Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.31. 09:17)
Végre itt az új U-KISS MV.
Nekem se az igazi ez a gengszter stílus,nem illik a srácokhoz.
Én még el tudtam volna képzelni Dongho-t benne.^^ Szerintem az a rossz fiú stílus inkább a rapperekhez illik,mert például Kevin angyal pofijához nem passzol ez a stílus,de Soohyun meg Hoon sem a rossz fiúságról híresek.
A dal egész hallgatható,bár szerintem inkább maradok a Neverland,Alone daloknál. >_< Persze Soohyun -az ultimate biasom- nagyon tetszik,ez a szőkés haj nagyon mesés neki.
Viszont amikor perverz mosollyal nézett a csajra,akkor kicsit idegbeteg lettem,de hát ilyen egy fanirl. 
Nos, végre van időm, jobban kifejezni magam a U-KISS új albumáról. Nagyon sok gengszter jellegű együttes van. Valahogy mindig a B.A.P-t sikerül felhoznom példának mindenhol. Ők is olyan gengszter jellegű csapat, sőt az is, de nem ilyen téren. A dél-koreai csapatoknál teljesen más a gengszter stílus. Nekem alapjáraton véve a 'She's Mine' tipikus amerikai jellegű gengszter szám. A nők benne, ahogy rázzák magukat a háttérben, az erotikus jelenetek a háttértáncosoknál.
Idézet (Betti90 @ 2013.10.31. 09:41)
Hát egy kicsit engem is sokkolt ez az új stílus, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem jobban tetszett az a régi laza U Kiss. Nekem Dongho nagyon hiányzik és lehet, hogy neki sem állt volna jól ez a stílus, de a többieknek sem, viszont nélküle teljesen más lett a dal
Visszatérve a dalra, az nem is lenne rossz, szerintem most a repp nagyobb szerepet kapott mint kellett volna. Valóban a képek alapján én sem erre számítottam.
Visszatérve a dalra, az nem is lenne rossz, szerintem most a repp nagyobb szerepet kapott mint kellett volna. Valóban a képek alapján én sem erre számítottam.
Én szó szerint ledermedtem mikor megláttam. A barátnőm ébresztett föl, hogy vége van ébredjek már föl. Mondjuk a fáradtság is közrejátszott, mert egész éjjel nem aludtam EMIATT, hogy elsők között tudjam hajnalban megnézni, persze a barátnőmmel. Amúgy szám úgy egészében nekem egyre jobban tetszik, mert ma már vagy milliószor meghallgattam. Talán jobb is, hogy elment. Jobb így neki. Szerintem ő is szörnyülködve nézte végig a klipet. Szerintem meg pont, hogy a rap nagy előnyt kapott. Nekem tetszik, hogy ha aránylag sok rap van egy számban, főleg, hogy AJ is rapper.
AJ januárba visszamegy tanulni, hogy befejezze az utolsó szemeszterét az egyetemen Amerikában! Jövő januártól egy darabig nem lesz, így a U-KISS, majd 5 taggal fog működni.
Úristen, ti ezt láttátok?

2 felhasználónak tetszik: