Az én kedvencem a B1A4 , meg az EXO , meg a SHInee..
A lány csapat kedvenceim: Tiny-G , Wonder Girls , Girls Generasion. ♥
K-pop rajongók topikja
2013. november 07. 14:34
|
|
Fenesi Alexandraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 214903 offline
|
2013. november 07. 18:15
Hát én őszintén megmondom nem értek jó néhány EXO rajongót. Ennyire unatkoznak, hogy más rajongói táborokkal kezdenek egy harcolni és szájaskodni?!
Először a Baby-k voltak sokáig az első számú közellenségek, utána az ELF-ek, majd a Shawol-ok, most meg a KISS ME-k... Először belekötnek abba, hogy a Super Junior-os Ryeowooknak nincs semmi hangja, most Soohyunra mondják. A Shawolokat meg azért támadták meg, mert a SHINee az egyik Mnet szavazáson 'megverte' az EXO. A másik pedig, hogy az EXOticok a Babyk pofájukba mondták, hogy semmit nem ér a csapat, amit bálványoznak. Ez azért már kicsit vicces. Csodálkoznak ezek a saseng fanok, hogy az EXO tagok is ki vannak már tőlük.
jó, persze vannak kivétel rajongók, mert a barátnőm sem elvetemült EXOtic, de azért akad jó néhány már.
2013. november 07. 20:05
Idézet (Minmi @ 2013.11.07. 18:15)
Hát én őszintén megmondom nem értek jó néhány EXO rajongót. Ennyire unatkoznak, hogy más rajongói táborokkal kezdenek egy harcolni és szájaskodni?!
Először a Baby-k voltak sokáig az első számú közellenségek, utána az ELF-ek, majd a Shawol-ok, most meg a KISS ME-k... Először belekötnek abba, hogy a Super Junior-os Ryeowooknak nincs semmi hangja, most Soohyunra mondják. A Shawolokat meg azért támadták meg, mert a SHINee az egyik Mnet szavazáson 'megverte' az EXO. A másik pedig, hogy az EXOticok a Babyk pofájukba mondták, hogy semmit nem ér a csapat, amit bálványoznak. Ez azért már kicsit vicces. Csodálkoznak ezek a saseng fanok, hogy az EXO tagok is ki vannak már tőlük.
jó, persze vannak kivétel rajongók, mert a barátnőm sem elvetemült EXOtic, de azért akad jó néhány már.
Nohát ezek miatt az IQ nindzsa EXO rajongók miatt ki nem állhatom, hogy megbélyegzik ezt a rajongó tábort is. Nekem ég a pofám amiatt, amit ezek az "úgynevezett rajongók" művelnek, de szerencsére ezzel nem vagyok egyedül. Nekem például életemben nem állt szándékomban az, hogy mások kedvencét/kedvenceit szidjam, mert fölösleges időpazarlásnak tartom, én csak támogatom és szeretem a fiúkat teljes szívemből és élvezettel hallgatom a zenéjüket és imádom mindannyiukat, mert megmosolyogtatnak, de mivel ez azt jelenti, hogy EXO rajongó vagyok, így rögtön jönnek az előítéletek és ezt például én ki nem állhatom.
2013. november 07. 20:11
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Minmi @ 2013.11.07. 18:15)
Kezdem úgy érezni, mintha ők is azt csinálnák, mint 1D rajongók, kb azok viselkednek így. Én sem szimpatizálok minden csapattal, de még sem kezdek neki esni egy fiú vagy lánycsapatnak és elmondom mindennek. Soohyunnak, meg igen is nagyon szép hangja van, szóval jobb lenne, ha békén hagynák őt meg a Shinee is egy kiváló csapat. Nem gondoltam, hogy a k-pop fanok között is vannak ilyen viszályok, kicsit gyerekes az egész.
1 felhasználónak tetszik:
Sellőgirl
2013. november 07. 22:14
Idézet (sophiej @ 2013.11.07. 20:05)
Nohát ezek miatt az IQ nindzsa EXO rajongók miatt ki nem állhatom, hogy megbélyegzik ezt a rajongó tábort is. Nekem ég a pofám amiatt, amit ezek az "úgynevezett rajongók" művelnek, de szerencsére ezzel nem vagyok egyedül. Nekem például életemben nem állt szándékomban az, hogy mások kedvencét/kedvenceit szidjam, mert fölösleges időpazarlásnak tartom, én csak támogatom és szeretem a fiúkat teljes szívemből és élvezettel hallgatom a zenéjüket és imádom mindannyiukat, mert megmosolyogtatnak, de mivel ez azt jelenti, hogy EXO rajongó vagyok, így rögtön jönnek az előítéletek és ezt például én ki nem állhatom.
Minden rajongó tábornak meg van a maga selejt osztálya, akik már átesve a ló túloldalára egy teljesen értelmetlen őrült fanatizmusba kezdenek. Elkönyvelik az agyukba, hogy az 5-ből, 6-ból, vagy 12-ből majd az egyik lesz a férjük és ebből a láz álomból generálódnak azok hülyeségek, hogy az Ő kicsi, édes, "férjecskéjén" vagy netalántán "barátnőjén" kívül senki se jobb ezen a bolygón. Az ilyen beteges fanok azok, akik még a kedvencük használt zsebkendőjét is a vitrinbe tenné a többi relikvia mellé.
Pedig ahogy te is írtad lehet ám "normálisan" is rajongani egy csapatért, nem kell mindjárt mindenkit kritizálni vagy épp más fanokat hergelni, hogy ha megszakadnak se lesz jobb az ő kedvencük az enyémnél. Mondjuk én alapból mindig azon a véleményen voltam, "Ha jót nem tudsz mondani, rosszat ne szólj."
Nekem is meg van a magam kedvenc csapata, de sose állnék neki vitatkozni vagy rábeszélni valakit, hogy miért jobbak azok az előadók akiket én szeretek, mint akiket ő favorizál. De persze ehhez a gondolkodáshoz is kell egy alap értelmiségi szint amivel általában az ilyen beteges rajongók nem rendelkeznek és igen ilyenkor a többi normális rajongó is szív, akik nem követik a zúgolódókat, de sajnos így is az előítéletek céltáblája lesz.
2013. november 08. 13:58
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Kit mit szól az új Miss A dalhoz?
Először nem nagyon tetszett,de ahogy egyre többet hallgattam egyre jobban megkedveltem.
Először nem nagyon tetszett,de ahogy egyre többet hallgattam egyre jobban megkedveltem.
Sellőgirl
2013. november 08. 15:27
Idézet (GomNaNa @ 2013.11.07. 22:14)
Minden rajongó tábornak meg van a maga selejt osztálya, akik már átesve a ló túloldalára egy teljesen értelmetlen őrült fanatizmusba kezdenek. Elkönyvelik az agyukba, hogy az 5-ből, 6-ból, vagy 12-ből majd az egyik lesz a férjük és ebből a láz álomból generálódnak azok hülyeségek, hogy az Ő kicsi, édes, "férjecskéjén" vagy netalántán "barátnőjén" kívül senki se jobb ezen a bolygón. Az ilyen beteges fanok azok, akik még a kedvencük használt zsebkendőjét is a vitrinbe tenné a többi relikvia mellé.
Pedig ahogy te is írtad lehet ám "normálisan" is rajongani egy csapatért, nem kell mindjárt mindenkit kritizálni vagy épp más fanokat hergelni, hogy ha megszakadnak se lesz jobb az ő kedvencük az enyémnél. Mondjuk én alapból mindig azon a véleményen voltam, "Ha jót nem tudsz mondani, rosszat ne szólj."
Nekem is meg van a magam kedvenc csapata, de sose állnék neki vitatkozni vagy rábeszélni valakit, hogy miért jobbak azok az előadók akiket én szeretek, mint akiket ő favorizál. De persze ehhez a gondolkodáshoz is kell egy alap értelmiségi szint amivel általában az ilyen beteges rajongók nem rendelkeznek és igen ilyenkor a többi normális rajongó is szív, akik nem követik a zúgolódókat, de sajnos így is az előítéletek céltáblája lesz.
Nos, igen, a rajongásnak, a támogatásnak és a szeretetnek is vannak határai. Tehát amikor a 12-13 éveseknek az élete másból sem áll, csak abból, hogy "OPPAA!!!1!" az igen gáz és szomorú. Rendben van, hogy szereted oppát, de oppa nem fogja megírni a házi feladatodat és oppa nem fog leérettségizni helyetted, emellett Ő is emberi lény, rajta kívül pedig más dolgok is vannak a világon.
A mások kedvencének szidásával kapcsolatban teljesen egyetértek veled. Van különbség az ócsárlás és a kulturált vélemény nyilvánítás között, azonban a mai emberek többsége nincs tisztában az utóbbi fogalmával.
Az előítéletek ellen pedig sajnos nem lehet mit tenni, bár szerintem rólam lerí, hogy nem az elmebeteg/IQ fájtör EXO rajongók csoportját erősítem...
Betti90
2013. november 09. 15:34
Idézet (Betti90 @ 2013.11.08. 13:58)
Úgy egészében nem lett olyan rossz. Ahogyan néztem, most inkább Min kapott nagyobb szerepet szöveg terén. Leginkább a refrén tetszik a legjobban. A koreográfiája pedig tipikus Miss A, ami szerintem mindig tökéletes, mert remek táncosok vannak a csapatban. Élő felvételen Min nagyon szépen kiénekelte a magas hangot is. Sokat fejlődött mindegyik tag hangilag. Jia pedig, gyönyörű, mint mindig.
Az albumon pedig több olyan szám is van, ami néhány albumukon már előtte rajta volt. Úgy egészében, amúgy nem is lett olyan rossz az album sem. Tetszik, örülök, hogy a lányok 1 év után ilyen erős számmal és egy remek albummal tértek vissza.
2013. november 09. 21:06
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Úristen! Nem is tudom mit mondjak! Imádom Taeyangot! Egy igazi zseni! Amikor meghallottam a "Ringa Linga"-t, rögtön beleszerettem! Olyan jó pörgős és dallamos! Nagyon tetszik! Nem tudom abbahagyni a hallgatását!
2013. november 10. 18:21
Idézet (Betti90 @ 2013.11.08. 13:58)
Szerintem is nagyon jó lett, én eddig nem nagyon ismertem így a lányok zenei stílusát, de ez a szám nagyon jó, majd figyelni foguk rájuk a jövőben.
2013. november 11. 16:52
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Hát egy kicsit meglepődtem
http://www.allkpop.com/article/2013/11/breaking-nsfw-purported-nude-photos-of-ailee-leaked#axzz2kLuCy4qa
Ne már gyerekek! Mondjuk ettől függetlenül szeretem Ailee-t. Meg mindenki látott már ilyet
Ne már gyerekek! Mondjuk ettől függetlenül szeretem Ailee-t. Meg mindenki látott már ilyet
2013. november 11. 17:15
Idézet (Vick019 @ 2013.11.11. 16:52)
http://www.allkpop.com/article/2013/11/breaking-nsfw-purported-nude-photos-of-ailee-leaked#axzz2kLuCy4qa
Az allkpop-nál szennyebb weboldal nincs még egy, az is biztos.
Vick019
2013. november 13. 14:30
A Rain Sound egyszerűen tökéletes így Japán verzióban is, viszont GD dalát még szoknom kell a Crooked után.
2013. november 13. 16:49
Idézet (BenceWTF @ 2013.11.13. 14:30)
A Rain Sound egyszerűen tökéletes így Japán verzióban is, viszont GD dalát még szoknom kell a Crooked után.
Nekem ez a kedvenc dalom az új albumról, úgyhogy nagyon örültem, hogy készült hozzá kisfilm.
patrícia4
2013. november 13. 17:47
Idézet (Vick019 @ 2013.11.11. 16:52)
Amúgy elvileg a fotók azért készültek, mert Ailee valami fehérnemű modellje lett volna, de nem jöttek össze a számításai, mivel beindult a zenei karrierje. Ailee exe ráadásul ennél az allkpopnál is dolgozik, mint szerkesztő, így a képek talán tőle szivároghattak ki.
2013. november 15. 18:10
Kijött T.O.P első szóló dala/MV-je. Hát elég... érdekesre sikeredett, de nekem nagyon tetszik.
boszikaa97
2013. november 16. 13:03
Idézet (Emma SP @ 2013.11.15. 21:09)
Hallottam már erről a bandáról de még nem igen hallgattam a zenéit. Jók?
Ezen most jót nevettem.
2013. november 16. 16:48
Idézet (Emma SP @ 2013.11.15. 21:09)
Hallottam már erről a bandáról de még nem igen hallgattam a zenéit. Jók?
Ne szívass, kérlek...
A k-pop az egy zenei műfaj, nem egy együttes.
2013. november 17. 13:45
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
Most találtam ezt a számot. Nekem nagyon tetszik.^^ Szerintetek milyen?
)
Olyan jó hangja van.
Ja és imádom GD új dalát. :3
Olyan jó hangja van.
Ja és imádom GD új dalát. :3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.