K-pop rajongók topikja
2013. november 17. 14:14
Nem tudom, hogy ki hogyan áll a Secrettel, esetleg valaki hallott Hana orrműtétjéről? Nagyon kiakadtam rajta. Először azt hittem, hogy az új szőke hajkoronája miatt van ez a változás, de nem! Nem értem minek kellett neki ez a műtét, szerintem az egyik legszebb és legszexisebb női idol, így meg olyan mű, mint egy baba.
1 felhasználónak tetszik:
Gruck
2013. november 17. 17:57
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Szerintem gyönyörű lett a FTISLAND új száma.^^ :33 *__*
2013. november 18. 18:42
Azt hiszem megtaláltam a mostani sláger dalom Kim Ye Rim - Goodbye 20 című dalával. Még az All Right dalnál figyeltem fel rá és a csodás hang színére, de ez a mostani dala, fantasztikus.
2013. november 18. 20:46
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Minmi @ 2013.11.18. 19:36)
Úrsiten, ráadásul magyarul is van.
Amúgy szerintem látványos kisfilm lett.
Igen én is teljesen meglepődtem, mikor megnéztem vagy 3x végig kellett néznem, hogy elhiggyem, hogy valóban a Mi Dunánkat látom a klipben. Szerintem is jó kis videó lett, főleg a Miss A és a 2PM nagyon jól alakítanak benne.
2013. november 19. 14:31
|
|
BeautifulGirl2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 213379 offline
|
Én is KPOP fan vagyok. Kedvenc bandám a SHINee és az SNSD. Ezekből pedig Taemin és Yoona. Yoonát előszőr egy SHINee-s számban láttam, utána pedig a Gangnam Style-ban.
http://www.youtube.com/watch?v=Ld95rZy27hI (ebben láttam elsőnek)
2013. november 19. 20:26
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (BeautifulGirl2 @ 2013.11.19. 14:31)
Én is KPOP fan vagyok. Kedvenc bandám a SHINee és az SNSD. Ezekből pedig Taemin és Yoona. Yoonát előszőr egy SHINee-s számban láttam, utána pedig a Gangnam Style-ban.
ÓÓ igen ezt klipet én is láttam, Yoona csodálatos benne. Többet kellene klipbekben szerepelnie.
2013. november 20. 14:32
|
|
BeautifulGirl2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 213379 offline
|
Egyetértek. Olyan aranyos tud lenni.
2013. november 22. 19:31
Nem tudom ki mennyire ismeri a DGNA csapatot, de számomra nagy örömhír, hogy november 28-án két éves kihagyás után újra koreai albumot adnak ki. A srácok céget váltva, új külsővel végre újra otthon tevékenykednek.
Köszönet a Poom Entertainment-nek, hogy a srácokat újra vissza hozza a köztudatba.
Köszönet a Poom Entertainment-nek, hogy a srácokat újra vissza hozza a köztudatba.
2013. november 23. 15:55
|
|
FanGiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 247 Csatolások: 60 Azonosító: 202117 offline
|
Kjaaa~ Gyerekek!!
Hosszú ideje itt vagyok megint, és mi vár rám? A nap sztárja T.O.P!! Kjaaa~
Annyira nagyon örülök, h idetívedtem!!
Hosszú ideje itt vagyok megint, és mi vár rám? A nap sztárja T.O.P!! Kjaaa~
Annyira nagyon örülök, h idetívedtem!!
FruFruChan
2013. november 23. 16:06
|
|
FanGiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 247 Csatolások: 60 Azonosító: 202117 offline
|
Idézet (Betti90 @ 2013.11.18. 12:48)
Na kit mit szól ehhez a videóhoz???
Bakker.
Betti90
2013. november 23. 16:48
|
|
|
Nem tudom ki mennyire ismeri a Apinkes Chorongot, de most láttam, hogy feketére váltott, hát nem tudom mindig gyönyörű, de valahogy a barna jobban állt neki.
2013. november 23. 19:51
Idézet (Betti90 @ 2013.11.23. 16:48)
Nem tudom ki mennyire ismeri a Apinkes Chorongot, de most láttam, hogy feketére váltott, hát nem tudom mindig gyönyörű, de valahogy a barna jobban állt neki.
Egyetértek a barna tényleg sokkal jobb volt, attól olyan kislányos volt az arca. De feketével se rossz, mert így már nem egy 16 évesre hasonlít, hanem egy gyönyörű fiatal nőre.
Bár ruha tekintetben adhattak volna rá valami más színt, mert így úgy néz ki, mint aki temetésre megy. De mindent félre téve Cho Rong ugyan olyan gyönyörű, mint mindig.
Betti90
2013. november 28. 17:07
Ma végre megtörtént a DGNA kiadta visszatérő dalát Why Goodbye címmel.
Ami pedig engem illet nagyon bejön a dal és maga a klip is. Igaz más, mint az eddig tőlük megszokott hangzás, de ez szerintem kifejezetten az előnyükre válik. A klip egyszerűsége és letisztultsága pedig nekem nagyon bejön és fiúknak is jó lett a kinézetük (bár nem mintha eddig bajom lett volna velük.
) Injoon-nak még ugyan szoknom kell a szőke haját, de a kis maknae Jay iszonyatosan sokat komolyodott, Mika-nak meg végre levágták a haját, én valahogy hosszúval sose szerettem. Drága WooHyun még mindig ugyan olyan komoly és jó képű, mint volt rajta már nincs mit javítani, ahogy Karam-on sincs mit fejleszteni, a kisfiús tekintetét úgy se tudják eltüntetni.
A lényeg, hogy a Poom Entertainment a legjobbat hozta ki a fiúkból és most már remélhetőelg nem kell újabb két évet várnom, hogy a csapat visszatérjen.
Ami pedig engem illet nagyon bejön a dal és maga a klip is. Igaz más, mint az eddig tőlük megszokott hangzás, de ez szerintem kifejezetten az előnyükre válik. A klip egyszerűsége és letisztultsága pedig nekem nagyon bejön és fiúknak is jó lett a kinézetük (bár nem mintha eddig bajom lett volna velük.
A lényeg, hogy a Poom Entertainment a legjobbat hozta ki a fiúkból és most már remélhetőelg nem kell újabb két évet várnom, hogy a csapat visszatérjen.
2013. november 30. 20:43
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Emberek,én komolyan belezúgtam ebbe a képbe.Jung Jinyoung
2013. december 01. 12:12
Szóval... Elsősorban kezdenék néhány comebacket. December 5.-én T-ARA 8TH Mini Album Repackage albuma fog megjelenni 'Again 1977.' néven. A klip azonban már elvileg december 4.-én megtalálható majd a coremedias hivatalos youtube csatornáján. Nem tudom ki mennyire van benne a T-ARA-val kapcsolatos dolgokban, vagy mennyire Queen, de a szám elvileg olyan 'Lovey-Dovey', 'Roly Poly' jellegű lesz.
December 9.-én EXO comeback. Karácsonyi mini album lesz. Mindemellett, még Secret comeback is lesz szintén december 9.-én. Sajnos, arról még nincs úgy információm, mert az olasz Secret rajongói oldalon annyi volt írva, hogy single album lesz, a vezető szám 'I Do I Do' címet viselni és ezzel együtt összesen 4 szám lesz megtalálható majd. Mindemellett még annyi információm van még, hogy ilyen tipikus aranyos Secret szám lesz elvileg.
Mindemellett, nem tudom emlékeztek e, de mondtam, hogy december 18.-án megjelenik a U-KISS 7. japán mini albuma is. Nos, vagy 10-szer közzétették a 'Fall in Love' klipjét, de az Avex letiltotta. Végre találtam egyet, ami már lassan 5 napja fent van. Aki szokott videókat leszedni az gyorsan szedje le, mert én is ezt tettem. Amúgy a szám szerintem rohadt jó lett. Kiseop végre nem csak 2 sorokat énekel, így legalább fejlődik is. A klip nagyon tetszik, ahogy a tánca is, egyszerű mégis zseniális. A rap pedig fantasztikus, mint mindig.
December 9.-én EXO comeback. Karácsonyi mini album lesz. Mindemellett, még Secret comeback is lesz szintén december 9.-én. Sajnos, arról még nincs úgy információm, mert az olasz Secret rajongói oldalon annyi volt írva, hogy single album lesz, a vezető szám 'I Do I Do' címet viselni és ezzel együtt összesen 4 szám lesz megtalálható majd. Mindemellett még annyi információm van még, hogy ilyen tipikus aranyos Secret szám lesz elvileg.
Mindemellett, nem tudom emlékeztek e, de mondtam, hogy december 18.-án megjelenik a U-KISS 7. japán mini albuma is. Nos, vagy 10-szer közzétették a 'Fall in Love' klipjét, de az Avex letiltotta. Végre találtam egyet, ami már lassan 5 napja fent van. Aki szokott videókat leszedni az gyorsan szedje le, mert én is ezt tettem. Amúgy a szám szerintem rohadt jó lett. Kiseop végre nem csak 2 sorokat énekel, így legalább fejlődik is. A klip nagyon tetszik, ahogy a tánca is, egyszerű mégis zseniális. A rap pedig fantasztikus, mint mindig.
2013. december 01. 22:52
|
|
|
A T-Ara dalát alig várom és pont dec 5-én fog megjelenni az szuper. Az U Kiss dalát eddig nem is hallottam, hogy megjelent, na gyorsan meg is hallgatom.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.