Hoztam nektek egy előztest Nagyon sok kedvencem benne van és mindegyiknek fantasztikus hangja van DaeHyun, ChunJi, JinYoung, Sandeul, Jeongmin, Lee Joon, HongKiés persze a többiek... most azért nem sorolok fel mindenkit mert az kicsit hosszú lenne... De attól függetlenül már alig várom hogy megjelenjen a teljes verzió.. mert eszméletlenül jó hogy így össze hozták őket egy dalban.. bár mondjuk lehett volna más dal is , de azért Fat Cat dala is elég jó így a fiúkkal pedig fantasztikus
Aki oda van a vörös hajú fiúkért annak most kedvezek egy kicsit... A LED Apple csapat minden tagjának vörös a haja Továbbá nem elég hogy fantasztikusan néznek ki de megjelent a napokban az új daluk is.. Sadness címmel
Tegnap debütált egy új koreai banda a NU'EST A debütáló daluk címe: Face. Nekem nagyon tetszik a dal és a klipp is Am csak nekem ismerős 1-2 helyen a ritmusa?
Nekem is ismerős de nemtudom honnan.. amúgy egész érdekesek a dal nagyon tetszik.. a fiúk között is látok tehetséget..
Újabb fiú csapat mutatkozott be, de őket a Cube támogatja. Március 21-én debütáltak. Heten vannak és szerintem nagyon jók. Seo Eunkwang - vezető, fő énekes
Lee Minhyuk - énekes,rapper
Lee Changsub - énekes
Lim HyunSik - énekes,táncos
Peniel D.Shin - énekes,rapper
Jung Ilhoon - énekes,rapper
Yook Sungjae - énekes,rapper
Nos eléggé régen látogattam meg a topikot így gondoltam most ezt e pillanatban meg is teszem,remélhetőleg nem zavarva senkit sem.Jelenleg most az SNSD legújabb számával vagyok megbűvölve.Nem tudom megunni,egyszerűen zseniális.Eddig a The Boys számukra voltam teljesen rákattanva,de most már a Time Machine-ra.Amikor közösen dalra fakadnak és a refrént énekli egyszerűen mind a kilenc lány csodálatos és úgy néznek ki,mint valami tündérek.Természetesen úgy gondolom,hogy mint mindig számomra Taeyeon és Sooyoung a gyönyörű lány a klipben.
Habár elvagyok varázsolva Seohyun-tól is.A kis fiatal tehetség igencsak magasra tette a mércét magának mostanában.Ráadásul annyit változott,hogy néha összekeverem Yuri-val,de csak addig míg meg nem hallom valamelyiket énekelni,mert akkor rájövök arr,hogy összekevertem mindkettő szépséget.Sunny-nak sajnos még mindig rövid tincsei vannak,de igazság szerint már megbékéltem vele,mert ténylegesen jól áll neki.HyoYeon hát róla meg van a véleményem azt nem is kell elmondanom hacsak egy másodpercet is szerepel a klipbe már jobbnak találom,egyszerűen ha ő nem lenne a csapat tagja nem is tudom talán nem is szeretném őket annyira mint most.Jessica hozza a formáját a,mint mindig.YoonA mint mindig csodálatos,és Tiffany az én gyenge lánc szemem mindig benne találtam hibát,de most ő is tökéletes.
Egyszóval a klip és a szám is valami fantasztikus lett.Nem tudom megunni.
Szép volt lányok.
Nos ha már a U-Kiss-nél tartunk róluk is meg volt egy darabig a negatív véleményem addig míg az egyik jó barátnőm vagyis osztálytársam meg nem mutatta a Neverland c. számukat.Akkor kedveltem meg őket,viszont sajnos még a mai napig nem tudom őket megkülönböztetni.
Shinee viszont a mostani számuk által lettem rajongójuk.Vagyis még nem mindegyik taggal ismerkedtem össze csak eggyel és az is Kim Jong Hyun.Szóval még ismerkedem velük,de már meg van róluk is a jó véleményem.
Nos annyi lenne a kérdésem,vagy akár nevezhetném kérésnek is.Ismeritek az A Pink nevű dél-koreai lánycsapatot?Nos ha igen akkor itt az ideje a kedvencednek jelölni.Mostanra ár az összes tag megtalálható az oldalon.
The Gods: DBSK The Guardians: Super Junior The Angels: F.T. Island The Kings: BIGBANG The Princes: SHINee The Nobles: SS501 The Knights: BEAST The Standing Army: Shinhwa The Governor: Se7en The Messengers: B.A.P. The Untouched Servants: U-KISS The Respected Adults: CN Blue The Educated Teens: Teen Top The Middle Class: Infinite The Poor: NU'EST The Slaves: MYNAME The Untouchables: EXO The Rebels: Block B
Tudom,hogy ez nem olyan fontos de olyan hangosan megy a BEAST ,hogy majd' megsüketülök. (Nem is baj,mert nem hallom a suliban a marhaságokat).
Am nekem BEAST a favoritom.A B2ST Almighty olyan szuper nézzétek majd meg aki nem látta.