Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 28. 13:06 #681
- törölt felhasználó -    
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eZoLmKy9tGA
huhú ~
és élő:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ByWeZjpSqdY
valaki beleköhögött:'d
amúgy szerintem jólett. és bírom a táncot:'DDD meg az elején és a végén azt a... jálalalalalavalamit:'33
[amúgy engem valamiért emlékeztetnek a ZE:A-raO_O de nem tudom miért:'d]
2011. október 28. 15:15 #682
detty.95
detty.95
| Jeongminné |

Státusz'you’re cute when you’re mad’ ‘well, I’m about to get adorable'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 888
Csatolások: 533
Azonosító: 132737
Áhh, szerintem lassan õk a kedvenceim közé fognak tartani :3
Nagyon jó a tánc és dallama is van..*-*
Az a yalalalala tényleg nagyon jó. xD
1 felhasználónak tetszik: Piros0817
2011. október 28. 16:21 #683
- törölt felhasználó -    
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=crGG_oAe0sQ
Ők is valami újak, nem?: D Komolyan mondom, rengeteg új banda van mostanában O_O [Nem baj, ez nekünk csak jó:'3]
Mondjuk eddig nekem csak a MyName és az M.Peror olyan, hogy hú, őket lehet, hogy nagyon fogom szeretni:D
2011. október 28. 16:25 #684
detty.95
detty.95
| Jeongminné |

Idézet (elfzombie @ 2011.10.28. 16:21)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=crGG_oAe0sQ
Ők is valami újak, nem?: D Komolyan mondom, rengeteg új banda van mostanában O_O [Nem baj, ez nekünk csak jó:'3] 
Mondjuk eddig nekem csak a MyName és az M.Peror olyan, hogy hú, őket lehet, hogy nagyon fogom szeretni:D

Még nem hallottam õket..nah mindjárt meghallgatom ez a számot..xD Tényleg mostanában nagyon sok a fiúbanda O.O De abból a sokból csak kevesen igazán tehetségesek..xD
Eddig kik a kedvencek a MyName-bõl? Nekem Seyong és Chaejin *-*
2011. október 28. 16:31 #685
- törölt felhasználó -    
Idézet (detty.95 @ 2011.10.28. 16:25)

Eddig kik a kedvencek a MyName-bõl? Nekem Seyong és Chaejin *-*

Chaejin*-* De én inkább úgy szeretek kedvencet választani, hogy valami showból... szóval, hogy jobban megismerem őket, na:'d
2011. október 28. 16:32 #686
detty.95
detty.95
| Jeongminné |

Idézet (elfzombie @ 2011.10.28. 16:31)
Chaejin*-* De én inkább úgy szeretek kedvencet választani, hogy valami showból... szóval, hogy jobban megismerem őket, na:'d

Eddig igaz csak kinézetrõl lehet választani..xD Remélem hamarosan lesz valami show-uk..és akkor jobban meg lehet majd õket ismerni. *-*
De eddig nah, õk ketten fogtak meg a legjobban. xD
Ohh, már órák óta a számukat hallgatom..le kéne állítani xD
2011. október 28. 16:41 #687
- törölt felhasználó -    
Idézet (detty.95 @ 2011.10.28. 16:32)
Eddig igaz csak kinézetrõl lehet választani..xD Remélem hamarosan lesz valami show-uk..és akkor jobban meg lehet majd õket ismerni. *-*
De eddig nah, õk ketten fogtak meg a legjobban. xD
Ohh, már órák óta a számukat hallgatom..le kéne állítani xD

Biztos lesz valami műsoruk előbb-utóbb^^
Én félek sokáig hallgatni egy számot.. mert akkor könnyen ráunhatok. És erre nagyon nem akarok:'d
Dedurva, Chaejin majdnem akkor született, mint énO_O és a vércsoportja is ugyanaz, mint nekem wííh ~ :'dd
Hogy lehet az, hogy Dél-Koreában ilyen rohadtjó együttesek vannak, M.o-n meg SP és Fluor a nagy sztár?o.o [és még a kőagyú magyarok mondják, hogy az ázsiaiak tehetségtelenek, najapersze-.-']
2 felhasználónak tetszik: Piros0817, brigicyy
2011. október 28. 16:46 #688
detty.95
detty.95
| Jeongminné |

Idézet (elfzombie @ 2011.10.28. 16:41)
Biztos lesz valami műsoruk előbb-utóbb^^ 
Én félek sokáig hallgatni egy számot.. mert akkor könnyen ráunhatok. És erre nagyon nem akarok:'d 
Dedurva, Chaejin majdnem akkor született, mint énO_O és a vércsoportja is ugyanaz, mint nekem wííh ~ :'dd
Hogy lehet az, hogy Dél-Koreában ilyen rohadtjó együttesek vannak, M.o-n meg SP és Fluor a nagy sztár?o.o [és még a kőagyú magyarok mondják, hogy az ázsiaiak tehetségtelenek, najapersze-.-']

De egyszerûen nem tudom abbahagyni. O.O Ilyenkor kell egy olyan számot találni ami eltudja vonni a figyelmemet..xDD
Nem néz ki úgy mint egy 16 éves O.O Sõt még csak 15..xD
Sokkal idõsebbnek néz ki :3
Én se értem...az az egy bajuk va szerintem velük, hogy Ázsiaiak..és, hogy más a szemük..O.O annyira zártkörüek, hogy az már fáj..>.<
2011. október 28. 16:53 #689
- törölt felhasználó -    
Idézet (detty.95 @ 2011.10.28. 16:46)
De egyszerûen nem tudom abbahagyni. O.O Ilyenkor kell egy olyan számot találni ami eltudja vonni a figyelmemet..xDD
Nem néz ki úgy mint egy 16 éves O.O Sõt még csak 15..xD 
Sokkal idõsebbnek néz ki :3
Én se értem...az az egy bajuk va szerintem velük, hogy Ázsiaiak..és, hogy más a szemük..O.O annyira zártkörüek, hogy az már fáj..>.<

Én olyankor a legeslegkedvencebb együttesemtől hallgatok meg valamit [azokat nem bírom megunni._.] és utána megint vagy 10x ugyanazt:'DD
Szerintem is idősebbnek tűnik:O Azt hittem, 91-es:'D
Igen, zártkörűek, rasszisták, idióták és lusták egyáltalán utánuk nézni a kritizálás előtt-.-' Bírom, amikor nem tetszik nekik egy szám, és azt mondják, hogy tehetségtelenek. Csak mert nem az ő stílusa, rögtön bénák? blink.gif [Csak mint a drága haverjaim. Kb. hülyének néznek a zenei stílusom miatt.:'d]
2011. október 28. 16:58 #690
detty.95
detty.95
| Jeongminné |

Idézet (elfzombie @ 2011.10.28. 16:53)
Én olyankor a legeslegkedvencebb együttesemtől hallgatok meg valamit [azokat nem bírom megunni._.] és utána megint vagy 10x ugyanazt:'DD 
Szerintem is idősebbnek tűnik:O Azt hittem, 91-es:'D
Igen, zártkörűek, rasszisták, idióták és lusták egyáltalán utánuk nézni a kritizálás előtt-.-' Bírom, amikor nem tetszik nekik egy szám, és azt mondják, hogy tehetségtelenek. Csak mert nem az ő stílusa, rögtön bénák? blink.gif [Csak mint a drága haverjaim. Kb. hülyének néznek a zenei stílusom miatt.:'d]

Oké, váltottam Boyfriendre...de magamban énekeklem a 'Yalalalala''-t xDD
Én is azt hittem hogy min. 18 éves O.O
ahh azt én is utálom..>.<
Aztán miközben ott üvöltözik h ''I just had seeex and it felt so goood''..Bazz õk ezt zenének nevezik? >.< Nem mondom, hogy az õ zene stílusuk borzalmas de csak azért mert én a koreai zenét szeretem nem kell rögtön utálkozni..>.<
2011. október 28. 17:07 #691
- törölt felhasználó -    
Idézet (detty.95 @ 2011.10.28. 16:58)
Oké, váltottam Boyfriendre...de magamban énekeklem a 'Yalalalala''-t xDD
Én is azt hittem hogy min. 18 éves O.O
ahh azt én is utálom..>.<
Aztán miközben ott üvöltözik h ''I just had seeex and it felt so goood''..Bazz õk ezt zenének nevezik? >.< Nem mondom, hogy az õ zene stílusuk borzalmas de csak azért mert én a koreai zenét szeretem nem kell rögtön utálkozni..>.<

Az a poén, hogy az én baráti köröm olyan, hogy az egyik negyede "hörgőszenét" hallgat, a másik reppet, a harmadik a "megnyerőentehetségesésfelettébbértelmes" Fluor T. és társai nevezetű szennyvíztisztítócsodaműszert [most szépen fogalmaztam meg azt, hogy nem szeretem._.] és akkor van 2,5 kisleány, akik meg kpop-ot. [azért két és fél, mert az egyik csak párat szeret.] Es kicsit rossz, amikor arra próbálunk rájönni, hogy most mi is a "jó". [Ami természetesen mindenkinek más. Például próbáljatok meghallgattatni egy hárdkóóóór rajongóval egy régebbi SNSD számot. Utálni fogja. Higgyétek el, kipróbáltam:'dd] Én amúgy tiszteletben tartom más zenei ízlését - mégha nem is tetszik - egészen addig, amíg nem kezdi el az enyémet szapulni.
2011. október 28. 17:08 #692
Piros0817
Piros0817
gonosz taemint törpe™

StátuszHappy Hunger Games and may the odds be ever in your favour.
Hozzászólás: 1926
Csatolások: 6457
Azonosító: 70950
Idézet (elfzombie @ 2011.10.28. 16:41)

szűk látókörű a legtöbb ember magyarban dry.gif komolyan.. Túl sok hülye van itt egy helyen... rohog.gif (na hát bennem is teng a magyarság _nevet.gif sorry~)
2011. október 28. 17:14 #693
- törölt felhasználó -    
Idézet (Piros0817 @ 2011.10.28. 17:08)
szűk látókörű a legtöbb ember magyarban  dry.gif komolyan..  Túl sok hülye van itt egy helyen... rohog.gif  (na hát bennem is teng a magyarság  _nevet.gif  sorry~)

Egyetértek. Mondjuk a legtöbb magyar kb. mindenben ilyen hülye. Ha valaki valamiben különbözik, azt már rögtön őrültnek hiszik-.- [Legalábbis az én drágaságos városkám környékén eléggé ez megy. Már több, mint2 éve punknak hisznek, mert Dr. Martensben járokO__O]
2011. október 28. 17:19 #694
Piros0817
Piros0817
gonosz taemint törpe™

Idézet (elfzombie @ 2011.10.28. 17:14)
Egyetértek. Mondjuk a legtöbb magyar kb. mindenben ilyen hülye. Ha valaki valamiben különbözik, azt már rögtön őrültnek hiszik-.- [Legalábbis az én drágaságos városkám környékén eléggé ez megy. Már több, mint2 éve punknak hisznek, mert Dr. Martensben járokO__O]

Mindenhol ez van... Sajnos. A magam fajtákat is hülyének nézik csak mert szeretem az ázsiaiakat. Sőt... Egyenesen őrültnek. _nevet.gif De engem már annyira nem érdekel. Most már csak azért is azt fogom hallgatni. Így legalább nem leszek tucat ember. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: detty.95
2011. október 28. 17:25 #695
- törölt felhasználó -    
Idézet (Piros0817 @ 2011.10.28. 17:19)
Mindenhol ez van... Sajnos. A magam fajtákat is hülyének nézik csak mert szeretem az ázsiaiakat. Sőt... Egyenesen őrültnek. _nevet.gif De engem már annyira nem érdekel. Most már csak azért is azt fogom hallgatni. Így legalább nem leszek tucat ember.  laugh.gif

Tökéletes gondolkodásmódot van. Amúgy én is ilyen vagyok. Egyenesen lekákálom, hogy mit mondanak a többiek. De néha azért nagyon feltudom idegesíteni magamat:'3 Főleg azt utálom, ha a kedvenceimről mondanak rosszat...fhúú><
2011. október 28. 17:30 #696
Piros0817
Piros0817
gonosz taemint törpe™

Idézet (elfzombie @ 2011.10.28. 17:25)
Tökéletes gondolkodásmódot van. Amúgy én is ilyen vagyok. Egyenesen lekákálom, hogy mit mondanak a többiek. De néha azért nagyon feltudom idegesíteni magamat:'3 Főleg azt utálom, ha a kedvenceimről mondanak rosszat...fhúú><

Ohh hát köszönöm. blush.gif biggrin.gif Amúgy én is nagyon feltudom húzni rajta az agyamat, amikor valami olyat mondanak a kedvenceimről amit nem kéne... Képes lennék néha valakit/valamit felrúgni. rohog.gif De megpróbálom magam lenyugtatni, hogy csak túlzottan szűk látókörűek. Vannak olyan barátaim akik nem hallgatnak kpop-ot, de amikor megmutattam nekik azt mondták hogy nem rosszak, sőt. biggrin.gif pedig nem is olyan a zenei ízlésük. smileeee.gif (sőt, tök sokat röhögtem velük Hyun Joong röhögésén _nevet.gif )
2011. október 28. 17:37 #697
- törölt felhasználó -    
Idézet (Piros0817 @ 2011.10.28. 17:30)
Ohh hát köszönöm.  blush.gif  biggrin.gif  Amúgy én is nagyon feltudom húzni rajta az agyamat, amikor valami olyat mondanak a kedvenceimről amit nem kéne... Képes lennék néha valakit/valamit felrúgni.  rohog.gif De megpróbálom magam lenyugtatni, hogy csak túlzottan szűk látókörűek. Vannak olyan barátaim akik nem hallgatnak kpop-ot, de amikor megmutattam nekik azt mondták hogy nem rosszak, sőt. biggrin.gif pedig nem is olyan a zenei ízlésük.  smileeee.gif  (sőt, tök sokat röhögtem velük Hyun Joong röhögésén  _nevet.gif )

Én nővéremmel voltam így:D Mindig kérdezgette, hogy hogy bírok ilyen szörnyűségeket hallgatni, aztán megmutattam neki néhányat, és meglepő módon tetszettek neki-.- Azt se tudja, hogy milyen, de már automatikusan "szar", mert Ázsiából van:'d
2011. október 28. 17:43 #698
- törölt felhasználó -    

Férj! Büszke vagyok a fejedre.
2011. október 28. 19:39 #699
Clairy
Clairy
AsianGlampire™
Hozzászólás: 1908
Csatolások: 136
Azonosító: 97193
Látom szóba került a magyarok vs ázsiaiak dolog. A dolog roppant egyszerű, mindkét nemzet a "megcsinált" zenét nyomatja és szereti. Mert ha jobban megnézzük a k-pop bandák hogy jöttek létre? Felvételizek egy entertainmenthez, évekig tréningezték őket, aztán egy idő után amikor már "megérettek" rá az igazgatóság döntése alapján megalakul egy banda, ahol a tagok nem is ismerik egymást a legtöbb esetben. Eztán összeköltöztetik őket, hogy ismerjék meg egymást. Mi ez, ha nem megcsinált banda? A különbség csupán annyi, hogy amíg ők igényesen csinálják (a legtöbb esetben), mármint tánc és énekórákat adnak nekik, addig a magyaroknál akinek van egy kis pénze az máris lehet sztár... Ez is megcsinált sztárság, az is, csak a minősége más...

Az meg, hogy a magyarok többsége nemszereti a kpopot azért van mert pesszimista, rasszista nép vagyunk főleg az ázsiaiak iránt, merthogy a "kínaiak olyan sokan vannak és egyszer elfoglalják majd a bolygót" és egyéb ilyen elméletek...
1 felhasználónak tetszik: SelenaGirl
2011. október 28. 20:08 #700
Piros0817
Piros0817
gonosz taemint törpe™

Idézet (Clairy @ 2011.10.28. 19:39)
Látom szóba került a magyarok vs ázsiaiak dolog. A dolog roppant egyszerű, mindkét nemzet a "megcsinált" zenét nyomatja és szereti. Mert ha jobban megnézzük a k-pop bandák hogy jöttek létre? Felvételizek egy entertainmenthez, évekig tréningezték őket, aztán egy idő után amikor már "megérettek" rá az igazgatóság döntése alapján megalakul egy banda, ahol a tagok nem is ismerik egymást a legtöbb esetben. Eztán összeköltöztetik őket, hogy ismerjék meg egymást. Mi ez, ha nem megcsinált banda? A különbség csupán annyi, hogy amíg ők igényesen csinálják (a legtöbb esetben), mármint tánc és énekórákat adnak nekik, addig a magyaroknál akinek van egy kis pénze az máris lehet sztár... Ez is megcsinált sztárság, az is, csak a minősége más...
Az meg, hogy a magyarok többsége nemszereti a kpopot azért van mert pesszimista, rasszista nép vagyunk főleg az ázsiaiak iránt, merthogy a "kínaiak olyan sokan vannak és egyszer elfoglalják majd a bolygót" és egyéb ilyen elméletek...

Végül is igaz, de ha a végeredményt nézzük, és azt hogy a banda tagok milyen jól kijönnek egymással, ők sokkal jobban csinálják. (csinálnak... mindent?)Sajnálom hogy ezt kell mondanom... már rég elvesztettem a magyarokba vetett hitem...
132 oldal 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!