Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 23. 21:35 #1321
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2013.10.23. 20:55)
Alig várom már az új albumot itt a borító kép, szerintem nagyon cukik rajta

Egy újabb album, ami a polcomon fog majd díszelegni a többi mellett. wub.gif
Imádom a retro stílust, a másik fotó róluk is irtó jó, csak Dongho hiányzik, meg Xander és Kibum, de ők már más tészta. Én ragaszkodom a kilenc taghoz, hisz már az ultimate bandem volt akkor is, amikor még Hoon és AJ nem voltak benne. heart.gif Jó, mert Hoony az ultimatem biasom is. >_< És ő a képeken most irtó seksi~
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. október 23. 21:50 #1322
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Minmi @ 2013.10.23. 21:35)
Egy újabb album, ami a polcomon fog majd díszelegni a többi mellett.  wub.gif 
Imádom a retro stílust, a másik fotó róluk is irtó jó, csak Dongho hiányzik, meg Xander és Kibum, de ők már más tészta. Én ragaszkodom a kilenc taghoz, hisz már az ultimate bandem volt akkor is, amikor még Hoon és AJ nem voltak benne. heart.gif Jó, mert Hoony az ultimatem biasom is. >_< És ő a képeken most irtó seksi~

Hát igen sajnos még sokáig beszélhetnénk róla, h milyen kár, hogy Dong Ho már nincs rajta, ugysem lenne másképp és el kell fogadnunk.
Biztos vagyok benne, hogy az új album jó lesz és alig várom, hogy lássam a Teaser képeket wub.gif
2013. október 24. 14:24 #1323
- törölt felhasználó -    
Legjobb. meghajolo.gif
Isteni debütálás.^^
1 felhasználónak tetszik: Mrs.Jack Frost
2013. október 24. 16:27 #1324
- törölt felhasználó -    
Nem tudom tudjátok-e, de a Pledis által fog egy fiúcspat debütálni SEVENTEEN néven. A tagoknál a legidősebb 95'-ös születésű, míg a legfiatalabb 2002-ben született. Ez mi már? blink.gif

A másik, hogy a U-KISS kiadta a hamarosan megjelenő 'MOMENTS' albumról a 'Mysterious Lady' számukat. Imádom~~ heart.gif

Idézet (BenceWTF @ 2013.10.24. 14:24)
Legjobb. meghajolo.gif 
Isteni debütálás.^^

Hűh, nem semmi kis debütálás az biztos. Erős.
Nekem nagyon tetszenek a srácok. A teaser képeiken már meghaltam, mikor láttam, ez a szám csak tetőzte. Viszont szerintem kicsit sokan vannak... unsure.gif
2013. október 24. 16:34 #1325
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2013.10.24. 16:27)
Nem tudom tudjátok-e, de a Pledis által fog egy fiúcspat debütálni SEVENTEEN néven. A tagoknál a legidősebb 95'-ös születésű, míg a legfiatalabb 2002-ben született. Ez mi már?  blink.gif

Oh, igen, már hallottam róluk és így néztem kb. hogy: blink.gif Ez most valami vicc? Oké, biztos tehetségesek, meg én nem mondok véleményt előre, de azért érdekes lesz noona rajongónak lenni. rohog.gif
2013. október 24. 16:51 #1326
- törölt felhasználó -    
Idézet (sophiej @ 2013.10.24. 16:34)
Oh, igen, már hallottam róluk és így néztem kb. hogy:  blink.gif Ez most valami vicc? Oké, biztos tehetségesek, meg én nem mondok véleményt előre, de azért érdekes lesz noona rajongónak lenni. rohog.gif

Tényleg. w00t.gif Igaz, a fél csapatnál idősebb vagyok, lesz kiket elrabolnom. rohog.gif De nem tudom, szerintem korai Sámuelnek ez a debütálás, hisz még csak 12 éves.
2013. október 24. 17:07 #1327
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2013.10.24. 16:51)
Tényleg.  w00t.gif  Igaz, a fél csapatnál idősebb vagyok, lesz kiket elrabolnom. rohog.gif De nem tudom, szerintem korai Sámuelnek ez a debütálás, hisz még csak 12 éves.

Same. Sok oppa után furcsa lesz picit. Amúgy egyetértek, 12 évesen még legyen csak iskolában. Nála még a húgom is idősebb. blink.gif
2013. október 24. 17:14 #1328
- törölt felhasználó -    
Legjobb. meghajolo.gif 
Isteni debütálás.^^

Az biztos, hogy ez se kis pályás csapat. Újabb remek csapat a Stardom-tól vagyis inkább Cho PD-től, hisz ő a banda szülő atyja. wub.gif
Kicsit ugyan nagy a tömörülés, de majd csak megszokom. laugh.gif

Nem tudom tudjátok-e, de a Pledis által fog egy fiúcspat debütálni SEVENTEEN néven. A tagoknál a legidősebb 95'-ös születésű, míg a legfiatalabb 2002-ben született. Ez mi már?  blink.gif

Hát volt már szerencsém a csapathoz. Tavaly óta szerencsétlenkednek, de még képeken kívül nem sokat láttam belőlük. Már a csapat nevéből gondoltam, hogy nem lesz valami nagy szám, de hogy van egy 12 éves is kész röhej, főleg, hogy a kis srác 2-3 évig hivatalosan biztos nem állhat színpadra. Szóval nem tudom, hogy a Pledis-nek ezzel még is mi a célja vagy mit akar egy rakás kölyökkel. Az egy dolog, hogy a NU'EST bejött nekik, de ebből a csapatból maximum a következő Boyfriend alakul ki, ami nem túl nagy dicsőség. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: silenc
2013. október 24. 19:15 #1329
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Legjobb. meghajolo.gif 
Isteni debütálás.^^ 

Már én is szemeztem a fiúkkal, mikor megláttam róluk a képeket (+ az előzetest) és be kell, hogy valljam: nem rosszak, sőt erős debütálás ez. w00t.gif Viszont ez a 13 fő nekem már baromi sok..

Már én is hallottam róluk és teljesen lesokkolt, hogy a srácik velem egyidősek vagy fiatalabbak nálam.. szerintem ez nagyon durva. Már korábban volt ilyen érzésem, amikor a GP Basic-ról olvastam és kiderült, hogy mindegyik tagnál idősebb vagyok.. ijesztő, de nagyon. blink.gif Visszatérve a fiúkhoz, én sem tudom, hogy a Pledisnek mi a szándéka velük, hisz még nagyon fiatalok és a hangjuk is mutálódni fog, szóval szerintem ráérnek a debütálással. Jaa, és arról ne is beszéljük, hogy ez a 17 fő szerintem már túlzás.. Amúgy, azt már lehet tudni, hogy mikor fognak debütálni?
2013. október 24. 19:49 #1330
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Minmi @ 2013.10.24. 16:51)
Tényleg.  w00t.gif  Igaz, a fél csapatnál idősebb vagyok, lesz kiket elrabolnom. rohog.gif De nem tudom, szerintem korai Sámuelnek ez a debütálás, hisz még csak 12 éves.

Én nem vagyok ez ellen, hiszen egy 12 éves is énekelhet jól otthon, de szerintem, hogy valaki a nagyközönség előtt énekeljen idősebbnek kell lennie, tapasztaltabbnak és láttunk már példát arra is, hogy egy idősebbet is megvisel a folyton koncertezés és a fellépések sora, nem hiszem, hogy pont egy 12 évesnek meg kellene ezzel bírkoznia. Nem tudom hogy fog alakulni a karrierjük, de nem hiszem, hogy helyes ilyen fiatalon ezt elkezdeni.
2013. október 24. 19:53 #1331
- törölt felhasználó -    
Idézet (silenc @ 2013.10.24. 19:15)

Már én is hallottam róluk és teljesen lesokkolt, hogy a srácik velem egyidősek vagy fiatalabbak nálam.. szerintem ez nagyon durva. Már korábban volt ilyen érzésem, amikor a GP Basic-ról olvastam és kiderült, hogy mindegyik tagnál idősebb vagyok.. ijesztő, de nagyon. blink.gif Visszatérve a fiúkhoz, én sem tudom, hogy a Pledisnek mi a szándéka velük, hisz még nagyon fiatalok és a hangjuk is mutálódni fog, szóval szerintem ráérnek a debütálással. Jaa, és arról ne is beszéljük, hogy ez a 17 fő szerintem már túlzás.. Amúgy, azt már lehet tudni, hogy mikor fognak debütálni?

Hát elméletileg valamikor 2014-ben akarja a Pledis megejteni a fiúk debütálását. Mondjuk ez a 17 tag még csak potenciális jelölt, azért indult az a Seventeen TV, hogy aki nem teljesíti a követelményeket, az nem lesz része a csoportnak. Gondolom én a Pledis is azt csinálja, mint a Jelly Fish a VIXX-el ahol ugye a Mydol keretein belül került ki 10-ből 6 fő. Nekem legalábbis ez jött le amit eddig olvastam a fiúkról.
Amúgy ha onnan nézzük a csapat fele már túl esett a mutálós korszakon, de még a csapat másik fele így is bőven ráérne még a debütálással főleg az a 11-12 éves gyerek, akit jövőre nem is debütáltathatnák, hisz még a közelében sincs a 15 éves korhatárnak, ami fölött engedélyezett csak a hivatalos színpadi megjelenése. Szóval nem hiszem, hogy marad a 17 gyerek. biggrin.gif
2013. október 24. 20:11 #1332
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.10.24. 19:53)
Amúgy ha onnan nézzük a csapat fele már túl esett a mutálós korszakon, de még a csapat másik fele így is bőven ráérne még a debütálással főleg az a 11-12 éves gyerek, akit jövőre nem is debütáltathatnák, hisz még a közelében sincs a 15 éves korhatárnak, ami fölött engedélyezett csak a hivatalos színpadi megjelenése. Szóval nem hiszem, hogy marad a 17 gyerek.  biggrin.gif

Én eddig úgy tudtam, hogy a 13,5 fél a megengedett korhatár és akkor engedhetnek gyereket a színpadra, mint énekes. Mivel a GP Basic-os, vagyis most jelent pillanatban a D-Unit-os J-Ney nem volt még 13 éves mikor debütált a csapat 2010.-ben, aztán valami balhé volt, mert volt olyan együttes, amiben a tagok 10 évesek voltak, így be lett szüntetve ez a 13,5 alatt debütálás, ezért kellett 1 évet várnia a csapatnak, hogy J-Ney betöltse a 13,5, majd 2011.-ben visszatértek, majdnem 1 év kihagyással.
De mondom; én eddig abban a hitben éltem, hogy 13,5 év a megengedett korhatár, mivel Dongho is 14 éves volt mikor debütált a U-KISS-el. smileeee.gif
Amúgy már a SEVENTEEN debütálása már tavaly év vége felé szóba került természetesen 17 taggal. Mi ki voltunk akadva a barátnőmmel, hogy az nem lesz kicsit sok, mert majd énekelni fog mindenki 1 sort. Általában a japánoknál divat ez a tizen akárhány fős csapatok létrehozása.
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. október 24. 20:17 #1333
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Idézet (GomNaNa @ 2013.10.24. 19:53)
Hát elméletileg valamikor 2014-ben akarja a Pledis megejteni a fiúk debütálását. Mondjuk ez a 17 tag még csak potenciális jelölt, azért indult az a Seventeen TV, hogy aki nem teljesíti a követelményeket, az nem lesz része a csoportnak. Gondolom én a Pledis is azt csinálja, mint a Jelly Fish a VIXX-el ahol ugye a Mydol keretein belül került ki 10-ből 6 fő. Nekem legalábbis ez jött le amit eddig olvastam a fiúkról. 
Amúgy ha onnan nézzük a csapat fele már túl esett a mutálós korszakon, de még a csapat másik fele így is bőven ráérne még a debütálással főleg az a 11-12 éves gyerek, akit jövőre nem is debütáltathatnák, hisz még a közelében sincs a 15 éves korhatárnak, ami fölött engedélyezett csak a hivatalos színpadi megjelenése. Szóval nem hiszem, hogy marad a 17 gyerek.  biggrin.gif

Értem. Én már azt hittem, hogy végleg marad a 17 tag, mert azt még mindig túlzásnak tartom. De szerintem még akkor is ráérnének pár évet a debüttel, mert még 2014-ben is elég fiatalok lesznek (ha belegondolok, hogy itt akkor a legidősebb tag lenne 18-19 éves.. durva, még mindig). Aztán ki tudja, hogy milyenek lesznek a fiúk, mert nem szeretném őket leírni így láthatatlanba. biggrin.gif
2013. október 24. 20:47 #1334
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Idézet (Minmi @ 2013.10.24. 20:11)
Én eddig úgy tudtam, hogy a 13,5 fél a megengedett korhatár és akkor engedhetnek gyereket a színpadra, mint énekes. Mivel a GP Basic-os, vagyis most jelent pillanatban a D-Unit-os J-Ney nem volt még 13 éves mikor debütált a csapat 2010.-ben, aztán valami balhé volt, mert volt olyan együttes, amiben a tagok 10 évesek voltak, így be lett szüntetve ez a 13,5 alatt debütálás, ezért kellett 1 évet várnia a csapatnak, hogy J-Ney betöltse a 13,5, majd 2011.-ben visszatértek, majdnem 1 év kihagyással.
De mondom; én eddig abban a hitben éltem, hogy 13,5 év a megengedett korhatár, mivel Dongho is 14 éves volt mikor debütált a U-KISS-el.  smileeee.gif 
Amúgy már a SEVENTEEN debütálása már tavaly év vége felé szóba került természetesen 17 taggal. Mi ki voltunk akadva a barátnőmmel, hogy az nem lesz kicsit sok, mert majd énekelni fog mindenki 1 sort. Általában a japánoknál divat ez a tizen akárhány fős csapatok létrehozása.

Én is a 15 éves korhatárt tudom és nekem valamiért úgy rémlik, hogy pont GP Basic-os JNey miatt lett ennyi, mert ő is nagyon fiatalon (11-12 évesen) debütált, de amúgy ők is nagyon fiatalok. Amúgy szerintem Dongho azért debütálhatott 14 évesen, mert akkor még a 15 volt a korhatár, de nem akarok hülyeséget mondani.
Egyébként a legfiatalabb bandáról már én is hallottam, sőt már az egyik számukat és fellépésüket is megnéztem. Sokkoló volt, sokkoló! mega_shok.gif Aranyosak a lányok, de azért mindenek van határa.
2013. október 24. 21:20 #1335
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2013.10.24. 20:11)
De mondom; én eddig abban a hitben éltem, hogy 13,5 év a megengedett korhatár, mivel Dongho is 14 éves volt mikor debütált a U-KISS-el.  smileeee.gif 

2011-ben vezették be ezt a 15 éves korhatárt, ugye amiatt a G.Story nevezetű 4 tagú lány csapat miatt, mivel az átlag életkoruk nem érte el a 10 évet.
Mondjuk én alapjáraton nem értem, hogy minek kell 9-10 éves gyerekeket színpadra küldeni, hiszen ilyen korban az iskolában a helyük meg a játszótéren. Nem hinném, hogy a gyerek korukat ezzel kéne elrontani. Főleg, hogy az ilyen fajta terhelést sokszor egy felnőtt sem bírja, hát még egy gyerek.
Nem vagyok én a Seventeen ellen mivel láthatatlanban nem szokásom ítélkezni (legalábbis véglegesen), de egy 11-12 éves gyereket akkor is meggondolatlan döntés egyáltalán gondolatban berakni egy csapatba. Nem hiszem, hogy ezt a Pledis teljesen átgondolta, hisz egy 11-12 éves gyerekre túl sokat nem lehet építeni ami a koncepciót illeti, de még egy 14-15 évesre sem. Így meg maximum egy újabb tinglitangli fiú csapat fog létrejönni cuki imázzsal, ami egy 18-19 évesre már nem igen passzol.
A magam véleménye szerint nem csak azzal van gond, hogy túl fiatalok, hanem, hogy a legfiatalabb és a legidősebb között túl nagy a korkülönbség, ebből pedig majd akár csapaton belüli szét húzás is lehet.
De hát majd elválik, hisz nem vagyok se jós, se szakértő, de ez így akkor sem stimmel (számomra) pardon.gif
2013. október 24. 21:36 #1336
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.10.24. 21:20)
2011-ben vezették be ezt a 15 éves korhatárt, ugye amiatt a G.Story nevezetű 4 tagú lány csapat miatt, mivel az átlag életkoruk nem érte el a 10 évet.
Mondjuk én alapjáraton nem értem, hogy minek kell 9-10 éves gyerekeket színpadra küldeni, hiszen ilyen korban az iskolában a helyük meg a játszótéren. Nem hinném, hogy a gyerek korukat ezzel kéne elrontani. Főleg, hogy az ilyen fajta terhelést sokszor egy felnőtt sem bírja, hát még egy gyerek.
Nem vagyok én a Seventeen ellen mivel láthatatlanban nem szokásom ítélkezni (legalábbis véglegesen), de egy 11-12 éves gyereket akkor is meggondolatlan döntés egyáltalán gondolatban berakni egy csapatba. Nem hiszem, hogy ezt a Pledis teljesen átgondolta, hisz egy 11-12 éves gyerekre túl sokat nem lehet építeni ami a koncepciót illeti, de még egy 14-15 évesre sem. Így meg maximum egy újabb tinglitangli fiú csapat fog létrejönni cuki imázzsal, ami egy 18-19 évesre már nem igen passzol. 
A magam véleménye szerint nem csak azzal van gond, hogy túl fiatalok, hanem, hogy a legfiatalabb és a legidősebb között túl nagy a korkülönbség, ebből pedig majd akár csapaton belüli szét húzás is lehet.
De hát majd elválik, hisz nem vagyok se jós, se szakértő, de ez így akkor sem stimmel (számomra) pardon.gif

Igen, arról a lánycsapatról én is hallottam. Amúgy, ezzel teljesen egyet kell értsek veled. Egy 10 éves gyereknek szerintem még az iskola padban a helye. Ráadásul szerintem kell nekik gyerekkor is. Mindemellett igaz, ha már a húszon évesek nem bírják ezt a terhelést, ami van már az idol életben, akkor egy alig 12 éves, hogy fogja bírni? Sehogy.
Gondolom, úgy van vele a PLEDIS, hogy fiatalon kell elkezdeni, hogy, mint a tagok, mint a csapat híres legyen. Szerintem pedig ez oltári nagy tévedés. Nem kell 12 évesen már idolnak lenned, ahhoz, hogy elismert legyél a szakmában.
Nem tudom, nem lenne jó, ha valami hanyag csapatot hozna létre a vállalat. Évente azért nem olyan jó egy nyamvadt másfél hónapos comebackre várni. Amúgy vannak olyan együttesek, ahol tényleg van nagy körkülönbség. Lehet, hogy rossz példa, de nézd meg a B.A.P-t. Igaz, ott a legfiatalabb annyi idős, mint a SEVENTEEN-ben a legidősebb. Akkor legalább valami olyan csapatot rakott volna össze, ahol a tagok egyidősek vagy nem sok a kor különbség. Ráadásul szerintem egy 19 éves gondolkodása, fizikai ereje is másabb, mint egy 12 éves gyereknek.
Én sem ítélem el a csapatot, mert mindegyik tag nagyon aranyosnak tűnik így külsőleg a képek alapján, de tényleg jó lenne várni ezzel a debütálással, vagy debütáljon az a néhány tag aki 95'-ben, 96'-ban született. A többieket pedig képezzék tovább és, majd később pakolják bele őket, ha már megértek hozzá és készen állnak.
2013. október 24. 22:05 #1337
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2013.10.24. 21:36)
Igen, arról a lánycsapatról én is hallottam. Amúgy, ezzel teljesen egyet kell értsek veled. Egy 10 éves gyereknek szerintem még az iskola padban a helye. Ráadásul szerintem kell nekik gyerekkor is. Mindemellett igaz, ha már a húszon évesek nem bírják ezt a terhelést, ami van már az idol életben, akkor egy alig 12 éves, hogy fogja bírni? Sehogy.
Gondolom, úgy van vele a PLEDIS, hogy fiatalon kell elkezdeni, hogy, mint a tagok, mint a csapat híres legyen. Szerintem pedig ez oltári nagy tévedés. Nem kell 12 évesen már idolnak lenned, ahhoz, hogy elismert legyél a szakmában.
Nem tudom, nem lenne jó, ha valami hanyag csapatot hozna létre a vállalat. Évente azért nem olyan jó egy nyamvadt másfél hónapos comebackre várni. Amúgy vannak olyan együttesek, ahol tényleg van nagy körkülönbség. Lehet, hogy rossz példa, de nézd meg a B.A.P-t. Igaz, ott a legfiatalabb annyi idős, mint a SEVENTEEN-ben a legidősebb. Akkor legalább valami olyan csapatot rakott volna össze, ahol a tagok egyidősek vagy nem sok a kor különbség. Ráadásul szerintem egy 19 éves gondolkodása, fizikai ereje is másabb, mint egy 12 éves gyereknek. 
Én sem ítélem el a csapatot, mert mindegyik tag nagyon aranyosnak tűnik így külsőleg a képek alapján, de tényleg jó lenne várni ezzel a debütálással, vagy debütáljon az a néhány tag aki 95'-ben, 96'-ban született. A többieket pedig képezzék tovább és, majd később pakolják bele őket, ha már megértek hozzá és készen állnak.

Na, ha ilyen logikával dolgozik a Pledis akkor a jövőbeli csapataira nem is leszek kíváncsi. A hírnevet pont a színpadon eltöltött évek száma határozza meg a legkevésbé, ami számít, hogy egy előadó vagy csapat mit tesz le az asztalra, hisz ha már így a B.A.P szóba jött ők egy év leforgása alatt csináltak olyan karriert, amit más csapat 2-3 vagy még több év után ért el.
A korkülönbséget meg úgy értettem, hogy egy 12 éves és egy 19 éves teljesen más fejlődési és gondolkodási szinten áll, ahogy a köztük lévő 14-15 évesek is. Így arra a pár idősebbre sokkal nagyobb felelősség is hárulna, azon felül, hogy ugye a színpadon is teljesíteni kell és azért a nonstop szolgálatot még néha a szülők sem bírják hát még egy 19 éves, aki 100%, hogy egy idő után testileg és lelkileg is elfáradna.
2013. október 25. 15:49 #1338
- törölt felhasználó -    
Tetszetős kis dal. meghajolo.gif Nem csalódtam bennük.^^

1 felhasználónak tetszik: Mrs.Jack Frost
2013. október 27. 07:37 #1339
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Hozzászólás: 5613
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
Troublemaker teaser.
http://m.youtube.com/watch?v=o82HJ62LhbY&feature=youtube_gdata_player&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Do82HJ...be_gdata_player
2013. október 27. 09:59 #1340
- törölt felhasználó -    
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.27. 07:37)

Lesz mit kiparodizálnom... megint. rohog.gif
Na jó, a viccet félre rakva. Én nem szeretem ezt az al-egységet. Hyunseung természetesen most is jól néz ki, de Hyuna még mindig nem a szívem csücske. Amúgy, úgy egészében kíváncsi vagyok mit hoznak össze. Viszont a koreográfia nem sokat változott a 'Trouble Marker' számuk óta.
132 oldal 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!