Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 18. 13:36 #1101
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.18. 09:55)
Egyetértek lényegében még a dal refrénje is olyan elektronikus , mint a Tonight-nak , de én is befejezem a hasonlítgatást. 
Erről jut eszembe , IMÁDOM ezeket a klipeket , csak az bökkenő , hogy se a klipet , se párbeszédeket nem értem.biggrin.gif 
Azért is szeretem annyira ezt a klipet , mert úgy fél éve teljesen ugyanolyan hajam volt , mint Yoseob-nak.biggrin.gif Meg persze az is lejött a klipből , hogy kissé bolondos a srác , de pont azért ilyen szimpatikus.smileeee.gif
Én is pont a One Shot-tal voltam így.^^ És annyira jó , hogy a klipben több dal is hallható az albumról.

Igen ezeket a klipeket én is nagyon imádom, főleg a Beautifult. wub.gif Hát én anno megnéztem ezeket magyar felirattal is, de ha mást nem az eseményekből azért leszűrheti a lényeget az ember. Bár a Beautiful akkor a legjobb mikor élő műsorokban adják elő, de a legjobban show műsoraikban tükröződik ki a csapat igazi IQ szintje. rohog.gif De én pont emiatt imádom őket, hogy tőlük mindig vidámabb leszek. heart.gif

Plusz örömhír (legalábbis számomra) Kim Hyun Joong is végre a mai nap visszatért. Több mint egy évnyi japán promóciók és megjelenések után újabb koreai remeket hozott össze. heart.gif
2013. július 18. 17:39 #1102
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.07.18. 13:36)
Igen ezeket a klipeket én is nagyon imádom, főleg a Beautifult.  wub.gif  Hát én anno megnéztem ezeket magyar felirattal is, de ha mást nem az eseményekből azért leszűrheti a lényeget az ember. Bár a Beautiful akkor a legjobb mikor élő műsorokban adják elő, de a legjobban show műsoraikban tükröződik ki a csapat igazi IQ szintje.  rohog.gif De én pont emiatt imádom őket, hogy tőlük mindig vidámabb leszek. heart.gif

Plusz örömhír (legalábbis számomra) Kim Hyun Joong is végre a mai nap visszatért. Több mint egy évnyi japán promóciók és megjelenések után újabb koreai remeket hozott össze. heart.gif

Rákeresek , hátha van akkor magyar felirat. smileeee.gif Végülis igazad van , a lényegét én is leszűrtem , csak a párbeszédeket nem vágtam...
rohog.gif Hát ez a Yoseob nagyon jópofa egy srác biggrin.gif
Nekem ettől lesz mindig jókedvem.biggrin.gif

Csak úgy vettem , hogy Zelo mintha kicsit visszafogottabb lenne , mint a többi srác a bandából , ő olyan visszahúzódó tipus vagy nem tudom , meg ahogy hallom önbizalma sincs nagyon , nem tetszik neki az álla ezért szájmaszkot visel...
http://25.media.tumblr.com/7a95d882268061b1c5c228f449afae4d/tumblr_mi3f73tmXn1r2o22oo1_400.gif
De ezt a képet nagyon bírom biggrin.gif
Én ezt várom naagyon.^^
2013. július 18. 21:30 #1103
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.18. 17:39)
Rákeresek , hátha van akkor magyar felirat. smileeee.gif Végülis igazad van , a lényegét én is leszűrtem , csak a párbeszédeket nem vágtam...
rohog.gif  Hát ez a Yoseob nagyon jópofa egy srác biggrin.gif 
Nekem ettől lesz mindig jókedvem.biggrin.gif
Csak úgy vettem , hogy Zelo mintha kicsit visszafogottabb lenne , mint a többi srác a bandából , ő olyan visszahúzódó tipus vagy nem tudom , meg ahogy hallom önbizalma sincs nagyon , nem tetszik neki az álla ezért szájmaszkot visel...
De ezt a képet nagyon bírom biggrin.gif
Én ezt várom naagyon.^^

Nem rossz videó, bár konkrétan YoungJae felirata olvashatatlan... Így show műsorból még csak a Weekly Idol-os szereplésüket láttam (még a tavaly augusztusit), de az haláli volt. Azt alapul véve én nem hinném, hogy Zelo a legvisszafogottabb így csapaton belül. Tény, hogy főleg akkor beszél ha kérdezik, de JongUp még nála is szótlanabb. Ők valahogy inkább a tettek emberei, mármint hasonló párhuzamot találtam köztük és a B2ST-es HyunSeung között. Mivel mind hárman leginkább a tánccal fejezik ki magukat, egyikük se az a szónok, de a mozgásuknak hatalmas ereje van. Plusz ugye Zelo Isten adta rap tehetsége se elhanyagolható. wub.gif
Igen, hát már én is alig várom végre a B2ST visszatérését. Konkrétan ezt várom már mióta befejezték a Beautiful Night promócióit. Az I'M Sorry és a Will You Be Alright? ugyan jól esett a lelkemnek, hogy végre újra hallhattam felőlük, de azért ez a rendes visszatérés már éppen esedékes volt. Főleg, hogy minden más Cube csapat (Roh Ji Hoon kivéve) már rég megtette a visszatérését.
2013. július 19. 07:01 #1104
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.07.18. 21:30)
Nem rossz videó, bár konkrétan YoungJae felirata olvashatatlan... Így show műsorból még csak a Weekly Idol-os szereplésüket láttam (még a tavaly augusztusit), de az haláli volt. Azt alapul véve én nem hinném, hogy Zelo a legvisszafogottabb így csapaton belül. Tény, hogy főleg akkor beszél ha kérdezik, de JongUp még nála is szótlanabb. Ők valahogy inkább a tettek emberei, mármint hasonló párhuzamot találtam köztük és a B2ST-es HyunSeung között. Mivel mind hárman leginkább a tánccal fejezik ki magukat, egyikük se az a szónok, de a mozgásuknak hatalmas ereje van. Plusz ugye Zelo Isten adta rap tehetsége  se elhanyagolható.  wub.gif 
Igen, hát már én is alig várom végre a B2ST visszatérését. Konkrétan ezt várom már mióta befejezték a Beautiful Night promócióit. Az I'M Sorry és a Will You Be Alright? ugyan jól esett a lelkemnek, hogy végre újra hallhattam felőlük, de azért ez a rendes visszatérés már éppen esedékes volt. Főleg, hogy minden más Cube csapat (Roh Ji Hoon kivéve) már rég megtette a visszatérését.

Tényleg elèg olvashatatlan. :/
Nagy igazság , lehet , hogy Zelo nem beszél sokat de a rappelésben és táncban ki tudja beszélni magát. smileeee.gif

Szerintem teljes mértékben tökéletes lett.smileeee.gif
Hát tényleg nem volt az igazi az a visszatérés , de végre újra hallatnak magukról.biggrin.gif
Hát a Beautiful óta sokat változtak külsőleg.smileeee.gif
2013. július 19. 07:33 #1105
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.19. 07:01)
Tényleg elèg olvashatatlan. :/ 
Nagy igazság , lehet , hogy Zelo nem beszél sokat de a rappelésben és táncban ki tudja beszélni magát. smileeee.gif

Szerintem teljes mértékben tökéletes lett.smileeee.gif
Hát tényleg nem volt az igazi az a visszatérés , de végre újra hallatnak magukról.biggrin.gif 
Hát a Beautiful óta sokat változtak külsőleg.smileeee.gif

Vagyis *ki tudja fejezni magát , ìrni sem tudok , nézd el nekem , reggel van. rohog.gif
2013. július 19. 07:59 #1106
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.19. 07:33)
Vagyis *ki tudja fejezni magát , ìrni sem tudok , nézd el nekem , reggel van. rohog.gif

Igen a "ki tudja fejezni magát" egy hangyányit értelmesebb, de tudtam én, hogy mire gondolsz. smileeee.gif
A Beast-re rátérve meg már nem is tudom mióta nem keltem ilyen korán, de amint megláttam a klipet teljesen elfelejtettem, hogy álmos vagyok. Hihetetlen jó dalt hoztak össze megint és, mint máskor most se hibáztak. heart.gif Beast is the BEST heart.gif
Igen a Beautiful óta tényleg sokat változtak, mondhatjuk, hogy tényleg elértek oda, hogy nem csak ők, de a zenéjük is felnőtt. Ahogy néztem youtube-on a hozzá szólásokat sokan le voltak sokkolva YoSeob megnövekedett karizmaitól, ami nem is csoda, hisz ha úgy nézzük tényleg sokat változott. A régi szőke, mosolygós srácból most már tényleg egy tökéletes pasi lett. wub.gif Bár számomra mindegyik srác tökéletes, de tény, hogy egyesek sokat változtak a 2009-es debütálás óta. De úgy érzem ez a változás csak a javukat szolgálta. wub.gif wub.gif
(nos ha már a B.A.P-nél megjegyeztem itt se mehetek el szó nélkül amellett, hogy az ő klipjük meg kicsit olyan VIXX - Hyde-os =mármint szerintem=)
2013. július 19. 08:40 #1107
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.07.19. 07:59)
Igen a "ki tudja fejezni magát" egy hangyányit értelmesebb, de tudtam én, hogy mire gondolsz.  smileeee.gif 
A Beast-re rátérve meg már nem is tudom mióta nem keltem ilyen korán, de amint megláttam a klipet teljesen elfelejtettem, hogy álmos vagyok. Hihetetlen jó dalt hoztak össze megint és, mint máskor most se hibáztak. heart.gif Beast is the BEST heart.gif
Igen a Beautiful óta tényleg sokat változtak, mondhatjuk, hogy tényleg elértek oda, hogy nem csak ők, de a zenéjük is felnőtt. Ahogy néztem youtube-on a hozzá szólásokat sokan le voltak sokkolva YoSeob megnövekedett karizmaitól, ami nem is csoda, hisz ha úgy nézzük tényleg sokat változott. A régi szőke, mosolygós srácból most már tényleg egy tökéletes pasi lett.  wub.gif Bár számomra mindegyik srác tökéletes, de tény, hogy egyesek sokat változtak a 2009-es debütálás óta. De úgy érzem ez a változás csak a javukat szolgálta.  wub.gif  wub.gif 
(nos ha már a B.A.P-nél megjegyeztem itt se mehetek el szó nélkül amellett, hogy az ő klipjük meg kicsit olyan VIXX - Hyde-os =mármint szerintem=)

Köszi , örülök neki.biggrin.gif
Most , hogy megemlítetted , hogy szőke volt felmerült bennem a kérdés (sokadjára:D) , nem hullik a hajuk a sok festéstől?biggrin.gif
Uhh , őket is imádom , és a klip is tényleg hasonló , de nekem azért a Shadow sokkal jobban tetszik , mert ez annyira összeszedett és úgy alapjából annyira tökéletes dal , hogy mèg a Hurricane-től is jobban tetszik.smileeee.gif
2013. július 19. 08:41 #1108
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.19. 08:40)
Most , hogy megemlítetted , hogy szőke volt felmerült bennem a kérdés (sokadjára:D) , nem hullik a hajuk a sok festéstől?biggrin.gif
Uhh , őket is imádom , és a klip is tényleg hasonló , de nekem azért a Shadow sokkal jobban tetszik , mert ez annyira összeszedett és úgy alapjából annyira tökéletes dal , hogy mèg a Hurricane-től is jobban tetszik.smileeee.gif

Jah , és hozzáteszem , ma Beast napot tartok.biggrin.gif
2013. július 19. 08:53 #1109
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.19. 08:40)

Nem hiszem, hogy jobban hullana a hajuk, mint másoknak, mert azért még is csak profik között vannak. Meg úgy szerintem átlagban egy évben 2-3 alkalommal változik a hajszínük, csak mivel általában nagy a változás ezért tűnhet többnek (de nyugodtan kijavíthat bárki, ha tévednék).
Igen maga a szám ezerszer jobb, mint a Hyde, csak magára a klip hangulatára gondoltam, hogy hasonlít..
Te csak ma? Nálam minden nap Beast nap van. wub.gif biggrin.gif
2013. július 19. 19:29 #1110
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.07.19. 08:53)
Nem hiszem, hogy jobban hullana a hajuk, mint másoknak, mert azért még is csak profik között vannak. Meg úgy szerintem átlagban egy évben 2-3 alkalommal változik a hajszínük, csak mivel általában nagy a változás ezért tűnhet többnek (de nyugodtan kijavíthat bárki, ha tévednék). 
Igen maga a szám ezerszer jobb, mint a Hyde, csak magára a klip hangulatára gondoltam, hogy hasonlít..
Te csak ma? Nálam minden nap Beast nap van.  wub.gif  biggrin.gif

Én azt hiszem a One Shot óta nem hallottam ilyen jó dalt , mint a Shadow.biggrin.gif
Egész nap ezt nyomatom.biggrin.gif
Igaz, meg úgy kb. egy évben legfeljebb 5 klippel jelentkezik egy csapat , és szokott úgy változni...de igazad van, végülis profik között vannak , csaknem lesznek kopaszok.biggrin.gif
Tényleg hasonló hangulatú.smileeee.gif
Hát úgy tűnik még egy darabig Beast "napot" tartok.biggrin.gif
Am azt tudod , hogy kik a legsikeresebb előadók Ázsiában , bocsi hogy ilyet kérdezek , de erre mindig kivi voltam.biggrin.gif
2013. július 19. 22:20 #1111
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.19. 19:29)
Én azt hiszem a One Shot óta nem hallottam ilyen jó dalt , mint a Shadow.biggrin.gif
Egész nap ezt nyomatom.biggrin.gif
Igaz, meg úgy kb. egy évben legfeljebb 5 klippel jelentkezik egy csapat , és szokott úgy változni...de igazad van, végülis profik között vannak , csaknem lesznek kopaszok.biggrin.gif 
Tényleg hasonló hangulatú.smileeee.gif
Hát úgy tűnik még egy darabig Beast "napot" tartok.biggrin.gif
Am azt tudod , hogy kik a legsikeresebb előadók Ázsiában , bocsi hogy ilyet kérdezek , de erre mindig kivi voltam.biggrin.gif

Igen valahogy a Shadow-tól én se tudok szabadulni, bár nincs olyan Beast szám amit már ne hallgattam volna meg kismilliószor de még mindig megunhatatlanok. Nekem ők ugyan olyan sokat jelentenek, mint neked a B.A.P, ha lenne alkalmam köszönetet mondanék nekik, mert pont akkor jelentek meg az életemben amikor a legnagyobb szükségem volt a támaszra...
Hát őszintén szólva nem igazán tudom kik lehetnek a legsikeresebb, de BoA, a Big bang, a 2NE1 biztos az elsők között vannak. De így ilyen listával még nem találkoztam. unsure.gif
2013. július 19. 22:36 #1112
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.07.19. 22:20)
Igen valahogy a Shadow-tól én se tudok szabadulni, bár nincs olyan Beast szám amit már ne hallgattam volna meg kismilliószor de még mindig megunhatatlanok. Nekem ők ugyan olyan sokat jelentenek, mint neked a B.A.P, ha lenne alkalmam köszönetet mondanék nekik, mert pont akkor jelentek meg az életemben amikor a legnagyobb szükségem volt a támaszra...
Hát őszintén szólva nem igazán tudom kik lehetnek a legsikeresebb, de BoA, a Big bang, a 2NE1 biztos az elsők között vannak. De így ilyen listával még nem találkoztam.  unsure.gif

Eszméletlen jó dal , de az album is remek lett.smileeee.gif
Tudom milyen , hidd el én is megköszönnék nekik sokmindent...mikor megismertem a B.A.P-t rettenetesen rossz idők jártak felém , de hihetetlen , hogy egy dal mennyire sokat jelenthet egy ember számára , nekem ilyen fontos dal a Never Give Up.smileeee.gif
Rákerestem a Google-ben és kiadott pár top 10-es listát , leginkább a BIGBANG , Super Junior , Shinee , Beast , TVXQ , 2ne1 és a U-Kiss szerepeltek.smileeee.gif
És meglepő módon sok helyen láttam az EXO nevét , előre is bocsánatot kérek , ha megsértek valakit , de szeritem nem valami nagy szám banda...A Wolf című dal még egész türhető volt , de azon kívül..semmi..
2013. július 19. 23:08 #1113
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.19. 22:36)
Eszméletlen jó dal , de az album is remek lett.smileeee.gif
Tudom milyen , hidd el én is megköszönnék nekik sokmindent...mikor megismertem a B.A.P-t rettenetesen rossz idők jártak felém , de hihetetlen , hogy egy dal mennyire sokat jelenthet egy ember számára , nekem ilyen fontos dal a Never Give Up.smileeee.gif
Rákerestem a Google-ben és kiadott pár top 10-es listát , leginkább a BIGBANG  , Super Junior , Shinee , Beast  , TVXQ ,  2ne1 és  a U-Kiss szerepeltek.smileeee.gif
És meglepő módon sok helyen láttam az EXO nevét ,  előre is bocsánatot kérek , ha megsértek valakit , de szeritem nem valami nagy szám banda...A Wolf című dal még egész türhető volt , de azon kívül..semmi..

Számomra az Oasis és a Fiction az amit mindig jól esik hallani.
Igen a BigBang-ben és a 2NE1-ban biztos voltam, hogy az elsők között vannak, de a többi felsorolt se annyira meglepetés. biggrin.gif
Na igen az EXO is egyre feljebb tör, bár én sem vagyok az a hű de nagy rajongójuk, sőt eddig csak a Wolf volt az amit végig hallgattam és még jó is volt. Bár azért ők még tényleg fiatalok, ahogy így egyszer kétszer ránéztem itt párnak a lapjára, szóval ők még rengeteget fejlődhetnek. Számomra ők olyanok, mint a Super Junior csak itt a tagok még fiatalok, bár bevallom a SuJu-t se igazán szeretem, de nem tehetek róla, valahogy én ezeket a 10-12 fő per csapatokat már soknak érzem. Nem is tudom megkülönböztetni a tagokat meg a nevük megtanulása is biztos bele telne egy kis időbe. Számomra úgy max 7 főig létezik a csapat, onnantól már inkább tömegről beszélünk.. unsure.gif De van aki meg értük bolondul, hát van ez így. Kinek a pap, kinek a papné. rohog.gif
2013. július 19. 23:28 #1114
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Idézet (FanGiirl @ 2013.07.17. 02:59)
Hey, Ladies and Gentlemen!
Mindenki vágja a BTS -t, ugye? 
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1011731_608661412487142_1702182789_n.jpg
Múlt hónapban debütáltak a No More Dream -el, és kiadták az első minialbumukat. Ezen az albumon található meg a We Are Bulletproof, aminek tegnap kijött az MV -je! Itt is van:

Ma értem haza a nyaralásból és a fiúk ezzel fogadtak engem. biggrin.gif Imádom!
2013. július 19. 23:29 #1115
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.07.19. 23:08)
Számomra az Oasis és a Fiction az amit mindig jól esik hallani.
Igen a BigBang-ben és a 2NE1-ban biztos voltam, hogy az elsők között vannak, de a többi felsorolt se annyira meglepetés.  biggrin.gif 
Na igen az EXO is egyre feljebb tör, bár én sem vagyok az a hű de nagy rajongójuk, sőt eddig csak a Wolf volt az amit végig hallgattam és még jó is volt. Bár azért ők még tényleg fiatalok, ahogy így egyszer kétszer ránéztem itt párnak a lapjára, szóval ők még rengeteget fejlődhetnek. Számomra ők olyanok, mint a Super Junior csak itt a tagok még fiatalok, bár bevallom a SuJu-t se igazán szeretem, de nem tehetek róla, valahogy én ezeket a 10-12 fő per csapatokat már soknak érzem. Nem is tudom megkülönböztetni a tagokat meg a nevük megtanulása is biztos bele telne egy kis időbe. Számomra úgy max 7 főig létezik a csapat, onnantól már inkább tömegről beszélünk..  unsure.gif  De van aki meg értük bolondul, hát van ez így. Kinek a pap, kinek a papné.  rohog.gif

Dettó , én is csak azt az egy dalukat hallgattam végig .biggrin.gif Én az EXO-ból talán Wu Fun-t bírom (de am a srác nagyon nem tud playbackelni)
, de ő sem egy nagyszám... Én sem tudnám őket megkülönböztetni.biggrin.gif
A Boyfriend-et és a U-Kiss-t is összekevertem , pedig mentségemre szóljon, hogy mind2 csapatot nagyon bírom.biggrin.gif Igeen , max 7 fő.biggrin.gif
rohog.gif
2013. július 19. 23:49 #1116
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.19. 23:29)
Dettó , én is csak azt az egy dalukat hallgattam végig .biggrin.gif  Én az EXO-ból talán Wu Fun-t bírom (de am a srác nagyon nem tud playbackelni)
, de ő sem egy nagyszám... Én sem tudnám őket megkülönböztetni.biggrin.gif 
A Boyfriend-et és a U-Kiss-t is összekevertem , pedig mentségemre szóljon, hogy mind2 csapatot nagyon bírom.biggrin.gif Igeen , max 7 fő.biggrin.gif
rohog.gif

Hát a U-Kiss-t össze keverni a Boyfriend-el, az a U-Kiss-re nézve sértő. rolleyes.gif Jóó, mondjuk bevallom számomra a Boyfriend a k-pop aljának is a legalja. Mentségemre szóljon próbáltam én őket megszeretni, de ez a cuki vagyok, kedves vagyok nem az én műfajom. Bár próbálkoznak szegények, hogy felnőttek, de amint meglátom azt a görcsiker párost kiszaladnék a világból. A sminktől meg csak még lányosabb a tagok többségek, mint alap helyzetben..
Elnézést az esetleges hatalmas Boyfriend rajongóktól, és remélem senkit nem sértettem meg, de ez van. pardon.gif
2013. július 20. 00:01 #1117
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.07.19. 23:49)
Hát a U-Kiss-t össze keverni a Boyfriend-el, az a U-Kiss-re nézve sértő.  rolleyes.gif Jóó, mondjuk bevallom számomra a Boyfriend a k-pop aljának is a legalja. Mentségemre szóljon próbáltam én őket megszeretni, de ez a cuki vagyok, kedves vagyok nem az én műfajom. Bár próbálkoznak szegények, hogy felnőttek, de amint meglátom azt a görcsiker párost kiszaladnék a világból. A sminktől meg csak még lányosabb a tagok többségek, mint alap helyzetben.. 
Elnézést az esetleges hatalmas Boyfriend rajongóktól, és remélem senkit nem sértettem meg, de ez van. pardon.gif

Tudod , a Music Channel addig nyomatta az I Yah dalát a Boyfriend-nek , hogy volt időm megszeretni őket.biggrin.gif
De csak mert olyan fülbemászó refrénje van.biggrin.gif
Azért be kell vallanom , sokat röhögtünk rajtuk xD Tényleg elég gyenge egy csapat , de viszont szórakoztató a kinézetük , és örülök , hogy te is észrevetted , lányosabbnak tűnnek a sminktől.biggrin.gif
2013. július 20. 00:17 #1118
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.20. 00:01)
Tudod , a Music Channel addig nyomatta az I Yah dalát a Boyfriend-nek , hogy volt időm megszeretni őket.biggrin.gif
De csak mert olyan fülbemászó refrénje van.biggrin.gif 
Azért be kell vallanom , sokat röhögtünk rajtuk xD Tényleg elég gyenge egy csapat , de viszont szórakoztató a kinézetük , és örülök , hogy te is észrevetted , lányosabbnak tűnnek a sminktől.biggrin.gif

Igen az I Yah nem rossz, mivel nem igen nézek Music Chanelt meg társait, egyszer konkrétan majdnem félre nyeltem mikor megláttam ezeket a tv-ben bohóckodni. Bár igaz az I Yah messzemenőleg a leghallgathatóbb számuk, de úgy ennyi. a debütáló boyfriend számuktól a mai napig a röhögés kap el, még ha vizuálisan erősebbek lennének akkor megbocsátanám ezeket a gyenge alakításokat, de úgy, hogy szinte lányokat nézek nem igazán fog meg a dolog. Semmi férfias kiállás, kinézet, az izomzatukról meg már nem is beszélve...
Bár amilyen a cég olyan a csapat, azért a Starship se az a vezér ügynökség. A sistar az egyetlen mondjuk, hogy jól sikerült csapat, de azért őket se magasztalnám az égig... unsure.gif
2013. július 20. 09:00 #1119
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.07.20. 00:17)
Igen az I Yah nem rossz, mivel nem igen nézek Music Chanelt meg társait, egyszer konkrétan majdnem félre nyeltem mikor megláttam ezeket a tv-ben bohóckodni. Bár igaz az I Yah messzemenőleg a leghallgathatóbb számuk, de úgy ennyi. a debütáló boyfriend számuktól a mai napig a röhögés kap el, még ha vizuálisan erősebbek lennének akkor megbocsátanám ezeket a gyenge alakításokat, de úgy, hogy szinte lányokat nézek nem igazán fog meg a dolog. Semmi férfias kiállás, kinézet, az izomzatukról meg már nem is beszélve...
Bár amilyen a cég olyan a csapat, azért a Starship se az a vezér ügynökség. A sistar az egyetlen mondjuk, hogy jól sikerült csapat, de azért őket se magasztalnám az égig...  unsure.gif

A Sistar-najis nyomatják egy dalát a TV-ben , de am én sem nézwm azt a trágya csatornát , sőt tv-t sem nagyon nézek , legfeljebb háttérzajnak megy.biggrin.gif
Még csak ezt az egy dalt hallottam tőlük , többre nem is vagyon kíváncsi.biggrin.gif
2013. július 20. 15:01 #1120
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.20. 09:00)
A Sistar-najis nyomatják egy dalát a TV-ben , de am én sem nézwm azt a trágya csatornát , sőt tv-t sem nagyon nézek , legfeljebb háttérzajnak megy.biggrin.gif
Még csak ezt az egy dalt hallottam tőlük , többre nem is vagyon kíváncsi.biggrin.gif

Én mát hallottam elég sokat és van úgy egy-kettő ami még jó is, de valahogy az ő zenéjük se tartozik a kedvenceim közé. Lehet talán azért, mert Hyorin-tól a falra mászok, de valahogy még nem tudtak meggyőzni, hogy miért szeressem őket. pardon.gif
Kicsit számomra olyan Secret utánzatnak tűnnek, mind stílusban, mind létszámban csak azért a Secretben vannak hangok és nem kifejezetten egy tagra építenek. Esküszöm, ha Hyorin kilépne mindjárt jobban szeretném a csapatot, mert efektíve a másik három lánnyal annyira nincs problémám..
132 oldal 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!