Idézet (Minmi @ 2013.10.06. 20:28)
Újabb szörnyű hír...
A KARA-s lányok körül van most "botrány". A DSP megszerette volna hosszabbítani a tagokkal a szerződést, de Nicole nem volt hajlandó aláírni, mivel úgy döntött nem akarja a DSP-vel tartani már a kapcsolatot, - ennek biztosan meg is vannak a személyes okai, de sajnos ez nem derült még ki - és folytatja a tanulmányait, plusz, ha minden jól megy szóló előadóként fog dolgozni, a másik pedig a kis maknae, Jiyoung, ő meg gondolkodik, hogy mi legyen. Remélem legalább ő nem hagyja el, mert ő a biasom.

Elég volt Sunghee kilépése... Hara, Seungyeon, és Gyuri folytatják a munkálatokat. A csapatba pedig még nem tudni, hogy raknak e új tagokat vagy sem.
Gyerekek, engem nem szabad a Conokon egyedül hagyni, az már biztos. A barátnőim állandóan eltűntek, de előkerült az összes a végén.

Vagy 5 fajta U-Kiss kitűzőt, különböző cuki kiegészítőket, 4 doboz epres pocky-t, és az INFINITE 'Destiny' albumát, és egyik poszterét zsákmányoltam be. Igaz, a nyárin csak U-Kiss cuccokat vettem, de most nem is volt nagyon semmi... Így maradtam a másik nagy boybandemnél az INFINITE-nél. Reménykedtem, hogy Dongwoo photocard lesz, de Sungyeolt kaptam, viszont neki is örülök, mert ő a második biasom a csapatból.
A One of a Kind sapka tök jól néz ki, igaz nem vagyok sapkás, sőt föl sem venném, de másokon olyan jó nézni.

Kint voltál a Mondoconon? Ó~

Mondocon-ra épp ember nem megy önként, legfeljebb röhögni...