modellként fog munkálkodni a szórakoztató iparban. Mint ahogyan említettem hónapokkal ezelőtt a KARA-ban sincs minden rendben. Jinyoung aláírta a szerződést végül és marad a csapatban, de Nicole jövő áprilisától végleg elhagyja a DSP Entertainment-et és a csapatot is. Nem tudom mi lesz vele a jövőben, de elvileg szeretne normális körülmények között tanulni és szép lassan építeni a szóló karrierjét, mint énekesnő.
Mindemellett nem tudom, hogy hallottatok-e már róla, de én már 2 napja lassan, hogy ki vagyok bukva az információn, az agyam teljesen leblokkolt. A U-KISS-es Hoon autóbalesetet okozott a napokban. Állítólag Soohyun gépjárművét vezette mikor elbóbiskolt vezetés közben és nekiment egy másik gépjárműnek. A balesetben senki nem sérült meg. Az NHM állítása szerint Hoon még nem vezet annyira jól, így 'termszetes', hogy valami probléma történik vezetés közben. Erről meg van a szép kis véleményem. Már nem azért, nem tudom, hogy itt ki látta a 'My Story' című műsort, amiben a U-KISS srácok életét a japán debütálás időszakáról mutatja be, de ott Hoon már vezetett és NORMÁLISAN! A műsor már 2 éves szóval nem is értem... Nem 'rossz' vezetése miatt történt a baleset, hanem azért már a fiúknak alig van idejük pihenni. Persze, hogy bealszik a volán mögött, ráadásul amiket néztem képeket róla olyan vörösek és karikásak voltak azok a gyönyörű sötét szemei, hogy hihetetlen, ráadásul olyan szinten le is van fogyva... Én aggódom, nem csak érte, de a csapatért. Mi van, ha egyszer komolyabb bajuk lesz emiatt?! Már elegem van az NHM-ből, csak a srácok miatt tudom elviselni a zenei vállalatot.
Nos, akkor a jó híreket a végére hagynám. Január 14.-én (ha jól emlékszem) a T-ARA-s lányok kiadnak egy új digital single számot 'Hide and Seek' néven. Mindemellett január vége - február elején a Secret lányok ismét japánban munkálkodnak, elméletileg a most december 9.-én megjelenő 'I Do I Do' számukat kiadják japán verzióban is, ha jól vettem az olasz Secret rajongói klub szavaiból. Mindemellett a YG Entertainment pár órával ezelőtt közzé tett egy videót és egy teaser képet, amin két hölgy van. A teaser fotón egy B és egy H betű szerepel. Állítások szerint az egyik YG-s hölgy Bom, a másik pedig Lee Hi, miszerint ki fognak adni egy karácsonyi hangulatú számot.
Először a rossz hírekkel szeretném kezdeni. A Wonder Girls lányok szerződése hamarosan lejár, ami azt jelenti, hogy a csapatban való maradásért újabb szerződést kell kötni x évre. Nos, Sohee úgy döntött, hogy a Wonder Girlsban való 'szereplését' felfüggeszti és nem írja alá a szerződést. Így jövőre elhagyja a csapatot. Azonban a JYP Entertainment-nél szeretné folytatni a munkálatait, mint színésznő és modell. JYP papa engedélyezte ezt, így Sohee elméletileg jövőre már csak színésznőként és modellként fog munkálkodni a szórakoztató iparban. Mint ahogyan említettem hónapokkal ezelőtt a KARA-ban sincs minden rendben. Jinyoung aláírta a szerződést végül és marad a csapatban, de Nicole jövő áprilisától végleg elhagyja a DSP Entertainment-et és a csapatot is. Nem tudom mi lesz vele a jövőben, de elvileg szeretne normális körülmények között tanulni és szép lassan építeni a szóló karrierjét, mint énekesnő.
Mindemellett nem tudom, hogy hallottatok-e már róla, de én már 2 napja lassan, hogy ki vagyok bukva az információn, az agyam teljesen leblokkolt. A U-KISS-es Hoon autóbalesetet okozott a napokban. Állítólag Soohyun gépjárművét vezette mikor elbóbiskolt vezetés közben és nekiment egy másik gépjárműnek. A balesetben senki nem sérült meg. Az NHM állítása szerint Hoon még nem vezet annyira jól, így 'termszetes', hogy valami probléma történik vezetés közben. Erről meg van a szép kis véleményem. Már nem azért, nem tudom, hogy itt ki látta a 'My Story' című műsort, amiben a U-KISS srácok életét a japán debütálás időszakáról mutatja be, de ott Hoon már vezetett és NORMÁLISAN! A műsor már 2 éves szóval nem is értem... Nem 'rossz' vezetése miatt történt a baleset, hanem azért már a fiúknak alig van idejük pihenni. Persze, hogy bealszik a volán mögött, ráadásul amiket néztem képeket róla olyan vörösek és karikásak voltak azok a gyönyörű sötét szemei, hogy hihetetlen, ráadásul olyan szinten le is van fogyva... Én aggódom, nem csak érte, de a csapatért. Mi van, ha egyszer komolyabb bajuk lesz emiatt?! Már elegem van az NHM-ből, csak a srácok miatt tudom elviselni a zenei vállalatot.
Nos, akkor a jó híreket a végére hagynám. Január 14.-én (ha jól emlékszem) a T-ARA-s lányok kiadnak egy új digital single számot 'Hide and Seek' néven. Mindemellett január vége - február elején a Secret lányok ismét japánban munkálkodnak, elméletileg a most december 9.-én megjelenő 'I Do I Do' számukat kiadják japán verzióban is, ha jól vettem az olasz Secret rajongói klub szavaiból. Mindemellett a YG Entertainment pár órával ezelőtt közzé tett egy videót és egy teaser képet, amin két hölgy van. A teaser fotón egy B és egy H betű szerepel. Állítások szerint az egyik YG-s hölgy Bom, a másik pedig Lee Hi, miszerint ki fognak adni egy karácsonyi hangulatú számot.
2013. december 12. 20:41
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Minmi @ 2013.12.12. 20:30)
Elég információt találtam ismét, amik között úgy vélem vannak rosszak, s jók is.
Az U Kiss-es esetet én is olvastam, de szerencsére nem lett semmi baj, szóval nem kell aggódnunk.
Nicolét nagyon sajnálom, ő volt az egyik kedvenc KARA tagom, nem tudom mennyire fog majd visszatérni majd a zeneiparba, de sajnos még Areumról sem lehetett hallani. JiYoungnak örülök, hogy marad legalább a másik kedvencem csapatban marad.
A Wonder Girls lányokról nem sokat tudok mondani, nem nagyon ismerem a lányokat, de So Hee-ról hallottam már, sajnálom, hogy csak model lesz.
A T-Ara új albumnak viszont nagyon örülök a lányok mostanában egyre aktívabbak.
1 felhasználónak tetszik:
Sellőgirl
2013. december 12. 21:41
Idézet (Betti90 @ 2013.12.09. 18:18)
Végre megjelent a Secret új dala
Szerintem is nagyon jó lett a Secret új dala és nekem Juniel új dala is tetszik, JongHyunnal nagyon jól énekelnek és a klipp is szuper lett.
Az U Kiss-es fiúk miatt meg nagyon aggódom, kicsit megijedtem mikor olvastam az autóbalesetről
2013. december 13. 21:32
Én nem értem a Core Music Media-t sem. Január elejére volt ígérve a T-ARA-s lányok 'Hide and Seek' single száma, erre itt van teljes egészében a szám és a klip is. Amúgy egy nagyon egyszerű kis klippel álltak elő, mivel pirosban vannak így gondolom karácsonyi számnak készült, mert a dallama is olyan. Mindemellett a díszlet a nemrég megjelenő klipnek a díszlete is. No, de a lényeg. Szép, kellemes hangzású szám lett. Örülök, hogy Boramot kezdik egyre-jobban kiemelni a csapatból, mert sokat fejlődött. Qri-t kéne már csak kicsit nyomni, de hát most is alig volt szövege.
2013. december 13. 22:28
Miss $ comeback december 17.-én.
Tudom, nem igazán híres csapat ráadásul nem is valami sűrűn visszatérő csapat, de remélem akad itt a topikban olyan aki ismeri ezt a 3 csodálatos leányzót. Igaz, a lányoknak van egy jó pár számuk, de a többségével fel sem lépnek. Nyáron is megjelent egy single albumuk, ráadásul az egyik számhoz klip is készült, de sajnos nem léptek föl vele. Remélem most már látom őket az MCountdown színpadán.
2013. december 14. 22:24
Idézet (x Lili x @ 2013.12.14. 13:06)
Pár napja jelent meg G.Na új dala. ^^ Szerintem tök jó!
Aranyos dal lett, bár engem sokkal inkább a klip fogott meg, kíváncsian vártam mi lesz belőle és hát egy gyönyörű alkotás lett a vége.
2013. december 15. 15:56
Idézet (Minmi @ 2013.12.15. 14:26)
Elméletileg T-ARA N4 comeback lesz jövő áprilisban! Na, ez akkor azt jelent, hogy Dani is hivatalosan fog debütálni Areum helyén, csak, mint N4 tag. 
Nem akarok gonosz lenni, de szerintem Dani-nak még semmi keresnie valója a színpadon. Túl fiatal és hát nem is mondanám tehetségesnek, ami a F-ve Dolls-os együtt működése után vált számomra világossá.
A 4-est le kéne cserélni egy 3-as és nem kéne többet buzerálni a csapatot. Valahogy egyik rapper se hosszú életű és nem is értem, hogy a cég minek is ragaszkodik ehhez. A lányok nagyon jól megoldják egymásközt a rap részt nem értem minek kell újabb és újabb tagokkal szenvedni...
Areum-ot még csak-csak megszoktam, mert ő még jó is volt rappernek, bár nem értem minek lépett ki, hogy ő szólózik. Hyomin és EunJong még jogosan mondaná, de ő? Szegény lány egyedül nem fog sokra menni azért a hangját én koránt sem érzem olyan jónak... A Core Contenst Media meg hát nem is egy olyan vállalat ami túlságosan fel tudná futtatni. A T-arán és a Davichi-n kívül a többi csapata sehol sincs.
Elég szégyen az egész és úgy érzem, hogy amint meglátom az első képeket amin már Dani is ott van én ott és azonnal végeztem ezzel az alegységgel...
Bár remélem csak az alegységes rontják el azzal a szerencsétlennel különben végeztem az egész csapattal... Azért szégyen lenne, ha Dani-t a T-arába is betennék.
2013. december 15. 16:12
Idézet (GomNaNa @ 2013.12.15. 15:56)
Nem akarok gonosz lenni, de szerintem Dani-nak még semmi keresnie valója a színpadon. Túl fiatal és hát nem is mondanám tehetségesnek, ami a F-ve Dolls-os együtt működése után vált számomra világossá.
A 4-est le kéne cserélni egy 3-as és nem kéne többet buzerálni a csapatot. Valahogy egyik rapper se hosszú életű és nem is értem, hogy a cég minek is ragaszkodik ehhez. A lányok nagyon jól megoldják egymásközt a rap részt nem értem minek kell újabb és újabb tagokkal szenvedni...
Areum-ot még csak-csak megszoktam, mert ő még jó is volt rappernek, bár nem értem minek lépett ki, hogy ő szólózik. Hyomin és EunJong még jogosan mondaná, de ő? Szegény lány egyedül nem fog sokra menni azért a hangját én koránt sem érzem olyan jónak... A Core Contenst Media meg hát nem is egy olyan vállalat ami túlságosan fel tudná futtatni. A T-arán és a Davichi-n kívül a többi csapata sehol sincs.
Elég szégyen az egész és úgy érzem, hogy amint meglátom az első képeket amin már Dani is ott van én ott és azonnal végeztem ezzel az alegységgel...
Bár remélem csak az alegységes rontják el azzal a szerencsétlennel különben végeztem az egész csapattal... Azért szégyen lenne, ha Dani-t a T-arába is betennék.
Én például valamilyen téren haragszom is Danira. Miatta volt az N4-nek is elég megalázó helyzete, hogy összehozta őket Chris Brownnal.
Elméletileg, csak az N4 tagjaként fog jeleskedni, mert úgy gondolja a CCM, hogy meg túl fiatal a T-ARA. Ebben viszont igaza van, hiszen Jiyeon is már 21 éves, azért kicsit furcsán nézne ki a csapatban egy 15 éves kislány, aki még fejlődésben van. Amúgy még a SPEED is mondhatni elég népszerű csapat, de a alapjáraton véve a CCM egy eléggé gázos zenei vállalat, nem becsüli meg a nála dolgozó embereket sem. Milyen jó kis csapata lenne még is a Gangkiz. A Co-Ed School is egy jó kis vegyes csapat lett volna, hisz elég ritka az egész k-pop történelemben kevés vegyes csapat debütált, aztán ketté szedték őket F-Ve Dolls-ra és SPEED-re. Sajnos, a T-ARA-n és a Davichi-n kívül egyik csapatával sem foglalkozik igazán, pedig nagyon sok tehetség van.
Sellőgirl
2013. december 15. 16:38
Idézet (Minmi @ 2013.12.15. 16:12)
Én például valamilyen téren haragszom is Danira. Miatta volt az N4-nek is elég megalázó helyzete, hogy összehozta őket Chris Brownnal.
Elméletileg, csak az N4 tagjaként fog jeleskedni, mert úgy gondolja a CCM, hogy meg túl fiatal a T-ARA. Ebben viszont igaza van, hiszen Jiyeon is már 21 éves, azért kicsit furcsán nézne ki a csapatban egy 15 éves kislány, aki még fejlődésben van. Amúgy még a SPEED is mondhatni elég népszerű csapat, de a alapjáraton véve a CCM egy eléggé gázos zenei vállalat, nem becsüli meg a nála dolgozó embereket sem. Milyen jó kis csapata lenne még is a Gangkiz. A Co-Ed School is egy jó kis vegyes csapat lett volna, hisz elég ritka az egész k-pop történelemben kevés vegyes csapat debütált, aztán ketté szedték őket F-Ve Dolls-ra és SPEED-re. Sajnos, a T-ARA-n és a Davichi-n kívül egyik csapatával sem foglalkozik igazán, pedig nagyon sok tehetség van.
Én már az elején hülye ötletnek tartottam Areum és Dani bevételét is. Szegény csapat már lassan tényleg olyan lesz, mint egy átjáróház. Aztán Dani siralmas F-Ve Dolls-os rapje után végképp tudtam, hogy majd csak lehúzza a színvonalat.
Na igen a Co-Ed School értelmetlen szét szedéséről nem is beszélve. Pedig szerintem jó dolgok sülhettek volna ki és sokkal több volt a csapatban. Arról nem is beszélve, hogy a fiúknál 2-3 tag maradt meg az eredeti csapatból, a lányokról nem is beszélve. Azoknak is lassan hosszabb lesz a jelen és a volt tag listája, mint az összes k-pop-os csapatnak.
Az egyetlen amiben a cég jeleskedik, a "hogyan süllyesszünk el egy k-pop csapatot" Szánalom az egész társaság csak arra leszek kíváncsi, hogy hány olyan csapatot fognak még majd debütáltatni, ami nekik köszönhetően soha semmire nem viszik...
Sellőgirl
2013. december 16. 19:01
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (GomNaNa @ 2013.12.15. 15:56)
Igen egyetértek, Dani nekem sem valami szimpi, valóban nem nagy tehetsége van. A lányok nagyon jól elboldogulnak nélküle is, láthattuk Boram milyen jó reppelt
Amúgy azt hallottam, hogy Arum és elkezdi végre a szóló karrierjét, bár nem tudom mikor és mintha Hwayoung is visszatérne a zeneiparba.
Sellőgirl
2013. december 20. 22:16
Január 3.-án a Girl's Day lányok visszatérnek! Sajnos több információt még nem találtam a comebackkel kapcsolatban.
Mindemellett január elején ismét U-KISS visszatérés lesz a 9. minialbumukkal, amely az 'Only You' címet kapta. Az albumon 4 szám lesz megtalálható, a limitált cd-khez pedig póló is fog járni.
Köszi, köszi NHM, ismét húzzatok lesz nyugodtan minden KISSme-t. Nem számít, úgyis minden rajongónak jó vastag a pénztárcája.
Mindemellett január elején ismét U-KISS visszatérés lesz a 9. minialbumukkal, amely az 'Only You' címet kapta. Az albumon 4 szám lesz megtalálható, a limitált cd-khez pedig póló is fog járni.
Köszi, köszi NHM, ismét húzzatok lesz nyugodtan minden KISSme-t. Nem számít, úgyis minden rajongónak jó vastag a pénztárcája.
2013. december 20. 23:04
Idézet (Betti90 @ 2013.12.16. 19:01)
Igen egyetértek, Dani nekem sem valami szimpi, valóban nem nagy tehetsége van. A lányok nagyon jól elboldogulnak nélküle is, láthattuk Boram milyen jó reppelt
Amúgy azt hallottam, hogy Arum és elkezdi végre a szóló karrierjét, bár nem tudom mikor és mintha Hwayoung is visszatérne a zeneiparba.
A napokban olvastam, hogy jövőre HwaYoung valóban visszatér, de mint színésznő a Wellmade STARM kötelékében, amit a cég szóvivője meg is erősített, valamint az ügynökség hivatalos oldalán itt már fenn is van. Azért erre kíváncsi leszek és szurkolok neki, hogy sikerüljön a visszatérése.
Valamint számomra nagy örömhír, hogy a mai nap megjelent IU Friday című dala, mely a ma kiadott újracsomagolt album a Modern Times - Epilogue egyik új szerzeménye.
Valamin a SHINee is kiadott egy új MV-t mely a Colorful számukhoz készült, amibe helyenként egy kis karácsonyi hangulatot is becsempésztek.
Sellőgirl
2013. december 21. 08:58
|
|
|
Idézet (Minmi @ 2013.12.20. 22:16)
Január 3.-án a Girl's Day lányok visszatérnek! Sajnos több információt még nem találtam a comebackkel kapcsolatban.

A Girls Day visszatérést én is hallottam, de az U Kiss-ről még nem olvastam semmit. A lányok legalább újra hallatnak magukról.
Idézet
A napokban olvastam, hogy jövőre HwaYoung valóban visszatér, de mint színésznő a Wellmade STARM kötelékében, amit a cég szóvivője meg is erősített, valamint az ügynökség hivatalos oldalán itt már fenn is van. Azért erre kíváncsi leszek és szurkolok neki, hogy sikerüljön a visszatérése
Valóban színésznő lesz?! Az nagyon jó, kiváncsi leszek nagyon rá, hogy milyen lesz az új filmje, bár nagyon sajnálom, hogy a zenébe nem tér vissza.
Sellőgirl
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.