Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 02. 16:00 #1221
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kareast @ 2013.09.01. 21:59)
Szerintem a fiú csapatok közül egyértelműen a Beast a Shinee és a Boyfriendblush.gif  blush.gif  blush.gif A lány csapatok közül egyértelműen a KARA a Secret és az Snsd. heart.gif  heart.gif  heart.gif

Jah, a Boyfriend mindent ver.:'D
2013. szeptember 02. 19:25 #1222
- törölt felhasználó -    
Éés megérkezett végre a Kara lányok legújabb videója is. Nekem kifejezetten tetszik, igazán jó stílust kaptak a lányok. smileeee.gif
2013. szeptember 02. 23:21 #1223
- törölt felhasználó -    
Nos megtaláltam GD legújabb dalát is, de nem tudom valahogy ez nem jön be, pedig számomra Ő tényleg egy kedves előadó és a számai többségét mind szeretem, de valahogy ez most nem lett a legjobb. pardon.gif Maga a klip pedig még érdekesebb lett, mint a szám, e téren hozta a tőle már (számomra) megszokott különc formáját, azért remélem az új albumon akad valami jobb száma is.
2013. szeptember 03. 16:25 #1224
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: boszikaa97
2013. szeptember 03. 17:33 #1225
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.09.02. 23:21)
Nos megtaláltam GD legújabb dalát is, de nem tudom valahogy ez nem jön be, pedig számomra Ő tényleg egy kedves előadó és a számai többségét mind szeretem, de valahogy ez most nem lett a legjobb. pardon.gif Maga a klip pedig még érdekesebb lett, mint a szám, e téren hozta a tőle már (számomra) megszokott különc formáját, azért remélem az új albumon akad valami jobb száma is.

Nekem személy szerint a dal is nagyon tetszik, és az albumon is egész jók a dalok (mármint az album első részében, mert ugyebár két részben jelenik meg digitálisan), de engem a klip fogott meg igazán. Olyannyira, hogy alig jutottam szóhoz, miután megnéztem. Zseniális a mondanivalója, a jelentése és a koncepciója is. Le a kalappal.
2013. szeptember 04. 14:29 #1226
dori410
dori410
visszatérő vendég

StátuszK-pop
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 233
Csatolások: 48
Azonosító: 164319
Jajj imádom ezt a témát : ) smileeee.gif
Koreai Kultúrális napok lesznek PESTEN most csütörtök pénte k szombat !!
Lesz kpop táncbemutató is minden ami kroea
2013. szeptember 04. 14:36 #1227
dori410
dori410
visszatérő vendég

StátuszK-pop
Hozzászólás: 233
Csatolások: 48
Azonosító: 164319
Idézet (Selena Gomez Fan.2 @ 2013.07.28. 16:34)
Elnézést kérek, de mi az a K-pop? Soha nem hallottam még ezt a szót! Előre köszöntem ha valaki megmondja nekem! meghajolo.gif  2830Cat435.gif  banana_moonwalk.gif

Már bocsi de én szeretem Selenát és a kpopot is . De azért a kpopot jobben. és hogy ezt nem hallottad?? XD Hát ez érdekes de tök mindegy
2013. szeptember 04. 15:51 #1228
- törölt felhasználó -    
Idézet (dori410 @ 2013.09.04. 14:29)
Jajj imádom ezt a témát : ) smileeee.gif
Koreai Kultúrális napok lesznek PESTEN most csütörtök pénte k szombat !!
Lesz kpop táncbemutató is minden ami kroea

Komoly? w00t.gif Az hol lesz?^^
2013. szeptember 04. 16:28 #1229
- törölt felhasználó -    
Ma megjelent az EXO Wolf dráma verziójának második része. Sajnos ennek is eléggé nyitott vége lett... dry.gif Ettől függetlenül nekem tetszik.

1 felhasználónak tetszik: cl92-pd99
2013. szeptember 04. 20:13 #1230
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.09.04. 15:51)
Komoly? w00t.gif  Az hol lesz?^^

Idézet
Koreai Kulturális Napok a Fővám téri Vásárcsarnokban!!
A Koreai Kulturális Központ színes programokkal várja az érdeklődőket. Különböző kulturális előadásokat tekinthetnek meg a látogatók, úgymint k-pop táncbemutató, tradicionális táncbemutató, főzőshow, koreai harcművészeti bemutatók (taekwondo, hapkido, haedong kumdo), kézműves foglalkozás, koreai ételkóstoló, koreai cégek bemutatkozása, tradicionális koreai (hanbok ) ruhapróba, koreai kortárs kiállítás, koreai szuvenírek vásárlási lehetősége. Belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várunk! ^^

De itt van a Koreai Kulturális központ Facebook oldala itt minden friss információ megtalálható vagy a honlapjukon is ott van minden. wink.gif
2013. szeptember 05. 07:22 #1231
- törölt felhasználó -    
Napok óta erre vártam és végre a BtoB srácok visszatértek! pompom.gif wub.gif wub.gif Szerintem jó kis dal lett, a klip minden esetre elképesztő és végre Peniel is némileg több szerephez jutott, az meg kicsit meglepett, hogy MinHyuk csak rappel. w00t.gif A stílusuk pedig valami eszméletlen, bár EUnKwang haja nem lett valami jó, elég érdekes színe van. blink.gif
2013. szeptember 05. 14:36 #1232
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Idézet (GomNaNa @ 2013.09.05. 07:22)
Napok óta erre vártam és végre a BtoB srácok visszatértek! pompom.gif  wub.gif  wub.gif Szerintem jó kis dal lett, a klip minden esetre elképesztő és végre Peniel is némileg több szerephez jutott, az meg kicsit meglepett, hogy MinHyuk csak rappel.  w00t.gif A stílusuk pedig valami eszméletlen, bár EUnKwang haja nem lett valami jó, elég érdekes színe van.  blink.gif 

Nem igazán ismerem a fiúkat, de szerintem is nagyon jó lett a szám és a klip is klassz. Tetszik. biggrin.gif
2013. szeptember 05. 15:38 #1233
- törölt felhasználó -    
Biztos jó lesz, bár én maradok az eredeti verziónál.^^
1 felhasználónak tetszik: boszikaa97
2013. szeptember 05. 16:23 #1234
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.09.05. 15:38)

Én imádom a japánt (nyelvet, kultúrát, országot, mindent) is, de ez alapján az előzetes alapján nekem is jobban tetszik az eredeti verzió.
2013. szeptember 05. 16:36 #1235
- törölt felhasználó -    
Idézet (sophiej @ 2013.09.04. 16:28)
Ma megjelent az EXO Wolf dráma verziójának második része. Sajnos ennek is eléggé nyitott vége lett...  dry.gif Ettől függetlenül nekem tetszik. 

Én úgy vagyok vele, hogy addig jó, míg tart.^^ Am. nagyon jó lett, és örülök neki, hogy a Baby Don't Cry is hallható benne.^^
2013. szeptember 05. 20:07 #1236
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.09.05. 16:36)
Én úgy vagyok vele, hogy addig jó, míg tart.^^ Am. nagyon jó lett, és örülök neki, hogy a Baby Don't Cry is hallható benne.^^

Én is amúgy. Legalább tűkön ülve várjuk majd a következő részt... biggrin.gif Én is örülök neki, csak nekem ettől a daltól mindig sírhatnékom van, a címe ellenére. rohog.gif
2013. szeptember 07. 20:54 #1237
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.09.05. 15:38)

Nekem a japán verziójának klipje sokkal jobban tetszik, mint az eredeti, azaz a koreai változaté. Sokkal színesebb és figyelem felkeltőbb, mint a debütáló klip. Persze, a szám mindig az eredeti verziójában a legjobb, legtökéletesebb, és én is így vagyok vele, hogy a japánt már most gyengébbnek látom, persze ki tudja, mit hoz a jövő. A biztos, hogy erős japán debütálása lesz, mint a TS hercegnőinek, a Secretnek. Amúgy, már nagyon várom, kíváncsi vagyok. wub.gif
2013. szeptember 07. 22:17 #1238
- törölt felhasználó -    
Ugyan már egészen megszerettem GD korábbi dalát, de ez mostani felülmúlta azt számomra. Mindig is jobban szerettem tőle ezt a vadságot, mint azt az extrém külsőt, jobban is áll neki inkább szerintem ez a dal. Mondjuk GD-t pont azért szeretem, mert bármilyen dalt meg tud velem szerettetni még ha a stílusa olykor meghökkentő is, de valahogy neki minden jól áll. smileeee.gif
2013. szeptember 08. 17:52 #1239
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Idézet (GomNaNa @ 2013.09.07. 22:17)
Ugyan már egészen megszerettem GD korábbi dalát, de ez mostani felülmúlta azt számomra. Mindig is jobban szerettem tőle ezt a vadságot, mint azt az extrém külsőt, jobban is áll neki inkább szerintem ez a  dal. Mondjuk GD-t pont azért szeretem, mert bármilyen dalt meg tud velem szerettetni még ha a stílusa olykor meghökkentő is, de valahogy neki minden jól áll.  smileeee.gif 

Fúúú, én nem is tudom, de valahogy nekem ezek a comebackjei először nem jöttek be annyira. Vagyis, nem rossz, persze, de valahogy én még mindig úgy vagyok vele, hogy számomra a "Heartbreaker"-t semmi nem tudja túlszárnyalni! heart.gif biggrin.gif Mondjuk első hallásra de a "Coup d'Etat", se ez a "Crooked" nem tetszett igazán, de egészen megkedveltem mostanra. Már rendesen hallgatom is! tongue.gif Ahogyan a többi dalát az albumról. heart.gif Kivéve a Niliriát, mert attól a daltól képes lennék agyvérzést kapni. Szerintem borzasztó, valamiért nagyon idegesít! Egyébként meg tényleg jól áll neki minden stílus! Imádom ezt benne, hogy mindig képes újítani, mindig egyre jobb! laugh.gif
2013. szeptember 08. 18:14 #1240
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cassie3 @ 2013.09.08. 17:52)
Fúúú, én nem is tudom, de valahogy nekem ezek a comebackjei először nem jöttek be annyira. Vagyis, nem rossz, persze, de valahogy én még mindig úgy vagyok vele, hogy számomra a "Heartbreaker"-t semmi nem tudja túlszárnyalni! heart.gif biggrin.gif Mondjuk első hallásra de a "Coup d'Etat", se ez a "Crooked" nem tetszett igazán, de egészen megkedveltem mostanra. Már rendesen hallgatom is! tongue.gif Ahogyan a többi dalát az albumról. heart.gif Kivéve a Niliriát, mert attól a daltól képes lennék agyvérzést kapni. Szerintem borzasztó, valamiért nagyon idegesít! Egyébként meg tényleg jól áll neki minden stílus! Imádom ezt benne, hogy mindig képes újítani, mindig egyre jobb! laugh.gif

Hát én a Coup d'Etat számával voltam úgy, hogy "Kösz nem", de aztán valahogy elkezdtem újra és újra meghallgatni és mára már egészen hozzá szokott a fülem, mondhatjuk, hogy már kicsit meg is szerettem ezt a számát biggrin.gif Viszont a Crooked már mondhatjuk szerelem volt első látásra, hallásra. Mikor végig néztem a klipet egyből az jutott eszembe, hogy ez a szám tiszta Ő, mármint a dal stílusa, a klip az teljesen tükrözi azt az alap őrült személyiségét, már mint szerintem.
132 oldal 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!