Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 16. 14:36 #1301
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5613
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
Emberek,rossz hírem van! ohmy.gif
Dongho elhagyja a U-KISS bandát.cry.gif
Sajnos nem ámítás,az allkpop.com oldalon olvastam,és a Wikipédián is fent van O-O

http://www.allkpop.com/article/2013/10/u-kiss-dongho-announces-departure-from-group#axzz2ht185bFY
http://en.wikipedia.org/wiki/U-KISS

Személy szerint alig tudok megnyikkanni,olyan hirtelen és rosszul ért a hír.Számomra feldolgozhatatlan,de remélem Dongho barátunk hamar felépül,és visszatér a színészi vagy az éneklési pályára.Addig is támogassuk Dongho-t,és KissMe: #Hwaiting!~~

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9mgayMg4V1reni5uo2_500.gif
2013. október 16. 14:41 #1302
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.16. 14:36)
Sajnos nem ámítás,az allkpop.com oldalon olvastam,és a Wikipédián is fent van O-O
http://www.allkpop.com/article/2013/10/u-kiss-dongho-announces-departure-from-group#axzz2ht185bFY
Személy szerint alig tudok megnyikkanni,olyan hirtelen és rosszul ért a hír.Számomra feldolgozhatatlan,de remélem Dongho barátunk hamar felépül,és visszatér a színészi vagy az éneklési pályára.Addig is támogassuk Dongho-t,és KissMe: #Hwaiting!~~
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9mgayMg4V1reni5uo2_500.gif

NEE Ez nem lehet igaz ő volt a kedvencem nem teheti ezt!! De miért???!!! Nem hiszem el, hogy elhagyja a csapatot cray.gif cray.gif cry.gif cry.gif cray.gif
2013. október 16. 14:51 #1303
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Idézet (Betti90 @ 2013.10.16. 14:41)
NEE Ez nem lehet igaz ő volt a kedvencem nem teheti ezt!! De miért???!!! Nem hiszem el, hogy elhagyja a csapatot  cray.gif  cray.gif  cry.gif  cry.gif  cray.gif

Én is így vagyok vele. TT_TT Szoktam a Twitteren egy indonéz lánnyal beszélni,ő mondta,hogy ez a helyzet.Alig akartam elhinni,még most is sajog a fejem,ha csak erre gondolok.Kibum és Alexander után Dongho is?!Ez mi?! OMG cry.gif
2013. október 16. 14:57 #1304
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.16. 14:51)
Én is így vagyok vele. TT_TT Szoktam a Twitteren egy indonéz lánnyal beszélni,ő mondta,hogy ez a helyzet.Alig akartam elhinni,még most is sajog a fejem,ha csak erre gondolok.Kibum és Alexander után Dongho is?!Ez mi?! OMG cry.gif

Jó értem, hogy most nem valami fényes az egészségi állapota, mert azt hallottam, de azért még nem kellene otthagyni a csapatot. Nélküle nem is lesz igaziak az U-Kiss dalok, én őt szerettem a legjobban. Vajon nem lehet rá esély, hogy ez nem igaz?!
2013. október 16. 15:13 #1305
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Idézet (Betti90 @ 2013.10.16. 14:57)
Jó értem, hogy most nem valami fényes az egészségi állapota, mert azt hallottam, de azért még nem kellene otthagyni a csapatot. Nélküle nem is lesz igaziak az U-Kiss dalok, én őt szerettem a legjobban. Vajon nem lehet rá esély, hogy ez nem igaz?!

A szívem mélyén remélem.Imádkozok,hogy ez csak egy átmeneti állapot,remélem nem lesz ez így sokáig. :c
2013. október 16. 15:53 #1306
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.16. 15:13)
A szívem mélyén remélem.Imádkozok,hogy ez csak egy átmeneti állapot,remélem nem lesz ez így sokáig. :c

Lehet olyan, hogy még visszatér a csapatba?
2013. október 16. 17:37 #1307
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Idézet (Betti90 @ 2013.10.16. 15:53)
Lehet olyan, hogy még visszatér a csapatba?

Egyenlőre kevés valószínűségét látom,de hátha. sad.gif
2013. október 16. 18:32 #1308
- törölt felhasználó -    
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.16. 14:36)

Az NHM közzétett egy üzenetet a U-KISS hivatalos oldalán. Rávettem magam és lefordítottam az üzenetet.

Hello! Itt az NH Media.

Egy fontos bejelentésünk van számukra, Dongho felhagy a U-KISS-el való tevékenységeivel.
Először is, sajnáljuk a rossz hírt a rajongók számára, miközben a U-KISS készül a visszatérésére. Dongho, aki már a U-KISS debütálása óta tagja a csapatnak úgy döntött, hogy felmondja 'ideglenesen' a vállalatnál az együttessel való szerződését.
A U-KISS-ben debütáló Dongho nagyon sok szeretettet kapott tevékenységei miatt rajongóitól, azonban sok 'panasz' is érkezett rá másoktól.
Már nehéz leküzdeni a negatív sajtót Donghonak. Mindemellett év eleje óta küzd az egészségi állapotával. Ez befolyásolta a döntését és, hogy normális életet kezdjen.
A szülei és a társaság megvitatta Dongho kérését, de az akarata hajthatatlan volt. Így a vállalat és a U-KISS tagjai tiszteletben tartották a döntését.
A vállalat és a U-KISS tagok megértik a rajongóikat, akik óriási zűrzavaron és szívfájdalmon mennek át.
Mostantól kezdve támogassuk Dongho új életét! Dongho lyukat hagy szívünkben, - az új U-KISS - Soohyun, Kiseop, Eli, AJ, Hoon és Kevin keményen fognak dolgozni, hogy megmutassák az új összképet.
Szeretnénk bocsánatot kérni minden rajongótól, hogy szívfájdalmat okozzunk!
Ebben az időben Soohyun, Kiseop, Eli, AJ, Hoon és Kevin, annak ellenére, hogy Dongho nincs velük kiadják következő albumukat október végén.
Még többet fogunk dolgozni, hogy a U-KISS önök előtt álljon a színpadon.

Köszönöm.

Sejtettem, amúgy már a Donghos ügy elejétől kezdve, hogy ez a dolog egyhamar, sőt szépen nem fog eltűnni. Erre a tessék; Dongho elhagyja a csapatot.
Mielőtt jönnének azok a dolgok, hogy 'Miért?' 'Nem már!' dolgok tudni kell, hogy Donghonak súlyos betegséget diagnosztizáltak már évekkel ezelőtt, szóval ez is közre játszhatott nála. Mindemellett mostanában úgy nézett ki, mint valami roncs. Ahogyan nézegettem a napokban a 'Stop Girl' és a 'Collage' CD-m fotókönyvét állandóan Dongho képeit néztem, mert úgy nézett ki rajtuk, mint valami rongy. Fáradt, sápadt, mindemellett olyan beesett pofija is volt, nemcsak a képeken, hanem az interjúkon, és a klipekben is. Alig beszélt már... Eltűnt az a nagyszájú minden lében kanál rosszcsont maknae.
Ennek azonban az NH is nagy okozója, hogy így döntött!

Én eddig csöndben tűrtem az eseményeket ezzel az egyik üggyel kapcsolatban, de most már nálam is betelt a pohár. Igaz, tényleg felfoghatatlan dolog, hogy Dongho 5 éve után elhagyja a csapatot, sőt furcsa is lesz nélküle már minden, de erre az egész kilépéses dolgára, csak már azt tudom mondani, hogy JÓL TETTE! Tényleg ki vagyok borulva, mert Xander és Kibum kilépése is nagy hatással volt rám, de rájöttem talán jobb is volt a két ex-tagnak, hogy otthagyta a U-KISS-t, és az NH-t, ahogyan Donghonak is jobb lesz. Az összes tag úgy néz már ki, mint egy roncs. Az NHM ezzel törődik? - Hát nem, tojik a srácok fejére. Gondoljunk bele; először bekavart Kibummal és Xanderral kapcsolatban, végül 'kirúgták' őket, mert elméletileg nem teljesítettek jól és mert nem volt nagy rajongó táboruk. Na persze... Jó vicc. Xander a mai napig aktív, ráadásul színészkedik is már, mindemellett ki nem szerette a KISS ME-k közül az a maki pofiját, és az anyukás viselkedését? Szerintem mindenki imádtam, mindemellett remek rapper és leader is volt. Kibum remek táncos volt, és ha kellett helyre is rakta a társaságot. Mondjuk nem volt legerősebb hangja, sőt alig is kapott szöveget, akkor, hogy mutassa meg, hogy valójában mit is tud? Sehogy. Később jött Soohyun hangszál problémái, és ni csak kit láttam az első Japán turnéjukon teljes élet nagyságban? Soohyunt. A próbákon végig a nyaka köré volt tekerve egy sál, vagy valami kendő [ Hoon kiszívta a nyakát rohog.gif ], ami melegített a hangszálait. Mindemellett a koncerten tökéletesen kiénekelte magas hangokat is. Szóval, ezt azt jelentette, hogy Soohyunt miután megműtötték egyből dolgozni küldte az NHM. Köszönjük szépen! Aztán Eli, sőt Elial kétszer is volt problémánk, most nyáron, és a 'Neverland' időszaka után is, mert eltörte a karját, ha jól emlékszem. Soohyun fájó gerinccel ment fel a Japán Valentinnapi koncertjükre, már a végén alig bírt bármit is csinálni.
Az NH teljesen tökre tett még egy együttest. Nem volt neki elég a Xing, vagy a PARAN? Nem tanul a hibáiból?
Remélem a srácokat átveszi valamelyik vállalat, és helyre rázza őket, mert jó lenne, ha nem csak a negatív dolgokat olvasnánk már... Mindemellett az NH felfoghatná végre; nem az SM szintjén van! Szóval, jó lenne nem csinálni a fesztiválokat, és a botrányokat.
A KISS Me-k szívében örökre kilenc tag marad, és ebből három végre szabad lehet, mert az NH úgy ahogy van egy kész röhej vállalat.
Mindemellett KISS ME létemre örülök, hogy három tag észbe kapott, ha akaratlanul, ha akarattal mondta fel a 'szolgálatát' az NHM-nél.

Donghoval kapcsolatban pedig, először is épüljön föl, kicsit most foglalkozzon a tanulmányaival, és utána lépjen be újra a szórakoztató iparba, de akkor maximum csak színészként, mert remekül teljesített minden filmben, sorozatban.
2013. október 16. 18:45 #1309
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Igen az a legfontosabb, hogy DongHo teljesen felépüljön, sajnos én is nagyon sokat hallottam a rossz egészségi állapotáról, remélem minél hamarabb meggyógyul.
Mint rajongója személy szerint nagyon sajnálom, hogy kilép a csapatból, hiszen ő és a többi srác remek párost alkottak és számomra ő volt az aki nevetést és színt vitt a csapat életébe. Repperként is őt szerettem a legjobban(pedig amúgy nem vagyok oda a repperekért) és nem csak énekesként tekintettem fel rá, hanem azért is mert ilyen fiatalon ilyen sok mindent elért. Biztos vagyok benne, hogy ha most elhagyja a fiúkat és visszatér hétköznapi életébe, a rajongói úgyanúgy szeretni fogják majd és megmarad a rajongói tábora.
Már csak azt kívánom neki, hogy épüljön fel hamar és ha lehet térjen vissza az énekesi szakmába, mert igen is nagy tehetséggel van megáldva.
2013. október 16. 19:29 #1310
- törölt felhasználó -    
Nagyon rá vagyok kattanva a Dongho-s témára, szóval elnézést kérek, hogy ha már lefárasztom a társaságot evvel kapcsolatban. Csak így az évek során, amióta Kiss Me vagyok, nem gondoltam volna, hogy még szörnyűségek fognak történni a srácokkal kapcsolatban. Nehéz volt átvészelni Xandert és Kibumot is... Donghot pedig még nehezebb lesz, mert ő több ideig volt a csapatban.
Amúgy csak most esett le. December 18.-án lett volna comeback, de azt átrakták erre a hónap végére... Szóval, ez azt jelenti, hogy már rég elkezdték a munkálatokat Dongho nélkül. Mindemellett az is esedékes, hogy nem csak egészségügyi okok miatt, hagyja el a csapatot, hanem az NHM miatt is. Vele is talán azt csinálták vagyis csináljuk, mint a két ex-taggal? - Mondjuk ez csak egy elv... De ki tudja!

U-KISS Hivatalos Japán oldalának bejelentését is lefordítottam. Amúgy az Avex Tarx is egy szenny japán zenei vállalat, vagyis nekem úgy tűnik, hogy az egyetlen koreai együttesével ilyen mocsadék, mert a Japán előadóival nem az.

Köszönjük, hogy mindig támogatják a U-KISS-t!
Az, hogy Dongho kilépett a U-KISS-ből leállt a karrierjével. Szeptembertől már figyelembe kellett vennünk az egészségügyi gondjait.
Ezalatt az idő alatt ő, a vállalat tagjai és a U-KISS tagja megvitatták a jövőbeli dolgokat, és elfogadták Dongho döntését végül elfogadták.
Nagyon sajnáljuk, ezt a hirtelen tett bejelentést!
Köszönjük, hogy támogatták eddig Donghot!
A U-KISS aktív lesz hat taggal; Soohyun, Kiseop, Eli, AJ, Hoon és Kevin kíséretében. Kérjük, támogassák a U-KISS-t!

A másik pedig, hogy AJ Amerikába megy jövő tavasszal, hogy befejezze a tanulmányait. Akkor mi lesz? Öt taggal fognak dolgozni? Úgy érzem ennek még korán sincs vége. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. október 16. 19:52 #1311
Ade.
Ade.

Státuszyou're tangled in the great escape-
Hozzászólás: 660
Csatolások: 1075
Azonosító: 159060
Sziasztok.Bocsi a zavarásért,de remélem segítetek nekem smileeee.gif Egy pár napja találtam egy képet tumblren,sajnos sehol sem találtam ki szerepel a képen remélem ti megtudjátok mondani nekem smileeee.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/131016/tumblr_mmg82qklSv1qe2xv8o1_500_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2013. október 16. 20:38 #1312
FanGiirl
FanGiirl
visszatérő vendég

Státusz"When someone steps over your head, flip the world over." -Tablo
Hozzászólás: 247
Csatolások: 60
Azonosító: 202117
Idézet (Ade. @ 2013.10.16. 19:52)
Sziasztok.Bocsi a zavarásért,de remélem segítetek nekem smileeee.gif Egy pár napja találtam egy képet tumblren,sajnos sehol sem találtam ki szerepel a képen remélem ti megtudjátok mondani nekem smileeee.gif 
http://kepfeltoltes.hu/view/131016/tumblr_mmg82qklSv1qe2xv8o1_500_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szia! Nem zavarsz, miert zavarnal? :33 Szivesen segitek neked, ha esetleg mashogy is el tudnad kuldeni a kepet, mert en igy sajnos nem latom.. Persze az is lehet, hogy csak en vagyok ilyen szerencsetlen.. ^^`
2013. október 16. 23:02 #1313
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ade. @ 2013.10.16. 19:52)

Szia!
A képen Park Jun Ho vagyis művésznevén Simon Park van, aki a Dalmatian nevezetű dél-koreai banda tagja. beer.gif
2013. október 19. 12:08 #1314
x Lili x
x Lili x

StátuszHa elveszed a zenét az életemből, semmim sem marad - SUGA
Hozzászólás: 776
Csatolások: 0
Azonosító: 204440
Most nagyon rákattantam a Born to Beat (BtoB)-re *---*
Én csak 1 dolgot csodálok hogy olyan jó a hangjuk elképesztőek imádom őket de mégis nem valami népszerűek. Nem mintha én erre hajtanék. biggrin.gif Csak simán meglepő (Igaz egy évvel ezelőtt kezdtek) rolleyes.gif
2013. október 21. 20:24 #1315
- törölt felhasználó -    
Mi a véleményetek a MYNAME új számáról, albumáról?
Nagyon megszerettem, ráadásul a srácok is egyre-jobban kezdik a szívembe belopni magukat. wub.gif
2 felhasználónak tetszik: FanGiirl, Mrs.Jack Frost
2013. október 23. 10:09 #1316
- törölt felhasználó -    
Október 31. U-KISS 8. mini album, comeback!
Az album a 'MOMENTS' nevet kapta. A comeback szám a tracklistről (ami lejjebb van) a harmadik lesz. Az albumon Breva Sound és közreműködött ismét.
És mielőtt bárki kérdezné; Nincs benne Dongho! Az album borítója olyan retro jellegű volt, mindemellett egy 30 oldalas photobookot is tartalmaz majdan.

Tracklist:
1. Intro
2. Mysterious Lady
3. 내 여자야
4. 불꺼
5. Hey Man
6. 잠깐만
7. 내여자야(INST.)
3 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla, FanGiirl, Betti90
2013. október 23. 18:35 #1317
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Tudom,hogy nem a legújabb zene -márciusi-,de hallottátok már? Nekem nagyon tetszik. *-* Jay Park hatalmasat alakított. cool.gif
2013. október 23. 20:48 #1318
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2013.10.23. 10:09)
Október 31. U-KISS 8. mini album, comeback!
Az album a 'MOMENTS' nevet kapta. A comeback szám a tracklistről (ami lejjebb van) a harmadik lesz. Az albumon Breva Sound és közreműködött ismét.
És mielőtt bárki kérdezné; Nincs benne Dongho! Az album borítója olyan retro jellegű volt, mindemellett egy 30 oldalas photobookot is tartalmaz majdan. 
Tracklist:
1. Intro
2. Mysterious Lady
3. 내 여자야
4. 불꺼
5. Hey Man
6. 잠깐만
7. 내여자야(INST.)

Elnézést, Brave Sound-ot akartam írni. Nem tudom, hogy jött a Breva Sound. rohog.gif

Nos, még információ evvel kapcsolatban, a 'Mysterious Lady' számuk 24.-én már elvileg elérhető, vagyis letölthető lesz, de ki tudja... Mostanság elég érdekes lett az NHM.

Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.23. 18:35)
Tudom,hogy nem a legújabb zene -márciusi-,de hallottátok már? Nekem nagyon tetszik. *-* Jay Park hatalmasat alakított. cool.gif

Hát nem tudom. Szeretem Jay-t, a számmal sincs úgy bajom, de sűrűn nem hallgatnám szívesen. A klipje viszont tetszik, Jay-t meg egyszerűen imádom. wub.gif
2013. október 23. 20:55 #1319
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Minmi @ 2013.10.23. 20:48)
Elnézést, Brave Sound-ot akartam írni. Nem tudom, hogy jött a Breva Sound. rohog.gif 
Nos, még információ evvel kapcsolatban, a 'Mysterious Lady' számuk 24.-én már elvileg elérhető, vagyis letölthető lesz, de ki tudja... Mostanság elég érdekes lett az NHM.
Hát nem tudom. Szeretem Jay-t, a számmal sincs úgy bajom, de sűrűn nem hallgatnám szívesen. A klipje viszont tetszik, Jay-t meg egyszerűen imádom.  wub.gif

Alig várom már az új albumot itt a borító kép, szerintem nagyon cukik rajta

http://static1.allkpop.com/upload/2013/10/af_org/U-KISS_1382511828_af_org.jpg
1 felhasználónak tetszik: Mrs.Jack Frost
2013. október 23. 21:02 #1320
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2013.10.23. 20:55)
Alig várom már az új albumot itt a borító kép, szerintem nagyon cukik rajta 
http://static1.allkpop.com/upload/2013/10/af_org/U-KISS_1382511828_af_org.jpg

Köszi a képet nagyon jó, valóban édesek blush.gif wub.gif
132 oldal 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!