Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.16. 14:36)
Emberek,rossz hírem van!
Dongho elhagyja a U-KISS bandát.
Sajnos nem ámítás,az allkpop.com oldalon olvastam,és a Wikipédián is fent van O-O
http://www.allkpop.com/article/2013/10/u-kiss-dongho-announces-departure-from-group#axzz2ht185bFY
http://en.wikipedia.org/wiki/U-KISS
Személy szerint alig tudok megnyikkanni,olyan hirtelen és rosszul ért a hír.Számomra feldolgozhatatlan,de remélem Dongho barátunk hamar felépül,és visszatér a színészi vagy az éneklési pályára.Addig is támogassuk Dongho-t,és KissMe:
#Hwaiting!~~
Az NHM közzétett egy üzenetet a U-KISS hivatalos oldalán. Rávettem magam és lefordítottam az üzenetet.
Hello! Itt az NH Media.
Egy fontos bejelentésünk van számukra, Dongho felhagy a U-KISS-el való tevékenységeivel.
Először is, sajnáljuk a rossz hírt a rajongók számára, miközben a U-KISS készül a visszatérésére. Dongho, aki már a U-KISS debütálása óta tagja a csapatnak úgy döntött, hogy felmondja 'ideglenesen' a vállalatnál az együttessel való szerződését.
A U-KISS-ben debütáló Dongho nagyon sok szeretettet kapott tevékenységei miatt rajongóitól, azonban sok 'panasz' is érkezett rá másoktól.
Már nehéz leküzdeni a negatív sajtót Donghonak. Mindemellett év eleje óta küzd az egészségi állapotával. Ez befolyásolta a döntését és, hogy normális életet kezdjen.
A szülei és a társaság megvitatta Dongho kérését, de az akarata hajthatatlan volt. Így a vállalat és a U-KISS tagjai tiszteletben tartották a döntését.
A vállalat és a U-KISS tagok megértik a rajongóikat, akik óriási zűrzavaron és szívfájdalmon mennek át.
Mostantól kezdve támogassuk Dongho új életét! Dongho lyukat hagy szívünkben, - az új U-KISS - Soohyun, Kiseop, Eli, AJ, Hoon és Kevin keményen fognak dolgozni, hogy megmutassák az új összképet.
Szeretnénk bocsánatot kérni minden rajongótól, hogy szívfájdalmat okozzunk!
Ebben az időben Soohyun, Kiseop, Eli, AJ, Hoon és Kevin, annak ellenére, hogy Dongho nincs velük kiadják következő albumukat október végén.
Még többet fogunk dolgozni, hogy a U-KISS önök előtt álljon a színpadon.
Köszönöm.
Sejtettem, amúgy már a Donghos ügy elejétől kezdve, hogy ez a dolog egyhamar, sőt szépen nem fog eltűnni. Erre a tessék; Dongho elhagyja a csapatot.
Mielőtt jönnének azok a dolgok, hogy 'Miért?' 'Nem már!' dolgok tudni kell, hogy Donghonak súlyos betegséget diagnosztizáltak már évekkel ezelőtt, szóval ez is közre játszhatott nála. Mindemellett mostanában úgy nézett ki, mint valami roncs. Ahogyan nézegettem a napokban a 'Stop Girl' és a 'Collage' CD-m fotókönyvét állandóan Dongho képeit néztem, mert úgy nézett ki rajtuk, mint valami rongy. Fáradt, sápadt, mindemellett olyan beesett pofija is volt, nemcsak a képeken, hanem az interjúkon, és a klipekben is. Alig beszélt már... Eltűnt az a nagyszájú minden lében kanál rosszcsont maknae.
Ennek azonban az NH is nagy okozója, hogy így döntött!
Én eddig csöndben tűrtem az eseményeket ezzel az egyik üggyel kapcsolatban, de most már nálam is betelt a pohár. Igaz, tényleg felfoghatatlan dolog, hogy Dongho 5 éve után elhagyja a csapatot, sőt furcsa is lesz nélküle már minden, de erre az egész kilépéses dolgára, csak már azt tudom mondani, hogy JÓL TETTE! Tényleg ki vagyok borulva, mert Xander és Kibum kilépése is nagy hatással volt rám, de rájöttem talán jobb is volt a két ex-tagnak, hogy otthagyta a U-KISS-t, és az NH-t, ahogyan Donghonak is jobb lesz. Az összes tag úgy néz már ki, mint egy roncs. Az NHM ezzel törődik? - Hát nem, tojik a srácok fejére. Gondoljunk bele; először bekavart Kibummal és Xanderral kapcsolatban, végül 'kirúgták' őket, mert elméletileg nem teljesítettek jól és mert nem volt nagy rajongó táboruk. Na persze... Jó vicc. Xander a mai napig aktív, ráadásul színészkedik is már, mindemellett ki nem szerette a KISS ME-k közül az a maki pofiját, és az anyukás viselkedését? Szerintem mindenki imádtam, mindemellett remek rapper és leader is volt. Kibum remek táncos volt, és ha kellett helyre is rakta a társaságot. Mondjuk nem volt legerősebb hangja, sőt alig is kapott szöveget, akkor, hogy mutassa meg, hogy valójában mit is tud? Sehogy. Később jött Soohyun hangszál problémái, és ni csak kit láttam az első Japán turnéjukon teljes élet nagyságban? Soohyunt. A próbákon végig a nyaka köré volt tekerve egy sál, vagy valami kendő [ Hoon kiszívta a nyakát

], ami melegített a hangszálait. Mindemellett a koncerten tökéletesen kiénekelte magas hangokat is. Szóval, ezt azt jelentette, hogy Soohyunt miután megműtötték egyből dolgozni küldte az NHM.
Köszönjük szépen! Aztán Eli, sőt Elial kétszer is volt problémánk, most nyáron, és a 'Neverland' időszaka után is, mert eltörte a karját, ha jól emlékszem. Soohyun fájó gerinccel ment fel a Japán Valentinnapi koncertjükre, már a végén alig bírt bármit is csinálni.
Az NH teljesen tökre tett még egy együttest. Nem volt neki elég a Xing, vagy a PARAN? Nem tanul a hibáiból?
Remélem a srácokat átveszi valamelyik vállalat, és helyre rázza őket, mert jó lenne, ha nem csak a negatív dolgokat olvasnánk már... Mindemellett az NH felfoghatná végre; nem az SM szintjén van! Szóval, jó lenne nem csinálni a fesztiválokat, és a botrányokat.
A KISS Me-k szívében örökre kilenc tag marad, és ebből három végre szabad lehet, mert az NH úgy ahogy van egy kész röhej vállalat.
Mindemellett KISS ME létemre örülök, hogy három tag észbe kapott, ha akaratlanul, ha akarattal mondta fel a 'szolgálatát' az NHM-nél.
Donghoval kapcsolatban pedig, először is épüljön föl, kicsit most foglalkozzon a tanulmányaival, és utána lépjen be újra a szórakoztató iparba, de akkor maximum csak színészként, mert remekül teljesített minden filmben, sorozatban.