Nem is lett olyan rossz. Kifejezetten tetszik.
K-pop rajongók topikja
2013. október 27. 18:37
Idézet (Minmi @ 2013.10.27. 17:49)
Maga a klip az egész jó, de dalnak azért valami ütősebbet vártam. Ráadásul a refrén része így dallamban annyira hasonlít az előző számukra (szerintem). HyunSeung-nak ez a lila haj meg valami borzalom, a szőke szerintem ezerszer jobban állt neki, de még a vörös is jobban illet hozzá, mint ez.
Mondjuk még most sem barátkoztam meg azzal, hogy miért pont hyunAh-val kellett összerakni HyunSeung-ot. HyunAh már így is túl van sztárolva (konkrétan a semmire), annyira szívesen látnám inkább JiHyun-al párosban (ha már 4minute - Beast egyesülést akar a cég)
Akkor talán nem ez a nyalom falom lenne megint előtérbe, mert elsőre még nézhető volt, de másodjára. A következő klip vajon mi lesz? Már nem is érdekel.
2013. október 28. 10:36
|
|
x Lili x |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 776 Csatolások: 0 Azonosító: 204440 offline
|
Nekem is bejön.
Hyuna nincs túlsztárolva, csak simán tehetséges és meg is mutatkozik, hogy mekkora rajongótábora van. (Amit mellesleg megérdemel)
(De amúgy nem akarok vitát)
2013. október 28. 14:21
Idézet (x Lili x @ 2013.10.28. 10:36)
Nekem is bejön.
Hyuna nincs túlsztárolva, csak simán tehetséges és meg is mutatkozik, hogy mekkora rajongótábora van. (Amit mellesleg megérdemel)
Hogy kinek mi a véleménye, vagy mit gondol egyes sztárokról az egyén függő. A tehetséget pedig nem rajongótáborban kell mérni (főleg itt), hanem, hogy mit rakott le az asztalra. Azt meg csak mellékesen mondom, hogy a tavaly kirobbant Gangnam Style után nőtt meg a "rajongóinak" a száma ilyen mértékben. Sok nála tehetségesebb ember kullog sokkal hátrébb, mert ugyan hazájukban hatalmas sikereket érnek el, országon kívül nem olyan híresek. Gondolom Outsider, Verbal Jint, Brave Brothers és hasonló páratlan tehetséggel rendelkező emberek neve semmit sem mond. Pedig utóbbinak rengeteg dalt köszönhetünk legyen az 4minute vagy akár Sistar, Outsider és VJ pedig Dél-Korea legbefolyásosabb rapperei közé tartoznak.
Ezt nem vita céljából írtam (többet nem is kívánok ezzel foglalkozni) csak gondoltam szólok, hogy az itteni csillagos helyezés közel sem a valóságot tükrözi, hanem az aktuális, de múló divathóbortokat.
2013. október 30. 09:44
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Újabb remekmű.
1 felhasználónak tetszik:
*αηɢєℓ
2013. október 31. 08:38
Itt a várva várt U-KISS comeback.
Őszintén megmondom, ami először szemet szúrt az egész klipben azok a cipők voltak. Őszintén megmondom teljesen másra számítottam a teaser képek alapján is. Kaptunk valami 'gengszter' jellegű klipet, ami egyáltalán nem illik a csapathoz. Érdekes lett... Viszont a szám az nagyon tetszik ahogy az album is, ahogy eddig hallgattam róla a számokat.
Szerintem jobb, hogy Dongho már nincs benne, egyszerűen nem is tudom elképzelni a klipben, sőt ebbe az új U-KISS stílusban sem, az NHM teljesen meg van zavarodva.
Őszintén megmondom, ami először szemet szúrt az egész klipben azok a cipők voltak. Őszintén megmondom teljesen másra számítottam a teaser képek alapján is. Kaptunk valami 'gengszter' jellegű klipet, ami egyáltalán nem illik a csapathoz. Érdekes lett... Viszont a szám az nagyon tetszik ahogy az album is, ahogy eddig hallgattam róla a számokat.
Szerintem jobb, hogy Dongho már nincs benne, egyszerűen nem is tudom elképzelni a klipben, sőt ebbe az új U-KISS stílusban sem, az NHM teljesen meg van zavarodva.
Shawool Lilla
2013. október 31. 09:17
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Idézet (Minmi @ 2013.10.31. 08:38)
Itt a várva várt U-KISS comeback.
Végre itt az új U-KISS MV.
Betti90
2013. október 31. 09:41
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.31. 09:17)
Végre itt az új U-KISS MV.
Nekem se az igazi ez a gengszter stílus,nem illik a srácokhoz.
Én még el tudtam volna képzelni Dongho-t benne.^^ Szerintem az a rossz fiú stílus inkább a rapperekhez illik,mert például Kevin angyal pofijához nem passzol ez a stílus,de Soohyun meg Hoon sem a rossz fiúságról híresek.
A dal egész hallgatható,bár szerintem inkább maradok a Neverland,Alone daloknál. >_< Persze Soohyun -az ultimate biasom- nagyon tetszik,ez a szőkés haj nagyon mesés neki.
Viszont amikor perverz mosollyal nézett a csajra,akkor kicsit idegbeteg lettem,de hát ilyen egy fanirl. 
Hát egy kicsit engem is sokkolt ez az új stílus, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem jobban tetszett az a régi laza U Kiss. Nekem Dongho nagyon hiányzik és lehet, hogy neki sem állt volna jól ez a stílus, de a többieknek sem, viszont nélküle teljesen más lett a dal
Visszatérve a dalra, az nem is lenne rossz, szerintem most a repp nagyobb szerepet kapott mint kellett volna. Valóban a képek alapján én sem erre számítottam.
Shawool Lilla
2013. október 31. 10:17
|
|
|
Idézet (Betti90 @ 2013.10.31. 09:41)
Hát egy kicsit engem is sokkolt ez az új stílus, nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem jobban tetszett az a régi laza U Kiss. Nekem Dongho nagyon hiányzik és lehet, hogy neki sem állt volna jól ez a stílus, de a többieknek sem, viszont nélküle teljesen más lett a dal
Visszatérve a dalra, az nem is lenne rossz, szerintem most a repp nagyobb szerepet kapott mint kellett volna. Valóban a képek alapján én sem erre számítottam.
Amúgy bocsi,most vettem észre,hogy a fangirl szóból kihagytam egy g betűt. OmO
Nekem is jobban tetszik a laza U-KISS,vagy az a varázslatos stílus,ami a Neverlandben volt.De még a Believe,Doradora,Man Man Ha Ni,0330,Stop Girl,Alone,meg az Inside Of Me is a remekművek közé tartozik.Tudom,hogy nem kell mindig egy helyen leragadni,de nekem a "régi" U-KISS jobban tetszett. >o<
Betti90
2013. október 31. 10:28
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.31. 10:17)
Amúgy bocsi,most vettem észre,hogy a fangirl szóból kihagytam egy g betűt. OmO
Nekem is jobban tetszik a laza U-KISS,vagy az a varázslatos stílus,ami a Neverlandben volt.De még a Believe,Doradora,Man Man Ha Ni,0330,Stop Girl,Alone,meg az Inside Of Me is a remekművek közé tartozik.Tudom,hogy nem kell mindig egy helyen leragadni,de nekem a "régi" U-KISS jobban tetszett. >o<
Igen, pont azok a dalok amit felsorotál, azok a kedvenceim.
Shawool Lilla
2013. október 31. 10:34
|
|
|
A dal valóban nagyon jó lett. Én nem halgattam még meg az előző albumot, de nekem ez a szám tetszik.
Na de klipről inkább ne beszéljünk. Borzalmas lett az egész, nem is tudom, hogy csinálhattak egy ilyen klipet. Talán eddig ez a legrémísztőbb és rosszabb klip amit eddig láttam a d-koreai csapatoktól. Először végig sem akartam nézni de végül rávettem magam, hát ha lesz jobb is, de csak rosszabb lett.
Shawool Lilla
2013. október 31. 10:48
|
|
|
Idézet (Betti90 @ 2013.10.31. 10:34)
A dal valóban nagyon jó lett. Én nem halgattam még meg az előző albumot, de nekem ez a szám tetszik.
Na de klipről inkább ne beszéljünk. Borzalmas lett az egész, nem is tudom, hogy csinálhattak egy ilyen klipet. Talán eddig ez a legrémísztőbb és rosszabb klip amit eddig láttam a d-koreai csapatoktól. Először végig sem akartam nézni de végül rávettem magam, hát ha lesz jobb is, de csak rosszabb lett.

Pontosan egyre gondoltunk.
Sajnálom,ha valakit megbántottam vagy megésrtettem a hozzászólásommal,nem annak ment,csak ami sok,az sok.
Betti90
2013. október 31. 10:54
|
|
|
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.31. 10:48)
Pontosan egyre gondoltunk.
Mondjuk én a daltól se dobtam hátast,egyszer meghallgattam,nekem elég is volt.De a klip!Nem csodálom hogy kitették a 19-es karikát.Én már az első klipnél is csak 45 másodpercig bírtam nézni,utána kikapcsoltam.A B2ST második kedvenc badám,a 4Minute is jó csapat,bár nem nagy kedvenceim.De az,hogy Hyuna,meg Hyunseung,nekem sok.
Szerintem Hyunseung nem éppen az a rosszfiú,akit a klip mutat,neki ez a stílus nem áll jól.Hyuna meg egy vezéregyéniség,aki szereti irányítani a dolgokat,láthatóan meg is teszi a klipben.Többet nem akarok mondani róla,mert kitiltanak.
Sajnálom,ha valakit megbántottam vagy megésrtettem a hozzászólásommal,nem annak ment,csak ami sok,az sok.
Teljesen igazad van. A Beast számomra nagyon fontos csapat és Hyunseung, hogy is mondjam, a csapatból is nagyon közel van hozzám szóval nagyon meglepett vagy inkább megijesztett ez az alakítása. A 4minutét is imádom, de nem Hyunah a kedvencem. Amúgy még Hyunahnak el is tudtam volna képzelni ezt a stílust, hiszen valjuk be ő már szerepelt hasonló klipekben is, na de Hyunseung szegénykém, neki egyáltalán nem áll jól. (Már bocsánat), de mikor megcsinálták a klipet, biztos elfelejtették megnézni, mert ha látták volna milyen nem hozzák nyilvánosságra. XD
2013. október 31. 11:40
|
|
|
Idézet (Betti90 @ 2013.10.31. 10:54)
Teljesen igazad van. A Beast számomra nagyon fontos csapat és Hyunseung, hogy is mondjam, a csapatból is nagyon közel van hozzám szóval nagyon meglepett vagy inkább megijesztett ez az alakítása. A 4minutét is imádom, de nem Hyunah a kedvencem. Amúgy még Hyunahnak el is tudtam volna képzelni ezt a stílust, hiszen valjuk be ő már szerepelt hasonló klipekben is, na de Hyunseung szegénykém, neki egyáltalán nem áll jól. (Már bocsánat), de mikor megcsinálták a klipet, biztos elfelejtették megnézni, mert ha látták volna milyen nem hozzák nyilvánosságra. XD
Megint egyetértek.Ha visszanézték volna a művüket,akkor biztos nem engedik,hogymegmutassák a nagyközönségnek.
Mondjuk ez a cikk ( http://www.allkpop.com/article/2013/10/trouble-maker-say-it-was-embarrassed-when-filming-their-love-sc...s#axzz2jIDnOo75 ) azt mondja,hogy kellemetlen volt nekik ez az egész,de akkor miért egyeztek bele?
Kellemetlen volt,vagy nem,de ezektől a képektől akkor is rosszul leszek: http://www.allkpop.com/article/2013/10/continuously-updated-trouble-maker-continues-with-their-2nd-set...y#axzz2jIDnOo75
2013. október 31. 12:03
|
|
|
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.31. 11:40)
Megint egyetértek.Ha visszanézték volna a művüket,akkor biztos nem engedik,hogymegmutassák a nagyközönségnek.
Mondjuk ez a cikk ( http://www.allkpop.com/article/2013/10/trouble-maker-say-it-was-embarrassed-when-filming-their-love-sc...s#axzz2jIDnOo75 ) azt mondja,hogy kellemetlen volt nekik ez az egész,de akkor miért egyeztek bele?
Kellemetlen volt,vagy nem,de ezektől a képektől akkor is rosszul leszek: http://www.allkpop.com/article/2013/10/continuously-updated-trouble-maker-continues-with-their-2nd-set...y#axzz2jIDnOo75
Igen ezek tényleg durvák, bár én néztem egy élő adást a Now-ról és mondjuk látszott, hogy Hyunseung csak látszólag érintette meg Hyunah fenekét
Melyik a kedvenc dalod az új U Kiss albumról?
2013. október 31. 12:32
|
|
|
Idézet (Betti90 @ 2013.10.31. 12:03)
Igen ezek tényleg durvák, bár én néztem egy élő adást a Now-ról és mondjuk látszott, hogy Hyunseung csak látszólag érintette meg Hyunah fenekét
, szóval eltudom képzelni milyen kellemetlen volt az egész, de ha nekem kellemetlen valami, akkor nem vállalom el. Nyalakodás nélkül is lehet egy klipp sikeres. Pl. A T-Ara I know the feeling egyszerű, de még is elbűvölő.
Jól megmondtad a tutit.
Az új U-KISS albumról a Hey Man és a 불꺼 a kedvencem.
2013. október 31. 12:38
|
|
|
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.31. 12:32)
Jól megmondtad a tutit.
Neked?
Nekem a Mysterious Lady, de a Hey Mant és a Ligts Out-ot is szeretem, ahogy végig hallgattam az albumot szerintem a leggyengébb dal a She's Mine.
2013. október 31. 12:52
|
|
|
Idézet (Betti90 @ 2013.10.31. 12:38)
Nekem a Mysterious Lady, de a Hey Mant és a Ligts Out-ot is szeretem, ahogy végig hallgattam az albumot szerintem a leggyengébb dal a She's Mine.
Az nekem se tetszik.A U-KISS nem gengszter stílusú csapat,akik klipjében a luxuskocsi a legfényesebb dolog,és kész.
2013. október 31. 12:54
|
|
|
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.31. 12:52)
Az nekem se tetszik.A U-KISS nem gengszter stílusú csapat,akik klipjében a luxuskocsi a legfényesebb dolog,és kész. 
Igen
Amúgy most néztem Hyunah és Hyunseung elöző alkotását, valóban hasonlít, csak más a szöveg (na meg annak nem durva a klipje)
Shawool Lilla
2013. október 31. 13:46
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Én tényleg nem értem mit vagytok úgy oda. A dal oké, azt még nagyjából elfogadjátok. Mellesleg szerintem is jó. Nekem nagyon tetszik a dal és a klip is. Igen, a klip is tetszik. Lehet, hogy most ezzel a kommentemmel nem leszek a legnépszerűbb, de úgy éreztem ezt most ki kell adnom magamból. Persze vita nélkül szeretném megoldani. Először is, Hyuna. Oké, sokan nem szeretik, mert ilyen, meg olyan. Nekem se a legnagyobb kedvencem, de elfogadom. Az tetszik benne, hogy ő magát adja, a többi kpoppos csaj pedig játssza a cukit, miközben ugyanezt csinálják ők is, csak ők megjátsszák magukat a kamera előtt. Ez pozitívum, hogy Hyuna még ha néha kicsit hivalkodó viselkedést is mutat, legalább önmagát adja és nem játssza az ártatlan szende szüzet. Másodszor pedig a klip. Koreában ugye szigorúbban nézik, de én akkor sem értem, hogy mire fel ez az ekkora korhatár, mert igazából semmi nem történik benne. Ez még igenis a jó ízlés határain belül esik. Abban, hogy "nyalják-falják" egymást, nincs semmi. Felesleges most elkezdeni Szűz Máriáskodni, mert mindenki nézett már filmet gondolom, amiben voltak ilyesfajta jelenetek és most nem ezen kell kiakadni, hogy úristen mit csinálnak. Ráadásul nem látszik semmi. Ez még romantikus, nem ízléstelen! Egyébként meg csak ezt veszitek észre, de ott van a tánc, meg a mondanivalója. Például ahogy a tánccal kifejezik az érzelmeiket. Gondolom nem esett le senkinek. Aztán a végén az autós jelenet, amikor a kocsik között táncolnak. Annak a jelentése sem esett le senkinek, gondolom. Csak arra figyeltetek fel, hogy éppen milyen "botrányos" dolgot csinálnak, de nem gondolkoztatok el rajta egy kicsit, hogy ez a klip több ennél. Nagyobb mondanivaló van a háttérben, mintsem ezen kelljen botránkozni, hogy mit művelnek. Nagyjából ennyi voltam. Köszönöm.
x Lili x
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.