Idézet (BenceWTF @ 2013.07.17. 18:22)
Tényleg a Tonight -ra emlékeztet.

Szerintem a fények miatt , mert ez ugye ezt a klipet Las Vegas-ban forgatták..és ...najó ez a mondat nem akar összejönni xD
Bár kicsit szégyenlem magam , hogy a B.A.P-t jobban szeretem (egy kicsit) , mint a BIGBANG-et , mivel ők szerettették meg velem a k-pop-ot , de egyszerűen elmondhatatlanul bírom a B.A.P-t.
Tényleg nagy karriert futottak be így egy év alatt , hisz az egyik legsikeresebb dél-koreai fiúbanda , ráadásul még műsoruk is volt.
Azt még mindig nem tudom felfogni , hogy lehet Zelo-nak Kanye West a példakèpe , az az idegbeteg nekiment egy közúti táblának xD Zelo 1000x tehetségesebb nála , ráadásul még így is van hova fejlődnie.

Igen, így a 100. nézés után rájöttem, hogy a fények, és az öltözködésük (legalábbis az öltönyös rész) is eléggé hasonló. Meg HimChan kocsis jelenete, tiszta olyan, mint SeungRi-é, még esküszöm a kocsi is hasonló.

De persze távol álljon tőlem, hogy neki álljak hasonlitgatni, csak olyan Deja Vu-s érzésem van tőle. Mind a két klip jó a maga módján, és a csapathoz mérten.
Hát van ilyen, hogy az ember egy csapattal jobban szimpatizál vagy változik a sorrend. Ugyan számomra soha nem lesz még egy olyan zseniális csapat, mint a B2ST, de pl a B.A. P-t az elmúlt fél évben kezdtem úgy igazán megkedvelni. A One Shot egy olyan hihetetlen daluk lett, hogy miután megnéztem a klipet a hideg is kirázott és aznap vagy még hússzor néztem meg és képtelen voltam felállni a géptől.
Most meg már ott tartok, hogy több régebben jobban kedvelt csapatot szorítottak maguk mögé.