December 18.-án a U-Kiss visszatér valami limitált japán albummal. Még jó, hogy koreai comebacket ígért az NH.

Amúgy fogalmam sincs, hogy most mi van a srácokkal... Mert valahol az hallom, hogy a december 18.-i album japán album lesz, aláírt/limitált album, ami ismét több tízezrekbe fog kerülni... Meging nyúlhatnak a Kiss Me-k a zsebük legmélyebb részére. Valakitől pedig azt, hogy egy 8. minialbum lesz. Mondjuk örülnék, hogy ha a balhé megszűnne a srácok feje fölött, mert már szánalmas, amit csinál a srácok cége. A másik pedig Dongho; vele kapcsolatban pedig annál inkább nem tudok semmit. Remélem még mindig tag, és ott lesz az új albumon is decemberben.
Girl's Day szóló debütálás lesz hamarosan! A tagot még nem árulták el, szóval nagyon kíváncsi vagyok. (Remélem Sojin lesz.) Plusz novemberben az egész csapat visszatér.
Idézet (sophiej @ 2013.09.21. 09:45)
Ez az EXO Repackaged albuma?
Amúgy én is végre anyagilag olyan helyzetbe kerültem, hogy megtudjam rendelni a U-Kiss 'Collage' és a Miss $ 'Miss u$?' albumát. Szóval pár nap múlva a kezeim közt foghatom az albumokat.
Most eset le, már a fél vagyonom rá ment a U-Kissre, és az NH még mindig húzza le a rajongókat anyagilag.