Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 07. 14:34 #1381
Fenesi Alexandra
Fenesi Alexandra
új tag

StátuszU-Kiss - 0330 ♥ Kedvenc!! :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 214903
Az én kedvencem a B1A4 , meg az EXO , meg a SHInee..
A lány csapat kedvenceim: Tiny-G , Wonder Girls , Girls Generasion. ♥
2013. november 07. 18:15 #1382
- törölt felhasználó -    
Hát én őszintén megmondom nem értek jó néhány EXO rajongót. Ennyire unatkoznak, hogy más rajongói táborokkal kezdenek egy harcolni és szájaskodni?! blink.gif Először a Baby-k voltak sokáig az első számú közellenségek, utána az ELF-ek, majd a Shawol-ok, most meg a KISS ME-k... Először belekötnek abba, hogy a Super Junior-os Ryeowooknak nincs semmi hangja, most Soohyunra mondják. A Shawolokat meg azért támadták meg, mert a SHINee az egyik Mnet szavazáson 'megverte' az EXO. A másik pedig, hogy az EXOticok a Babyk pofájukba mondták, hogy semmit nem ér a csapat, amit bálványoznak. Ez azért már kicsit vicces. Csodálkoznak ezek a saseng fanok, hogy az EXO tagok is ki vannak már tőlük. mellow.gif jó, persze vannak kivétel rajongók, mert a barátnőm sem elvetemült EXOtic, de azért akad jó néhány már.
5 felhasználónak tetszik: FruFruChan, Shawool Lilla, Betti90, Sellőgirl, boszikaa97
2013. november 07. 20:05 #1383
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2013.11.07. 18:15)
Hát én őszintén megmondom nem értek jó néhány EXO rajongót. Ennyire unatkoznak, hogy más rajongói táborokkal kezdenek egy harcolni és szájaskodni?!  blink.gif Először a Baby-k voltak sokáig az első számú közellenségek, utána az ELF-ek, majd a Shawol-ok, most meg a KISS ME-k... Először belekötnek abba, hogy a Super Junior-os Ryeowooknak nincs semmi hangja, most Soohyunra mondják. A Shawolokat meg azért támadták meg, mert a SHINee az egyik Mnet szavazáson 'megverte' az EXO. A másik pedig, hogy az EXOticok a Babyk pofájukba mondták, hogy semmit nem ér a csapat, amit bálványoznak. Ez azért már kicsit vicces. Csodálkoznak ezek a saseng fanok, hogy az EXO tagok is ki vannak már tőlük. mellow.gif jó, persze vannak kivétel rajongók, mert a barátnőm sem elvetemült EXOtic, de azért akad jó néhány már.

Nohát ezek miatt az IQ nindzsa EXO rajongók miatt ki nem állhatom, hogy megbélyegzik ezt a rajongó tábort is. Nekem ég a pofám amiatt, amit ezek az "úgynevezett rajongók" művelnek, de szerencsére ezzel nem vagyok egyedül. Nekem például életemben nem állt szándékomban az, hogy mások kedvencét/kedvenceit szidjam, mert fölösleges időpazarlásnak tartom, én csak támogatom és szeretem a fiúkat teljes szívemből és élvezettel hallgatom a zenéjüket és imádom mindannyiukat, mert megmosolyogtatnak, de mivel ez azt jelenti, hogy EXO rajongó vagyok, így rögtön jönnek az előítéletek és ezt például én ki nem állhatom.
2013. november 07. 20:11 #1384
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Minmi @ 2013.11.07. 18:15)
Hát én őszintén megmondom nem értek jó néhány EXO rajongót. Ennyire unatkoznak, hogy más rajongói táborokkal kezdenek egy harcolni és szájaskodni?!  blink.gif Először a Baby-k voltak sokáig az első számú közellenségek, utána az ELF-ek, majd a Shawol-ok, most meg a KISS ME-k... Először belekötnek abba, hogy a Super Junior-os Ryeowooknak nincs semmi hangja, most Soohyunra mondják. A Shawolokat meg azért támadták meg, mert a SHINee az egyik Mnet szavazáson 'megverte' az EXO. A másik pedig, hogy az EXOticok a Babyk pofájukba mondták, hogy semmit nem ér a csapat, amit bálványoznak. Ez azért már kicsit vicces. Csodálkoznak ezek a saseng fanok, hogy az EXO tagok is ki vannak már tőlük. mellow.gif jó, persze vannak kivétel rajongók, mert a barátnőm sem elvetemült EXOtic, de azért akad jó néhány már.

Kezdem úgy érezni, mintha ők is azt csinálnák, mint 1D rajongók, kb azok viselkednek így. Én sem szimpatizálok minden csapattal, de még sem kezdek neki esni egy fiú vagy lánycsapatnak és elmondom mindennek. Soohyunnak, meg igen is nagyon szép hangja van, szóval jobb lenne, ha békén hagynák őt meg a Shinee is egy kiváló csapat. Nem gondoltam, hogy a k-pop fanok között is vannak ilyen viszályok, kicsit gyerekes az egész.
1 felhasználónak tetszik: Sellőgirl
2013. november 07. 22:14 #1385
- törölt felhasználó -    
Idézet (sophiej @ 2013.11.07. 20:05)
Nohát ezek miatt az IQ nindzsa EXO rajongók miatt ki nem állhatom, hogy megbélyegzik ezt a rajongó tábort is. Nekem ég a pofám amiatt, amit ezek az "úgynevezett rajongók" művelnek, de szerencsére ezzel nem vagyok egyedül. Nekem például életemben nem állt szándékomban az, hogy mások kedvencét/kedvenceit szidjam, mert fölösleges időpazarlásnak tartom, én csak támogatom és szeretem a fiúkat teljes szívemből és élvezettel hallgatom a zenéjüket és imádom mindannyiukat, mert megmosolyogtatnak, de mivel ez azt jelenti, hogy EXO rajongó vagyok, így rögtön jönnek az előítéletek és ezt például én ki nem állhatom.

Minden rajongó tábornak meg van a maga selejt osztálya, akik már átesve a ló túloldalára egy teljesen értelmetlen őrült fanatizmusba kezdenek. Elkönyvelik az agyukba, hogy az 5-ből, 6-ból, vagy 12-ből majd az egyik lesz a férjük és ebből a láz álomból generálódnak azok hülyeségek, hogy az Ő kicsi, édes, "férjecskéjén" vagy netalántán "barátnőjén" kívül senki se jobb ezen a bolygón. Az ilyen beteges fanok azok, akik még a kedvencük használt zsebkendőjét is a vitrinbe tenné a többi relikvia mellé. blink.gif
Pedig ahogy te is írtad lehet ám "normálisan" is rajongani egy csapatért, nem kell mindjárt mindenkit kritizálni vagy épp más fanokat hergelni, hogy ha megszakadnak se lesz jobb az ő kedvencük az enyémnél. Mondjuk én alapból mindig azon a véleményen voltam, "Ha jót nem tudsz mondani, rosszat ne szólj."
Nekem is meg van a magam kedvenc csapata, de sose állnék neki vitatkozni vagy rábeszélni valakit, hogy miért jobbak azok az előadók akiket én szeretek, mint akiket ő favorizál. De persze ehhez a gondolkodáshoz is kell egy alap értelmiségi szint amivel általában az ilyen beteges rajongók nem rendelkeznek és igen ilyenkor a többi normális rajongó is szív, akik nem követik a zúgolódókat, de sajnos így is az előítéletek céltáblája lesz.
2013. november 08. 13:58 #1386
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Kit mit szól az új Miss A dalhoz?

Először nem nagyon tetszett,de ahogy egyre többet hallgattam egyre jobban megkedveltem.
1 felhasználónak tetszik: Sellőgirl
2013. november 08. 15:27 #1387
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.11.07. 22:14)
Minden rajongó tábornak meg van a maga selejt osztálya, akik már átesve a ló túloldalára egy teljesen értelmetlen őrült fanatizmusba kezdenek. Elkönyvelik az agyukba, hogy az 5-ből, 6-ból, vagy 12-ből majd az egyik lesz a férjük és ebből a láz álomból generálódnak azok hülyeségek, hogy az Ő kicsi, édes, "férjecskéjén" vagy netalántán "barátnőjén" kívül senki se jobb ezen a bolygón. Az ilyen beteges fanok azok, akik még a kedvencük használt zsebkendőjét is a vitrinbe tenné a többi relikvia mellé.  blink.gif 
Pedig ahogy te is írtad lehet ám "normálisan" is rajongani egy csapatért, nem kell mindjárt mindenkit kritizálni vagy épp más fanokat hergelni, hogy ha megszakadnak se lesz jobb az ő kedvencük az enyémnél. Mondjuk én alapból mindig azon a véleményen voltam, "Ha jót nem tudsz mondani, rosszat ne szólj."
Nekem is meg van a magam kedvenc csapata, de sose állnék neki vitatkozni vagy rábeszélni valakit, hogy miért jobbak azok az előadók akiket én szeretek, mint akiket ő favorizál. De persze ehhez a gondolkodáshoz is kell egy alap értelmiségi szint amivel általában az ilyen beteges rajongók nem rendelkeznek és igen ilyenkor a többi normális rajongó is szív, akik nem követik a zúgolódókat, de sajnos így is az előítéletek céltáblája lesz.

Nos, igen, a rajongásnak, a támogatásnak és a szeretetnek is vannak határai. Tehát amikor a 12-13 éveseknek az élete másból sem áll, csak abból, hogy "OPPAA!!!1!" az igen gáz és szomorú. Rendben van, hogy szereted oppát, de oppa nem fogja megírni a házi feladatodat és oppa nem fog leérettségizni helyetted, emellett Ő is emberi lény, rajta kívül pedig más dolgok is vannak a világon.
A mások kedvencének szidásával kapcsolatban teljesen egyetértek veled. Van különbség az ócsárlás és a kulturált vélemény nyilvánítás között, azonban a mai emberek többsége nincs tisztában az utóbbi fogalmával. rolleyes.gif
Az előítéletek ellen pedig sajnos nem lehet mit tenni, bár szerintem rólam lerí, hogy nem az elmebeteg/IQ fájtör EXO rajongók csoportját erősítem...
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. november 09. 15:34 #1388
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2013.11.08. 13:58)

Először nem nagyon tetszett,de ahogy egyre többet hallgattam egyre jobban megkedveltem.

Úgy egészében nem lett olyan rossz. Ahogyan néztem, most inkább Min kapott nagyobb szerepet szöveg terén. Leginkább a refrén tetszik a legjobban. A koreográfiája pedig tipikus Miss A, ami szerintem mindig tökéletes, mert remek táncosok vannak a csapatban. Élő felvételen Min nagyon szépen kiénekelte a magas hangot is. Sokat fejlődött mindegyik tag hangilag. Jia pedig, gyönyörű, mint mindig. wub.gif
Az albumon pedig több olyan szám is van, ami néhány albumukon már előtte rajta volt. Úgy egészében, amúgy nem is lett olyan rossz az album sem. Tetszik, örülök, hogy a lányok 1 év után ilyen erős számmal és egy remek albummal tértek vissza. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, Sellőgirl, Gruck
2013. november 09. 21:06 #1389
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987

Úristen! Nem is tudom mit mondjak! Imádom Taeyangot! Egy igazi zseni! Amikor meghallottam a "Ringa Linga"-t, rögtön beleszerettem! Olyan jó pörgős és dallamos! Nagyon tetszik! Nem tudom abbahagyni a hallgatását! w00t.gif Jó, mondjuk nem is vártam tőle mást. Mindig is tudtam, hogy egy kiváló zenész, énekes és táncos. Ugyan ez a comeback eléggé eltér a régiektől. Különbözik a régi dalaitól és stílusától, de nekem mind a kettő tetszik. A "régi" és az "új" Taeyang egyaránt kiemelkedő előadó! Még mindig ugyanolyan szép érzelmekkel teli és lágy hangja van. Imádom! A klipre már alig tudtam várni, tűkön ültem. Amint kijött és megnéztem, végérvényesen megállapítottam, hogy eltér az előző MV-itől, de nem zavar. Nekem ez is ugyanúgy tetszik! A szőke haját egy ideig szoknom kellett, de már azt is sikerült megkedvelnem. Már egészen tetszik, főleg ami oldalt fel van nyírva. Az nagyon jól néz ki szerintem. Kiemelni nem nagyon tudok semmit a klipből, mert mindegyik jelenet szuper benne! Amikor a háta mögött ég a tűz, amikor Jiyonggal ülnek az autóban, amikor táncol, vagy amikor csak énekel a kamerába nézve, mindegyik rész fantasztikus! Ami negatívumot találtam benne, hogy egy kicsit G-Dragonos stílusa lett. Benne is van ugye a klipben. Valahogy éreztem, hogy benne lesz, Taeyang is többször szerepelt már G-Dragon klipjeiben, tudtam, hogy most is együtt lesz a híres GDYB páros. wub.gif Biztos, hogy emellett is benne van a keze munkája. Ez nem rossz dolog, mert Jiyong nagyon jó zeneszerző és producer, de talán kicsit túlságosan is a saját stílusára formálta. Teljesen azért nem veszett el, még mindig ugyanolyan táncos-stílusú MV lett belőle, csak az érzelmes Taeyang-ot hiányoltam kicsit, de mint mondtam, még mindig ugyanúgy szeretem és támogatom, ahogy eddig. Sőt mindennap csak egyre jobban szeretem őt. Nem véletlenül ő a napfény az életemben. Nagyon szeretem és tisztelem a munkásságát és ezután is fogom. Akármilyen stílusa is legyen, Taeyang mindig is az egyik legaranyosabb, legtehetségesebb és legfontosabb ember lesz számomra. heart.gif
5 felhasználónak tetszik: LeeQri, patrícia4, Gruck, boszikaa97, Shawool Lilla
2013. november 10. 18:21 #1390
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2013.11.08. 13:58)

Szerintem is nagyon jó lett, én eddig nem nagyon ismertem így a lányok zenei stílusát, de ez a szám nagyon jó, majd figyelni foguk rájuk a jövőben.
4 felhasználónak tetszik: Sellőgirl, Betti90, LeeQri, Gruck
2013. november 11. 16:52 #1391
Vick019
Vick019

StátuszSo if you wanna hurt me, baby just hurt me
Hozzászólás: 933
Csatolások: 849
Azonosító: 131506
Hát egy kicsit meglepődtem ohmy.gif http://www.allkpop.com/article/2013/11/breaking-nsfw-purported-nude-photos-of-ailee-leaked#axzz2kLuCy4qa
Ne már gyerekek! Mondjuk ettől függetlenül szeretem Ailee-t. Meg mindenki látott már ilyet biggrin.gif
2013. november 11. 17:15 #1392
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vick019 @ 2013.11.11. 16:52)
Hát egy kicsit meglepődtem ohmy.gif http://www.allkpop.com/article/2013/11/breaking-nsfw-purported-nude-photos-of-ailee-leaked#axzz2kLuCy4qa
Ne már gyerekek! Mondjuk ettől függetlenül szeretem Ailee-t. Meg mindenki látott már ilyet biggrin.gif

Az allkpop-nál szennyebb weboldal nincs még egy, az is biztos. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Vick019
2013. november 13. 14:30 #1393
- törölt felhasználó -    
A Rain Sound egyszerűen tökéletes így Japán verzióban is, viszont GD dalát még szoknom kell a Crooked után. rohog.gif meghajolo.gif

2 felhasználónak tetszik: patrícia4, boszikaa97
2013. november 13. 16:49 #1394
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.11.13. 14:30)
A Rain Sound egyszerűen tökéletes így Japán verzióban is, viszont GD dalát még szoknom kell a Crooked után. rohog.gif  meghajolo.gif

Nekem ez a kedvenc dalom az új albumról, úgyhogy nagyon örültem, hogy készült hozzá kisfilm. happy.gif
1 felhasználónak tetszik: patrícia4
2013. november 13. 17:47 #1395
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vick019 @ 2013.11.11. 16:52)

Amúgy elvileg a fotók azért készültek, mert Ailee valami fehérnemű modellje lett volna, de nem jöttek össze a számításai, mivel beindult a zenei karrierje. Ailee exe ráadásul ennél az allkpopnál is dolgozik, mint szerkesztő, így a képek talán tőle szivároghattak ki. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Betti90, boszikaa97
2013. november 15. 18:10 #1396
- törölt felhasználó -    
Kijött T.O.P első szóló dala/MV-je. Hát elég... érdekesre sikeredett, de nekem nagyon tetszik. happy.gif
1 felhasználónak tetszik: boszikaa97
2013. november 15. 21:09 #1397
Emma SP
Emma SP
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Csatolások: 0
Azonosító: 203804
Hallottam már erről a bandáról de még nem igen hallgattam a zenéit. Jók?
2013. november 16. 13:03 #1398
- törölt felhasználó -    
Idézet (Emma SP @ 2013.11.15. 21:09)

Ezen most jót nevettem. _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, Shawool Lilla, boszikaa97
2013. november 16. 16:48 #1399
- törölt felhasználó -    
Idézet (Emma SP @ 2013.11.15. 21:09)

Ne szívass, kérlek...
A k-pop az egy zenei műfaj, nem egy együttes. omg.gif
5 felhasználónak tetszik: x Lili x, Betti90, Shawool Lilla, boszikaa97, Gruck
2013. november 17. 13:45 #1400
boszikaa97
boszikaa97
The GazttE♥SuG™

Státusz~ Be Happy ~ ^^
Hozzászólás: 4792
Csatolások: 231
Azonosító: 129360
Most találtam ezt a számot. Nekem nagyon tetszik.^^ Szerintetek milyen? smileeee.gif)

Olyan jó hangja van. thumbsup.gif thumbsup.gif

Ja és imádom GD új dalát. :3
132 oldal 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!