Starity

K-pop rajongók topikja

132 oldal 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 05. 18:38 #2541
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Ígéretes kis csapat. Őszintén szólva mindig ódzkodom ezektől az új bandáktól. Viszont anno a GOT7, nem is olyan régen a Monsta X, a KNK, az M.A.P6 és még sorolhatnám, nem okoztak csalódást, így kicsit bátrabban hallgatom meg az újoncokat is.

Szerintem egész jól nyomják a srácok, és elsőre lenyűgöztek, pedig az nem egyszerű a kiscsibéknek. Most, hogy meghallgattam, azonnal le is kellett töltenem, és már 20 perce ez megy a lejátszóban. Elég ragadós, remélem a srácok tovább folytathatják blush.gif beer.gif

1 felhasználónak tetszik: exoverdose
2016. október 06. 04:39 #2542
Angel
Angel
St☆rlight™

Nem tudom ki szerette őket... Az F.Cuz hivatalosan is feloszlott sorry.gif cray.gif
2016. október 07. 18:45 #2543
Angel
Angel
St☆rlight™

Hát gyerekek.... engem megvettek kilóra. duplán. Nem. Triplán. Utoljára talán a GOT7 debütnél éreztem ezt a majd kiugrok a bőrömből érzést. Nagyon várom már blush.gif

1 felhasználónak tetszik: exoverdose
2016. október 07. 20:12 #2544
- törölt felhasználó -    
Idézet (Angel @ 2016.10.06. 04:39)
Nem tudom ki szerette őket... Az F.Cuz hivatalosan is feloszlott  sorry.gif  cray.gif

Konkrétan ők vezettek be a kpop világába sad.gif Igaz, azóta nem követtem a tevékenységeiket, de szeretem a számaikat... sorry.gif
2016. október 07. 20:55 #2545
- törölt felhasználó -    
Idézet (Angel @ 2016.10.07. 18:45)
Hát gyerekek.... engem megvettek kilóra. duplán. Nem. Triplán. Utoljára talán a GOT7 debütnél éreztem ezt a majd kiugrok a bőrömből érzést. Nagyon várom már  blush.gif

Csak csatlakozni tudok. Május óta ezt a pillanatot vártam, sokáig izgultam, hogy mind a tízen debütálhassanak. Csodálatos tehetségek, a Cube most nagyon belenyúlt és iszonyatosan megérdemlik azt, hogy sikeresek legyenek.
Akit érdekel egy pár hónapja már ápolgatom a lapjaikat, így lehet őket kedvencnek jelölni wink.gif
Woo Seok | Yeo One | Jin Ho | E'dawn | shin Won | Yuto | Kino | Hong Seok | Hui | Yen An

Ugyan pedig ezek az első Pentagon Maker-ös bontakozásuk, nekem még is ezek a kedvenceim tőlük. wub.gif
Hui Team: Hui - Yuto - Hong Seok - Yeo One - E'dawn | Kino Team: Kino - shin Won - Yen An - Woo Seok - Jin Ho

2016. október 09. 14:10 #2546
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
[b]
Idézet (Angel @ 2016.09.26. 12:29)

...Valamint, ami érdekelne: valaki magyarázza már el nekem ezt az NCT végtelen tagú banda effektust. Erről lemaradtam  laugh.gif

A lényege, hogy a kb 40 SM Rookie közül kiválasztottak tizenvalamennyit, és olyan 17TV szerűen nyilvánosság elé rakták őket. A banda úgy egészben nem debütált (és nem is tudom, hogy fog-e), de különböző alcsoportjai igen. Régebben voltak divatosan ezek az alcsoportok (pl. SuJu, nekik négy/öt is van), ahova random tagokat beraktak, egy tagot akár többe is, és külön számaik voltak. Ugyanez van az NCT-nél is, csak előbb vannak alcsoportok, és vagy lesz banda, vagy nem. Most az NCT U, az NCT 127 és az NCT Dream van, de vannak pletykák az NCT B-ről is, amiben elvileg már Johnny és Hansol is debütálna. Szóval ez kb. egy ilyen debütáltatási projekt. Azért tűnik "végtelen számúnak", mert sok az átfedés a tagoknál.
(nem biztos, hogy ez érthető volt, de remélem segítettem biggrin.gif)
2 felhasználónak tetszik: exoverdose, Angel
2016. október 09. 15:32 #2547
Angel
Angel
St☆rlight™

Idézet (Pocok2001 @ 2016.10.09. 14:10)
[b]
A lényege, hogy a kb 40 SM Rookie közül kiválasztottak tizenvalamennyit, és olyan 17TV szerűen nyilvánosság elé rakták őket. A banda úgy egészben nem debütált (és nem is tudom, hogy fog-e), de különböző alcsoportjai igen. Régebben voltak divatosan ezek az alcsoportok (pl. SuJu, nekik négy/öt is van), ahova random tagokat beraktak, egy tagot akár többe is, és külön számaik voltak. Ugyanez van az NCT-nél is, csak előbb vannak alcsoportok, és vagy lesz banda, vagy nem. Most az NCT U, az NCT 127 és az NCT Dream van, de vannak pletykák az NCT B-ről is, amiben elvileg már Johnny és Hansol is debütálna. Szóval ez kb. egy ilyen debütáltatási projekt. Azért tűnik "végtelen számúnak", mert sok az átfedés a tagoknál. 
(nem biztos, hogy ez érthető volt, de remélem segítettem biggrin.gif)

Áhh köszönöm biggrin.gif Így már jobban értem biggrin.gif

És egy remek hír a Starlight-oknak : VIXX comeback október 31-én yahoo.gif heart.gif
2 felhasználónak tetszik: exoverdose, Pocok2001
2016. október 09. 19:17 #2548
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
PENTAGON OWO
Megvettek, kész :3

BTS

Komolyan VIXX cb? Meg akarnak ölni? *w* Ráadásul a szülinapom után egy nappal w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: exoverdose, Angel
2016. október 09. 19:36 #2549
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Oh és még a SHINee sem volt kirakva.

Bevallom, hogy imádom a SHINeet, de egy teljes év kihagyás után valami ütősre, valami igazán, igazán jóra számítottam volna, mint pl. a Married to the Music, ami rohadt jó lett, de ez... hát ez nem ütött, max egy kicsit meglegyintett, de nagyon fakó szám lett. Komolyan nem értem az SM-et, jó, most van nekik az NCT, de azért egy év után ez odavághatott volna >< Főleg olyan konkurens cb-kel, mint a BTS, a GOT7 vagy az Infinite .-. Nagyon sajnálom, hogy nem kezdenek velük kb semmit :c És még a klip sem tetszik, és az a sok csaj sem biggrin.gif
2016. október 09. 19:53 #2550
Angel
Angel
St☆rlight™

Idézet (Pocok2001 @ 2016.10.09. 19:17)
PENTAGON OWO
Megvettek, kész :3
BTS
Komolyan VIXX cb? Meg akarnak ölni? *w* Ráadásul a szülinapom után egy nappal w00t.gif

Engem a Pentagonos srácok kilóra megvettek már a teaser-rel. Ezzel pedig eltemettek. Én inkább nem mondok semmit, hanem gyorsan rongyosra hallgatom. Mindkettőt. ^^. heart.gif

Remélem a VIXX olyat cb-el, amitől kihagy néhány ütemet a szívem is meg az agyam is wub.gif wub.gif

Idézet (Pocok2001 @ 2016.10.09. 19:36)
Oh és még a SHINee sem volt kirakva.
Bevallom, hogy imádom a SHINeet, de egy teljes év kihagyás után valami ütősre, valami igazán, igazán jóra számítottam volna, mint pl. a Married to the Music, ami rohadt jó lett, de ez... hát ez nem ütött, max egy kicsit meglegyintett, de nagyon fakó szám lett. Komolyan nem értem az SM-et, jó, most van nekik az NCT, de azért egy év után ez odavághatott volna >< Főleg olyan konkurens cb-kel, mint a BTS, a GOT7 vagy az Infinite .-. Nagyon sajnálom, hogy nem kezdenek velük kb semmit :c És még a klip sem tetszik, és az a sok csaj sem biggrin.gif

Engem konkrétan a SHINee vezetett be a kpop világba. Minden comebackjüket nagyon vártam, főleg a Sherlock-ot. Aztán a View még tetszett, de a Married To The Music, hát még elment. Sajnos már nem nagyon foglalkoznak velük, hiszen Taemin barátom is inkább a szólókarrierjére koncentrál, Jonghyun is egyre többször inkább szóló albumokat dobál ki... az SM helyében inkább még picit várattam volna őket, és valami sokkal ütősebbet hozok ki. Meg egyébként is, gondolhatták volna, hogy miután a legtöbb mostani cb eléggé darkos jelleget vett fel (najó kivéve az NCT Dream-ét xdd) így ők is valami olyasmivel térjenek vissza... mindegy az ő dolguk, engem nem fogott meg a szám, pedig annyira vágytam valami új kis dallamnak tőlük... nagyon hiányzik a srácok energikus és egyedi stílusa... sorry.gif
1 felhasználónak tetszik: Pocok2001
2016. október 09. 20:11 #2551
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Idézet (Angel @ 2016.10.09. 19:53)

Engem konkrétan a SHINee vezetett be a kpop világba. Minden comebackjüket nagyon vártam, főleg a Sherlock-ot. Aztán a View még tetszett, de a Married To The Music, hát még elment. Sajnos már nem nagyon foglalkoznak velük, hiszen Taemin barátom is inkább a szólókarrierjére koncentrál, Jonghyun is egyre többször inkább szóló albumokat dobál ki... az SM helyében inkább még picit várattam volna őket, és valami sokkal ütősebbet hozok ki. Meg egyébként is, gondolhatták volna, hogy miután a legtöbb mostani cb eléggé darkos jelleget vett fel (najó kivéve az NCT Dream-ét xdd) így ők is valami olyasmivel térjenek vissza... mindegy az ő dolguk, engem nem fogott meg a szám, pedig annyira vágytam valami új kis dallamnak tőlük... nagyon hiányzik a srácok energikus és egyedi stílusa... sorry.gif

Nekem is a SHINee volt a legelső legkedvencebb bandám (aztán jött a SuJu, de a SHINee még mindig prioritást élvez a legtöbb bandával szemben), még a táncaikat is megpróbáltam megtanulni, pedig az gyakorlatilag lehetetlen biggrin.gif
Igen mostanában minden olyan darkos és elektronikus (NCT U és NCT 127 is, a Hard Carry is, a Fire is [az inkább csak elektronikus], Monster és Lotto), úgy látszik most ez trendel, vagy nem tudom, de igazából nekem már Taemin és Jjongie szólója se tetszett [azok is hasonló stílusúak voltak pl. a Drip-Drop], és nem értem, hogy pl. az EXO cb-k (három számmal!) tényleg ütöttek, az NCT egész egyedire sikerült, miért nem tudtak valamit kitalálni a SHINeenak is ><" Vagy ha most túl mainstream a dark, akkor valami Hello féle, kicsit poénra vett, nevetős számot (abból most úgyis kevés van, azért lett ilyen klassz az NCT Dream), vagy... vagy nemtudom elmondani, annyira szeretem a SHINeet, de nem adnak neki semmi különöset, mert ők voltak a legvékonyabb, meg a legjobban táncoló boygroup, de aztán jött az EXO meg a GOT7 meg a BTS, és most nincs bennük semmi, mert semmi újat nem talál ki az ügynökség, és annyira aggódom, hogy a végén, mikor bevonulnak, feloszlanak, ha egy év alatt csak ennyit tudtak :ccc
2016. október 12. 09:47 #2552
Angel
Angel
St☆rlight™

Sziasztok! smileeee.gif

Ugyan nem ide tartozik, de fogalmam sincs hogy hogy keressem biggrin.gif... szóval háttérképeket kerestem. VIXX minden comebackjéhez. Néhányhoz sikerült lementenem a képeket (Voodoo, Fantasy, Depend On Me, VIXX LR, Super Hero, Boys Record, Rock Ur Body...) Viszont a többihez (Eternity, Jekyll, Hyde, Can't Say, Hana kaze, On and On, Chained Up, Zelos) nem találtam, vagy nem sikerült lementenem a képet. Természetesen nem csak az egységes csoport képek érdekelnének, hanem az egyéni teaser képek is. Legalább 1024x800-as méretben. Vagy ha tudtok olyan oldalt, ahol érdemes megnéznem, azt megköszönném! smileeee.gif
2016. október 13. 11:54 #2553
Angel
Angel
St☆rlight™

1. VIXX CB : az új album a Kratos nevet kapta, és így lesz teljes a VIXX Conception 2016 beer.gif

2. 100% CB - Nem tudom, van-e még itt rajtam kívül Perfection, de én nem is hallottam róla, hogy visszatértek, de nagyon örülök blush.gif Ugyan eléggé érdekes dalt sikerült összehozniuk, és nem igazán vall rájuk ez a stílus, de nagyon tetszetős lett blush.gif heart.gif

2016. október 13. 12:01 #2554
- törölt felhasználó -    
Idézet (Angel @ 2016.10.12. 09:47)
Sziasztok! smileeee.gif
Ugyan nem ide tartozik, de fogalmam sincs hogy hogy keressem biggrin.gif... szóval háttérképeket kerestem. VIXX minden comebackjéhez. Néhányhoz sikerült lementenem a képeket (Voodoo, Fantasy, Depend On Me, VIXX LR, Super Hero, Boys Record, Rock Ur Body...) Viszont a többihez (Eternity, Jekyll, Hyde, Can't Say, Hana kaze, On and On, Chained Up, Zelos) nem találtam, vagy nem sikerült lementenem a képet. Természetesen nem csak az egységes csoport képek érdekelnének, hanem az egyéni teaser képek is. Legalább 1024x800-as méretben. Vagy ha tudtok olyan oldalt, ahol érdemes megnéznem, azt megköszönném! smileeee.gif

Én erről az oldalról szoktam nagyméretű képeket gyűjtögetni biggrin.gif Általában magazin képeket, teasereket, meg ehhez hasonlókat tesz ki a szerkesztő, bár nem tudom, hogy olyanok vannak-e amiket te keresel (mert őszintén szólva, a régebbi B.A.P-s képeket mentegettem le, a többit nem figyeltem xD). De szerintem fogsz találni párat, amit tudsz használni :3
1 felhasználónak tetszik: Angel
2016. október 19. 19:52 #2555
Angel
Angel
St☆rlight™

Idézet (kimyeochan @ 2016.10.13. 12:01)
Én erről az oldalról szoktam nagyméretű képeket gyűjtögetni biggrin.gif Általában magazin képeket, teasereket, meg ehhez hasonlókat tesz ki a szerkesztő, bár nem tudom, hogy olyanok vannak-e amiket te keresel (mert őszintén szólva, a régebbi B.A.P-s képeket mentegettem le, a többit nem figyeltem xD). De szerintem fogsz találni párat, amit tudsz használni :3

Néhányat találtam, de az oldalt már régóta követem, azért köszönöm a segítséget! happy.gif heart.gif

Egyébként: holnap jön a VIXX concept filmje a Kratoshoz, illetve, egy Shinhwa comeback-re is befizettünk, ugyanis érkezik a 13. albumuk yahoo.gif heart.gif heart.gif Azt még sajnos nem sikerült leszűrnöm (mivel az allkpop-on olvastam, az angol tudásom pedig vetekszik az atomfizikai tudásommal...) hogy végülis mikor, de elvileg a She Said jön október 22-én, novemberben pedig a többi laugh.gif heart.gif ,

http://www.allkpop.com/article/2016/10/shinhwa-reveal-1st-jacket-image-for-their-13th-album-to-drop-a-...ase-single-soon
2016. október 20. 19:56 #2556
Angel
Angel
St☆rlight™

Hogyan tegyünk el láb alól legálisan néhány tini lányt? effektus. Aztán majd október 31-én a mentők nem tudják hova rohanjanak elsőnek... unsure.gif wub2.gif

2016. október 23. 13:01 #2557
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

24K cb :3

Block B-t sem láttam kirakva

Nekem bejön ez a stílus, ami mostanában a Toy, A Few Yrs Later, meg ez a My Zone képvisel, de nem túl BlockB-s. Sok ilyen light együttes van, de Block B csak egy, úgyhogy remélem a várva várt Bastarz cb valami nagyon erős, Very Good szerű, állati beszívott cucc lesz biggrin.gif A Teaser alapján akár az is lehet. Na jó, nem valószínű :c

Oh és az EXO Unit Teaser, ami ASDFGHJKL _nevet.gif

2016. október 24. 21:10 #2558
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Egy elfelejtett, de nem feledett Boyfriend w00t.gif

Egy (szerintem) fura Twice biggrin.gif

És egy gyenge Block B Bastarz sorry.gif
1 felhasználónak tetszik: Angel
2016. október 31. 05:28 #2559
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Hát az utóbbi idők Pákdzsebom nótáit nem kajálja itt senki???? XDDDD Pedig mind pure sex as always

Mamának akar hívni, mert mindjárt babát csinálunk 110.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Jay agyában szerintem még mindig nyár van

Ez meg olyan forró, hogy menten felgyullad tőle a tánctér, bár hiányzik nekem belőle Hoodyyyyyyyyyyy

Amúgy rég nem írtam már ide, a legfőbb oka az amúgy, hogy mostanában olyan langyoska nekem a kpop valahogy, van most ez a generáció- meg stílusváltás idol körökben, és mintha nem tudnák a színtéren eldönteni, hogy most mit akarnak stílus terén, a végeredmény meg többnyire so-so és semmilyen nekem, amire se partizni nem tudok, se vidámkodni, se chillkedni, se semmit. Kevés olyan új szám van, ami igazán tetszene, széles e határon a Blackpink volt az utóbbi időben az egyetlen, akiktől elámultam unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: riri17
2016. november 16. 21:14 #2560
Angel
Angel
St☆rlight™

Én nem követem a srácokat, de hátha valaki van itt aki kedveli őket, ugyanis 2 napja comeback-eltek

Aztán, egy SHINee (nemkicsit) erősebb videóklipje. A 1 of 1 után elvesztettem a bizalmamat a srácokban, hiába imádom őket, annyira (mondjuk ki nyíltan...) sz*rra sikeredett az előző videóklip és dal, hogy borzalom 110.gif Nekem nagyon nem tetszett, ez viszont annál inkább.

Aztán JJCC japán comeback is volt. Én kikészültem blush.gif

Na igen. VIXX-et sem látok kint... szóval megjelent a Kratos, az album gyönyörű, sizonyatosan jó lett. A videóhoz nem fűznék semmit, de a comeback stage-ek igazán... inkább +18-asak lettek blush.gif Ravi pedig... menjen a búsba, amiért ilyen alfahím lett... dry.gif heart.gif

És ha van itt még akit érdekel: A VIXX 3 mini albumát (Zelos, Hades, Kratos) egy újabb csomagolásban dobják ki, már elő lehet rendelni. Ez tartlamazza a 3 CD-t, illetve dvd-ket, amelyeken elég sok minden van, most fejből eszembe nem jut, de making filmek, a hologram üzenetek, ill. egy könyvjlező is jár a csomaghoz (ha jól emlékszem xD)

Na és akkor volt itt még:

B.A.P - Skydive - esküszöm ez a One Shot chapter 2. ISzonyatosan jó lett, szóvá is tettem, hogy nekem ez jobban tetszik, mint a Young, Wild and Free, valahogy sokkal... szívemhez szólóbb lett. és 10 perc tömény nyálcsorgatás...

BtoB - I'll be your man - imádom a srácokat. S egyre jobbak lesznek. Végre egy iszonyat jó szám. Már szükségük volt erre heart.gif

Aztán van itt még egy Imfact comeback. Vegyes érzéseim vannak, viszont maga a dal nagyon jó lett. Semmi kivetni valóm nincs ,csak enyhén sokkolt, mivel a Lollipop-ban annyira kis cukik voltak, itt meg... vadállatok blink.gif (jó értelemben xD)

És még egy újabb hír: KNK Remain holnap. Nem tudom, ki mit tud róla, én azt olvastam, hogy nem lesz az albumhoz MV. Bár nem értem... engem kissé lesokkolt, de remélem nem igaz. Ha minden igaz, holnap kerül kiadásra az album, szóval én még azért imádokozom egy MV-ért. blush.gif

Komolyan hírportálnak érzem most magam rohog.gif
132 oldal 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!