ÓÓÓÓóÓóÓó!!
Imádom a koreaiakat!!
K-pop rajongók topikja
2011. november 02. 16:08
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
2011. november 02. 16:22
Idézet (Cute girl 998 @ 2011.11.02. 16:08)
ÓÓÓÓóÓóÓó!!
Imádom a koreaiakat!!
Imádom a koreaiakat!!
Jólteszed.
2011. november 02. 16:55
Girl's Daaay ~ nem az én stílusom, de nagyon bírom őket:'DD Mondjuk a debütáló számuk meglehetősen szörnyű.___. Mekkora felháborodások voltak ember:'DD Mert ugye nagyon jó hangja volt minden tagnak, aztán kijött egy dal a lehető legtöbb autotune-nal:'dd
2011. november 03. 20:59
http://www.youtube.com/watch?&v=CWiYqmu703U
Tejóég. De várom már az MV-t*-*
2011. november 03. 21:03
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
Idézet (elfzombie @ 2011.11.03. 20:59)
http://www.youtube.com/watch?&v=CWiYqmu703U
^-^ Biztos jó lesz szerintem ~
2011. november 03. 22:09
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Jajj emberek én már lassan kikészülök... Szünet elején 3 napig kb csak az SNSD - The boyst hallgattam mert elhatároztuk a kiscsoportommal, hogy megcsináljuk a contestre, minden jól indult aztán a 9ből végül maradtunk 4en a többiek nem bírták megtanulni a táncot, felvettük a videót tök jó lett mármint nem rontottuk el meg ilyenek, bnőimnek menni kellett, kikísértem őket a buszhoz, jövök haza, felrakom a gépre a videót és olyan hihetetlenül sötét, hogy alig látszott belőle valami... >.> Pedig a fényképezőn teljesen jó volt.. Szóval a versenyre nem tudtunk nevezni... Most meg elhatároztuk hogy ha már a verseny nem jött össze felveszünk pár táncot holnap, és most azokat ismétlem illetve még egy felet meg kellene tanulnom x.X
2011. november 03. 22:22
Idézet (Clairy @ 2011.11.03. 22:09)
Jajj emberek én már lassan kikészülök... Szünet elején 3 napig kb csak az SNSD - The boyst hallgattam mert elhatároztuk a kiscsoportommal, hogy megcsináljuk a contestre, minden jól indult aztán a 9ből végül maradtunk 4en a többiek nem bírták megtanulni a táncot, felvettük a videót tök jó lett mármint nem rontottuk el meg ilyenek, bnőimnek menni kellett, kikísértem őket a buszhoz, jövök haza, felrakom a gépre a videót és olyan hihetetlenül sötét, hogy alig látszott belőle valami... >.> Pedig a fényképezőn teljesen jó volt.. Szóval a versenyre nem tudtunk nevezni... Most meg elhatároztuk hogy ha már a verseny nem jött össze felveszünk pár táncot holnap, és most azokat ismétlem illetve még egy felet meg kellene tanulnom x.X
Uhh... Sajnálom=/ Én is mindig így járok.. megpróbálok valamit felvenni, aztán olyan sötét lesz, hogy semmi sem látszik belőle:'D Amúgy én is beszéltem néhány baráttal, hogy kéne rá nevezni, de aztán megnéztem néhány jelentkezőt... és túl jókO.O Sok szerencsét a többi tánchoz:D Az is kpop? (Azok néha gyilkosok tudnak lenni:'D Én most egy barátnőmmel Infinite - BTD-t tanulok... enyhén szólva nehéz:D)
2011. november 03. 23:32
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Idézet (elfzombie @ 2011.11.03. 22:22)
Uhh... Sajnálom=/ Én is mindig így járok.. megpróbálok valamit felvenni, aztán olyan sötét lesz, hogy semmi sem látszik belőle:'D Amúgy én is beszéltem néhány baráttal, hogy kéne rá nevezni, de aztán megnéztem néhány jelentkezőt... és túl jókO.O Sok szerencsét a többi tánchoz:D Az is kpop? (Azok néha gyilkosok tudnak lenni:'D Én most egy barátnőmmel Infinite - BTD-t tanulok... enyhén szólva nehéz:D)
Igen k-pop... Konkrétan:
Miss A - Breath, Good bye baby
Secret - Shy boy, Love is Move
Sistar - So Cool
Beast - Beautiful
2ne1 - I am the best (ezt már régebben felvettük egyszer a versenyre, de az kissé sz*r lett ezért újravesszük
2pm - Heartbeat (ezt is felvettük már annó egyszer, de úgy szakadt közben az eső, hogy mindig elrontottuk. LOL)
A Before the dawnt mi is tervezzük, de mi arra még gyúrunk mert skorpióban csak 2 "tagunk" tudja feltolni magát, most mi többiek arra gyúrunk, hogy az menjen. X"DD Legközelebb meg téliszünetben tudunk így összejönni a suli miatt akkor meg a Beast - Soom, U-Kiss - Neverland, Super Junior - A-cha és az Infinite - Paradise lesz a tervezet.
Szerk.: Amúgy mi versenyekre mindig csak a buli kedvéért nevezünk, nem vagyunk annyira jók, hogy nyerjünk talán majd pár év múlva amikor már jól összehangolódik a csoport, de jó buli mindig izgulunk, hogy mi lesz meg ilyenek. LOL De ez az SNSD most se azért rossz mert ugye így nem nyerhetünk, hanem mert megtanultuk meg minden, nagyon sok időnket beleöltük erre... >.>
2011. november 04. 11:44
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Idézet (buborék @ 2011.11.04. 07:14)
igaz már szinte mindenhova kiírtam de ide is leírom:
Boldog Szülinapot TOP
♥♥
Boldog Szülinapot TOP
igeeen *-* És Heo Young Saeng-nek is.
2011. november 04. 14:30
Olyan gyönyörűT-T Megint csak gratulálni tudok a BEG-nek. Több ilyen MV kell a K-Popnak! (És szám...)
2011. november 04. 14:36
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Idézet (elfzombie @ 2011.11.04. 14:30)
Olyan gyönyörűT-T Megint csak gratulálni tudok a BEG-nek. Több ilyen MV kell a K-Popnak! (És szám...)
úristen, gyönyörű T.T
2011. november 04. 17:46
jáj majdnem elfelejtettem nem csak TOP-nak van ma a szülinapja hanem Cap-nak is.
Boldog Szülinapot neki is
Boldog Szülinapot neki is
2011. november 04. 20:51
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
|
Nekem az új BEG szám nem jön be annyira. : Valahogy fura... Bár biztos megszokom majd és akkor majd tetszeni fog. Nálam ma reggel amíg itthon voltam ez szólt állandóan
:
Amúgy meg egész nap táncoltunk és ígyse sikerült mindent felvennünk. És még most is nagyon fáj a lábam. ;_;
Amúgy meg egész nap táncoltunk és ígyse sikerült mindent felvennünk. És még most is nagyon fáj a lábam. ;_;
1 felhasználónak tetszik:
Bimbi1996
2011. november 04. 21:17
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
Idézet (Clairy @ 2011.11.03. 22:09)
Sajnálom... De végülis gratulálok, hogy össze tudtál hozni egy csoportot. Bár szünet előtt arról kezdtem a barátnőimnek beszélni, hogy felkéne venni a 2ne1 I am the best-jét és nem elleneztek csak nekik még megkéne tanulni xD Majd adsz linket? Meg akarom tekinteni a csoportod :3
2011. november 04. 21:18
Jaj Jaebeommi. Isten. Én amúgy ma Epik High napot tartottam, hú:'DD És nem találom az egyik EH cd-m...OTL katasztrófaT___T
Visszatérve Jaebeommira. Hiányzik a teljesen szőke feje:DD De komolyan. Minden haverom azt mondta, hogy szörnyen áll neki, de szerintem csodás volt. Nagyon sok koreai csodás szőke hajjal:D (Pl. Hyuna dejólnézettkiómamámO.O)
Amúgy legelőször nekem is fura volt a Cleansing Cream (esküszöm, leállítottam, mert azt hittem elkezdődött valami más zene egy másik oldalon:'dd) de amennyire odavagyok az ilyen... "misztikus" számokért, kb. azonnal megimádtam.^^ És egy csomóan mondták, hogy hasonlít a Pray-re... szerintem nem.o.o
Akkor már ez jobban hasonlít:
Sajnálom, csak így találtam megxddd
Visszatérve Jaebeommira. Hiányzik a teljesen szőke feje:DD De komolyan. Minden haverom azt mondta, hogy szörnyen áll neki, de szerintem csodás volt. Nagyon sok koreai csodás szőke hajjal:D (Pl. Hyuna dejólnézettkiómamámO.O)
Amúgy legelőször nekem is fura volt a Cleansing Cream (esküszöm, leállítottam, mert azt hittem elkezdődött valami más zene egy másik oldalon:'dd) de amennyire odavagyok az ilyen... "misztikus" számokért, kb. azonnal megimádtam.^^ És egy csomóan mondták, hogy hasonlít a Pray-re... szerintem nem.o.o
Akkor már ez jobban hasonlít:
Sajnálom, csak így találtam megxddd
2011. november 04. 21:31
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
|
Idézet (Eszterkeee @ 2011.11.04. 21:17)
Sajnálom... De végülis gratulálok, hogy össze tudtál hozni egy csoportot. Bár szünet előtt arról kezdtem a barátnőimnek beszélni, hogy felkéne venni a 2ne1 I am the best-jét és nem elleneztek csak nekik még megkéne tanulni xD Majd adsz linket? Meg akarom tekinteni a csoportod :3
Hát én nagyon büszke vagyok magamra, elvileg az "én" tánccsopimban (én vagyok a leader, szóval én választok számot, persze csak ha a többiek is bele egyeznek meg ilyenek.) 13an vagyunk. Persze olyan számot amiben 13an vagyunk még nem sikerült összehoznunk, mi csak szünetenként tudunk próbálni, mert van egy tagunk akit nagyon szeretünk meg minden táncban benne van és messze lakik ezért a soktagos táncokat csak szünetenként tudjuk csinálni. Szóval nyáriszünetben volt az első ilyen gyülésünk akkor készült ez a két videó, látszik, hogy teljesen kezdő meg nem is megy egyszerre de mi élveztük
Ezt olyan 0:30tól nézzétek az amit angolul összehalandzsázunk az elején nem lényeg X"D
Ma felvettük az I am the bestet rendesen meg még pár videót ami szerintem csak "practice"-ként fog felkerülni mert rontottunk benne egy-két helyen X"D
2011. november 04. 21:47
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
|
Idézet (Clairy @ 2011.11.04. 21:31)
Hát én nagyon büszke vagyok magamra, elvileg az "én" tánccsopimban (én vagyok a leader, szóval én választok számot, persze csak ha a többiek is bele egyeznek meg ilyenek.) 13an vagyunk. Persze olyan számot amiben 13an vagyunk még nem sikerült összehoznunk, mi csak szünetenként tudunk próbálni, mert van egy tagunk akit nagyon szeretünk meg minden táncban benne van és messze lakik ezért a soktagos táncokat csak szünetenként tudjuk csinálni. Szóval nyáriszünetben volt az első ilyen gyülésünk akkor készült ez a két videó, látszik, hogy teljesen kezdő meg nem is megy egyszerre de mi élveztük
(A másodikkal neveztünk az I am the bestes versenyre de persze nem nyertünk lol
)
Ezt olyan 0:30tól nézzétek az amit angolul összehalandzsázunk az elején nem lényeg X"D
Ma felvettük az I am the bestet rendesen meg még pár videót ami szerintem csak "practice"-ként fog felkerülni mert rontottunk benne egy-két helyen X"D
Ügyesek vagytok. ~~~ Én még angolul nem tudok beszélni csak olvasásra értem nagyjából >< Nekem tetsziik ^^
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.