Nekem valahogy ez a Red Velvet szám egyáltalán nem jött be. :/ Kicsit nyáriasabb dallamra számítottam, igyekszem még szokni, de nekem egyenlőre egy kisebb csalódás.
Valamint megjelent pár napja Xiumin (EXO) és Mark (NCT) közös dala, ami nekem már személyes kedvencem.*-*
A U-Kiss egykori tagja, AJ visszatért, immár a Siyoon művésznévvel. Valamint a mai napon (07. 20.) jelent meg első albuma, a Surreal, but nice. Sajnos az album dalait még nem volt lehetőségem meghallgatni, de az alábbi két dal nagyon tetszik.
Ugye nem én vagyok az egyedüli, aki teljesen odavan a srácokért? Még az Awesome (amit szintén szeretek) daluk megjelenésekor hallottam róluk, de aztán valahogy csak nem hallattak magukról és el is felejtődtek nálam. De! Mikor megtudtam, hogy a Produce 101-ből megismert egyik kedvenc traineem, Hwe-seung debütálni fog velük, nagyon felcsillant a szemem. Kár lett volna, ha ez a fiatal tehetség nem debütál, mert eszméletlenül tehetséges és aranyos. Annyira tetszik az új formáció, az új klip és album, szóval minden. Nagyon remélem, hogy az egész banda több elismerést és figyelmet fog kapni, mivel nagyon is megérdemlik!
Megérkezett a várva várt NCT Dream comeback, és egyben megkaptuk az első minialbumot is. Én nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, nagyon tetszik az album stílusa és persze a dalok is nagyon jók lettek.
Ma debütált a Woollim Entertainment új fiúcsapata, a Golden Child. Nem gondoltam, hogy egy ilyen fülbemászó, szuper számmal mutatkoznak be. Tehetségesek és szimpatikusnak is tűnnek, az utóbbi majd eldől, ha jobban beleásom magam a csapat dolgaiba..
Egy kis spamelés: Már régebben is láttam, hogy Miso-nak lettek szóló dalai is, de még nem volt időm belehallgatni. Szerintem nem rosszak, a Pink Lady kifejezetten tetszik. Eddig még csak ez a két dala jelent meg.
Victon cb is megtörtént 23-án, megjelent a 3. minialbumuk az "Identity":
A BTS is kezd egyre jobban kibontakozni a visszatérést illetően:
Xiao-t se láttam még kint:
A Winner - Love Me Love Me-t az előzőből kihagytam:
Taeyang is visszatért a "White Night" c. albumával:
Már nagyon vártam ezt a Help-et, nem okozott számomra csalódást, gyönyörű lett.
Pristin:
Momoland:
Sunmi:
Samuel:
Nem tudom Loco-t ki mennyire ismeri:
Red Velvet is volt:
Vixx Lr:
Hoody-t se tudom, ki mennyire ismeri:
Wanna One:
Tudnék még egy párat kirakni, de szerintem megölnétek, így inkább nem teszem :v
Alig három órája Hyuna klipje is kijött, hiszen nem maradhat el tőle a nyári szokásos comeback. Nekem sokkal jobban tetszik, mint a tavalyi How's This? nekem csalódás volt, nem szeretem az ilyen dalokat, viszont ez most...♥
Újabb csodás bandát köszönthetünk a kpop világában, az IZ-t. Én már nagyon-nagyon vártam hogy debütáljanak és el kell hogy mondjam; roppant elégedett és büszke vagyok rájuk.