Hát igen vannak olyan lánybandák akiktől én is sikító frászt kapok. Néha már túlon túl habosbabos némelyik.
Ez a videó meg szerintem bőven kimeríti a cuki fogalmát.
Nem koreai, de szerintem kegyetlen /Ha valaki esetleg szereti attól elnézést kérek./
Ezt most... megpróbálom kitörölni az emlékezetemből. :|
Amúgy az a fájdalmas, hogy vannak ennél szörnyűbbek is. Főként Japánban.
Ezt most... megpróbálom kitörölni az emlékezetemből. :|
Amúgy az a fájdalmas, hogy vannak ennél szörnyűbbek is. Főként Japánban.
Szerencsére én csak ezt láttam, de már ettől is egy kisebb fajta sokkot kaptam. Valahogy az ilyenekre az én európai agyam nem fogékony.
De hát Kínában meg Japánban ilyenek az átlag pop zenék ebből is látszik milyen nagy a kultúrális különbség a keleti és a nyugati országok között.
Igeen~ Amúgy szerintem nekem csak a mostanában debütált lányegyüttesek miatt van egy ilyen... kisebbfajta undorom az aranyos együttesek iránt. Főleg a lánybandák iránt... Pl. Stellar. Attól kiráz a hideg.
szerintem nekem is. Nem tudom... ezért is szeretem jobban a 2NE1-t meg a BEG-et.
Szerencsére én csak ezt láttam, de már ettől is egy kisebb fajta sokkot kaptam. Valahogy az ilyenekre az én európai agyam nem fogékony.
De hát Kínában meg Japánban ilyenek az átlag pop zenék ebből is látszik milyen nagy a kultúrális különbség a keleti és a nyugati országok között.
Azért nem minden popzene ilyen Kínában és Japánban. Kínában... ott is vannak nagyon jó együttesek, de inkább a szóló előadókért vagyok oda^^ JPop-ot régen szerettem nagyon, de mostanra... kb. minden kiesett._. [Huh, nagy Koda Kumi rajongó voltam:'d] Csak ugye... ott is megy ez a cukiii rajongás:D [Óh.. láttam én már furcsaságokat. Pl. én az AKB48-cal egyszerűen...MIVAN?!O__O] Szóval. Igen. Kicsit eltérőek néhány dologban. [inkább sok dologban.] Néha egyszerűen nem bírom elhinni, hogy vannak, akik képesek meghallgatni egy ilyen nyivákolós zenéneknevezett kínzóeszközt fejfájás nélkül, és még jónak is nevezik:'dd De hát jólvan. El kell fogadni.
Oké, én megyek és elbújok. xDD
Am, én is amikor egy banda sokáig nagyon kis édi volt és aztán hirtelen BUMM..akkor kapok szívrohamokat xDD
Az új lánybandák úgy érzem mind tehetségtelenek. O.O Egyedül a kinézetre mennek, és az éneklésre már alig figyelnek..
miért is? vald csak be hogy jobban szereted a szexi pasikat. Amúgy igen, sajnos. Ezért is maradok a régieknél.
Hogy miért is bújok el? xDD Szerinted miért? xDDD
Nem vallom be..Mert.. Én a gyönyörû pasikat szeretem xD Nem tudok választani cuki Jeongmin és szexi Jeongmin között..O.O
hahaha de a gyönyörű meg a cuki között van némi különbség de tudod, hogy én is szeretem a gyönyörű pasikat de mondjuk ha a legfőbb biasomnál kéne választanom, aki Taemin , hogy milyen külsővel szerettem a legjobban (bár mindig is imádtam akárhogy is nézett ki ) én az utolsó vörös haját választanám, mert azzal nagyon férfias volt *-* *elfut*
hahaha de a gyönyörű meg a cuki között van némi különbség de tudod, hogy én is szeretem a gyönyörű pasikat de mondjuk ha a legfőbb biasomnál kéne választanom, aki Taemin , hogy milyen külsővel szerettem a legjobban (bár mindig is imádtam akárhogy is nézett ki ) én az utolsó vörös haját választanám, mert azzal nagyon férfias volt *-* *elfut*
Fussál is mert mindjárt elkaplak. xDDD
Jó, jó van különbség. De a legtöbb cuki koreai gyönyörû..xDD ezzel te is egyetértesz. xD
És Kim Hyunjong? :3 õt a Jiho hajjal imádtam nagyon. *-*
És Jeongmin meg teljesen össze zavar nem tudok választani xDD
Amúgy mi a véleményetek a DalShabet-ről? Olyanjó hangjuk van, és olyan szörnyű számokat kapnak:'dd Vagy is... Nem olyan rosszak, csak szerintem.. öhm... furcsák.
Nos sziasztok megint.Hát itt vagyok.Nos mostanában egyrejobban hallgatom a Beast Say No című számát.Egyszerűen imádom.Nos Yang YoSeob annyira imádnivaló. Egyszerűen imádom.Mostanság ezt a számot hallgatom vagyis ezeket a számokat hallgatom állandóan és nem tudok velük leállni:
Idézet (Piros0817 @ 2011.10.17. 20:49)
Hello~ szerintem lassan egész szép társaság fog itt összevergődni Tök jó hogy így kifejtetted a kedvenceidet meg minden Egy valamit nem értek... Miért is utálod a SuJu-t? Elsőre nekem sem voltak valami szimpatikusak, de ahogy jobban megismertem őket be kellett látom, hogy enni valóak *-* szerintem csak egy kis időt kéne rászánnod hogy megismerd őket és belásd, hogy Ők is ugyanannyira jók és szeretni valóak mint a többi banda (lehet némelyiknél kicsit jobban ) én, mint most már elf is, mondhatom, hogy szánj rá egy kicsit az idődből, megéri
Szia.Nos köszönöm szépen aranyos vagy.Remélem azért tényleg nem zavarok itt senkit,és nem leszek a terhetekre.Nos miért nem szeretem a Super Juniort?Nos igen lehet,hogy ha többet hallgatnám őket vagy ismerkednék a zenéjükkel akkor szeretném őket,de valahogy nem megy nekem.A barátnőm nagy fanja a bandának és csak az SuJu száok vannak a telefonján,képek és videók is.Valahogy számomra nem szipatikus banda valahogy.Ha a baránőmmel hallgatok zenét mindik a SuJu száot ad be és lehet ezért sem szeretem őket.Mondjuk így voltam a BingBang-gel is,de őket valahogy mégis megszerettem,lehet a Haru Haru című számuk miatt.
Amúgy mi a véleményetek a DalShabet-ről? Olyanjó hangjuk van, és olyan szörnyű számokat kapnak:'dd Vagy is... Nem olyan rosszak, csak szerintem.. öhm... furcsák.
Szerintem is jó hangjuk van csak hát a számaik tényleg elég érdekesek.(mert azért szörnyűnek nem mondanám)
Nem régóta ismerem a DalShabet-et, de szerintem jó kis csapat. A Bling,bling dalukat azt szeretem, de főleg a klip miatt, szerintem az jó. Nekem tetszik.
Szerintem is jó hangjuk van csak hát a számaik tényleg elég érdekesek.(mert azért szörnyűnek nem mondanám)
Nem régóta ismerem a DalShabet-et, de szerintem jó kis csapat. A Bling,bling dalukat azt szeretem, de főleg a klip miatt, szerintem az jó. Nekem tetszik.
"BülingBüling"-et én is szeretem:D
DalShabetnél az a legfurcsább, hogy a mini albumjaikon lévő számok közül mindig a (szerintem) az egyik legrosszabbal lépnek fel/annak csinálnak MV-t. Pedig vannak olyan számaik, amik szerintem sokkal jobbak a "vezető" daloknál. Pl. ez a számuk http://www.youtube.com/watch?v=ITox6epczJk szerintem ezerszerjobb, mint a Pink Rocket.