A Suju pedig milyen jól nyomja
K-pop rajongók topikja
2011. december 29. 20:20
2012. január 05. 17:03
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Idézet (buborék @ 2012.01.05. 16:55)
nem tudom hogy innen szereti e valaki a Teen Top-ot
de én nagyon
asdfghjkléftzgvhbnjin
Chunji vörös haja *_* meghalok, imádom~~
csak azt nem értem, hogy mit csináltak Niel hajával
1 felhasználónak tetszik:
detty.95
2012. január 05. 17:25
|
|
detty.95| Jeongminné | |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 533 Azonosító: 132737 offline
|
Idézet (Piros0817 @ 2012.01.05. 17:03)
asdfghjkléftzgvhbnjin
(többet nem tud mondani
)
és L.Joe is nagyon asdfghj..
.__.
akjdhbjashak egyetértek .__. Olyan hirtelen lettek ilyen..férfiasak. Imádom a számot, és a táncot és természetesen
L.Joe-t
Szerintem Niel hajára mindig valami kezdõ fodrászt küldenek xD
2012. január 07. 17:51
Idézet (buborék @ 2012.01.05. 16:55)
nem tudom hogy innen szereti e valaki a Teen Top-ot
de én nagyon
Eddigiben nem igazán szerettem őket,sőt a számaik sem voltak valami jók az én személyem szerint,hiszen ez ízlések is pofonok.Viszont,ez a szám valamiért nekem nagyon bejön.A klip valami eszméletlen jól sikerült,a számmal még nem vagyok megbékélve,de már kezd megtetszeni őket.
Jaaj,eddig nem igazán voltam SuJu fan,sőt gyűlőltem őket,de az a számuk valami eszméletlen és nem is tudom megunni semmiképpen sem,annyira tetszik és Yesung milyen aranyos.
2012. január 09. 16:54
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Azt hiszem ma ennél szebb napom nem is lehetne *-* nem csak hogy jó jegyeket kaptam a suliban, de megláttam ma ezeket is *-*
http://www.youtube.com/watch?v=Bsiv1mo0HTQ&feature=player_embedded
ésésés
http://www.youtube.com/watch?v=vClsENFbcHU&feature=player_embedded
ahh -meghalt-
de sajnos van két rossz hír is (számomra legalábbis) Onew és Jeongmin beteg
http://www.youtube.com/watch?v=Bsiv1mo0HTQ&feature=player_embedded
ésésés
http://www.youtube.com/watch?v=vClsENFbcHU&feature=player_embedded
ahh -meghalt-
de sajnos van két rossz hír is (számomra legalábbis) Onew és Jeongmin beteg
2012. január 11. 16:44
|
|
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline
|
Üdv mindenkinek!
Gondoltam leírom csodás találkozásomat a K-poppal:
Nemrég itt starityn az ajánlott sztároknál volt egy név, na mondom már régóta érdekelt a k-pop,de nem tudok róla semmit. Na és rámentem az illetőre,beírtam a youtubba és kihozott pár zenét,meghallgattam, nos be kell valljam először nem nagyon tetszett,de meghallgattam még egyet, majd egy újjabbat és rájöttem, hogy ez nagyon jó!
Na,de hogy a lényegre térjek: Nos azt kérdem: Az SNSD az más néven Girl's Generation vagy két teljesen más bandáról beszélek? (lehet eléggé béna kérdés,de mint említettem újonc vagyok!)
Gondoltam leírom csodás találkozásomat a K-poppal:
Nemrég itt starityn az ajánlott sztároknál volt egy név, na mondom már régóta érdekelt a k-pop,de nem tudok róla semmit. Na és rámentem az illetőre,beírtam a youtubba és kihozott pár zenét,meghallgattam, nos be kell valljam először nem nagyon tetszett,de meghallgattam még egyet, majd egy újjabbat és rájöttem, hogy ez nagyon jó!
Na,de hogy a lényegre térjek: Nos azt kérdem: Az SNSD az más néven Girl's Generation vagy két teljesen más bandáról beszélek? (lehet eléggé béna kérdés,de mint említettem újonc vagyok!)
2012. január 11. 23:35
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Idézet (Emily O. @ 2012.01.11. 16:44)
Nos azt kérdem: Az SNSD az más néven Girl's Generation vagy két teljesen más bandáról beszélek?
Szia!
A "két banda" ugyan az, csupán Korában SNSD-nek (SoNyeo ShiDae) Koreán kívül, leginkább Amerikában pedig Girl's Generation néven futnak. (ami mellesleg a sonyeon shidae angolul)
SelenaGirl
2012. január 12. 18:16
|
|
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline
|
Idézet (Clairy @ 2012.01.11. 23:35)
Szia!
A "két banda" ugyan az, csupán Korában SNSD-nek (SoNyeo ShiDae) Koreán kívül, leginkább Amerikában pedig Girl's Generation néven futnak. (ami mellesleg a sonyeon shidae angolul)
Köszönöm! Később már rájöttem!
Amúgy el kell ismernem iszonyat jók a lányok! Le a kalappal előttük! És én eddig még nem ismertem őket?!
SelenaGirl
2012. január 17. 19:12
|
|
boomyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 299 Csatolások: 3 Azonosító: 159815 offline
|
nem olyan rosszak
SelenaGirl
2012. január 18. 18:05
Sziasztok!
Nem szeretnék rámenős lenni senki számára sem,viszont ha ismered az A Pink nevű együttest akkor ennél a sztárnál minden tagot megtaláltok,ami itt van az oldalon.Ha szeretitek őket akkor jelöljétek őket kedvenceteknek.
nem olyan rosszak
Tényleg egész jók.A klip valami fantasztikus,és a szám is egész jól sikerült,nekem tetszik.
Nem szeretnék rámenős lenni senki számára sem,viszont ha ismered az A Pink nevű együttest akkor ennél a sztárnál minden tagot megtaláltok,ami itt van az oldalon.Ha szeretitek őket akkor jelöljétek őket kedvenceteknek.
Idézet (boomy @ 2012.01.17. 19:12)
nem olyan rosszak
Tényleg egész jók.A klip valami fantasztikus,és a szám is egész jól sikerült,nekem tetszik.
2012. január 26. 19:18
|
|
boomyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 299 Csatolások: 3 Azonosító: 159815 offline
|
SelenaGirl
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.