Idézet (GomNaNa @ 2013.07.20. 15:01)
Én mát hallottam elég sokat és van úgy egy-kettő ami még jó is, de valahogy az ő zenéjük se tartozik a kedvenceim közé. Lehet talán azért, mert Hyorin-tól a falra mászok, de valahogy még nem tudtak meggyőzni, hogy miért szeressem őket.
Kicsit számomra olyan Secret utánzatnak tűnnek, mind stílusban, mind létszámban csak azért a Secretben vannak hangok és nem kifejezetten egy tagra építenek. Esküszöm, ha Hyorin kilépne mindjárt jobban szeretném a csapatot, mert efektíve a másik három lánnyal annyira nincs problémám..
Kicsit számomra olyan Secret utánzatnak tűnnek, mind stílusban, mind létszámban csak azért a Secretben vannak hangok és nem kifejezetten egy tagra építenek. Esküszöm, ha Hyorin kilépne mindjárt jobban szeretném a csapatot, mert efektíve a másik három lánnyal annyira nincs problémám..
A Gone Not Around Any Longer még egész hallgatható daluk , de azon kívül hallgatható daluk nem nagyon van...
Személy szerint én a Girls' Generation-tól mászik falra...annyira idegesítőek a dalaik...és persze a hangjuk sem olyan nagy szám , de ízlések és pofonok(nekem a pofon jár

0 felhasználónak tetszik: