K-pop rajongók topikja
2013. december 02. 20:55
♥
2013. december 03. 22:17
Nem tudom ki hogy van vele, de ezek a Schoolooks reklám dalok egyre gyengébbek. Nekem a mai napig a Skinny baby tetszett a legjobban. Ráadásul így a B.A.P-vel elég fura összhatás alakult ki. Maga így a klip az egészen tetszik, de a daltól falra tudnék mászni. Ez a Mini Mini most nem lett az igazi...
A T-Aráról meg csak annyit, hogy ez a daluk kifejezetten csalódás számomra. Nem is igazán értem mit akartak ezzel a klippel, kicsit olyan lett mintha a Rolly Polly dizájnja és a Number Nine hangzása között elakadtak volna félúton. Pedig úgy örültem, hogy ilyen remekre sikerült a visszatérésük, kár volt ezt a gyenge diszkó zenét kiadni...
A T-Aráról meg csak annyit, hogy ez a daluk kifejezetten csalódás számomra. Nem is igazán értem mit akartak ezzel a klippel, kicsit olyan lett mintha a Rolly Polly dizájnja és a Number Nine hangzása között elakadtak volna félúton. Pedig úgy örültem, hogy ilyen remekre sikerült a visszatérésük, kár volt ezt a gyenge diszkó zenét kiadni...
1 felhasználónak tetszik:
Crona99
2013. december 04. 15:06
Az egyetlen számomra értelmes klip és dal mostanában a tegnap megjelent Cube karácsonyi dala. Bár JiYoon és Peniel hiányoznak a klipből, de a többiek így is nagyon aranyosak!
B2ST
BtoB
4minute
G.NA
A Pink
Roh Ji Hoon
Shin Ji Hoon
2013. december 04. 15:12
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (GomNaNa @ 2013.12.04. 15:06)
Az egyetlen számomra értelmes klip és dal mostanában a tegnap megjelent Cube karácsonyi dala. Bár JiYoon és Peniel hiányoznak a klipből, de a többiek így is nagyon aranyosak!
B2ST
BtoB
4minute
G.NA
A Pink
Roh Ji Hoon
Shin Ji Hoon
ÓÓÓ el sem hiszem, hogy a kedvenc csapataim mind rajta vannak.(majdnem mind)
Visszatérve a B.A.P és a Apink alkotására nem lett annyira rossz igaz a dal egy kicsit nyálas, de a klip egésezn tűrhető főleg Eunji olyan aranyos volt benne
2013. december 04. 17:12
A mai nap visszatért az EXO is a karácsonyi konceptükkel. Nekem maga a dal is nagyon tetszik, de főleg az MV vitte a prímet, mert azon biza - nem tagadom - elmorzsoltam néhány könnycseppet (és akkor még finoman fogalmaztam
) Kíváncsian várom az albumot.
2013. december 04. 20:28
Idézet (Betti90 @ 2013.12.03. 21:37)
Végre itt a T-Ara új dala, nekem nagyon tetszik
Köszönjük a Core Music Media-nak, hogy HD minőségben feltöltötte... Már hétfő óta megállás nélkül hallgatom a két számot, ráadásul a klipet sem tudtam megunni ezalatt a két nap alatt. Volt egy kedves youtube felhasználó és feltöltötte a klipet, de nem HD minőségben, hanem a premierről felvett felvételt, ahol a making is bele van vágva.
Amúgy a 'Do You Know Me' nagyon tetszik, gyönyörű ballada lett. A 'What Should I Do' pedig fantasztikus. Végre pazaroltak egy kis pénzt a klipre, irtó dögösek a lányok, ráadásul imádom a retro stílust, főleg többségében a T-ARA retro stílusát. A tánc része is nagyon tetszik, lesz mit megtanulnom majd. Szerintem üti a 'Number 9'-t. Az album pedig felkerül a kívánság listámra, hogy megvegyem, mert a repackage jobban tetszik, mint a normál album.
Hyomin rózsaszínes haja szerintem fantasztikus, irtó dögös vele, ráadásul eszméletlenül jól áll neki, remélem a comeback időszak alatt megmarad neki a hajszíne. Jiyeon egyre rövidebb hajjal mutatkozik, elismerem jól áll neki, de kérem vissza a hosszú, gyönyörű haját. Qri, mint mindig most is olyan, mint egy hercegnő. Soyeon gyönyörű nagy szemeivel villogtatja magát. Eunjung szőke haját még mindig nem tudom megszokni, pedig már vagy két hete küldenek nekem képet róla és a szőkés hajkoronájáról és nem utolsó sorban az én kis törpe hercegnőm; eszméletlen gyönyörű, végre több szöveget kap és így kitudja bontani a szárnyait, mert nagyon sokat fejlődött hangilag. Már csak Qri-t kéne fejleszteni még egy kicsit és az egész csapat a tökéletesebbnél is tökéletesebb lesz.
A 'Do You Know Me' 1977.-es verziója, vagyis olyan jellegűre van megcsinálva.
Idézet (sophiej @ 2013.12.04. 17:12)
A mai nap visszatért az EXO is a karácsonyi konceptükkel. Nekem maga a dal is nagyon tetszik, de főleg az MV vitte a prímet, mert azon biza - nem tagadom - elmorzsoltam néhány könnycseppet (és akkor még finoman fogalmaztam
Gyönyörű, megható.
Csak a poén kedvéért, kíváncsi vagyok mit rajzolhatott Kris.
A srácok annyira természetesek a klipben. Tao-t, mikor megláttam leesett az állam, ahogy Chanyeol-nál is. Nagyon várom már, hogy megjelenjen az album.
Betti90
2013. december 04. 21:58
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (sophiej @ 2013.12.04. 17:12)
Rengeteget hallottam már az EXO-ról, de sosem volt a stílusom, nem nagyon tetszett a zenéjük, de ez a klip csodálatos és a dal is gyönyörű lett. Kezdek jobban odafigyelni erre a csapatra is. Valóban nagyon szép dal lett
2013. december 05. 16:23
Idézet (Minmi @ 2013.12.04. 20:28)
Gyönyörű, megható.
Annyira gyönyörű a szám, hogy egyszerűen szavakban sem tudom ölteni.
Hisz, ő egy igazi rajművész.
A srácok annyira természetesek a klipben. Tao-t, mikor megláttam leesett az állam, ahogy Chanyeol-nál is. Nagyon várom már, hogy megjelenjen az album.
Na, arra a rajzra aztán én is elképesztően kíváncsi vagyok.
Viccet félretéve, nekem Baekhyun a legnagyobb kedvenc vokalistám, de ezt a dalt én valahogy Chenének éreztem. Teljesen tisztán jöttek át az érzelmei, a magas hangokat is gyönyörűen kiénekelte (mint mindig). Chanyeolról meg ne is beszéljünk, hát nekem a szívem tört össze, mikor elkezdett sírni.
Betti90
2013. december 05. 18:44
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
B2ST
BtoB
4minute
G.NA
A Pink
Roh Ji Hoon
Shin Ji Hoon
ohhh...*-* barátnőmmel mi is csak ezen a dalon lógunk.
Shawool Lilla
2013. december 05. 18:46
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Nah jó, végülis Shinye nem énekes hanem színész, de szerintem azért ismert lehet a csak zenét kedvelő k-poppereknél, hiszen ő is énekel végülis. Hallott mostanság valaki valamit róla? Mert én nem..:/
2013. december 06. 15:57
Idézet (Crona99 @ 2013.12.05. 18:44)
ohhh...*-* barátnőmmel mi is csak ezen a dalon lógunk.
Valahogy az egész tökéletesere sikerült...és a Beast (kedvenc bandám) nagyon adta magát. ♥ imádom ezt a számot..
) ~
Igen nagyon jó dal lett, csak azt sajnálom, hogy JiYoon és Peniel nem láthatók benne. De ettől függetlenül is egy nagyon szép és hangulatos klipre sikerült.
Park Shin Hye-ről meg annyit, hogy a csapból is ő folyik. Mármint naponta generálódnak a The Heirs-ről szóló cikkek, most éppen annak "örülünk", hogy a héten meghaladta a nézettségi mutató a 20%-ot. Hát én nem tudom... Lassan úgy is befejezem az utolsó sorozatom és amint még azt a maradék négy részt is lefordítják megnézem már magamnak mi ez a sorozat, hogy ekkora felhajtást kap.
Bár, ha úgy vesszük a nézettség nem iss biztos, hogy a sorozatnak szól, hisz tele van nagy nevekkel és feltörekvőben lévő tehetségekkel. Hisz azért Lee Min Ho, Park Shin Hye és az f(x)-es Krystal elég jó ajánló levél bármelyik sorozatnak, hogy a feltörekvő csillagokról ne is beszéljük, hisz az idén Kim Woo Bin, Kang Ha Neul és a ZE:A-s HyungSik szekere is igen megszaladt. Ilyen stáb listával meg minden középiskolást letudnak ültetni a tv elé. PR-ból ötös, már csak arra leszek kíváncsi mennyire nézhető.
2013. december 06. 17:34
|
|
|
Nem tudom mennyire igaz, de azt hallottam, hogy a Beast Yong Jung Hyung-ja is készül egy külön albummal mégpedig aFLOWER-rel.
Tudom, hogy Yo Seob-nak is van szóló karrierje, de szerintem - mint a többi cspatnál is - a srácok együtt az igaziak. Például, Hyorin albuma sem tetszik most annyira, mint a Sistar Give it to me albuma. Nem értem minek ez a különválás, mikor ők csapatként kezdték.
Tudom, hogy Yo Seob-nak is van szóló karrierje, de szerintem - mint a többi cspatnál is - a srácok együtt az igaziak. Például, Hyorin albuma sem tetszik most annyira, mint a Sistar Give it to me albuma. Nem értem minek ez a különválás, mikor ők csapatként kezdték.
2013. december 06. 18:25
Idézet (Betti90 @ 2013.12.06. 17:34)
Nem tudom mennyire igaz, de azt hallottam, hogy a Beast Yong Jung Hyung-ja is készül egy külön albummal mégpedig aFLOWER-rel.
Igen ezt én is olvastam és én teljes mértékben támogatom. Attól mert csapatként debütáltak építhetik külön is a karrierjüket, sőt azaz okos aki építi is, mert örökre nem maradnak együtt. Én nagyon örülök JunHyung egyre nagyobb önállóságának, mert azért Ő megérdemli. Egy hihetetlenül tehetséges emberről beszélünk, aki már, mint dalszerző és szövegíró már majd hogy nem olyan magasságokban van, mint Brave Brothers vagy Shin Sa Dong Tiger, akiknek rengeteg slágert köszönhetünk.
Ezzel meg most nem akarok senkit megbántani, de Hyorin és JunHyung ég és föld. Közel sincsenek azonos súlycsoportban, ami a tehetséget és a koreai zene iparban való befolyásukat illeti. Azért JunHyung nem egy kirakat baba, aki csak felénekel egy szöveget és kész, abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy szinte az egész album az ő keze munkája lesz és ez azért teljesen más kategória. Valószínű nem is lesz azaz átlag pop tucat
Jelzem nem kívánok vitát kirobbantani, meg hát úgy gondolom a tehetségen nincs mit vitatkozni...
2013. december 06. 18:47
Nos, a mai nap folyamán a TS Entertainment közzé tette a Secret lányok 'I Do I Do' videóklipjének teaserjét. Elsősorban közlöm, hogy már lassan 9 órája óriási fangörcsöm van.
Pont a nyelvtan órámon néztem meg a teasert és felsikítottam, igaz nem is csináltunk semmit az órán, de a tanár elég furcsán nézett rám, hogy én miért ugrálok és vigyorgok, mint valami elmebeteg. Az egyik osztálytársnőm mellém ült és kérte, hogy mutassam meg, természetesen hanggal együtt, mert először hang nélkül néztem meg. Előkotortam a táskámból a fülest és még egyszer megnéztem. Az osztálytársam reakciója, annyi volt, hogy 'Hű, milyen szépek és csinosak', én pedig ismét fangörcsöltem, mint valami idióta.
Ez a 42 másodperces kis videó óriási hatással van rám. Már a képek eksztázisba hoztak -mint minden Secret comebacknél- így alig vártam, hogy lássak valami videót a képeken kívül. Megérte várnom. A lányok egyszerűen gyönyörűek. Hyosungnak hosszú, gyönyörű haja van végre. Nem érdekel, hogy póthaj. Sunhwa most tényleg olyan, mint egy maknae. Nagyon édes, ahogyan a csengővel 'játszik'. Jieun macis jelenete annyira édes volt, hogy ott puszilgatta. Hana pedig... Nos mivel nem rég műtötték elég furcsa. A teaser képen nagyon furcsa volt... Viszont ő is gyönyörű hiába csináltatta meg a kis pisze orrát.
Már most előhozta belőlem a karácsonyi hangulatot. Tuti ezt fogom hallgattatni anyuval, miközben sütögetünk, főzőcskézünk a konyhában. Színes, magával ragadó, tipikus aranyos Secret szám, amit mindig is nagyon szerettem. Viszont szeretnék már végre olyan 'Madonna', 'Poison' jellegű comebacket is a lányoknak. Remélem jövőre erre sor kerül majd, és Japánban is újra aktívodnak kicsit. Szerintem remek comebackkel fogják lezárni ezt az évet és megnyitni majdan. Reménykedjünk, hogy most nem történik semmi a lányokkal, mint tavaly a 'Talk That' időszakánál, hogy még a comebacket sem tudták normálisan végig csinálni.
Már tűkön ülve várom a klipet.
Ez a 42 másodperces kis videó óriási hatással van rám. Már a képek eksztázisba hoztak -mint minden Secret comebacknél- így alig vártam, hogy lássak valami videót a képeken kívül. Megérte várnom. A lányok egyszerűen gyönyörűek. Hyosungnak hosszú, gyönyörű haja van végre. Nem érdekel, hogy póthaj. Sunhwa most tényleg olyan, mint egy maknae. Nagyon édes, ahogyan a csengővel 'játszik'. Jieun macis jelenete annyira édes volt, hogy ott puszilgatta. Hana pedig... Nos mivel nem rég műtötték elég furcsa. A teaser képen nagyon furcsa volt... Viszont ő is gyönyörű hiába csináltatta meg a kis pisze orrát.
Már most előhozta belőlem a karácsonyi hangulatot. Tuti ezt fogom hallgattatni anyuval, miközben sütögetünk, főzőcskézünk a konyhában. Színes, magával ragadó, tipikus aranyos Secret szám, amit mindig is nagyon szerettem. Viszont szeretnék már végre olyan 'Madonna', 'Poison' jellegű comebacket is a lányoknak. Remélem jövőre erre sor kerül majd, és Japánban is újra aktívodnak kicsit. Szerintem remek comebackkel fogják lezárni ezt az évet és megnyitni majdan. Reménykedjünk, hogy most nem történik semmi a lányokkal, mint tavaly a 'Talk That' időszakánál, hogy még a comebacket sem tudták normálisan végig csinálni.
Már tűkön ülve várom a klipet.
Betti90
2013. december 06. 18:52
|
|
|
Idézet (Minmi @ 2013.12.06. 18:47)
Nos, a mai nap folyamán a TS Entertainment közzé tette a Secret lányok 'I Do I Do' videóklipjének teaserjét.
Igen én is láttam, szerintem nagyon szép klip lesz
2013. december 06. 18:59
|
|
|
Idézet (GomNaNa @ 2013.12.06. 18:25)
Igen ezt én is olvastam és én teljes mértékben támogatom. Attól mert csapatként debütáltak építhetik külön is a karrierjüket, sőt azaz okos aki építi is, mert örökre nem maradnak együtt. Én nagyon örülök JunHyung egyre nagyobb önállóságának, mert azért Ő megérdemli. Egy hihetetlenül tehetséges emberről beszélünk, aki már, mint dalszerző és szövegíró már majd hogy nem olyan magasságokban van, mint Brave Brothers vagy Shin Sa Dong Tiger, akiknek rengeteg slágert köszönhetünk.
Ezzel meg most nem akarok senkit megbántani, de Hyorin és JunHyung ég és föld. Közel sincsenek azonos súlycsoportban, ami a tehetséget és a koreai zene iparban való befolyásukat illeti. Azért JunHyung nem egy kirakat baba, aki csak felénekel egy szöveget és kész, abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy szinte az egész album az ő keze munkája lesz és ez azért teljesen más kategória. Valószínű nem is lesz azaz átlag pop tucat
Jelzem nem kívánok vitát kirobbantani, meg hát úgy gondolom a tehetségen nincs mit vitatkozni...
Hát igen, most Hyorinban én is nagyot csalódtam, sem a dal sem klip nem nyerte el a tetszésemet és a képek is elég furák lettek.
Persze kell egyengetniük a karrierjüket, de nekem eddig még mindig az volt a tapasztalatom, hogy csapatban jobbak például nekem GD is teljesen más ha csapatban van és más ha szólózik.
Azt én is tudom, hogy JunHyung, renkívül tehetséges tagja a csapatnak és, hogy mennyi dalt is írt (és őszintén szólva, én nem szeretném ha valamikor is szétválnának, olyan jó kis csapatot alkotnak ők így együtt
2013. december 06. 19:14
Idézet (Betti90 @ 2013.12.06. 18:59)
Hát igen, most Hyorinban én is nagyot csalódtam, sem a dal sem klip nem nyerte el a tetszésemet és a képek is elég furák lettek.
Persze kell egyengetniük a karrierjüket, de nekem eddig még mindig az volt a tapasztalatom, hogy csapatban jobbak például nekem GD is teljesen más ha csapatban van és más ha szólózik.
Azt én is tudom, hogy JunHyung, renkívül tehetséges tagja a csapatnak és, hogy mennyi dalt is írt (és őszintén szólva, én nem szeretném ha valamikor is szétválnának, olyan jó kis csapatot alkotnak ők így együtt
)
Persze, hogy más GD hisz a csapat dalokban az egész banda koncepciójához kell viszonyulnia míg szólóban megmutathatja a saját egyéniségét, stílusát.
A csapatokhoz meg nem kell ennyire ragaszkodni, mert kevésnek fog megadatni olyan hosszú karrier, mint a Shinhwa-nak hisz ők már 15 éve alkotnak egy csapatot. Persze a magam favoritjainál én is remélem, hogy még sokáig fognak együtt dalokat kiadni meg albumokat, de be kell látni, hogy semmi sem örök. Lassan pl a Beast-nél is be fog köszönni az a minimum öt éves leállás amíg ugye minden tag megjárja a katonaságot, ha csak nem vonulnak be egyszerre, amit nagyon kétlek. Persze még a legidősebb tagnak Doo Joon-nak is bőven van öt éve a bevonulási határig, de sose lehet tudni ki, mikor dönt úgy, hogy teljesíti a 2 éves szolgálatot.
A lányoknál persze nincs ilyen, de egyszer ők is férjhez mennek, gyereket szülnek. Persze ez majd csak sok év múlva lesz, de fel kell erre készülni.
A szóló karriereknek köszönhetően pedig majd még sokáig fenn maradnak majd a köztudatban, hisz a H.O.T is már rég feloszlott, de pl KangTa a mai napig igen aktív.
2013. december 07. 11:16
|
|
x Lili x |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 776 Csatolások: 0 Azonosító: 204440 offline
|
B2ST
BtoB
4minute
G.NA
A Pink
Roh Ji Hoon
Shin Ji Hoon
Ó igen egyetértek.
2013. december 07. 12:52
ÉS elméletileg december 13-án meg is érkezik JunHyung első szóló albuma. A track listát még tegnap nyilvánosságra hozták.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.