Idézet (BenceWTF @ 2013.07.18. 09:55)
Egyetértek lényegében még a dal refrénje is olyan elektronikus , mint a Tonight-nak , de én is befejezem a hasonlítgatást.
Erről jut eszembe , IMÁDOM ezeket a klipeket , csak az bökkenő , hogy se a klipet , se párbeszédeket nem értem.
Azért is szeretem annyira ezt a klipet , mert úgy fél éve teljesen ugyanolyan hajam volt , mint Yoseob-nak.
Meg persze az is lejött a klipből , hogy kissé bolondos a srác , de pont azért ilyen szimpatikus.
Én is pont a One Shot-tal voltam így.^^ És annyira jó , hogy a klipben több dal is hallható az albumról.
Erről jut eszembe , IMÁDOM ezeket a klipeket , csak az bökkenő , hogy se a klipet , se párbeszédeket nem értem.
Azért is szeretem annyira ezt a klipet , mert úgy fél éve teljesen ugyanolyan hajam volt , mint Yoseob-nak.
Én is pont a One Shot-tal voltam így.^^ És annyira jó , hogy a klipben több dal is hallható az albumról.
Igen ezeket a klipeket én is nagyon imádom, főleg a Beautifult.
Plusz örömhír (legalábbis számomra) Kim Hyun Joong is végre a mai nap visszatért. Több mint egy évnyi japán promóciók és megjelenések után újabb koreai remeket hozott össze.

0 felhasználónak tetszik: