Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 06. 20:32 #1281
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
[quote=Minmi,2013.10.06. 20:28~4414840]Újabb szörnyű hír...
A KARA-s lányok körül van most "botrány". A DSP megszerette volna hosszabbítani a tagokkal a szerződést, de Nicole nem volt hajlandó aláírni, mivel úgy döntött nem akarja a DSP-vel tartani már a kapcsolatot, - ennek biztosan meg is vannak a személyes okai, de sajnos ez nem derült még ki - és folytatja a tanulmányait, plusz, ha minden jól megy szóló előadóként fog dolgozni, a másik pedig a kis maknae, Jiyoung, ő meg gondolkodik, hogy mi legyen. Remélem legalább ő nem hagyja el, mert ő a biasom. blink.gif Elég volt Sunghee kilépése... Hara, Seungyeon, és Gyuri folytatják a munkálatokat. A csapatba pedig még nem tudni, hogy raknak e új tagokat vagy sem.
Gyerekek, engem nem szabad a Conokon egyedül hagyni, az már biztos. A barátnőim állandóan eltűntek, de előkerült az összes a végén. rohog.gif Vagy 5 fajta U-Kiss kitűzőt, különböző cuki kiegészítőket, 4 doboz epres pocky-t, és az INFINITE 'Destiny' albumát, és egyik poszterét zsákmányoltam be. Igaz, a nyárin csak U-Kiss cuccokat vettem, de most nem is volt nagyon semmi... Így maradtam a másik nagy boybandemnél az INFINITE-nél. Reménykedtem, hogy Dongwoo photocard lesz, de Sungyeolt kaptam, viszont neki is örülök, mert ő a második biasom a csapatból. wub.gif

Ne már Nicole kilép a KARA-ból?? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
2013. október 06. 20:40 #1282
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2013.10.06. 20:28)
Újabb szörnyű hír...
A KARA-s lányok körül van most "botrány". A DSP megszerette volna hosszabbítani a tagokkal a szerződést, de Nicole nem volt hajlandó aláírni, mivel úgy döntött nem akarja a DSP-vel tartani már a kapcsolatot, - ennek biztosan meg is vannak a személyes okai, de sajnos ez nem derült még ki - és folytatja a tanulmányait, plusz, ha minden jól megy szóló előadóként fog dolgozni, a másik pedig a kis maknae, Jiyoung, ő meg gondolkodik, hogy mi legyen. Remélem legalább ő nem hagyja el, mert ő a biasom.  blink.gif Elég volt Sunghee kilépése... Hara, Seungyeon, és Gyuri folytatják a munkálatokat. A csapatba pedig még nem tudni, hogy raknak e új tagokat vagy sem.
Gyerekek, engem nem szabad a Conokon egyedül hagyni, az már biztos. A barátnőim állandóan eltűntek, de előkerült az összes a végén. rohog.gif Vagy 5 fajta U-Kiss kitűzőt, különböző cuki kiegészítőket, 4 doboz epres pocky-t, és az INFINITE 'Destiny' albumát, és egyik poszterét zsákmányoltam be. Igaz, a nyárin csak U-Kiss cuccokat vettem, de most nem is volt nagyon semmi... Így maradtam a másik nagy boybandemnél az INFINITE-nél. Reménykedtem, hogy Dongwoo photocard lesz, de Sungyeolt kaptam, viszont neki is örülök, mert ő a második biasom a csapatból.  wub.gif 
http://kepfeltoltes.hu/131006/1379480_216882538479188_1980363732_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A One of a Kind sapka tök jól néz ki, igaz nem vagyok sapkás, sőt föl sem venném, de másokon olyan jó nézni.  laugh.gif Kint voltál a Mondoconon? Ó~  wub.gif

Mondocon-ra épp ember nem megy önként, legfeljebb röhögni... rohog.gif
2013. október 06. 20:51 #1283
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.10.06. 20:40)
Mondocon-ra épp ember nem megy önként, legfeljebb röhögni... rohog.gif

Nem tudom. Én igazából már évek óta járok és nagyon sok barátnőmmel ott ismerkedtem meg... Én szeretek járni, és amikor csak tudok megyek. Nagyon sok k-popper van, akikhez simán odamegyek, megdicsérem, vagy 'Free Hugs'-ot kérek, és utána szóba elegyedek velük. Én élvezem a conokat. laugh.gif
Igaz, még sosem cosplayeztem, csak mindig valami cuki cuccban állítottam be, aztán kaptam, hogy 'Milyen édes vagy! Csinálhatok veled képet' vagy 'Megadod a facebookod?'. Már ennyitől ki vagyok, mi lenne ha cosplayer is lennék, mondjuk tavaszra tervezem, hogy olyan 'Yoo-hoo'-s jellegű szerelésben megjelenek. Amúgy meg alapjában véve, én is szoktam röhögni, vagy - többségében - szörnyülködni egy-két emberen.

Idézet (Betti90 @ 2013.10.06. 20:32)
Ne már Nicole kilép a KARA-ból?? ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif

Igen, úgy látszik, és még Jiyoung is kétesélyes, hogy benne marad... Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok... unsure.gif
2013. október 06. 21:12 #1284
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Minmi @ 2013.10.06. 20:51)
Nem tudom. Én igazából már évek óta járok és nagyon sok barátnőmmel ott ismerkedtem meg... Én szeretek járni, és amikor csak tudok megyek. Nagyon sok k-popper van, akikhez simán odamegyek, megdicsérem, vagy 'Free Hugs'-ot kérek, és utána szóba elegyedek velük. Én élvezem a conokat.  laugh.gif 
Igaz, még sosem cosplayeztem, csak mindig valami cuki cuccban állítottam be, aztán kaptam, hogy 'Milyen édes vagy! Csinálhatok veled képet' vagy 'Megadod a facebookod?'. Már ennyitől ki vagyok, mi lenne ha cosplayer is lennék, mondjuk tavaszra tervezem, hogy olyan 'Yoo-hoo'-s jellegű szerelésben megjelenek. Amúgy meg alapjában véve, én is szoktam röhögni, vagy - többségében - szörnyülködni egy-két emberen. 
Igen, úgy látszik, és még Jiyoung is kétesélyes, hogy benne marad... Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok...  unsure.gif

De hát miért és hogyan?? Pedig Nicole és Jiyoung volt a kedvencem reklamalo.gif
2013. október 06. 21:13 #1285
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2013.10.06. 20:51)
Nem tudom. Én igazából már évek óta járok és nagyon sok barátnőmmel ott ismerkedtem meg... Én szeretek járni, és amikor csak tudok megyek. Nagyon sok k-popper van, akikhez simán odamegyek, megdicsérem, vagy 'Free Hugs'-ot kérek, és utána szóba elegyedek velük. Én élvezem a conokat.  laugh.gif 
Igen, úgy látszik, és még Jiyoung is kétesélyes, hogy benne marad... Sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok...  unsure.gif

Ne mond, és még soha el sem nevetted magad a sok elvont...emberen.?:"D
Már alapból a belépő oda egy kész rablás, ráadásul mi lenne, ha egy ismerős meglátna ott?xD Persze azért tervezem, hogy egyszer elmegyek oda egy jót nevetni. rohog.gif
2013. október 06. 21:15 #1286
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2013.10.06. 21:12)
De hát miért és hogyan?? Pedig Nicole és Jiyoung volt a kedvencem reklamalo.gif

Nicole nem akarta meghosszabbítani a szerződést a DSP Entertainmenttel. Jiyoung pedig még mindig gondolkodik azon, hogy most elfogadja vagy sem, mert ugyebár x évre szól a szerződésük, és mielőtt az lejár egy újabbat kapnak, hogy írják alá, ha szeretnék folytatni az együttesben-szólóban a karrierjét, természetesen annál a vállalatnál.
2013. október 06. 21:17 #1287
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Minmi @ 2013.10.06. 21:15)
Nicole nem akarta meghosszabbítani a szerződést a DSP Entertainmenttel. Jiyoung pedig még mindig gondolkodik azon, hogy most elfogadja vagy sem, mert ugyebár x évre szól a szerződésük, és mielőtt az lejár egy újabbat kapnak, hogy írják alá, ha szeretnék folytatni az együttesben-szólóban a karrierjét, természetesen annál a vállalatnál.

De most mi bajuk van a csapattal eddig olyan jól megvoltak együtt.
2013. október 07. 19:35 #1288
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2013.10.06. 20:28)
]A One of a Kind sapka tök jól néz ki, igaz nem vagyok sapkás, sőt föl sem venném, de másokon olyan jó nézni.  laugh.gif Kint voltál a Mondoconon? Ó~  wub.gif

Igen, voltam és szerintem jó élmény volt, a Shingeki no Kyojinos cosplayektől meg dobtam egy hátast, voltak nagyon jók. Viszont nem biztos, hogy megyek majd legközelebbire, mert nagyon nem szeretem a tömeget.. Meg kellemetlen érzés volt, hogy olyan sokan jöttek haverokkal, nekem megy egy olyan barátom sincs, akit érdekel még ilyesmi, úgyhogy eléggé egyedül is voltam.
2013. október 07. 21:04 #1289
- törölt felhasználó -    
Nos, végül is; szereztem még információt a KARA-ról.
Elsősorban, akárhány tag kilép a bandából, a csapatban attól függetlenül a munkálatok menni fognak. Jiyoung, aláírta a szerződést, viszont Nicole... 2014. év elején végleg elhagyja a csapatot, és a DSP Entertainmentet, mindemellett minden kapcsolatot megszűntet a vállalattal. A továbbiakban fogalmam sincs, hogy mit tervez a leányzó...

A másik pedig; Dongho.
Az egyik, sőt talán a legnagyobb létszámú U-Kiss facebook csoportban, az egyik tag kitett egy angol mondatot Donghoval kapcsolatban, amit az NH Media jelentet be.
Az NHM bejelentette, hogy Dongho egészségi állapota rossz, azonban, hamarosan felépül.
Az NH, úgy ahogy van egy SZENNY! blink.gif Már szánalmas, és röhejes már amit művel a srácokkal...
2013. október 08. 17:19 #1290
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2013.10.07. 21:04)
A másik pedig; Dongho.
Az egyik, sőt talán a legnagyobb létszámú U-Kiss facebook csoportban, az egyik tag kitett egy angol mondatot Donghoval kapcsolatban, amit az NH Media jelentet be.
Az NHM bejelentette, hogy Dongho egészségi állapota rossz, azonban, hamarosan felépül.
Az NH, úgy ahogy van egy SZENNY!  blink.gif Már szánalmas, és röhejes már amit művel a srácokkal...

Jaj ne is mondd... Én személy szerint mindegyik idolt iszonyúan sajnálom, mert szó szerint halálra vannak hajszolva. dry.gif
2013. október 10. 20:04 #1291
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5613
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
Mai Kpop aranyköpés a húgomtól. rohog.gif
Réka:-Hé,a Starity háttereden az a srác tisztára úgy néz ki,mint Yesung!
Én:-Hát igen,mert ő Yesung!

Egyébként ez a mostani hátterem blush.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzb8ho6JZ21qbc3l9o1_r1_500.gif
1 felhasználónak tetszik: FanGiirl
2013. október 10. 20:08 #1292
- törölt felhasználó -    
Gyerekek! DONGHO, VISSZATÉRT! heart.gif

T-ARA comeback~! Annyira jó mindkét szám, ráadásul annyira örülök, hogy Boram ahhoz képes sok szöveget kapott. Annyira szép hangja van, nem értem miért kell elnyomni. blink.gif Ettől eltekintve, mindkét szám fantasztikus, a lányok gyönyörűek. wub.gif

2 felhasználónak tetszik: Betti90, FanGiirl
2013. október 10. 20:27 #1293
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Kahi is visszatért! w00t.gif Új album (WHO ARE YOU?) és videoklip (It's ME). Bejövős az új albuma és a klip is nagyon jó lett. Bár a hosszú hajat preferálom, de Kahi új haja tetszik és baromi jól is áll neki, csak annyi kivetnivalóm van, hogy igen vékonynak tűnik. mellow.gif

2 felhasználónak tetszik: FanGiirl, Cassie3
2013. október 10. 21:34 #1294
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Minmi @ 2013.10.10. 20:08)
Gyerekek! DONGHO, VISSZATÉRT! heart.gif
T-ARA comeback~! Annyira jó mindkét szám, ráadásul annyira örülök, hogy Boram ahhoz képes sok szöveget kapott. Annyira szép hangja van, nem értem miért kell elnyomni. blink.gif Ettől eltekintve, mindkét szám fantasztikus, a lányok gyönyörűek. wub.gif 

Nekem nagyon tetszik a lányok visszatérése mindenki imádnivaló és Boram, ahogy reppelt elképesztő volt. wub.gif wub.gif
2013. október 10. 21:36 #1295
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Minmi @ 2013.10.07. 21:04)
Nos, végül is; szereztem még információt a KARA-ról.
Elsősorban, akárhány tag kilép a bandából, a csapatban attól függetlenül a munkálatok menni fognak. Jiyoung, aláírta a szerződést, viszont Nicole... 2014. év elején végleg elhagyja a csapatot, és a DSP Entertainmentet, mindemellett minden kapcsolatot megszűntet a vállalattal. A továbbiakban fogalmam sincs, hogy mit tervez a leányzó... 
A másik pedig; Dongho.
Az NH, úgy ahogy van egy SZENNY!  blink.gif Már szánalmas, és röhejes már amit művel a srácokkal...

ÓÓÓ szegény Donghom, remélem hamar rendbejön unsure.gif unsure.gif remélem nincs komoly baja unsure.gif
2013. október 11. 15:12 #1296
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Hozzászólás: 5613
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
Új SHINee MV meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: FanGiirl
2013. október 11. 15:33 #1297
- törölt felhasználó -    
Boldogat Henry.^^ birthday.gif bday.gif
2 felhasználónak tetszik: FanGiirl, Shawool Lilla
2013. október 11. 15:59 #1298
- törölt felhasználó -    
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.11. 15:12)

Az MV (Minho... wub2.gif), a koreográfia, meg maga a koncept tetszik, de a dal... hát az valami borzasztó lett. blink.gif Pedig a SHINee comeback-eket mindig úgy várom, hogy "Ah, SHINee nem tud rosszat csinálni" erre kijött ez. Nagyon csalódott vagyok most, teljesen felejthető, semmilyen kis dalocska lett.
1 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla
2013. október 11. 16:22 #1299
- törölt felhasználó -    
Idézet (Shawool Lilla @ 2013.10.11. 15:12)

A fiúk egy újabb remeket hoztak össze. happy.gif Bár bennük ilyen téren még sose csalódtam. Minho-tól meg olvadok. heart.gif
A klip szerintem remek lett, igazán látványos és a koreográfiája is eszméletlen. w00t.gif Ami pedig külön öröm, hogy nem piszkálták meg Jonghyun haját, ő így szőkén édes. wub.gif
2013. október 14. 15:48 #1300
LeeQri
LeeQri
új tag
Hozzászólás: 15
Csatolások: 0
Azonosító: 199978
Imádom! wub.gif
132 oldal 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!