Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 31. 21:28 #1361
- törölt felhasználó -    
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.31. 09:17)
Végre itt az új U-KISS MV. w00t.gif Nekem se az igazi ez a gengszter stílus,nem illik a srácokhoz.unsure.gif Én még el tudtam volna képzelni Dongho-t benne.^^ Szerintem az a rossz fiú stílus inkább a rapperekhez illik,mert például Kevin angyal pofijához nem passzol ez a stílus,de Soohyun meg Hoon sem a rossz fiúságról híresek. biggrin.gif A dal egész hallgatható,bár szerintem inkább maradok a Neverland,Alone daloknál. >_< Persze Soohyun -az ultimate biasom- nagyon tetszik,ez a szőkés haj nagyon mesés neki. wub3.gif Viszont amikor perverz mosollyal nézett a csajra,akkor kicsit idegbeteg lettem,de hát ilyen egy fanirl. rohog.gif

Nos, végre van időm, jobban kifejezni magam a U-KISS új albumáról. Nagyon sok gengszter jellegű együttes van. Valahogy mindig a B.A.P-t sikerül felhoznom példának mindenhol. Ők is olyan gengszter jellegű csapat, sőt az is, de nem ilyen téren. A dél-koreai csapatoknál teljesen más a gengszter stílus. Nekem alapjáraton véve a 'She's Mine' tipikus amerikai jellegű gengszter szám. A nők benne, ahogy rázzák magukat a háttérben, az erotikus jelenetek a háttértáncosoknál. blink.gif Sosem zavar, ha mondjuk a klipben szereplő csajjal csókolózik, vagy, hogy szerelmes belé, ha híresség, ha nem, de ezt egyszerűen gyűlölöm, mikor nők ott a háttérben nagy előszeretettel rázzák magukat. Jaeseopon és Elion szakadtam. Azok ketten amit leműveltek azzal a díszkutyával. rohog.gif De voltak ott fejek is. Hoony szerintem inkább olyan dögösen-cuki volt a klipben, nem rossz fiú. Én például Kiseopot néztem tátott szájjal. A mostani haja nagyon tetszik, annyira gyönyörű vele. wub.gif Ha már a hajakról beszélünk. AJ szerintem úgy néz ki ezzel a felállított, kendős hajjal, mint Rambo, Eli valami maffiózó ezzel a lenyalt hajjal, Hoon, mint egy erős paprika, Kevint belemártották valami gyümölcsjoghurtba, Soohyunt meg már megszoktam, szóval úgy róla nem tudok rosszat mondani, Kiseop meg úgy, mint Dongho, amikor hosszú haja volt. Nekem Hoon az ultimate biasom, de szörnyülködve néztem a piros fejével. A srácoknak is volt ilyen rossz fiús klipjen; 'Shut Up!!' vagy 'Man Man Ha Ni'. Igen, Soohyun perverz mosolya. Tipikus, a 1st Japan Tour-nál is így nézett, mikor a 'Show Me Your Smile'-t énekelték. Szerintem nagyon ijesztő.

Idézet (Betti90 @ 2013.10.31. 09:41)
Hát egy kicsit engem is sokkolt ez az új stílus, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem jobban tetszett az a régi laza U Kiss. Nekem Dongho nagyon hiányzik és lehet, hogy neki sem állt volna jól ez a stílus, de a többieknek sem, viszont nélküle teljesen más lett a dal  cray.gif  cray.gif 
Visszatérve a dalra, az nem is lenne rossz, szerintem most a repp nagyobb szerepet kapott mint kellett volna. Valóban a képek alapján én sem erre számítottam.

Én szó szerint ledermedtem mikor megláttam. A barátnőm ébresztett föl, hogy vége van ébredjek már föl. Mondjuk a fáradtság is közrejátszott, mert egész éjjel nem aludtam EMIATT, hogy elsők között tudjam hajnalban megnézni, persze a barátnőmmel. Amúgy szám úgy egészében nekem egyre jobban tetszik, mert ma már vagy milliószor meghallgattam. Talán jobb is, hogy elment. Jobb így neki. Szerintem ő is szörnyülködve nézte végig a klipet. Szerintem meg pont, hogy a rap nagy előnyt kapott. Nekem tetszik, hogy ha aránylag sok rap van egy számban, főleg, hogy AJ is rapper. wub.gif (Mondjuk Hoony az ultimate biasom, de ha ő nem lenne Jaeseop drága lenne.) Amúgy a teaser képek alapján én sem erre számítottam, valami nyugodtabb tipikus U-KISS jellegű számra számítottam, erre kaptuk ezt, ami nagyon meglepett. Az NHM megkergült teljesen, ráadásul ismét óriási fog kaszálni, hiszen az albumnak van 7 verziója van. (Olyan ez az albumuk, mint a SNSD-nek, az 'I Got a Boy' albuma.)

AJ januárba visszamegy tanulni, hogy befejezze az utolsó szemeszterét az egyetemen Amerikában! Jövő januártól egy darabig nem lesz, így a U-KISS, majd 5 taggal fog működni.

Úristen, ti ezt láttátok? rohog.gif Fetrengtem a röhögéstől. Olyan fejek vannak benne. A 'legértelmesebb' Soohyuné.
2 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla, FruFruChan
2013. október 31. 23:24 #1362
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Akkor ismét elmegy egy U Kiss tag??? Vagy AJ még visszajön?
2013. november 01. 13:37 #1363
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2013.10.31. 23:24)
Akkor ismét elmegy egy U Kiss tag??? Vagy AJ még visszajön?

Jaeseop visszajön, csak visszamegy, hogy befejezze az utolsó évét az egyetemen Amerikába. Tavaly is volt már ilyen, hisz a 'Stop Girl' promóciózása alatt sem volt ott, sőt néhány japán kislemeznél sem hallottuk a hangját (azóta azok a számok újra lettek véve, hogy AJ hangja is benne legyen), de visszajött ez év februárjában. Ez így lesz most is, visszajön, ha befejezte a sulit.
Lehet, hogy hülyén magyaráztam, de ezért remélem érhető volt.
2013. november 01. 15:07 #1364
- törölt felhasználó -    
Szép nap ez a mai, hisz a ZE:A-nak ma jelent meg a Step by Step dalához a videó klip. Nem gondoltam volna, hogy a The Ghost Of Wind után ilyen hamar újabb klipet adnak ki, de igazán kellemes meglepetés volt. A dal már az album megjelenésekor az egyik kedvencem volt, de most, hogy klip is készült hozzá még jobban imádom. A videó maga pedig szerintem nagyon aranyosra sikerült, a srácok igazán édesek. heart.gif
2013. november 01. 16:22 #1365
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Minmi @ 2013.11.01. 13:37)
Jaeseop visszajön, csak visszamegy, hogy befejezze az utolsó évét az egyetemen Amerikába. Tavaly is volt már ilyen, hisz a 'Stop Girl' promóciózása alatt sem volt ott, sőt néhány japán kislemeznél sem hallottuk a hangját (azóta azok a számok újra lettek véve, hogy AJ hangja is benne legyen), de visszajött ez év februárjában. Ez így lesz most is, visszajön, ha befejezte a sulit.
Lehet, hogy hülyén magyaráztam, de ezért remélem érhető volt.

Igen érthető volt wink.gif
Igen én is hallottam valamit AJ-ről, de megnyugtató, hogy nem megy el, még az hiányzott volna DongHo után ha ő is elhagyja a csapatot és remélem a nélküle kiadott dalok megint újralesznek felvéve, hiszen úgy szeretem a dalokat ha együtt van a csapat. Amúgy köszi az infót.
2013. november 02. 22:28 #1366
- törölt felhasználó -    
December 18.-án U-KISS 7. single japán album comeback. Az album címe 'FALL IN LOVE // SHAPE OF YOUR HEART' lesz majd, mindemellett a lemezen 2 szám lesz majd található.
Őszintén mondom csodálkozok ezen a gyors munkán. Még csak most jött ki a 'MOMENTS' albumuk is, ráadásul a fellépéseket is most kezdték el, hisz én eddig csak 2 élő felvételt láttam. Az új japán albumról MÁR! vannak fotók. Ezek után kíváncsi vagy, hogy melyik tag fog kórházba kerülni, vagy észbe kapni és lépni azzal, hogy ott hagyja ezt a szennyet. Túl vannak hajszolva... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Betti90, FruFruChan
2013. november 02. 22:43 #1367
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Minmi @ 2013.11.02. 22:28)
December 18.-án U-KISS 7. single japán album comeback. Az album címe 'FALL IN LOVE // SHAPE OF YOUR HEART' lesz majd, mindemellett a lemezen 2 szám lesz majd található.
Őszintén mondom csodálkozok ezen a gyors munkán. Még csak most jött ki a 'MOMENTS' albumuk is, ráadásul a fellépéseket is most kezdték el, hisz én eddig csak 2 élő felvételt láttam. Az új japán albumról MÁR! vannak fotók. Ezek után kíváncsi vagy, hogy melyik tag fog kórházba kerülni, vagy észbe kapni és lépni azzal, hogy ott hagyja ezt a szennyet. Túl vannak hajszolva...   unsure.gif

Ja ez tényleg elég gyors, oké én szeretem ha a kedvenc csapataim aktívak, na de nem szeretném ha egészségükre menne unsure.gif unsure.gif
Így is már 2013-ban ez a második visszatérésük.
2013. november 03. 01:18 #1368
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Minmi @ 2013.11.02. 22:28)
Őszintén mondom csodálkozok ezen a gyors munkán. Még csak most jött ki a 'MOMENTS' albumuk is, ráadásul a fellépéseket is most kezdték el, hisz én eddig csak 2 élő felvételt láttam. Az új japán albumról MÁR! vannak fotók. Ezek után kíváncsi vagy, hogy melyik tag fog kórházba kerülni, vagy észbe kapni és lépni azzal, hogy ott hagyja ezt a szennyet. Túl vannak hajszolva...   unsure.gif

Itt a borító
2013. november 03. 15:36 #1369
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2013.11.02. 22:43)
Ja ez tényleg elég gyors, oké én szeretem ha a kedvenc csapataim aktívak, na de nem szeretném ha egészségükre menne unsure.gif  unsure.gif 
Így is már 2013-ban ez a második visszatérésük.

Nekem nem azzal van bajom, hogy hányszor térnek vissza, mert már alapból úgy kezdték a 2013.-as évet, hogy kiadták az 'Alone' single albumukat, közben ott volt a Kanzume! TV, meg a japán Valentin Napi koncert is ott volt - és ez így kevesebb, mint 3 hónap leforgása alatt történt meg. Utána márciusban megjelent a 'Collage' albumuk, amivel másfél hónapot promócióztak. Most júliusba az 'Inside of me' második japán stúdió albumuk került a polcokra, majd ezután a Zepp Nagoya Japan Tour vette kezdetét, ami nem kis munkával jár. A srácok ezután kicsit el is voltak tűnve, Eli sem vezette a Simply K-popot, ráadásul Hoon és Kiseop sem csiripeltek annyit, pedig ők napi szintén pakolták föl a képeket twittere. Mondjuk közben Hoon és Kiseop valami musicalben is szerepet kapott, szóval ők még azzal is foglalkoztak. Na igen, Eli kórházba került ennek köszönhetően, a sok munkának, mert a koncert végén szólt Soohyunnak, hogy rosszul van és nocsak, ott volt a kórházban napokig. Infúziózták is ráadásul! Bizonyíték pedig a twitterén van, mert képet is töltött föl az infúziós karjáról. blink.gif Dongho kilépett, ami rohadt nagy port kavart föl... Most a 'MOMENTS', a következő pedig a 'FALL IN LOVE // SHAPE OF YOUR HEART' lesz. Nekem ez már kicsit sok. Nem azzal van a bajom, hogy dolgoznak, hanem azzal, hogy ilyen sokat és rohadtul nem ismerik még mindig el őket. Volt egy gyenge debütálásuk és több, mint 1 év után sikerült kiharcolniuk a hírnevet a 'Man Man Ha Ni'-val. Ráadásul itt van az úgymond utánpótlás is; a B.A.P, az EXO, a VIXX, BTS...stb.
Amúgy a japán előadók is gyorsan dolgoznak. 2-3 havonta dobnak ki single albumokat (mert Kana Nishino ilyen, ha nem turnézik) és évente egy stúdió albumot. Amúgy a nagyon híres japán előadók is elég gyorsan dolgoznak. A U-KISS meg az Avex-nál is van ráadásul, ahol elég nagy nevű emberek dolgoznak; BoA, Super Junior, Namie Amuro, O-Zone (román férfi csapat)...stb. Szóval, gondolhatod, hogy a U-KISS-nek is bele kell húznia valamilyen szinten, de azért ennyire még sem kéne. Megértem, hogy azt akarják mindenáron, hogy felkerüljön a nevük a legjobbak közé, de hát akkor is. Az jó az NHM-nek, hogy már 3 tag elhagyta a csapatot? unsure.gif
2013. november 03. 17:19 #1370
- törölt felhasználó -    
És még tudják fokozni.:"D Imádom őket. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
2013. november 03. 17:33 #1371
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2013.11.03. 15:36)
Nekem nem azzal van bajom, hogy hányszor térnek vissza, mert már alapból úgy kezdték a 2013.-as évet, hogy kiadták az 'Alone' single albumukat, közben ott volt a Kanzume! TV, meg a japán Valentin Napi koncert is ott volt - és ez így kevesebb, mint 3 hónap leforgása alatt történt meg. Utána márciusban megjelent a 'Collage' albumuk, amivel másfél hónapot promócióztak. Most júliusba az 'Inside of me' második japán stúdió albumuk került a polcokra, majd ezután a Zepp Nagoya Japan Tour vette kezdetét, ami nem kis munkával jár. A srácok ezután kicsit el is voltak tűnve, Eli sem vezette a Simply K-popot, ráadásul Hoon és Kiseop sem csiripeltek annyit, pedig ők napi szintén pakolták föl a képeket twittere. Mondjuk közben Hoon és Kiseop valami musicalben is szerepet kapott, szóval ők még azzal is foglalkoztak. Na igen, Eli kórházba került ennek köszönhetően, a sok munkának, mert a koncert végén szólt Soohyunnak, hogy rosszul van és nocsak, ott volt a kórházban napokig. Infúziózták is ráadásul! Bizonyíték pedig a twitterén van, mert képet is töltött föl az infúziós karjáról.  blink.gif Dongho kilépett, ami rohadt nagy port kavart föl... Most a 'MOMENTS', a következő pedig a 'FALL IN LOVE // SHAPE OF YOUR HEART' lesz. Nekem ez már kicsit sok. Nem azzal van a bajom, hogy dolgoznak, hanem azzal, hogy ilyen sokat és rohadtul nem ismerik még mindig el őket. Volt egy gyenge debütálásuk és több, mint 1 év után sikerült kiharcolniuk a hírnevet a 'Man Man Ha Ni'-val. Ráadásul itt van az úgymond utánpótlás is; a B.A.P, az EXO, a VIXX, BTS...stb. 
Amúgy a japán előadók is gyorsan dolgoznak. 2-3 havonta dobnak ki single albumokat (mert Kana Nishino ilyen, ha nem turnézik) és évente egy stúdió albumot. Amúgy a nagyon híres japán előadók is elég gyorsan dolgoznak. A U-KISS meg az Avex-nál is van ráadásul, ahol elég nagy nevű emberek dolgoznak; BoA, Super Junior, Namie Amuro, O-Zone (román férfi csapat)...stb. Szóval, gondolhatod, hogy a U-KISS-nek is bele kell húznia valamilyen szinten, de azért ennyire még sem kéne. Megértem, hogy azt akarják mindenáron, hogy felkerüljön a nevük a legjobbak közé, de hát akkor is. Az jó az NHM-nek, hogy már 3 tag elhagyta a csapatot? unsure.gif

Bocsi, hogy csak úgy betolakodok a beszélgetésbe, de mit értesz azon, hogy "utánpótlás"?
2013. november 03. 17:35 #1372
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.11.03. 17:19)
És még tudják fokozni.:"D Imádom őket. meghajolo.gif 

Az Uncut verzió sokkal jobb, mint az eredeti szerintem. wub.gif
2013. november 03. 18:44 #1373
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.11.03. 17:33)
Bocsi, hogy csak úgy betolakodok a beszélgetésbe, de mit értesz azon, hogy "utánpótlás"?

Tapasztalataim vannak az újonc csapatokkal az ismerőseim körében. Az egyik barátnőm ultimate biasa éveken át Lee Joon volt. Még a kutyájának is a Joonyka nevet adta. Aztán belépett az EXO az életébe is minden megváltozott, azóta D.O az ultimate biasa, Joon pedig teljesen el lett neki felejtve.
Mondhatnom azt is, hogy az újonc csapatok akik 1-1,5 éve debütáltak, esetleg még kevesebb ideje azoknak egyszerűbb dolga van szerintem. A B.A.P szerintem egy olyan jellegű stílussal debütált, ami 2012.-ben a csapatoknál elég menő lett, csak mindegyik kicsit másképp csinálta a dolgokat. Mindemellett ahogyan néztem a mostanában debütáló csapatokat mindegyik teljesen ki van kupálódva, akár lány, akár fiú csapat. Nézz meg a SNSD 'Into the New World' debütáló klipjét és hasonlítsd össze az AOA-el, igaz más stílust képviselnek, de elég ránézni és látod a különbséget a klipen és a lányok külsején is. Most már ragaszkodnak ezekhez az extrém stílusú dolgokhoz is, amit a mostanság debütáló csapatok meg is tudják valósítani, ha okos a vállalata.
Sokan azt is mondják, hogy az EXO a Super Junior utánpótlása, mivel a tagok száma már megegyező, hiába van a SuJuból olyan tag, aki katonaságban van.
Az újonc csapatok szerintem sokkal dinamikusabbak és náluk, hogy ha stílus váltás van annyira nem is gáz, mert szerintem olyan 'szoktatós' jellegbe van, mindent ki kell próbálniuk. Például a Secretet el tudnád nézni, olyan f(x) stílusban? Én nem igazán.

Lehet, hogy hülyén magyaráztam. Megint. ><
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. november 03. 21:23 #1374
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2013.11.03. 18:44)
Tapasztalataim vannak az újonc csapatokkal az ismerőseim körében. Az egyik barátnőm ultimate biasa éveken át Lee Joon volt. Még a kutyájának is a Joonyka nevet adta. Aztán belépett az EXO az életébe is minden megváltozott, azóta D.O az ultimate biasa, Joon pedig teljesen el lett neki felejtve.
Mondhatnom azt is, hogy az újonc csapatok akik 1-1,5 éve debütáltak, esetleg még kevesebb ideje azoknak egyszerűbb dolga van szerintem. A B.A.P szerintem egy olyan jellegű stílussal debütált, ami 2012.-ben a csapatoknál elég menő lett, csak mindegyik kicsit másképp csinálta a dolgokat. Mindemellett ahogyan néztem a mostanában debütáló csapatokat mindegyik teljesen ki van kupálódva, akár lány, akár fiú csapat..

Azért szerintem akinek már van egy kiforrott stílusa vagy legalábbis szabad akarata aki nem hagyja magát sodorni a tömeggel az nem hiszem, hogy az évek óta imádott kedvencét lecserélné, mint egy megunt játékot, hogy az újonnan kapott szipi-szupi, de ugyan akkor kevesebb értékkel bíró játékot ölelgesse.
Az újonc csapatoknak meg már miért lenne egyszerűbb? Ők is ugyan azokon mennek keresztül, mint a korábban debütált csapatok és tagjaik. A stílus hasonlóság meg előfordult régen is nem csak most.
Egy régi csapatnak is állhat jól egy "extrémebb" külső ez csak attól függ, hogy ezt az új stílust, hogy tudják beépíteni a csapat eddigi imázsába. Szerintem pl az SNSD-nek egyáltalán nem áll jól ez a neonfényes dolog saját véleményem szerint az In The New World daluk hallgathatatlan szemét. Az AOA-t meg inkább hagyjuk, jó próbálkozás a csapat, de nem túl nagy durranás.
Több a dinamikusabb csapat, a látványos koreográfiával, de nem hinném, hogy ebből adódóan mindjárt egyszerűbb lenne nekik, vagy éppen elég lenne annyi, hogy szépen mosolyognak.
B.A.P, BTS, EXO, stb csapatoknak az erős debütálásuk után még jobban oda kell tenniük maguk és többet kell bizonyítaniuk, hogy fenn maradjanak a zene iparban.
A régi csapatoknak meg természetesen fejlődni kell, újulni, de ez mindig is így volt és mindig is így lesz.
Azért szerintem idén voltak olyan csapatok a régiek közül akik nem igen változtak és ugyan olyan intenzitással tértek vissza, mint ahogy szoktak, gondolok én itt a 4minute-re, B1A4-ra, f(x)-re /mert nekik soha nem is volt szokványos a stílusuk/. Sőt pl. a VIXX és a NU'EST sem mondható extrémnek, vagy a VIXX-re mondhatnánk azt is, hogy visszavettek mivel a Hyde és az On and On után egy sokkal lazább dallal tértek vissza.

Mondjuk részemről az új és régi csapatok összehasonlítása soha nem tetszett, mert már ők más generációt mozgatnak meg, mint a régebbiek és ehhez mérten alakítják a cégek a csapat koncepcióját is, hogy ezzel meg tudják fogni a mai gyerekeket. Akik már azért jobban rámennek a látványra, ebben a mai már túldigitalizált világban.
2 felhasználónak tetszik: silenc, Betti90
2013. november 04. 19:13 #1375
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Minmi @ 2013.11.03. 15:36)
Nekem nem azzal van bajom, hogy hányszor térnek vissza, mert már alapból úgy kezdték a 2013.-as évet, hogy kiadták az 'Alone' single albumukat, közben ott volt a Kanzume! TV, meg a japán Valentin Napi koncert is ott volt - és ez így kevesebb, mint 3 hónap leforgása alatt történt meg. Utána márciusban megjelent a 'Collage' albumuk, amivel másfél hónapot promócióztak. Most júliusba az 'Inside of me' második japán stúdió albumuk került a polcokra, majd ezután a Zepp Nagoya Japan Tour vette kezdetét, ami nem kis munkával jár. A srácok ezután kicsit el is voltak tűnve, Eli sem vezette a Simply K-popot, ráadásul Hoon és Kiseop sem csiripeltek annyit, pedig ők napi szintén pakolták föl a képeket twittere. Mondjuk közben Hoon és Kiseop valami musicalben is szerepet kapott, szóval ők még azzal is foglalkoztak. Na igen, Eli kórházba került ennek köszönhetően, a sok munkának, mert a koncert végén szólt Soohyunnak, hogy rosszul van és nocsak, ott volt a kórházban napokig. Infúziózták is ráadásul! Bizonyíték pedig a twitterén van, mert képet is töltött föl az infúziós karjáról.  blink.gif Dongho kilépett, ami rohadt nagy port kavart föl... Most a 'MOMENTS', a következő pedig a 'FALL IN LOVE // SHAPE OF YOUR HEART' lesz. Nekem ez már kicsit sok. Nem azzal van a bajom, hogy dolgoznak, hanem azzal, hogy ilyen sokat és rohadtul nem ismerik még mindig el őket. Volt egy gyenge debütálásuk és több, mint 1 év után sikerült kiharcolniuk a hírnevet a 'Man Man Ha Ni'-val. Ráadásul itt van az úgymond utánpótlás is; a B.A.P, az EXO, a VIXX, BTS...stb. 

Jó persze nekem sem azzal van a bajom, hogy visszatérnek, mert szeretek hallni a srácokról, de kicsit féltm is őket pont emiatt, ez akár a csapat egészségére is mehet. Amúgy meg nem is értem, hiszen az egyik legnépszerúbb fiúcsapatnak ismertem meg az U Kiss, szóval nem értem miért kell küzdeniük a hírnévért, hiszen már a legjobbak között vannak.
2013. november 04. 19:17 #1376
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Minmi @ 2013.11.03. 18:44)
Mondhatnom azt is, hogy az újonc csapatok akik 1-1,5 éve debütáltak, esetleg még kevesebb ideje azoknak egyszerűbb dolga van szerintem. A B.A.P szerintem egy olyan jellegű stílussal debütált, ami 2012.-ben a csapatoknál elég menő lett, csak mindegyik kicsit másképp csinálta a dolgokat. Mindemellett ahogyan néztem a mostanában debütáló csapatokat mindegyik teljesen ki van kupálódva, akár lány, akár fiú csapat. Nézz meg a SNSD 'Into the New World' debütáló klipjét és hasonlítsd össze az AOA-el, igaz más stílust képviselnek, de elég ránézni és látod a különbséget a klipen és a lányok külsején is. Most már ragaszkodnak ezekhez az extrém stílusú dolgokhoz is, amit a mostanság debütáló csapatok meg is tudják valósítani, ha okos a vállalata. 
Sokan azt is mondják, hogy az EXO a Super Junior utánpótlása, mivel a tagok száma már megegyező, hiába van a SuJuból olyan tag, aki katonaságban van.
Az újonc csapatok szerintem sokkal dinamikusabbak és náluk, hogy ha stílus váltás van annyira nem is gáz, mert szerintem olyan 'szoktatós' jellegbe van, mindent ki kell próbálniuk. Például a Secretet el tudnád nézni, olyan f(x) stílusban? Én nem igazán. 
Lehet, hogy hülyén magyaráztam. Megint. ><

Hát nem tudom, lehet, hogy én vagyok régimódi, de nem feltétlen jelenti azt, hogy egy csapat jó, hogy extrém a külseje. Az SNSD is hiába adja ki az újabbnál újabb dalokat, nekem mindig is az Into the new world lesz a kedvencem és nem azért, mert rövidszoknyás csajszik ugrálnak a klipben, hanem a dal gyönyörű. Az AOA-nak megint új a stílusa, de ezzen nincs is semmi gond, szerintem minden csapatot másért lehet szeretni. Az újonc csapatokról, pedig az a véleményem, hogy hiába modernebbek talán,de korántsem rendelkeznek annyi tapasztalattal, mint pl. Tiffany.
2013. november 04. 19:42 #1377
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2013.11.04. 19:17)
Hát nem tudom, lehet, hogy én vagyok régimódi, de nem feltétlen jelenti azt, hogy egy csapat jó, hogy extrém a külseje. Az SNSD is hiába adja ki az újabbnál újabb dalokat, nekem mindig is az Into the new world lesz a kedvencem és nem azért, mert rövidszoknyás csajszik ugrálnak a klipben, hanem a dal gyönyörű. Az AOA-nak megint új a stílusa, de ezzen nincs is semmi gond, szerintem minden csapatot másért lehet szeretni. Az újonc csapatokról, pedig az a véleményem, hogy hiába modernebbek talán,de korántsem rendelkeznek annyi tapasztalattal, mint pl. Tiffany.

Még jó, hogy az ügynökségek nem úgy keresik az újakat, hogy x év tapasztalat. rohog.gif Senki sem születik úgy, hogy nem volt újonc, "tapasztalatlan", egyszer Tiffany is volt kezdő.
Mindenki át esik a gyakornoki, a kezdő fázison csak az a kérdés, hogy van-e tehetsége vagy sem és, hogy mennyire lehet "eladni" a kérdéses csapatot vagy előadót, ez az egyetlen kulcs a sikerhez nem az, hogy hány évet húzott le a szakmában.
Plusz én azért olyan csapatot, mint Pl. a Topp Dogg vagy a BTS nem újoncozok le, mert bizony az albumon hallható szinte összes dalban és szövegben ott van a munkájuk, innentől kezdve én inkább meghajolok előttük. wink.gif
2013. november 04. 20:12 #1378
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2013.11.04. 19:17)

Amúgy szerintem én is az vagyok. Egy igazi vénasszony a k-popban. Én akárki bármit mond az újoncok között nagyon kevésre tudom azt mondani, hogy szeretem és hallgatom is örömmel a számaikat. Több, mint 5 éve vagyok k-popper pont egy olyan időszakba estem bele, ahol mára már a legkiemelkedőbb csapatok debütáltak. Sokkal jobban szeretem a régi csapatok. Én például imádom S.E.S lánycsapatot is. Hiába a 90'-es években voltak menőek. Igazából, nem tudják úgy a szívembe lopni magukat a 2012.-es, 2013.-es csapatok egyhamar, de még nagyon a 2011.-ben debütálóak sem.
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. november 04. 21:58 #1379
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Minmi @ 2013.11.04. 20:12)
Amúgy szerintem én is az vagyok. Egy igazi vénasszony a k-popban. Én akárki bármit mond az újoncok között nagyon kevésre tudom azt mondani, hogy szeretem és hallgatom is örömmel a számaikat. Több, mint 5 éve vagyok k-popper pont egy olyan időszakba estem bele, ahol mára már a legkiemelkedőbb csapatok debütáltak. Sokkal jobban szeretem a régi csapatok. Én például imádom S.E.S lánycsapatot is. Hiába a 90'-es években voltak menőek. Igazából, nem tudják úgy a szívembe lopni magukat a 2012.-es, 2013.-es csapatok egyhamar, de még nagyon a 2011.-ben debütálóak sem.

Na igen. Nem azt mondom, mert egy "újoncnak" is lehet jó hangja meg lehet tehetséges ezt elismerem, de azért szerintem ahhoz, hogy valaki igazán jó énekes legyen (a szememben) kell, hogy legyen tapasztalata, kell, hogy legyen élménye. Az SNSD is volt "újonc", de ők is már sok mindenen keresztül mentek és ettől tudtak még 2013 is igazán jó csapat maradni, mint például találkoztam már olyan csapatttal is akik kiadtak egy dalt és annyi. Szóval én értékelem azt, ha egy csapat igen is küzd a sikerért, akárcsak az U Kiss (bár ők már sikeresek)
2013. november 05. 00:37 #1380
- törölt felhasználó -    
Ízlések és pofonok, hogy kinek melyik csapat áll közelebb a világához az már tényleg egyén függő.
Ami engem illet igen széles a paletta a 90'-es évektől egészen máig vannak olyan előadók és csapatok akiknek szívesen hallgatom a zenéit. Ami a szelektálást illeti én nem az alapján döntök ki hány évet munkálkodott már, hanem hogy amit eddig ki adott az milyen minőségű. Nem egy olyan régi csapatot tudnék felsorolni akik nálam bőven a listám alján kullog vagy arra se volt méltó, hogy rátegyem. Persze nem azt mondom, hogy a szóban forgó csapatoknak nincs tehetsége, mert volt oka, hogy bekerültek a rendszerbe csak épp a stílus amit képvisel nem áll hozzám közel, de persze az elmúlt 1-2 évben is kerültek ki olyanok, akik számomra teljesen lényegtelenek és hallgathatatlanok. A sikerért pedig mindenki küzd, hisz minden művészt ez mozgat, de ahhoz tenni is kell nem csak lenni.
Persze nem azt mondom, hogyha találok egy új csapatot akkor a régi kedvenceimet eldobom a sarokban, mert első részben nem vagyok ez a fajta, más részben pedig már kinőttem abból a korból, hogy napi szinten mást Istenítsek, így természetes, hogyha az új csapatok meg is feszülnek sosem lesznek a listám élén és bizony nekem már egyre nehezebb az új csapatokat befogadni abból a tekintetből, hogy a közeljövőben debütált vagy debütáló csapatok felénél már biztos idősebb vagyok, így még kritikusabb szemmel nézem őket. De hála égnek még most is tudnak csapatok számomra meglepetést okozni, mert attól függetlenül, hogy frissen debütáltak értéke van annak amit csinálnak és bizony némelyikük nem kis tapasztalattal rendelkezik gondolok én itt a szövegírásra vagy dalszerzésre, mert én az ilyen fajta csapatokat jobban díjazom, akik nem csak ki lettek állítva egy előre betanult dalszöveggel amihez szinte semmi közük, hanem igenis ők így frissen is már a "civilben" eddig megélt gondolataikat közvetítik a dalokon keresztül.
ÉN ez alapján döntöm el kinek adom a bizalmam, de persze ez csak az én saját magam véleménye, mert mindannyian mások vagyunk, más nézőponttal, más ízléssel, más elvárásokkal. pardon.gif
132 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!