Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 09. 08:30 #1081
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5613
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
Egy aranyköpés a hugomtól blush.gif
*lö hugommal beszélgetek
Én:-Mondj valami olyan Kpop dalt,ami nem szerelmes!Nekem a NU'EST Action,U-KISS I Can Do It,J-Min Stand Up jutott eszembe.De még a Super Junior Seoul Song is jó.
Hugi:-A Seoul Song márpedig szerelmes szám!
Én:-Miért?
Hugi:-Mert szerelmesek Szöulba!

Olyan aranyos volt *o* <3
2 felhasználónak tetszik: Crona99, FanGiirl
2013. július 11. 01:02 #1082
- törölt felhasználó -    
Areum elhagyja a T-arat!
A hír láttán kicsit meglepődtem. blink.gif Elméletileg miután kilép a csapatból szóló karrierbe kezd a CCM-nál, ahol a T-ara eredetileg is munkálkodik.
2013. július 11. 12:08 #1083
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Idézet (Minmi @ 2013.07.11. 01:02)
Areum elhagyja a T-arat!
A hír láttán kicsit meglepődtem. blink.gif Elméletileg miután kilép a csapatból szóló karrierbe kezd a CCM-nál, ahol a T-ara eredetileg is munkálkodik.

Bár nem kedvenceim a lányok, de ez a hír engem is meglepett. Kíváncsi vagyok, hogy szólóban mennyire fog neki menni. Nem akarok rosszmájúnak tűnni, de nekem olyan érzésem van, hogy nem igazán fog neki sikerülni, de aztán ki tudja. smileeee.gif
2013. július 11. 15:11 #1084
Eszterkeee
Eszterkeee
zeeko™

Státuszyou have no power here
Hozzászólás: 684
Csatolások: 7
Azonosító: 134619
Idézet (Minmi @ 2013.07.11. 01:02)
Areum elhagyja a T-arat!

és tök furcsa lesz, hogy újra a debüt-kori felállás lesz. mármint értitek xDD
2013. július 12. 12:45 #1085
- törölt felhasználó -    
Idézet (silenc @ 2013.07.11. 12:08)
Bár nem kedvenceim a lányok, de ez a hír engem is meglepett. Kíváncsi vagyok, hogy szólóban mennyire fog neki menni. Nem akarok rosszmájúnak tűnni, de nekem olyan érzésem van, hogy nem igazán fog neki sikerülni, de aztán ki tudja. smileeee.gif

A CCM kijelentette, hogy mivel Areum még "fiatal", az is megeshet, hogy ő lesz a következő BoA.
Könyörgöm BoA-t az ég egy adta világon nem fogják utolérni! Hiába kedvelem Areumot és ismerem el, hogy egész tehetséges, erős hangja van, de azért akkora nagy szám nem lesz, mondjuk ki tudja, hiszen T-ara tag volt, és a csapat elég menő még a Hwayoungos ügy után is. De tuti nem ő lesz BoA "utódja"... blink.gif

Idézet (Eszterkeee @ 2013.07.11. 15:11)
és tök furcsa lesz, hogy újra a debüt-kori felállás lesz. mármint értitek xDD

A debüt-kori felállásban nem ez a hatos volt. Qri nem volt benne, csak Jiwon és Jihae kilépése után akik már debütáltak a lányokkal. Persze csak egy számban jeleskedtek. happy.gif Na, de igen, vehetjük azt is, hogy a régi csapat visszaállt, aminek én jobban örülök, mert ez az igazi T-ara. wub.gif De ettől eltekintve Hwayoung és Areum is hiányozni fog/hiányzik.
2 felhasználónak tetszik: Eszterkeee, silenc
2013. július 13. 09:21 #1086
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Idézet (Minmi @ 2013.07.12. 12:45)
A CCM kijelentette, hogy mivel Areum még "fiatal", az is megeshet, hogy ő lesz a következő BoA.
Könyörgöm BoA-t az ég egy adta világon nem fogják utolérni! Hiába kedvelem Areumot és ismerem el, hogy egész tehetséges, erős hangja van, de azért akkora nagy szám nem lesz, mondjuk ki tudja, hiszen T-ara tag volt, és a csapat elég menő még a Hwayoungos ügy után is. De tuti nem ő lesz BoA "utódja"... blink.gif

BoA "utódja", huh? think.gif Én egyáltalán nem tudom Areumot elképzelni, mint a következő BoA. Igaz, bennem még az is kérdőjel, hogy egyáltalán lesz-e valaki, aki BoA utódjának mondható.
2013. július 13. 20:38 #1087
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Csütörtökön (07.11-én) a BTS fiúk egy hónaposak lettek, ezért egy dallal kedveskedtek rajongóiknak.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban kedvelem a fiúkat. biggrin.gif Imádom ezt a dalukat is!
1 felhasználónak tetszik: FanGiirl
2013. július 16. 01:08 #1088
FanGiirl
FanGiirl
visszatérő vendég

Státusz"When someone steps over your head, flip the world over." -Tablo
Hozzászólás: 247
Csatolások: 60
Azonosító: 202117
Exotics!!!
Ma jött ki az EXO - Wolf Drama Ver. -je!! A Minyeo Luhannie~ És tör jó, mert az elején be van vágva először a Black Pearl /ami egyénként Sehun oppa kedvence a XOXO albumról/, majd a Heart Attack, aztán pedig a Don't Go. ><
I love it!! ><
Korean ver:

>>Go Youtube<<
Chinese ver:
2013. július 16. 01:35 #1089
FanGiirl
FanGiirl
visszatérő vendég

Hahh~ Ez a hónap tele van comecak -ekkel.
Először a B.A.P Coffe Shop -ja,
Aztán az 1 év kihagyás utáni 2NE1 comeback, a Falling in Love -al,
Akkor MYNAME comeback is volt 4-én, a Baby I'm sorry -val,
Itt a Wolf Drama, ami ma jött ki, korean/chinese,

Továbbá pedig vannak még magukra várató comeback -ek is, mint pl. az
Infinite Desteny, aminek az MV -je holnap jön ki >teaser<,
A BEAST 19-ei comeback -je, ami a 2., full albummal lesz,
És még egy B.A.P szám, a Hurricane is ebben a hónapban jön ki.

Szóval a megjegyezendő dátumok:
Júluis 16 - Infinite comeback
Július 17 - B.A.P comeback
Július 18 - BEAST comeback
2013. július 16. 09:58 #1090
- törölt felhasználó -    
Idézet (FanGiirl @ 2013.07.16. 01:35)
Hahh~ Ez a hónap tele van comecak -ekkel.
Először a B.A.P Coffe Shop -ja,
Aztán az 1 év kihagyás utáni 2NE1 comeback, a Falling in Love -al,
Akkor MYNAME comeback is volt 4-én, a Baby I'm sorry -val,
Itt a Wolf Drama, ami ma jött ki, korean/chinese,
Továbbá pedig vannak még magukra várató comeback -ek is, mint pl. az
Infinite Desteny, aminek az MV -je holnap jön ki >teaser<,
A BEAST 19-ei comeback -je, ami a 2., full albummal lesz,
És még egy B.A.P szám, a Hurricane is ebben a hónapban jön ki.
Szóval a megjegyezendő dátumok:
Júluis 16 - Infinite comeback
Július 17 - B.A.P comeback
Július 18 - BEAST comeback

Ez a hónap a Comeback-ek hónapja. ><
2 év kihagyás után a Brown Eyed Girls is kiadja az új stúdió albumát, az AOA-nak is megjelenik a 3. albuma, és a U-Kiss 2. japán albumának megjelenése is a nyakunkon van. w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: FanGiirl
2013. július 17. 02:47 #1091
FanGiirl
FanGiirl
visszatérő vendég

Idézet (FanGiirl @ 2013.07.16. 01:08)
Exotics!!!
Ma jött ki az EXO - Wolf Drama Ver. -je!! A Minyeo Luhannie~ És tör jó, mert az elején be van vágva először a Black Pearl /ami egyénként Suho oppa [Man hae~] kedvence a XOXO albumról/, majd a Heart Attack, aztán pedig a Don't Go. ><
I love it!! ><
Korean ver:

>>Go Youtube<<
Chinese ver:
2013. július 17. 02:59 #1092
FanGiirl
FanGiirl
visszatérő vendég

Hey, Ladies and Gentlemen!
Mindenki vágja a BTS -t, ugye?
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1011731_608661412487142_1702182789_n.jpg
Múlt hónapban debütáltak a No More Dream -el, és kiadták az első minialbumukat. Ezen az albumon található meg a We Are Bulletproof, aminek tegnap kijött az MV -je! Itt is van:
1 felhasználónak tetszik: silenc
2013. július 17. 09:45 #1093
- törölt felhasználó -    

OMG de jó lett.biggrin.gifD Nektek hogy tetszik?smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: FanGiirl, Shawool Lilla, Lakreen.
2013. július 17. 12:01 #1094
Shawool Lilla
Shawool Lilla
Mrs.Shin Soohyun™

Státusz날 안내해줘~♡
Hozzászólás: 5613
Csatolások: 851
Azonosító: 165682
B.A.P Hurricane magyar felirattal heart.gif
2 felhasználónak tetszik: FanGiirl, Lakreen.
2013. július 17. 12:03 #1095
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.17. 09:45)

OMG de jó lett.biggrin.gifD Nektek hogy tetszik?smileeee.gif

Nekem kifejezetten tetszik! A Coffee Shop is jó volt, de valahogy én ezt a pörgősebb stílust jobban szeretem a srácoktól. blush.gif wub.gif
De nincs okom panaszra, mert ha lassú, ha gyors mindig kifogástalanok a számaik. Nagy jövő áll még előttük, mert tényleg iszonyat tehetségesek. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla
2013. július 17. 13:25 #1096
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.07.17. 12:03)
Nekem kifejezetten tetszik! A Coffee Shop is jó volt, de valahogy én ezt a pörgősebb stílust jobban szeretem a srácoktól.  blush.gif  wub.gif 
De nincs okom panaszra, mert ha lassú, ha gyors mindig kifogástalanok a számaik. Nagy jövő áll még előttük, mert tényleg iszonyat tehetségesek. heart.gif

Teljesen egyetértek.^^
Engem a B.A.P a BIGBANG-re emlékeztet , hisz soha nem fognak mellé ,mindig valami szuperjó dallal/klippel rukkolnak elő.^^
2013. július 17. 13:57 #1097
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.17. 13:25)
Teljesen egyetértek.^^
Engem a B.A.P a BIGBANG-re emlékeztet , hisz soha nem fognak mellé  ,mindig  valami szuperjó dallal/klippel rukkolnak elő.^^

Igen, pont ma a Hurricane nézése közben gondolkodtam el, hogy már lassan ők is ott fognak tartani, mint a Big Bang. Főleg, hogy a klip látványvilágáról valahogy a Tonight jutott eszembe (senki ne kérdezze, miért. laugh.gif )
De tény, hogy a számaik, mind remekek és tényleg soha nem fognak mellé. Az meg egyenesen félelmetes, hogy másfél éve debütáltak, de már ilyen hatalmas a népszerűségük. Így tényleg minden esélyük meg van rá, hogy ők legyenek a következő Big Bang. wub.gif
2013. július 17. 18:22 #1098
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.07.17. 13:57)
Igen, pont ma a Hurricane nézése közben gondolkodtam el, hogy már lassan ők is ott fognak tartani, mint a Big Bang. Főleg, hogy a klip látványvilágáról valahogy a Tonight jutott eszembe (senki ne kérdezze, miért.  laugh.gif  )
De tény, hogy a számaik, mind remekek és tényleg soha nem fognak mellé. Az meg egyenesen félelmetes, hogy másfél éve debütáltak, de már ilyen hatalmas a népszerűségük. Így tényleg minden esélyük meg van rá, hogy ők legyenek a következő Big Bang.  wub.gif

Tényleg a Tonight -ra emlékeztet.biggrin.gif Szerintem a fények miatt , mert ez ugye ezt a klipet Las Vegas-ban forgatták..és ...najó ez a mondat nem akar összejönni xD
Bár kicsit szégyenlem magam , hogy a B.A.P-t jobban szeretem (egy kicsit) , mint a BIGBANG-et , mivel ők szerettették meg velem a k-pop-ot , de egyszerűen elmondhatatlanul bírom a B.A.P-t.smileeee.gif
Tényleg nagy karriert futottak be így egy év alatt , hisz az egyik legsikeresebb dél-koreai fiúbanda , ráadásul még műsoruk is volt.
Azt még mindig nem tudom felfogni , hogy lehet Zelo-nak Kanye West a példakèpe , az az idegbeteg nekiment egy közúti táblának xD Zelo 1000x tehetségesebb nála , ráadásul még így is van hova fejlődnie.smileeee.gif
2013. július 17. 20:03 #1099
- törölt felhasználó -    
Idézet (BenceWTF @ 2013.07.17. 18:22)
Tényleg a Tonight -ra emlékeztet.biggrin.gif Szerintem a fények miatt , mert ez ugye ezt a klipet Las Vegas-ban forgatták..és ...najó ez a mondat nem akar összejönni xD
Bár kicsit szégyenlem magam , hogy a B.A.P-t jobban szeretem (egy kicsit) , mint a BIGBANG-et , mivel ők szerettették meg velem a k-pop-ot , de egyszerűen elmondhatatlanul bírom a B.A.P-t.smileeee.gif 
Tényleg nagy karriert futottak be így egy év alatt , hisz az egyik legsikeresebb dél-koreai fiúbanda , ráadásul még műsoruk is volt.
Azt még mindig nem tudom felfogni , hogy lehet Zelo-nak Kanye West a példakèpe , az az idegbeteg nekiment egy közúti táblának xD Zelo 1000x tehetségesebb nála , ráadásul még így is van hova fejlődnie.smileeee.gif

Igen, így a 100. nézés után rájöttem, hogy a fények, és az öltözködésük (legalábbis az öltönyös rész) is eléggé hasonló. Meg HimChan kocsis jelenete, tiszta olyan, mint SeungRi-é, még esküszöm a kocsi is hasonló. biggrin.gif De persze távol álljon tőlem, hogy neki álljak hasonlitgatni, csak olyan Deja Vu-s érzésem van tőle. Mind a két klip jó a maga módján, és a csapathoz mérten.
Hát van ilyen, hogy az ember egy csapattal jobban szimpatizál vagy változik a sorrend. Ugyan számomra soha nem lesz még egy olyan zseniális csapat, mint a B2ST, de pl a B.A. P-t az elmúlt fél évben kezdtem úgy igazán megkedvelni. A One Shot egy olyan hihetetlen daluk lett, hogy miután megnéztem a klipet a hideg is kirázott és aznap vagy még hússzor néztem meg és képtelen voltam felállni a géptől. laugh.gif
Most meg már ott tartok, hogy több régebben jobban kedvelt csapatot szorítottak maguk mögé. wub.gif
2013. július 18. 09:55 #1100
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2013.07.17. 20:03)
Igen, így a 100. nézés után rájöttem, hogy a fények, és az öltözködésük (legalábbis az öltönyös rész) is eléggé hasonló. Meg HimChan kocsis jelenete, tiszta olyan, mint SeungRi-é, még esküszöm a kocsi is hasonló.  biggrin.gif De persze távol álljon tőlem, hogy neki álljak hasonlitgatni, csak olyan Deja Vu-s érzésem van tőle. Mind a két klip jó a maga módján, és a csapathoz mérten.
Hát van ilyen, hogy az ember egy csapattal jobban szimpatizál vagy változik a sorrend. Ugyan számomra soha nem lesz még egy olyan zseniális csapat, mint a B2ST, de pl a B.A. P-t az elmúlt fél évben kezdtem úgy igazán megkedvelni. A One Shot egy olyan hihetetlen daluk lett, hogy miután megnéztem a klipet a hideg is kirázott és aznap vagy még hússzor néztem meg és képtelen voltam felállni a géptől.  laugh.gif 
Most meg már ott tartok, hogy több régebben jobban kedvelt csapatot szorítottak maguk mögé.  wub.gif

Egyetértek lényegében még a dal refrénje is olyan elektronikus , mint a Tonight-nak , de én is befejezem a hasonlítgatást.

Erről jut eszembe , IMÁDOM ezeket a klipeket , csak az bökkenő , hogy se a klipet , se párbeszédeket nem értem.biggrin.gif
Azért is szeretem annyira ezt a klipet , mert úgy fél éve teljesen ugyanolyan hajam volt , mint Yoseob-nak.biggrin.gif Meg persze az is lejött a klipből , hogy kissé bolondos a srác , de pont azért ilyen szimpatikus.smileeee.gif
Én is pont a One Shot-tal voltam így.^^ És annyira jó , hogy a klipben több dal is hallható az albumról.
132 oldal 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!