Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 04. 17:24 #981
- törölt felhasználó -    
Nálam Kwon BoA az abszolút favorit. Csak tisztelni tudom, azért, amit elért.

1 felhasználónak tetszik: silenc
2012. december 04. 17:51 #982
Eszterkeee
Eszterkeee
zeeko™

Státuszyou have no power here
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 684
Csatolások: 7
Azonosító: 134619
Idézet (I love REN @ 2012.12.02. 11:44)

nekem annyira hiányzik a régi TVXQ nektek nem? T.T  cry.gif  cry.gif  cry.gif

imádtam őket együtt. cray.gif
1 felhasználónak tetszik: I love REN
2012. december 04. 17:53 #983
Eszterkeee
Eszterkeee
zeeko™

Idézet (Harmony Clara @ 2012.12.04. 17:24)
Nálam Kwon BoA az abszolút favorit. Csak tisztelni tudom, azért, amit elért. 

szóló énekesek közül tényleg a legjobb blush.gif
1 felhasználónak tetszik: I love REN
2012. december 21. 17:26 #984
- törölt felhasználó -    
Igen cikizik meg Gikwang is ami szomorú.
1 felhasználónak tetszik: Saranghae
2012. december 21. 17:28 #985
- törölt felhasználó -    
Kettő cuki bomba Drama és Seob
2012. december 21. 17:32 #986
- törölt felhasználó -    

Mind kettő nagyon jó de az Oh! japán ver. sokkal jobb mindegyik japán verzion!! wub.gif pompom.gif wub3.gif heart.gif kiss2.gif birthday.gif beach.gif angel.gif Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek bday.gif cola.gif gikwang cigizik smokin.gif
3 felhasználónak tetszik: Eszterkeee, Saranghae, FruFruChan
2012. december 28. 20:26 #987
Saranghae
Saranghae
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
Idézet (Tiffany88 @ 2012.12.21. 17:26)
Igen cikizik meg Gikwang is ami szomorú.

Hát ez szomorú. El nem tudom hinni, hogy ezt teszi magával. Ráadásul a Beast-ben ő az egyik olyan tag aki rohadtul jól néz ki, és remek táncos is. Majd én leszoktatom róla. rohog.gif Habár véleményem szerint ez az ő döntése, hiszen már lassan 24 éves. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Eszterkeee
2013. január 13. 17:33 #988
Saranghae
Saranghae
Gyerekek, mi van veletek?!
Úgy látom senki nem akar posztolgatni itt, pedig az oldal már szinte tele van k-popperekkel. Na, de mindegy.

Nos gyerekek, kedves Baby-k, a B.A.P hamarosan visszatér egy új albummal "Rain Sound" néven, az album 15.-én jelenik meg, vagyis kedden. Szerintem ez is fantasztikus lesz, mint a többi. Én már kíváncsian várom, és megint nem fogok emiatt aludni éjszaka. laugh.gif

A másik hír, pedig amivel szolgálok nektek, a Secret visszatérése ismét elmarad Zinger miatt, mert gyógykezeléseken vesz részt még mindig. Aki esetleg nem tudja a Secret tavaly decemberben súlyos autóbalesetet szenvedett, ha többet akartok tudni Zinger lapjánál mindent leírtam. A lányok elméletileg japán albummal lepik meg a rajongókat ismét, miután Zinger részt tud venni a promóciókon. Plusz még az is elméletben van, hogy a lányok Kína felé veszik az irányt. Szóval sok sikert a lányoknak! - és gondoljatok bele kínaiul fognak majd énekelni. wub.gif

A harmadik hír amivel szolgálhatok, hogy Sica (SNSD) kórházba került. Az egyik musical előadáson rosszul érezte magát, remegtek a lábai..stb. azonban végig csinálta az előadást, de a végén összeesett és a mentők vitték el, a lány azóta fellépet már a SNSD-vel, de azért akkor is olyan szörnyű, mert a lányok időbeosztása nagyon sűrű.
2013. január 13. 20:20 #989
Eszterkeee
Eszterkeee
zeeko™

Idézet (Saranghae @ 2013.01.13. 17:33)
Úgy látom senki nem akar posztolgatni itt, pedig az oldal már szinte tele van k-popperekkel. Na, de mindegy.
Nos gyerekek, kedves Baby-k, a B.A.P hamarosan visszatér egy új albummal "Rain Sound" néven, az album 15.-én jelenik meg, vagyis kedden. Szerintem ez is fantasztikus lesz, mint a többi. Én már kíváncsian várom, és megint nem fogok emiatt aludni éjszaka. laugh.gif 

A másik hír, pedig amivel szolgálok nektek, a Secret visszatérése ismét elmarad Zinger miatt, mert gyógykezeléseken vesz részt még mindig. Aki esetleg nem tudja a Secret tavaly decemberben súlyos autóbalesetet szenvedett, ha többet akartok tudni Zinger lapjánál mindent leírtam. A lányok elméletileg japán albummal lepik meg a rajongókat ismét, miután Zinger részt tud venni a promóciókon. Plusz még az is elméletben van, hogy a lányok Kína felé veszik az irányt. Szóval sok sikert a lányoknak! - és gondoljatok bele kínaiul fognak majd énekelni.  wub.gif 
A harmadik hír amivel szolgálhatok, hogy Sica (SNSD) kórházba került. Az egyik musical előadáson rosszul érezte magát, remegtek a lábai..stb. azonban végig csinálta az előadást, de a végén összeesett és a mentők vitték el, a lány azóta fellépet már a SNSD-vel, de azért akkor is olyan szörnyű, mert a lányok időbeosztása nagyon sűrű.

Őszintén nekem annyira nem tetszik a Rain Sound, bár már a Crash és a Stop It sem tetszett. blush.gif

Zingernek és Jessicanak pedig jobbulást.~
2013. január 14. 17:22 #990
Saranghae
Saranghae
Idézet (Eszterkeee @ 2013.01.13. 20:20)
Őszintén nekem annyira nem tetszik a Rain Sound, bár már a Crash és a Stop It sem tetszett.  blush.gif

Nem tudom, én az összes számukat nagyon szeretem. Fantasztikus az összes számuk egytől egyik. A TS szerintem velük is ezt fogja művelni, mint a Secret-tel, kiadnak néhány "cuki" számot és visszatérnek majd az eredeti felálláshoz. laugh.gif A Rain Sound teaser-e szerintem meg elég fogható, mivel sem "értelme" nincsen valamilyen téren így ezáltal, megfogják nézni az emberek. Én nagyon várom, nem csak azért mert nálam ők a No.1-ok hanem azért is mert szerintem jó kis szám lesz, és album is. wub.gif
2013. január 14. 17:58 #991
Eszterkeee
Eszterkeee
zeeko™

Idézet (Saranghae @ 2013.01.14. 17:22)
Nem tudom, én az összes számukat nagyon szeretem. Fantasztikus az összes számuk egytől egyik. A TS szerintem velük is ezt fogja művelni, mint a Secret-tel, kiadnak néhány "cuki" számot és visszatérnek majd az eredeti felálláshoz.  laugh.gif A Rain Sound teaser-e szerintem meg elég fogható, mivel sem "értelme" nincsen valamilyen téren így ezáltal, megfogják nézni az emberek. Én nagyon várom, nem csak azért mert nálam ők a No.1-ok hanem azért is mert szerintem jó kis szám lesz, és album is.  wub.gif

őszintén nekem erről fogalmam sincs hiszen nem vagyok a legnagyobb TS fan. Persze hát akik szeretik az ilyen zenéket is azoknak mind jó, de aki régóta ismer tudja, hogy én csak a pörgősekre (néhány lassú) zenére vagyok kapó. rohog.gif De ez is ízlések és pofonok. laugh.gif
2013. január 15. 13:03 #992
- törölt felhasználó -    
Idézet (Saranghae @ 2013.01.13. 17:33)

A másik hír, pedig amivel szolgálok nektek, a Secret visszatérése ismét elmarad Zinger miatt, mert gyógykezeléseken vesz részt még mindig. Aki esetleg nem tudja a Secret tavaly decemberben súlyos autóbalesetet szenvedett, ha többet akartok tudni Zinger lapjánál mindent leírtam. A lányok elméletileg japán albummal lepik meg a rajongókat ismét, miután Zinger részt tud venni a promóciókon. Plusz még az is elméletben van, hogy a lányok Kína felé veszik az irányt. Szóval sok sikert a lányoknak! - és gondoljatok bele kínaiul fognak majd énekelni.  wub.gif 

A Rain Sound az egyszerűen fantasztikus lett. Én imádom biggrin.gif Mondjuk tőlük eddig minden számot nagyon szeretek, második kedvenceim, de ez... Le a kalappal a fiúk előtt, most is nagyon igyekeztek, odatették magukat rendesen wink.gif Nagyon szép szám lett, csak így tovább! wub.gif

A lányoknak meg jobbulást. smileeee.gif
2013. január 20. 16:59 #993
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Ha már így feltámadt az oldal gondoltam, jövök egy kicsit "reklámozni". Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a VIXX nevű csapatot, de pár napja kiadták harmadik videójukat és gondoltam megosztom mindenkivel. Én nagyon szeretem őket jó kis csapat és a fő rapperüknek Ravi-nak már régebben csináltam adatlapot, így aki megkedveli őket akár be is jelölheti őt. wink.gif laugh.gif
Ez pedig a már említett nem rég megjelent On and On című daluk wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Eszterkeee, Saranghae
2013. január 27. 01:45 #994
Kumiko8
Kumiko8
új tag

StátuszYAOIZOK! De pszt!... (alul megtalálod a ficieim blogját)
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 193752
Sziasztok! closedeyes.gif Jó, hogy rátok találok ezen a hajnalon!
Fogadjatok be!!
Mostantól törzs vendég leszek good.gif

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/77073_395243850558505_509163237_n.jpg
2 felhasználónak tetszik: Eszterkeee, Saranghae
2013. február 03. 12:02 #995
Eszterkeee
Eszterkeee
zeeko™

Idézet (Kumiko8 @ 2013.01.27. 01:45)
Sziasztok!  closedeyes.gif  Jó, hogy rátok találok ezen a hajnalon!
Fogadjatok be!!
Mostantól törzs vendég leszek  good.gif 
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/77073_395243850558505_509163237_n.jpg

*--*
2013. február 05. 16:50 #996
Saranghae
Saranghae
[FRISS]
A B.A.P hamarosan piacra dobja új albumát, amely a One Shot címet kapta. Az MV teaser-je e-hónap 8.-án jelenik meg a klip pedig négy napra rá vagyis 12.-én.

Zinger unnie visszatért! Január 31.-én végre részt vett a többi lánnyal egy díjátadón ahol a Poison című számukat adták elő, ráadásul a lányok ismét díjat kaptak. heart.gif

Idézet (Kumiko8 @ 2013.01.27. 01:45)
Sziasztok!  closedeyes.gif  Jó, hogy rátok találok ezen a hajnalon!
Fogadjatok be!!
Mostantól törzsvendég leszek  good.gif

Ez nem rajtunk múlik. Ez egy szabad fórum szóval bármikor írhatsz infókat, esetleg szaftos sztorikat. Itt az összes k-popper szívesen lát bárkit. good.gif
2013. február 08. 19:37 #997
- törölt felhasználó -    
Nos úgy érzem megtaláltam a koreai Backstreet Boys-t. rohog.gif Viszont szerintem elképesztően jó szám, nekem nagyon bejön. Pár napja mióta megtaláltam azóta ezt dúdolgatom. laugh.gif
Szóval aki kíváncsi milyen is volt régen a k-pop az hallgassa meg bátran a H.O.T - Candy című számát. wink.gif /az első videó a klip a másik pedig egy élő show/

A dalnak pedig itt van néhány mostani csapat feldolgozásában.
2013. február 10. 17:17 #998
Saranghae
Saranghae
Lányok esetleg ha van akkor fiúk! laugh.gif
Van köztetek esetleg aki ismeri itt a Miss $ nevű dél-koreai triót? A lányok eszméletlen tehetségesek, nos itt egy kis ízelítő a lányokról egy számba. Általában a lányok romantikusabb számokat készítenek és elég sokat dolgoztak már közösen a Block B-vel is.

2013. február 11. 19:30 #999
- törölt felhasználó -    
Idézet (Saranghae @ 2013.02.10. 17:17)
Lányok esetleg ha van akkor fiúk!  laugh.gif
Van köztetek esetleg aki ismeri itt a Miss $ nevű dél-koreai triót? A lányok eszméletlen tehetségesek, nos itt egy kis ízelítő a lányokról egy számba. Általában a lányok romantikusabb számokat készítenek és elég sokat dolgoztak már közösen a Block B-vel is. 

Nagyon jó, nekem bejön ez a számuk, meg ahogy meghallgattam többet is, nagyon tetszettek a számaik. thumbsup.gif
Az egyik tagot Min Hee-t pedig már ismerem, mert január 8-án jelent meg egy közös klipje Verbal Jint-el. heart.gif
Na igen ha már Dél-Korea egyik legbefolyásosabb rappere is dolgozik a lányokkal akkor tényleg tehetségesek.
Én sok sikert kívánok nekik, mert remek hangjuk van. beer.gif
2013. február 11. 20:54 #1000
Saranghae
Saranghae
Idézet (GomNaNa @ 2013.02.11. 19:30)
Nagyon jó, nekem bejön ez a számuk, meg ahogy meghallgattam többet is, nagyon tetszettek a számaik.  thumbsup.gif 
Az egyik tagot Min Hee-t pedig már ismerem, mert január 8-án jelent meg egy közös klipje Verbal Jint-el. heart.gif
Na igen ha már Dél-Korea egyik legbefolyásosabb rappere is dolgozik a lányokkal akkor tényleg tehetségesek.
Én sok sikert kívánok nekik, mert remek hangjuk van.  beer.gif

A lányokat elég régóta ismerem, de odáig sajnos nem jutottam el, hogy megismerkedjek a tagokkal, én is vagyok egyedül Minhee-vel vagyok tisztába, Verbal Jint miatt és a most kiadott It's U száma miatt. Egyszerűn remekül össze van kovácsolva a három lány, és mint rapben, mint énekben szerintem megállják a helyüket, csak kár, hogy nem ismerik sokan őket. unsure.gif
132 oldal 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!