A legjobb az új albumról.^^
K-pop rajongók topikja
2013. augusztus 09. 17:08
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Idézet (silenc @ 2013.08.08. 21:59)
Magába a klipbe már első látásra beleszerettem, nagyon tetszik.
De most a dalt valahogy olyannak érzem, hogy tetszik is meg nem is, de talán egy icipicikét a nem tetszik felé hajlok, de nem tudom megmondani, hogy miért.
Végül is mindenkinek más az ízlése, nekem már az első dallamtól tetszett *.* Vagy max. még próbáld meg élő fellépéssel, az velem csak még jobban megszerettette az egészet
(U.i.: Bom haját annyira imádtam, nagyon jól állt neki a két copf *-*)
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2013. augusztus 09. 17:11
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Idézet (BenceWTF @ 2013.08.09. 16:47)
A legjobb az új albumról.^^
Nekem is ez, és a Badman a kedvenceim *-*
Mai élő fellépésen amúgy nagyon adták
(Badman-be Yongguk kb. mint vmi Sith lovag
patrícia4
2013. augusztus 09. 19:09
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (lA-dONNA @ 2013.08.09. 17:08)
Végül is mindenkinek más az ízlése, nekem már az első dallamtól tetszett *.* Vagy max. még próbáld meg élő fellépéssel, az velem csak még jobban megszerettette az egészet
Szeretem a lányokat, de még így se változott a véleményem.
lA-dONNA
2013. augusztus 09. 19:31
Idézet (lA-dONNA @ 2013.08.09. 17:11)
Nekem is ez, és a Badman a kedvenceim *-*
)
Húúúúh , tényleg nagyon adták.^^
Zelo haja pedig...ööö...borzasztó.
De ha neki így tetszik.^^
lA-dONNA
2013. augusztus 09. 19:46
Végre pedig a napokban a ZE:A és a BigStar is visszatérését tette. Két igen eltérő stílusú dal, de abban egyformák, hogy mind kettő remekmű.
Ami pedig a 2NE1 új dalát illeti, hát sajnos nekem is azok közé kell állnom akiknek nem nyerte el a tetszését. Bár már nálam az előző daluk se volt földet rengető, de az még elment, de ez. Az első félperc után annyi volt a gondolatom, hogy "Mi ez?" Életemben először másfél perc után nem bírtam tovább. Őszintén megmondom, hogy jobbat vártam tőlük, de most igen nagyot csalódtam bennük újra...
Ami pedig a 2NE1 új dalát illeti, hát sajnos nekem is azok közé kell állnom akiknek nem nyerte el a tetszését. Bár már nálam az előző daluk se volt földet rengető, de az még elment, de ez. Az első félperc után annyi volt a gondolatom, hogy "Mi ez?" Életemben először másfél perc után nem bírtam tovább. Őszintén megmondom, hogy jobbat vártam tőlük, de most igen nagyot csalódtam bennük újra...
2013. augusztus 09. 22:29
|
lA-dONNA |
|
Idézet (BenceWTF @ 2013.08.09. 19:31)
Húúúúh , tényleg nagyon adták.^^
Na igen, Zelo hajával én is így vagyok, kb. mint valami öregasszonynak akit melír közbe félbehagyott a fodrász
Viszont Himchan és Daehyun hajától odavoltam *-*
2013. augusztus 09. 22:32
|
lA-dONNA |
|
Idézet (GomNaNa @ 2013.08.09. 19:46)
Hát, mindenkinek más a véleménye, és ezt tiszteletben is tartom, de én azért még nem írom le ennyire a lányokat
silenc
2013. augusztus 09. 22:48
|
lA-dONNA |
|
Idézet (GomNaNa @ 2013.08.09. 19:46)
Végre pedig a napokban a ZE:A és a BigStar is visszatérését tette. Két igen eltérő stílusú dal, de abban egyformák, hogy mind kettő remekmű.
Nem vagyok nagy ZE:A-s, igazából eddig csak a Phoneix dalukat hallgattam, de ez a klip kimondottan jóra sikerült
BIGSTAR -> Ezek betegek x""D De az MV mindenhogy tökéletes
FanGiirl
2013. augusztus 13. 12:47
Most őszintén, mi női fanok is ilyen elvetemültek vagyunk? Én személyem szerint kicsit túlzásnak tartok néhány fant, így az MV reakciókból ítélve. Elismerem azért én is elbambulok és kiakadok a kedvencemnél (általában Hoon vagy Dongwoo), de ennyire nem, hogy számat nyalogatom. Amikor megnéztem a barátnőmmel néhány ilyen fanboy reakciót én csak fogtam a fejemet, ő pedig már leborult a kanapénkról. Anyu pedig üvöltött, hogy ezek a fanboyok rosszabbak, mint az ázsiai pasik.
Én személyem szerint két srácot emelnék ki, az egyik a Standing Still klipjét nézi, a másik pedig a Man in Love-ot.
Én személyem szerint két srácot emelnék ki, az egyik a Standing Still klipjét nézi, a másik pedig a Man in Love-ot.
2013. augusztus 13. 13:31
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (Minmi @ 2013.08.13. 12:47)
Most őszintén, mi női fanok is ilyen elvetemültek vagyunk? Én személyem szerint kicsit túlzásnak tartok néhány fant, így az MV reakciókból ítélve. Elismerem azért én is elbambulok és kiakadok a kedvencemnél (általában Hoon vagy Dongwoo), de ennyire nem, hogy számat nyalogatom. Amikor megnéztem a barátnőmmel néhány ilyen fanboy reakciót én csak fogtam a fejemet, ő pedig már leborult a kanapénkról. Anyu pedig üvöltött, hogy ezek a fanboyok rosszabbak, mint az ázsiai pasik.
Én elhiszem, hogy nagyon lehet szeretni azt, akiért tényleg rajongunk, de szerintem mindennek megvan a határa. Mondjuk az én esetemben a fiúbandák kivételek (talán a BTS az egyetlen, akiket megszerettem), de ha meghallom mondjuk a kedvenc énekesnőm új dalát vagy megnézem az új videóját akkor szerintem én nem rendezek ilyen nyáladzást. Persze, ha olyan videót nézek meg, amiben a fiúk szexik vagy épp irtó aranyosak vagy valami más, akkor én is olvadok egy sort (a normális határok között), de ilyent még soha nem műveltem (adja Isten, hogy a jövőben se). Én is örülök minden dolognak, ami kedvenceimmel kapcsolatos, de ez már durván sok. Mit csinálnának egy koncerten? El sem merem képzelni..
2013. augusztus 16. 23:17
Idézet (x Lili x @ 2013.08.16. 22:05)
én 4Nias vagyok! (4minute fan)
Annyira imádom őket <3 De még nagyon szeretem: Beast, 2yoon,
A legjobb választás
Végre ezzel nem csak én vagyok egyedül. Sajnos sokaknál nincsenek igazán elől, de én bízok benne, hogy egyszer az ő tehetségüket is felismerik.
x Lili x
2013. augusztus 19. 22:40
Végre már csak 3 nap és a NU'EST is újra köztünk lesz!
2013. augusztus 20. 22:18
Idézet (GomNaNa @ 2013.08.19. 22:40)
Végre már csak 3 nap és a NU'EST is újra köztünk lesz!
Most a Pledist szeressük ezerrel!
Minhyun barnás haja annyira tetszik. Ren baba pedig - hála az istennek - még mindig a szőke hajkoronájával hódít. Kíváncsi vagyok a visszatérésükre, mert jónak ígérkezik. A "Hello" számuk annyira nem fogott, meg, mint az előtte lévőek, de reménykedem, hogy ez valami ütős lesz. A klipje pedig ezer százalék, hogy tetszeni fog. A teaser nagyon fogós lett.
2013. augusztus 21. 15:06
2013. augusztus 21. 15:45
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Idézet (BenceWTF @ 2013.08.21. 15:06)
Henry,most hatalmasat alkotott.
Ui:Henry bebizonyította,hogy helye van a Top10 biasok listáján.
2013. augusztus 21. 21:31
Idézet (BenceWTF @ 2013.08.21. 15:06)
A tánc rohadt jó. Úgy érzem, muszáj lesz végre rászánnom - mert nagyon ellustultam, és a nyáron is, csak "Jeon Won Diary" táncát tanultam meg - magam is megtanulni egy újabb k-pop táncot, ami ez lesz. Remélem lesz rá türelmem, mert a "Stop Girl"-t is félbehagytam.
Nos, a klip nagyon tetszik. Henry szőke haja annyira tetszik. Olyan vele, mint egy kis bárány.
Shawool Lilla
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.