Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 27. 17:49 #1021
Saranghae
Saranghae
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 684
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
Reklámozni jöttem, egy kicsit.
Nos, 2012. november 7.-én debütált egy fiatal szólóénekes, a CUBE Entertainment szárnyai alatt, ő nem más, mint Roh Ji Hoon.

A "Punishmnet" klipjével debütált, amely a The Next Big Thing albumán található. Eszméletlen tehetséges, énekes, és táncos egyaránt, szóval aki szereti, és ismeri is, esetleg már hallott róla, az kérem jelölje be kedvencének. ^^ Érdemes megismerni, az elején én sem kedveltem, de most már oda-vissza vagyok, mint a klipjéért, és az albumáért. wub.gif

1 felhasználónak tetszik: Shawool Lilla
2013. június 01. 18:35 #1022
FanGiirl
FanGiirl
visszatérő vendég

Státusz"When someone steps over your head, flip the world over." -Tablo
Hozzászólás: 247
Csatolások: 60
Azonosító: 202117
Új EXO dal!!! A Wolf nevet viselő számuk 05.30 -én jött ki.
Korean ver:

Chinese ver:
2013. június 01. 18:44 #1023
FanGiirl
FanGiirl
visszatérő vendég

Henry, a Super Junior M énekese, táncosa szóló karrierbe kezdett. Első minialbumának a Trap nevet adta. Az MV június 7. -én jön ki, melyben Teamin /SHINee/ , és Kyuhyun /Super Junior/ is helyet kap.
Ez pedig a teaser:
2013. június 16. 16:23 #1024
FanGiirl
FanGiirl
visszatérő vendég

Zico.. wub.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Eszterkeee
2013. június 16. 16:29 #1025
FanGiirl
FanGiirl
visszatérő vendég

Imádom ezt a macro -t! ><
Meg azt is imádnám, ha tényleg ilyen lenne a télapó ><
2013. június 16. 16:32 #1026
FanGiirl
FanGiirl
visszatérő vendég

Imádom a Random képeket! ><
Ugye ti is? mert most ez következik biggrin.gif
# U-Kiss, Chunji, Myungsoo/L, SHINee, MinHyuk.. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: SzMo99
2013. június 19. 12:38 #1027
dori410
dori410
visszatérő vendég

StátuszK-pop
Hozzászólás: 233
Csatolások: 48
Azonosító: 164319
A Sistar új száma a Give it to me smileeee.gif Nézzétek meg a youtubon. biggrin.gif biggrin.gif
2013. június 20. 15:15 #1028
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Örülök, hogy még működőképes állapotban van a topik, ha jól emlékszem egyszer már írtam, de akkor más volt a fórum nevem.
Személyem szerint, örülök, hogy ennyi magyar kpopper van már ezen az oldalon is, legalább velük/veletek szívesebben beszélgetek, mint a mai tucatzene kedvelőkkel.
Ha ennyire beleakarok mélyülni a dolgokba, elmondom, hogy Kiss Me és Secret Time vagyok, lassan már mániákus, de ez most más. Ultimate biasom Hoon, a női idolok között akit tisztelek az Hyosung.
Minden együttest meghallgatok, de valamilyen téren jobban ragaszkodom a női csapatokhoz, mint a férfihez. Sajnos én sem kedvelek minden idolt, de mondjuk egyáltalán van olyan aki az összes együttesért és idolért rajong? Nincs. Szóval engem például kirázz a hideg a 4Minute-es Hyunatól. Szeretem a csapatot, viszont ő az egyetlen olyan tag aki számomra ellenszenves. És mielőtt bárki mondaná, nem vagyok féltékeny rá, mert elismertem; szépnek szép, de nem valami nagy tehetség maximum a tánc terén.
Szóval... Én szívesen beszélnék még kpopos fórumozókkal. ^^
3 felhasználónak tetszik: FanGiirl, Eszterkeee, silenc
2013. június 21. 13:07 #1029
FanGiirl
FanGiirl
visszatérő vendég

OMG!! Babies!
B.A.P Comeback! Június. 28-án fog kijönni a 3. minialbumuk, Coffe Shop névvel
ÉÉÉsss itt a Teaser ><
1 felhasználónak tetszik: Eszterkeee
2013. június 21. 16:01 #1030
Eszterkeee
Eszterkeee
zeeko™

Státuszyou have no power here
Csatolások: 7
Azonosító: 134619
Idézet (Minmi @ 2013.06.20. 15:15)
Sziasztok!
Örülök, hogy még működőképes állapotban van a topik, ha jól emlékszem egyszer már írtam, de akkor más volt a fórum nevem.
Személyem szerint, örülök, hogy ennyi magyar kpopper van már ezen az oldalon is, legalább velük/veletek szívesebben beszélgetek, mint a mai tucatzene kedvelőkkel.
Ha ennyire beleakarok mélyülni a dolgokba, elmondom, hogy Kiss Me és Secret Time vagyok, lassan már mániákus, de ez most más. Ultimate biasom Hoon, a női idolok között akit tisztelek az Hyosung.
Minden együttest meghallgatok, de valamilyen téren jobban ragaszkodom a női csapatokhoz, mint a férfihez. Sajnos én sem kedvelek minden idolt, de mondjuk egyáltalán van olyan aki az összes együttesért és idolért rajong? Nincs. Szóval engem például kirázz a hideg a 4Minute-es Hyunatól. Szeretem a csapatot, viszont ő az egyetlen olyan tag aki számomra ellenszenves. És mielőtt bárki mondaná, nem vagyok féltékeny rá, mert elismertem; szépnek szép, de nem valami nagy tehetség maximum a tánc terén.
Szóval... Én szívesen beszélnék még kpopos fórumozókkal. ^^

heyeayeayea üdvözletemet küldöm ~ biggrin.gif
én még elég friss vagyok ebben a topikban, de én is szívesen beszélgetnék veled és a többiekkel..~
indítsuk be a beszélgetős részt heyea cool.gif
2013. június 22. 16:35 #1031
SzMo99
SzMo99
Hozzászólás: 536
Csatolások: 86
Azonosító: 181441
Idézet (FanGiirl @ 2013.06.16. 16:32)
Imádom a Random képeket! ><
Ugye ti is? mert most ez következik  biggrin.gif 
# U-Kiss, Chunji, Myungsoo/L, SHINee, MinHyuk..  wub.gif

Olyan aranyosak blush.gif
1 felhasználónak tetszik: FanGiirl
2013. június 22. 16:51 #1032
- törölt felhasználó -    
Imádom a K-pop-ot.smileeee.gif
Rajongásom legfőbb alakja G-Dragon.
Persze nemcsak a BIGBANG-től és G-Dragon-tól hallgatok dalokat , gyakran az EXO , 2NE1 , B.A.P , Beast , Hyuna , Se7en , Tablo stb... dalait is hallgatom.
Persze én sem szeretek mindenkit , hisz a gyomrom fordul fel PSY-tól (akinek nem tudom mi köze van a K-Pop-hoz) , és a Girls Generation-t és tagjait sem kedvelem , bár őket nem utálom.

Örülök , hogy itt M.O. is vannak K-Pop rajongók , nektek van igazán jó ízlésetek.^^
1 felhasználónak tetszik: FanGiirl
2013. június 22. 17:12 #1033
Eszterkeee
Eszterkeee
zeeko™

Idézet (BenceWTF @ 2013.06.22. 16:51)
Imádom  a K-pop-ot.smileeee.gif
Rajongásom legfőbb alakja G-Dragon.
Persze nemcsak a BIGBANG-től és G-Dragon-tól hallgatok dalokat ,  gyakran az EXO , 2NE1 , B.A.P , Beast , Hyuna , Se7en , Tablo stb... dalait is hallgatom. 
Persze én sem szeretek mindenkit , hisz a gyomrom fordul fel PSY-tól (akinek nem tudom mi köze van a K-Pop-hoz) , és a Girls Generation-t és tagjait sem kedvelem , bár őket nem utálom.
Örülök , hogy itt M.O. is vannak K-Pop rajongók , nektek van igazán jó ízlésetek.^^

annyi hogy koreai az ember és a dalai koreaiul szólnak..csak...hát igen beamerikaisodott _nevet.gif
2013. június 22. 20:17 #1034
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszterkeee @ 2013.06.21. 16:01)
heyeayeayea üdvözletemet küldöm ~  biggrin.gif 
én még elég friss vagyok ebben a topikban, de én is szívesen beszélgetnék veled és a többiekkel..~ 
indítsuk be a beszélgetős részt heyea  cool.gif

Igen, jó lenne itt a csoportban néhány embert megismerni, persze nem csak itt az oldalon, hanem külön e-mailezhetnénk, vagy facebookon is megkereshetnénk egymást. >__< Lehet bugyuta ötlet...
Jó lenne, ha kicsit aktívabb lenne a csoport, mint például régen az ilyen duma,-dumcsi topikok. Én személyem szerint örülnék neki, mert veletek meglenne a közös hang, és nem csak mondanánk egymásnak, hogy mi történt velük éppen ezen a napon, vagy idiótaságokról beszélnénk, hanem tájékoztatnánk, és segítenénk egymást, és azoknak is akik csak most ismerkednek ezzel a zenei stílussal. ^^
2 felhasználónak tetszik: silenc, FanGiirl
2013. június 22. 20:31 #1035
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minmi @ 2013.06.22. 20:17)
Igen, jó lenne itt a csoportban néhány embert megismerni, persze nem csak itt az oldalon, hanem külön e-mailezhetnénk, vagy facebookon is megkereshetnénk egymást. >__< Lehet bugyuta ötlet... 
Jó lenne, ha kicsit aktívabb lenne a csoport, mint például régen az ilyen duma,-dumcsi topikok. Én személyem szerint örülnék neki, mert veletek meglenne a közös hang, és nem csak mondanánk egymásnak, hogy mi történt velük éppen ezen a napon, vagy idiótaságokról beszélnénk, hanem tájékoztatnánk, és segítenénk egymást, és azoknak is akik csak most ismerkednek ezzel a zenei stílussal. ^^

Ezt a javaslatot én is támogatom. smileeee.gif
Nos, ha már így páran elkezdték elmondani kiket is szeretnek, akkor gondoltam én is elmondom a magam részét. biggrin.gif
Aki megnézi a kedvenc sztárjaimat vagy csak a profilomat rájöhet, hogy én a B2uty-k táborát erősítem, de még persze jó pár k-pop csapat felé hajlok, de számomra minden a Beast-el kezdődött, így rájuk tekintek a legnagyobb csodálattal. wub.gif Valamint számomra IU jelenti a példaképet, hisz egy hihetetlen csodálatos teremtés, rengeteg tehetséggel megáldva. heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, Eszterkeee, silenc
2013. június 22. 22:13 #1036
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Én is támogatom ezt az ötletet, mert én nem nagyon ismerek olyan ember a környezetemben, akivel tényleg komolyabban tudnék beszélgetni a a K-Popról. Egyszer olyan szívesen beszélgetnék valakivel/valakikkel! blush.gif

Nos, tudni kell rólam, hogy én először a J-Popot ismertem meg (azóta azt részesítem előnyben) és rá egy kis idővel merültem bele csak jobban a K-pop világába. Valamiért a szólistákat részesítem előnyben, mint a bandákat. A szólóénekesek közül abszolút kedvencem BoA. Hihetetlen, hogy milyen karrier áll mögötte. Kiváló táncos, oltári tehetséges énekesnő és nagyon közvetett a rajongóikkal. És mondhatni új kedvencem Lee Hwan Hee "Fwaney", aki csak tavaly debütált, de szerintem nagyon tehetséges, szóval érdemes lesz rá odafigyelni. smileeee.gif
Együttes téren kivétel nélkül mindenki szívesen meghallgatok, de valamiért a női csapatokat jobban kedvelem, mint a férfiakat. Talán egy kedvenc csapatom van, mégpedig a 2NE1. Már az első pillanatban megszerettem őket. Más hangzásvilág, nagyon tehetségesek, nem szálltak el maguktól, stb., stb. és, amit nagyon bírok, hogy ők nem az a habos-babos, csili-vili lánybanda. Ám a többi bandából is szoktam "csipegetni", tehát ha a banda nem nyeri el a tetszésemet, akkor szokott lenni egy kedvencem, aki miatt meghallgatom a többi számaikat is. blush.gif Ilyen például JeA (BEG), T-ae (Rania), Say és Yull (EvoL), Hyorin és SoYu (Sistar) vagyéppen Min Soa (ChoColat). Mint már korábban írtam a női csapatokat jobban kedvelem, de talán megtörni látszik ez a nézet nálam, mert június 10-én megismertem a BTS-t. Akkor debütáltak a fiúk és azonnal megkedveltem őket.. sőt még a debütáló albumuk is tetszik! w00t.gif De majd később tudom biztosra megmondani, hogy tényleg megszerettem-e őket vagy sem.

No, röviden ennyi lennék én és a K-Pop. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, FanGiirl, Eszterkeee
2013. június 22. 22:26 #1037
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Mivel én is e zenei műfaj rajongó táborába tartozom én is leírom, kikkel is kezdődött a rajongásom.
A k-pop-ot az egyik legcsodálatosabb énekesnővel ismertem meg. Iu volt az aki megmutatta a koreai zene szépségeit és nagyon sokáig csak az ő dalait voltam hajlandó meghallgatni. Aztán jött a Apink akiket azóta is a legjobb csapatnak tartok. A csapatok iránti rajongásom a lányokkal kezdődött. Aztán így sorba. Nagyon sok kedvenc csapatom van és mindig változik meg kell, hogy említsem az SNSD-t akik a második helyen állnak a kedvenceimnél, a 4minutét, a Rainbow-ot, a Girl's Day-t és a T-Arát.
2 felhasználónak tetszik: silenc, Eszterkeee
2013. június 23. 13:23 #1038
Eszterkeee
Eszterkeee
zeeko™

Idézet (Minmi @ 2013.06.22. 20:17)

azért örülök, hogy valaki még emlékszik a duma topikokra, mert én is ott kezdtem és önmagunkat is akár el tudnám képzelni egy ahhoz hasonló közösségként. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: silenc, Betti90
2013. június 23. 16:53 #1039
- törölt felhasználó -    
Az 1. K-Pop dal , amit hallottam.^^

Bár igazán ezzel a dallal szerettem meg.smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Betti90, Eszterkeee
2013. június 23. 23:32 #1040
- törölt felhasználó -    
Számomra minden a Beast Breath című számával kezdődött, aztán a Bad Girl-nél végképp bele szerettem a srácokba is és a k-popba is.
Amúgy BenceWTF megtudlak érteni miért is a BigBang Blue című száma után szeretted meg a k-popot, mert tényleg mese szép egy szám. Mikor először hallottam szabályosan kirázott a hideg, bár a mai napig kitartok amellett, hogy a Haru Haru-nál nincs szebb száma a csapatnak. heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, silenc, Eszterkeee
132 oldal 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!