Én is támogatom ezt az ötletet, mert én nem nagyon ismerek olyan ember a környezetemben, akivel tényleg komolyabban tudnék beszélgetni a a K-Popról. Egyszer olyan szívesen beszélgetnék valakivel/valakikkel!
Nos, tudni kell rólam, hogy én először a J-Popot ismertem meg (azóta azt részesítem előnyben) és rá egy kis idővel merültem bele csak jobban a K-pop világába. Valamiért a
szólistákat részesítem előnyben, mint a bandákat. A szólóénekesek közül abszolút kedvencem
BoA. Hihetetlen, hogy milyen karrier áll mögötte. Kiváló táncos, oltári tehetséges énekesnő és nagyon közvetett a rajongóikkal. És mondhatni új kedvencem
Lee Hwan Hee "Fwaney", aki csak tavaly debütált, de szerintem nagyon tehetséges, szóval érdemes lesz rá odafigyelni.
Együttes téren kivétel nélkül mindenki szívesen meghallgatok, de valamiért a női csapatokat jobban kedvelem, mint a férfiakat. Talán egy kedvenc csapatom van, mégpedig a
2NE1. Már az első pillanatban megszerettem őket. Más hangzásvilág, nagyon tehetségesek, nem szálltak el maguktól, stb., stb. és, amit nagyon bírok, hogy ők nem az a habos-babos, csili-vili lánybanda. Ám
a többi bandából is szoktam "csipegetni", tehát ha a banda nem nyeri el a tetszésemet, akkor szokott lenni egy kedvencem, aki miatt meghallgatom a többi számaikat is.

Ilyen például
JeA (BEG),
T-ae (Rania),
Say és
Yull (EvoL),
Hyorin és
SoYu (Sistar) vagyéppen
Min Soa (ChoColat). Mint már korábban írtam a női csapatokat jobban kedvelem, de talán megtörni látszik ez a nézet nálam, mert június 10-én megismertem a
BTS-t. Akkor debütáltak a fiúk és azonnal megkedveltem őket.. sőt még a debütáló albumuk is tetszik!

De majd később tudom biztosra megmondani, hogy tényleg megszerettem-e őket vagy sem.
No, röviden ennyi lennék én és a K-Pop.