Én is japán zenével kezdtem még mikor általánosban alsó tagozatos voltam. Éltem-haltam az An Cafe-ért, és Miku volt a második híresség szerelmem Jet Li mellett. >_< Természetesen még mindig rajongok mindkettő stílusért, mert Japánban van az a két énekesnő akit nem akarok elfelejteni, és az Kana Nishino, meg Namie Amuro.
K-pop rajongók topikja
2013. június 24. 12:09
Én valamilyen téren a BIGBANG-et tisztelem, nem is kicsit. Mondjuk ki nem tisztelné őket, mert ők az igazi Istenek a kpop terén. Nem hiába az egyik legközkedveltebb ázsiai csapat világszerte. Nekik köszönhetem, hogy kpopper lettem 2008.-ban. A "Haru Haru" számukat hallottam, és az is volt az első koreai zene amit hallottam életemben. Egyből beleszerettem, és mikor először megnéztem a klipet órákig csak néztem ki a fejemből és sírtam, annyira meghatódtam a klipjétől, viszont nem a VIP táborát erősítem, hanem a Kiss Me-kért, és a Secret Time-okét.
Én is japán zenével kezdtem még mikor általánosban alsó tagozatos voltam. Éltem-haltam az An Cafe-ért, és Miku volt a második híresség szerelmem Jet Li mellett. >_< Természetesen még mindig rajongok mindkettő stílusért, mert Japánban van az a két énekesnő akit nem akarok elfelejteni, és az Kana Nishino, meg Namie Amuro.
2013. június 25. 10:08
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Ha már a fiú csapatoknál tartunk én Beast párti vagyok. Ők voltak a legelső fiú csapat akiket hallottam és azóta is ők az elsők. Kevés olyan csapat van ahol minden tagok imádok(na jó DooJoon lehet gey picit jobban
) Nagyszerűek és igazán tehetségesek. A második ként a CN Bluet említeném akiket még nem rég ismerem. Nagyon sok mindent elárulnak a dalaik, szeretem, hogy ilyen drámaik és amiért nagyon büszke vagyok rájuk, hogy gitároznak és dobolnak. Cn Blue mellett ott van a Btob is, akik hatalmas tehetséggel lettek megáldva. Na a Wow című dalra én is ezt mondtam WoW
És megemlítem még az Infinitét akik a Man In love dallal lopták be magukat a szívembe és persze az U-Kisst sem hagyhatom ki.
2013. június 25. 19:14
Idézet (GomNaNa @ 2013.06.23. 23:32)
Számomra minden a Beast Breath című számával kezdődött, aztán a Bad Girl-nél végképp bele szerettem a srácokba is és a k-popba is.
Amúgy BenceWTF megtudlak érteni miért is a BigBang Blue című száma után szeretted meg a k-popot, mert tényleg mese szép egy szám. Mikor először hallottam szabályosan kirázott a hideg, bár a mai napig kitartok amellett, hogy a Haru Haru-nál nincs szebb száma a csapatnak.
Amúgy BenceWTF megtudlak érteni miért is a BigBang Blue című száma után szeretted meg a k-popot, mert tényleg mese szép egy szám. Mikor először hallottam szabályosan kirázott a hideg, bár a mai napig kitartok amellett, hogy a Haru Haru-nál nincs szebb száma a csapatnak.
Egyetértek, a Haru Haru a legszebb daluk , na és persze a legszebb kisfilmje is a Haru Haru-nak van.
1 felhasználónak tetszik:
FanGiirl
2013. június 25. 19:20
Istenem , ezt a dalt annyira szeretem , mai napig minden nap meghallgatom , vagy megnézem a klipjét.Persze ebben Hyosung mosolya is közrejátszik , odavagyok érte
Talán Zelo az , akit még G-Dragon-nál is jobban tisztelek , hisz ilyen fiatalon ilyen karrier előtt áll , hát én meghajlok előtte
Na és ahogy rappel , Isteni , és még nem is beszéltem arról , ahogy táncol.
2013. június 25. 20:29
Nekem két olyan szám van amit mióta először meghallgattam a mai napig nem tudom megunni. Nem hiszem, hogy itt sokan ismernék egyik előadót is, hisz az ő műfajuk nem is igazán a pop.
Az első dal előadója a Leessang nevezetű rap duó, de valami csodálat ez a számuk. A klip elég egyszerű, a dal meg gyönyörű hát talán ezért is imádom.
A második videón pedig az én kifejezett nagy kedvencem Verbal Jint a dal értelmi szerzője és részbeni előadója, hisz ezt Sanchez-el együtt adja elő. Aki pedig végig nézi a klipet az majd ráfog jönni kit is képvisel Verbal Jint a klipben.
Az első dal előadója a Leessang nevezetű rap duó, de valami csodálat ez a számuk. A klip elég egyszerű, a dal meg gyönyörű hát talán ezért is imádom.
A második videón pedig az én kifejezett nagy kedvencem Verbal Jint a dal értelmi szerzője és részbeni előadója, hisz ezt Sanchez-el együtt adja elő. Aki pedig végig nézi a klipet az majd ráfog jönni kit is képvisel Verbal Jint a klipben.
Eszterkeee
2013. június 26. 19:14
Van köztetek olyan, aki ismeri a Miss S nevű dél-koreai lánytriót? Mondjuk nem annyira ismert banda, ráadásul nem is valami aktív, maximum a tagok külön-külön szólóban, de ettől eltekintve eszméletlen tehetségesek, és gyönyörűek. A tagok: Minhee (vokál), Yoomi (rap, leader), és Jace (rap), plusz meg Nemo, aki Minhee helyén volt, de elhagyta a csoportot. Fogalmam sincs, hogy miért.
Személyes kedvencem a "What is Love?" számuk. Ekkor még Nemo volt benne, és nem Minhee. Annyira sajnálom, hogy elhagyta a csapatot, pedig remek énekesnő volt, és gyönyörű.
Személyes kedvencem a "What is Love?" számuk. Ekkor még Nemo volt benne, és nem Minhee. Annyira sajnálom, hogy elhagyta a csapatot, pedig remek énekesnő volt, és gyönyörű.
silenc
2013. június 26. 23:50
Én már hallottam a lányoknak pár számát kicsit engem a Gavy NJ lány trióra emlékeztetnek, mind felállásban, mind hangzásvilágban. A csapatból Min Hee az, akit így szeretek, hiszen általa ismertem meg a csapatot, mivel még év elején volt egy közös dala Verbal Jint-el a Good Start amihez még klip is készült. A másik dalnál pedig végképp bele szerettem a hangjába. /ezt igazándiból VJ Ailee-vel énekelné közösen/
2013. június 27. 00:45
|
|
FanGiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 247 Csatolások: 60 Azonosító: 202117 offline
|
Láttátok már a Madagaszkár 3.részét? Szerintem aranyos volt. Mondjuk a Firework kicsit keverte a biztosítékot. Meg az a vörös hajú nőt sem bírtam.. ><
A kedvenc részem pedig:
A kedvenc részem pedig:
2013. június 27. 12:18
Idézet (FanGiirl @ 2013.06.27. 00:45)
Láttátok már a Madagaszkár 3.részét? Szerintem aranyos volt. Mondjuk a Firework kicsit keverte a biztosítékot. Meg az a vörös hajú nőt sem bírtam.. ><
A kedvenc részem pedig:
A kedvenc részem pedig:
EXO
2013. június 27. 16:53
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Mivel én nem nagyon tudok hozzászólni a férfi bandákkal kapcsolatban, ezért csak olvastam, hogy mi zajlik a topikban.
Mellesleg a Miss S dala nem volt rossz, tehetségesek a csajok.
A ViViD nevezetű koreai lánybandát hanyan ismeritek? Igaz, még nem annyira népszerűek, mert csak tavaly debütáltak és most tértek vissza, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Nemrég óta ismerem a lányokat, de a Breathless daluk és a videoklipjük (valamiért olcsó hatást kelt bennem) sem fogott meg, plusz az autotune is sok szerintem. Amúgy az albumukról szívesen meghallgatnám a többi számot, lehet egy-kettő tetszene is, plusz nem szeretném ilyen gyorsan leírni őket.
http://youtu.be/dcs5hpZGXmU (Bocsánat, de egyszerűen nem tudtam beilleszteni a videót
)
Nos, nektek mi a véleményetek?
Nemrég óta ismerem a lányokat, de a Breathless daluk és a videoklipjük (valamiért olcsó hatást kelt bennem) sem fogott meg, plusz az autotune is sok szerintem. Amúgy az albumukról szívesen meghallgatnám a többi számot, lehet egy-kettő tetszene is, plusz nem szeretném ilyen gyorsan leírni őket.
http://youtu.be/dcs5hpZGXmU (Bocsánat, de egyszerűen nem tudtam beilleszteni a videót
2013. június 27. 19:31
Idézet (silenc @ 2013.06.27. 16:53)
A ViViD nevezetű koreai lánybandát hanyan ismeritek? Igaz, még nem annyira népszerűek, mert csak tavaly debütáltak és most tértek vissza, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
)
Én ismerem a ViVid-es lányokat. Mondjuk ennek a számnak a klipje szörnyű lett szerintem, és tényleg olcsó hatást kelt ráadásul a szám sem a legjobb, viszont van egy számuk amiért teljes mértékben oda vagyok, az a "Scary Story". Ott mutatják meg igazán, hogy van bennük valami.
silenc
2013. június 27. 20:15
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (Minmi @ 2013.06.27. 19:31)
Én ismerem a ViVid-es lányokat. Mondjuk ennek a számnak a klipje szörnyű lett szerintem, és tényleg olcsó hatást kelt ráadásul a szám sem a legjobb, viszont van egy számuk amiért teljes mértékben oda vagyok, az a "Scary Story". Ott mutatják meg igazán, hogy van bennük valami.
Wow, ez a szám tényleg nagyon jó!
2013. június 27. 20:48
Idézet (silenc @ 2013.06.27. 16:53)
Mivel én nem nagyon tudok hozzászólni a férfi bandákkal kapcsolatban, ezért csak olvastam, hogy mi zajlik a topikban.
Mellesleg a Miss S dala nem volt rossz, tehetségesek a csajok.
)
Én még nem hallottam róluk, de most akkor figyelni fogom őket is. Ez a szám amúgy tényleg jó, nekem tetszik, de a klip hát az tényleg elég gagyira sikeredett. Jobb lett volna ha valami efektekkel rásegítenek, mert így a romos környezet meg a neon csíkos ruha nagyon nem fér össze.
silenc
2013. június 27. 22:04
Ha már így a lány csapatok felé terelődött a szó, akkor a Crayon Pop is érdemel néhány szót.
A csapatot az egyik tagon Ellin keresztül ismertem meg, mivel miután szerepelt az All The K-pop showban utána keresgéltem és így találtam rá a csapatra. Viszonylag ők is frissek, hiszen 2012-ben debütáltak, de engem kifejezetten megfogott a debüt számuk plusz a pár napja megjelent visszatérő daluk is haláli.
/bár én a koreográfiáját szeretem a legjobban, ami így nem látszik, de a szám akkor is jó/
Betti90
2013. június 28. 14:48
Egyszerűen Isteni lett.^^
2013. június 28. 15:08
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Idézet (GomNaNa @ 2013.06.27. 22:04)
Ha már így a lány csapatok felé terelődött a szó, akkor a Crayon Pop is érdemel néhány szót.
A csapatot az egyik tagon Ellin keresztül ismertem meg, mivel miután szerepelt az All The K-pop showban utána keresgéltem és így találtam rá a csapatra. Viszonylag ők is frissek, hiszen 2012-ben debütáltak, de engem kifejezetten megfogott a debüt számuk plusz a pár napja megjelent visszatérő daluk is haláli.
/bár én a koreográfiáját szeretem a legjobban, ami így nem látszik, de a szám akkor is jó/
Nekem annyira nem jönnek be lányok, de nem tudom megmondani, hogy miért.
2013. június 28. 16:34
Idézet (BenceWTF @ 2013.06.28. 14:48)
Egyszerűen Isteni lett.^^
Egyetértek végre egy olyan lassú dal ami jól is áll a fiúknak.
2013. június 28. 16:37
Idézet (silenc @ 2013.06.28. 15:08)
Nekem annyira nem jönnek be lányok, de nem tudom megmondani, hogy miért.
Tehetségesek az tény, de egyszerűen valamiért nem.
Hát ízlések és pofonok.
silenc
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.