Engem Kevin és Kiseop látványa egyből kiütött fantasztikus koreográfia, szuper felosztás és eszméletlen kinézet egyszóval U-kiss
Úgyvan. Bár a tánc engem néhol kissé egy gépesített, felgyorsított szovonül málhebvára emlékeztet:'D De attól még tökéletes.
Kiseoppimindigcsodálatos.>.>
Ez az előzetes fantasztikus... már alig várom a teljes mv-t.
még 2 nap Youngmin pedig valami eszméletlenül jól néz ki
komolyodnak a srácok És egyre helyesebbek Kwangmin-tól lassan meghalok. Komolyan lassan nem értem hogy hogy lehet ennyi idősen ennyire helyes. Jeongmin-on az a sapka Minwoo és Hyunseong egyszerűen hihetetlenek
komolyodnak a srácok És egyre helyesebbek Kwangmin-tól lassan meghalok. Komolyan lassan nem értem hogy hogy lehet ennyi idősen ennyire helyes. Jeongmin-on az a sapka Minwoo és Hyunseong egyszerűen hihetetlenek
Nana, ne nevessd ki a drágámat. xD Aranyos.. Minwoo meg..FML.
Hyunseong..gyilkosan helyes lett..neki egyre jobb frizurákat találnak ki. *.*
Kwangmin meg..no comment. Rá semmit se lehet mondani. xD
kéész vagyok eszméletlenül szuper ez a szám a fiúk pedig káprázatosak Youngmin nagyon tetszik az új haj viseletük a tánc, a helyszínek ..
egyszóval ismét kitettek magukért
Aki nem látta még ezt a klipet hát csak ajánlani tudom. Hét kiválló rapper és egy gyilkos jó szám.
Jaj, ez a'szem valami collaboration cucc csak, nem? Vagyis nem egy hivatalos banda, hanem több hiphop előadó összeállt néhány szám kedvéért ugyanattól a kiadótól. [bár lehet, hogy tökhülyeséget mondok._. csak mert szólóban már hallottam őket, pl. New Champ és Zinsuk. istenek. Zinsukra az Untouchable-nek köszönhetően találtam rá ~ és Kimm az X'Girlsből*-* Bár semmit nem csinál kb.:'d de nem gond. jó'nézki:'d] ésés WuTan is*-* A Girlfriend című száma aranyat érő ~ >.> éljen a koreai underground zene.
Jaj, ez a'szem valami collaboration cucc csak, nem? Vagyis nem egy hivatalos banda, hanem több hiphop előadó összeállt néhány szám kedvéért ugyanattól a kiadótól. [bár lehet, hogy tökhülyeséget mondok._. csak mert szólóban már hallottam őket, pl. New Champ és Zinsuk. istenek. Zinsukra az Untouchable-nek köszönhetően találtam rá ~ és Kimm az X'Girlsből*-* Bár semmit nem csinál kb.:'d de nem gond. jó'nézki:'d] ésés WuTan is*-* A Girlfriend című száma aranyat érő ~ >.> éljen a koreai underground zene.
Hát fogalmam sincs, hogy most hivatalos-e, de ha néhány száámig is, nekem jó hogy össze rakták őket. Engem nem is annyira a körűlmények hanem a végeredmény az ami érdekel és ez esetben egy nagyon jó szám lett a vége. Mondjuk nálam ez a videó mindent visz. A három őrűlt.
New Champ, Ven és ZinSuk Na igen éljen a koreai underground zene
Végre mégvalaki._.
Amúgy ~
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HrpHHH4koHc[zombusnemszeretbeágyaznicuccokat.] Szeretem az X-5-ot, de ez a klip szörnyű lett:'D [Nincs benne elég Haewonbéjbee ~ najó, van:'D és nem is lett szörnyű, de nem is jó>> ezis szubjektív.]
Végre mégvalaki._.
Amúgy ~ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HrpHHH4koHc[zombusnemszeretbeágyaznicuccokat.] Szeretem az X-5-ot, de ez a klip szörnyű lett:'D [Nincs benne elég Haewonbéjbee ~ najó, van:'D és nem is lett szörnyű, de nem is jó>> ezis szubjektív.]
Hát hallottam már ennél jobbat is, de így a csapat nem rossz. Most hallok róluk elösszőr.
Amúgy nekem így koreai rapperek közűl Verbal Jint az első. Ez a két videó a kedvencem tőle: