Idézet (GomNaNa @ 2013.08.02. 12:08)
Én bevallom, hogy a Hurricane megjelenésekor úgy gondoltam, hogy egy teljes album fog következni ezek után, amibe még úgy bele fért volna még egy klip. De egy mini albumhoz teljesen felesleges három klip is. Persze örülök, hogy ennyire aktívak a fiúk, de azért nem értem, hogy az ügynökség még mit akar tőlük, amikor így is debütálásuk óta az elmúlt másfél évben, több kislemezt adtak ki, mint más csapat 3-4 év alatt. Én már azért kezdem a srácokat félteni, hogy ez a túlzott hajtás az egészségükre megy, hiszen hiába fiatalok azért a szervezet egy idő után megbosszulja önmagát.
Bár én már azt is kinézem a TS-ből, hogy amint lejár ennek az albumnak is a promóciója és a japán piacon is betörtek, akkor még a srácok nyakába varrnak egy kisebb ázsiai turnét is...
Bár én már azt is kinézem a TS-ből, hogy amint lejár ennek az albumnak is a promóciója és a japán piacon is betörtek, akkor még a srácok nyakába varrnak egy kisebb ázsiai turnét is...
Én sem vagyok oda a TS-ért , meghát ha még be is futnának japánban , akkor sem jutnának egyről-kettőre ezzel a kiadóval...és igen , az meg a másik oldala , hogy még túl is hajtják őket...
Am nem tudod mi az a dal , ami a tánc közben megy? annyira imádom.

1 felhasználónak tetszik: