Szerintem egész jól nyomják a srácok, és elsőre lenyűgöztek, pedig az nem egyszerű a kiscsibéknek. Most, hogy meghallgattam, azonnal le is kellett töltenem, és már 20 perce ez megy a lejátszóban. Elég ragadós, remélem a srácok tovább folytathatják
K-pop rajongók topikja
2016. október 05. 18:38
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Ígéretes kis csapat. Őszintén szólva mindig ódzkodom ezektől az új bandáktól. Viszont anno a GOT7, nem is olyan régen a Monsta X, a KNK, az M.A.P6 és még sorolhatnám, nem okoztak csalódást, így kicsit bátrabban hallgatom meg az újoncokat is.
Szerintem egész jól nyomják a srácok, és elsőre lenyűgöztek, pedig az nem egyszerű a kiscsibéknek. Most, hogy meghallgattam, azonnal le is kellett töltenem, és már 20 perce ez megy a lejátszóban. Elég ragadós, remélem a srácok tovább folytathatják
1 felhasználónak tetszik:
exoverdose
2016. október 07. 18:45
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Hát gyerekek.... engem megvettek kilóra. duplán. Nem. Triplán. Utoljára talán a GOT7 debütnél éreztem ezt a majd kiugrok a bőrömből érzést. Nagyon várom már
exoverdose
2016. október 07. 20:12
Idézet (Angel @ 2016.10.06. 04:39)
Nem tudom ki szerette őket... Az F.Cuz hivatalosan is feloszlott

Konkrétan ők vezettek be a kpop világába
2016. október 07. 20:55
Idézet (Angel @ 2016.10.07. 18:45)
Hát gyerekek.... engem megvettek kilóra. duplán. Nem. Triplán. Utoljára talán a GOT7 debütnél éreztem ezt a majd kiugrok a bőrömből érzést. Nagyon várom már
Csak csatlakozni tudok. Május óta ezt a pillanatot vártam, sokáig izgultam, hogy mind a tízen debütálhassanak. Csodálatos tehetségek, a Cube most nagyon belenyúlt és iszonyatosan megérdemlik azt, hogy sikeresek legyenek.
Akit érdekel egy pár hónapja már ápolgatom a lapjaikat, így lehet őket kedvencnek jelölni
Woo Seok | Yeo One | Jin Ho | E'dawn | shin Won | Yuto | Kino | Hong Seok | Hui | Yen An
Ugyan pedig ezek az első Pentagon Maker-ös bontakozásuk, nekem még is ezek a kedvenceim tőlük.
Hui Team: Hui - Yuto - Hong Seok - Yeo One - E'dawn | Kino Team: Kino - shin Won - Yen An - Woo Seok - Jin Ho
2016. október 09. 14:10
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
[b]
...Valamint, ami érdekelne: valaki magyarázza már el nekem ezt az NCT végtelen tagú banda effektust. Erről lemaradtam
A lényege, hogy a kb 40 SM Rookie közül kiválasztottak tizenvalamennyit, és olyan 17TV szerűen nyilvánosság elé rakták őket. A banda úgy egészben nem debütált (és nem is tudom, hogy fog-e), de különböző alcsoportjai igen. Régebben voltak divatosan ezek az alcsoportok (pl. SuJu, nekik négy/öt is van), ahova random tagokat beraktak, egy tagot akár többe is, és külön számaik voltak. Ugyanez van az NCT-nél is, csak előbb vannak alcsoportok, és vagy lesz banda, vagy nem. Most az NCT U, az NCT 127 és az NCT Dream van, de vannak pletykák az NCT B-ről is, amiben elvileg már Johnny és Hansol is debütálna. Szóval ez kb. egy ilyen debütáltatási projekt. Azért tűnik "végtelen számúnak", mert sok az átfedés a tagoknál.
(nem biztos, hogy ez érthető volt, de remélem segítettem
)
Idézet (Angel @ 2016.09.26. 12:29)
...Valamint, ami érdekelne: valaki magyarázza már el nekem ezt az NCT végtelen tagú banda effektust. Erről lemaradtam
A lényege, hogy a kb 40 SM Rookie közül kiválasztottak tizenvalamennyit, és olyan 17TV szerűen nyilvánosság elé rakták őket. A banda úgy egészben nem debütált (és nem is tudom, hogy fog-e), de különböző alcsoportjai igen. Régebben voltak divatosan ezek az alcsoportok (pl. SuJu, nekik négy/öt is van), ahova random tagokat beraktak, egy tagot akár többe is, és külön számaik voltak. Ugyanez van az NCT-nél is, csak előbb vannak alcsoportok, és vagy lesz banda, vagy nem. Most az NCT U, az NCT 127 és az NCT Dream van, de vannak pletykák az NCT B-ről is, amiben elvileg már Johnny és Hansol is debütálna. Szóval ez kb. egy ilyen debütáltatási projekt. Azért tűnik "végtelen számúnak", mert sok az átfedés a tagoknál.
2016. október 09. 15:32
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
Idézet (Pocok2001 @ 2016.10.09. 14:10)
[b]
)
Áhh köszönöm
És egy remek hír a Starlight-oknak : VIXX comeback október 31-én
2016. október 09. 19:36
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Oh és még a SHINee sem volt kirakva.
Bevallom, hogy imádom a SHINeet, de egy teljes év kihagyás után valami ütősre, valami igazán, igazán jóra számítottam volna, mint pl. a Married to the Music, ami rohadt jó lett, de ez... hát ez nem ütött, max egy kicsit meglegyintett, de nagyon fakó szám lett. Komolyan nem értem az SM-et, jó, most van nekik az NCT, de azért egy év után ez odavághatott volna >< Főleg olyan konkurens cb-kel, mint a BTS, a GOT7 vagy az Infinite .-. Nagyon sajnálom, hogy nem kezdenek velük kb semmit :c És még a klip sem tetszik, és az a sok csaj sem
Bevallom, hogy imádom a SHINeet, de egy teljes év kihagyás után valami ütősre, valami igazán, igazán jóra számítottam volna, mint pl. a Married to the Music, ami rohadt jó lett, de ez... hát ez nem ütött, max egy kicsit meglegyintett, de nagyon fakó szám lett. Komolyan nem értem az SM-et, jó, most van nekik az NCT, de azért egy év után ez odavághatott volna >< Főleg olyan konkurens cb-kel, mint a BTS, a GOT7 vagy az Infinite .-. Nagyon sajnálom, hogy nem kezdenek velük kb semmit :c És még a klip sem tetszik, és az a sok csaj sem
2016. október 09. 19:53
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
Idézet (Pocok2001 @ 2016.10.09. 19:17)
PENTAGON OWO
Megvettek, kész :3
BTS
Komolyan VIXX cb? Meg akarnak ölni? *w* Ráadásul a szülinapom után egy nappal
Megvettek, kész :3
BTS
Komolyan VIXX cb? Meg akarnak ölni? *w* Ráadásul a szülinapom után egy nappal
Engem a Pentagonos srácok kilóra megvettek már a teaser-rel. Ezzel pedig eltemettek. Én inkább nem mondok semmit, hanem gyorsan rongyosra hallgatom. Mindkettőt. ^^.
Remélem a VIXX olyat cb-el, amitől kihagy néhány ütemet a szívem is meg az agyam is
Idézet (Pocok2001 @ 2016.10.09. 19:36)
Oh és még a SHINee sem volt kirakva.
Engem konkrétan a SHINee vezetett be a kpop világba. Minden comebackjüket nagyon vártam, főleg a Sherlock-ot. Aztán a View még tetszett, de a Married To The Music, hát még elment. Sajnos már nem nagyon foglalkoznak velük, hiszen Taemin barátom is inkább a szólókarrierjére koncentrál, Jonghyun is egyre többször inkább szóló albumokat dobál ki... az SM helyében inkább még picit várattam volna őket, és valami sokkal ütősebbet hozok ki. Meg egyébként is, gondolhatták volna, hogy miután a legtöbb mostani cb eléggé darkos jelleget vett fel (najó kivéve az NCT Dream-ét xdd) így ők is valami olyasmivel térjenek vissza... mindegy az ő dolguk, engem nem fogott meg a szám, pedig annyira vágytam valami új kis dallamnak tőlük... nagyon hiányzik a srácok energikus és egyedi stílusa...
Pocok2001
2016. október 09. 20:11
|
|
Pocok2001freestyler |
|
Idézet (Angel @ 2016.10.09. 19:53)
Engem konkrétan a SHINee vezetett be a kpop világba. Minden comebackjüket nagyon vártam, főleg a Sherlock-ot. Aztán a View még tetszett, de a Married To The Music, hát még elment. Sajnos már nem nagyon foglalkoznak velük, hiszen Taemin barátom is inkább a szólókarrierjére koncentrál, Jonghyun is egyre többször inkább szóló albumokat dobál ki... az SM helyében inkább még picit várattam volna őket, és valami sokkal ütősebbet hozok ki. Meg egyébként is, gondolhatták volna, hogy miután a legtöbb mostani cb eléggé darkos jelleget vett fel (najó kivéve az NCT Dream-ét xdd) így ők is valami olyasmivel térjenek vissza... mindegy az ő dolguk, engem nem fogott meg a szám, pedig annyira vágytam valami új kis dallamnak tőlük... nagyon hiányzik a srácok energikus és egyedi stílusa...
Nekem is a SHINee volt a legelső legkedvencebb bandám (aztán jött a SuJu, de a SHINee még mindig prioritást élvez a legtöbb bandával szemben), még a táncaikat is megpróbáltam megtanulni, pedig az gyakorlatilag lehetetlen
Igen mostanában minden olyan darkos és elektronikus (NCT U és NCT 127 is, a Hard Carry is, a Fire is [az inkább csak elektronikus], Monster és Lotto), úgy látszik most ez trendel, vagy nem tudom, de igazából nekem már Taemin és Jjongie szólója se tetszett [azok is hasonló stílusúak voltak pl. a Drip-Drop], és nem értem, hogy pl. az EXO cb-k (három számmal!) tényleg ütöttek, az NCT egész egyedire sikerült, miért nem tudtak valamit kitalálni a SHINeenak is ><" Vagy ha most túl mainstream a dark, akkor valami Hello féle, kicsit poénra vett, nevetős számot (abból most úgyis kevés van, azért lett ilyen klassz az NCT Dream), vagy... vagy nemtudom elmondani, annyira szeretem a SHINeet, de nem adnak neki semmi különöset, mert ők voltak a legvékonyabb, meg a legjobban táncoló boygroup, de aztán jött az EXO meg a GOT7 meg a BTS, és most nincs bennük semmi, mert semmi újat nem talál ki az ügynökség, és annyira aggódom, hogy a végén, mikor bevonulnak, feloszlanak, ha egy év alatt csak ennyit tudtak :ccc
2016. október 12. 09:47
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
Sziasztok!
Ugyan nem ide tartozik, de fogalmam sincs hogy hogy keressem
... szóval háttérképeket kerestem. VIXX minden comebackjéhez. Néhányhoz sikerült lementenem a képeket (Voodoo, Fantasy, Depend On Me, VIXX LR, Super Hero, Boys Record, Rock Ur Body...) Viszont a többihez (Eternity, Jekyll, Hyde, Can't Say, Hana kaze, On and On, Chained Up, Zelos) nem találtam, vagy nem sikerült lementenem a képet. Természetesen nem csak az egységes csoport képek érdekelnének, hanem az egyéni teaser képek is. Legalább 1024x800-as méretben. Vagy ha tudtok olyan oldalt, ahol érdemes megnéznem, azt megköszönném!
2016. október 13. 11:54
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
1. VIXX CB : az új album a Kratos nevet kapta, és így lesz teljes a VIXX Conception 2016
2. 100% CB - Nem tudom, van-e még itt rajtam kívül Perfection, de én nem is hallottam róla, hogy visszatértek, de nagyon örülök
Ugyan eléggé érdekes dalt sikerült összehozniuk, és nem igazán vall rájuk ez a stílus, de nagyon tetszetős lett
2. 100% CB - Nem tudom, van-e még itt rajtam kívül Perfection, de én nem is hallottam róla, hogy visszatértek, de nagyon örülök
2016. október 13. 12:01
Idézet (Angel @ 2016.10.12. 09:47)
Sziasztok!
... szóval háttérképeket kerestem. VIXX minden comebackjéhez. Néhányhoz sikerült lementenem a képeket (Voodoo, Fantasy, Depend On Me, VIXX LR, Super Hero, Boys Record, Rock Ur Body...) Viszont a többihez (Eternity, Jekyll, Hyde, Can't Say, Hana kaze, On and On, Chained Up, Zelos) nem találtam, vagy nem sikerült lementenem a képet. Természetesen nem csak az egységes csoport képek érdekelnének, hanem az egyéni teaser képek is. Legalább 1024x800-as méretben. Vagy ha tudtok olyan oldalt, ahol érdemes megnéznem, azt megköszönném! 
Én erről az oldalról szoktam nagyméretű képeket gyűjtögetni
Angel
2016. október 19. 19:52
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
Idézet (kimyeochan @ 2016.10.13. 12:01)
Én erről az oldalról szoktam nagyméretű képeket gyűjtögetni
Általában magazin képeket, teasereket, meg ehhez hasonlókat tesz ki a szerkesztő, bár nem tudom, hogy olyanok vannak-e amiket te keresel (mert őszintén szólva, a régebbi B.A.P-s képeket mentegettem le, a többit nem figyeltem xD). De szerintem fogsz találni párat, amit tudsz használni :3
Néhányat találtam, de az oldalt már régóta követem, azért köszönöm a segítséget!
Egyébként: holnap jön a VIXX concept filmje a Kratoshoz, illetve, egy Shinhwa comeback-re is befizettünk, ugyanis érkezik a 13. albumuk
http://www.allkpop.com/article/2016/10/shinhwa-reveal-1st-jacket-image-for-their-13th-album-to-drop-a-...ase-single-soon
2016. október 23. 13:01
|
|
Pocok2001freestyler |
|
24K cb :3
Block B-t sem láttam kirakva
Nekem bejön ez a stílus, ami mostanában a Toy, A Few Yrs Later, meg ez a My Zone képvisel, de nem túl BlockB-s. Sok ilyen light együttes van, de Block B csak egy, úgyhogy remélem a várva várt Bastarz cb valami nagyon erős, Very Good szerű, állati beszívott cucc lesz
A Teaser alapján akár az is lehet. Na jó, nem valószínű :c
Oh és az EXO Unit Teaser, ami ASDFGHJKL
Block B-t sem láttam kirakva
Nekem bejön ez a stílus, ami mostanában a Toy, A Few Yrs Later, meg ez a My Zone képvisel, de nem túl BlockB-s. Sok ilyen light együttes van, de Block B csak egy, úgyhogy remélem a várva várt Bastarz cb valami nagyon erős, Very Good szerű, állati beszívott cucc lesz
Oh és az EXO Unit Teaser, ami ASDFGHJKL
2016. október 31. 05:28
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Hát az utóbbi idők Pákdzsebom nótáit nem kajálja itt senki???? XDDDD Pedig mind pure sex as always
Mamának akar hívni, mert mindjárt babát csinálunk
Jay agyában szerintem még mindig nyár van
Ez meg olyan forró, hogy menten felgyullad tőle a tánctér, bár hiányzik nekem belőle Hoodyyyyyyyyyyy
Amúgy rég nem írtam már ide, a legfőbb oka az amúgy, hogy mostanában olyan langyoska nekem a kpop valahogy, van most ez a generáció- meg stílusváltás idol körökben, és mintha nem tudnák a színtéren eldönteni, hogy most mit akarnak stílus terén, a végeredmény meg többnyire so-so és semmilyen nekem, amire se partizni nem tudok, se vidámkodni, se chillkedni, se semmit. Kevés olyan új szám van, ami igazán tetszene, széles e határon a Blackpink volt az utóbbi időben az egyetlen, akiktől elámultam
Mamának akar hívni, mert mindjárt babát csinálunk
Jay agyában szerintem még mindig nyár van
Ez meg olyan forró, hogy menten felgyullad tőle a tánctér, bár hiányzik nekem belőle Hoodyyyyyyyyyyy
Amúgy rég nem írtam már ide, a legfőbb oka az amúgy, hogy mostanában olyan langyoska nekem a kpop valahogy, van most ez a generáció- meg stílusváltás idol körökben, és mintha nem tudnák a színtéren eldönteni, hogy most mit akarnak stílus terén, a végeredmény meg többnyire so-so és semmilyen nekem, amire se partizni nem tudok, se vidámkodni, se chillkedni, se semmit. Kevés olyan új szám van, ami igazán tetszene, széles e határon a Blackpink volt az utóbbi időben az egyetlen, akiktől elámultam
riri17
2016. november 16. 21:14
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
Én nem követem a srácokat, de hátha valaki van itt aki kedveli őket, ugyanis 2 napja comeback-eltek
Aztán, egy SHINee (nemkicsit) erősebb videóklipje. A 1 of 1 után elvesztettem a bizalmamat a srácokban, hiába imádom őket, annyira (mondjuk ki nyíltan...) sz*rra sikeredett az előző videóklip és dal, hogy borzalom
Nekem nagyon nem tetszett, ez viszont annál inkább.
Aztán JJCC japán comeback is volt. Én kikészültem
Na igen. VIXX-et sem látok kint... szóval megjelent a Kratos, az album gyönyörű, sizonyatosan jó lett. A videóhoz nem fűznék semmit, de a comeback stage-ek igazán... inkább +18-asak lettek
Ravi pedig... menjen a búsba, amiért ilyen alfahím lett...
És ha van itt még akit érdekel: A VIXX 3 mini albumát (Zelos, Hades, Kratos) egy újabb csomagolásban dobják ki, már elő lehet rendelni. Ez tartlamazza a 3 CD-t, illetve dvd-ket, amelyeken elég sok minden van, most fejből eszembe nem jut, de making filmek, a hologram üzenetek, ill. egy könyvjlező is jár a csomaghoz (ha jól emlékszem xD)
Na és akkor volt itt még:
B.A.P - Skydive - esküszöm ez a One Shot chapter 2. ISzonyatosan jó lett, szóvá is tettem, hogy nekem ez jobban tetszik, mint a Young, Wild and Free, valahogy sokkal... szívemhez szólóbb lett. és 10 perc tömény nyálcsorgatás...
BtoB - I'll be your man - imádom a srácokat. S egyre jobbak lesznek. Végre egy iszonyat jó szám. Már szükségük volt erre
Aztán van itt még egy Imfact comeback. Vegyes érzéseim vannak, viszont maga a dal nagyon jó lett. Semmi kivetni valóm nincs ,csak enyhén sokkolt, mivel a Lollipop-ban annyira kis cukik voltak, itt meg... vadállatok
(jó értelemben xD)
És még egy újabb hír: KNK Remain holnap. Nem tudom, ki mit tud róla, én azt olvastam, hogy nem lesz az albumhoz MV. Bár nem értem... engem kissé lesokkolt, de remélem nem igaz. Ha minden igaz, holnap kerül kiadásra az album, szóval én még azért imádokozom egy MV-ért.
Komolyan hírportálnak érzem most magam
Aztán, egy SHINee (nemkicsit) erősebb videóklipje. A 1 of 1 után elvesztettem a bizalmamat a srácokban, hiába imádom őket, annyira (mondjuk ki nyíltan...) sz*rra sikeredett az előző videóklip és dal, hogy borzalom
Aztán JJCC japán comeback is volt. Én kikészültem
Na igen. VIXX-et sem látok kint... szóval megjelent a Kratos, az album gyönyörű, sizonyatosan jó lett. A videóhoz nem fűznék semmit, de a comeback stage-ek igazán... inkább +18-asak lettek
És ha van itt még akit érdekel: A VIXX 3 mini albumát (Zelos, Hades, Kratos) egy újabb csomagolásban dobják ki, már elő lehet rendelni. Ez tartlamazza a 3 CD-t, illetve dvd-ket, amelyeken elég sok minden van, most fejből eszembe nem jut, de making filmek, a hologram üzenetek, ill. egy könyvjlező is jár a csomaghoz (ha jól emlékszem xD)
Na és akkor volt itt még:
B.A.P - Skydive - esküszöm ez a One Shot chapter 2. ISzonyatosan jó lett, szóvá is tettem, hogy nekem ez jobban tetszik, mint a Young, Wild and Free, valahogy sokkal... szívemhez szólóbb lett. és 10 perc tömény nyálcsorgatás...
BtoB - I'll be your man - imádom a srácokat. S egyre jobbak lesznek. Végre egy iszonyat jó szám. Már szükségük volt erre
Aztán van itt még egy Imfact comeback. Vegyes érzéseim vannak, viszont maga a dal nagyon jó lett. Semmi kivetni valóm nincs ,csak enyhén sokkolt, mivel a Lollipop-ban annyira kis cukik voltak, itt meg... vadállatok
És még egy újabb hír: KNK Remain holnap. Nem tudom, ki mit tud róla, én azt olvastam, hogy nem lesz az albumhoz MV. Bár nem értem... engem kissé lesokkolt, de remélem nem igaz. Ha minden igaz, holnap kerül kiadásra az album, szóval én még azért imádokozom egy MV-ért.
Komolyan hírportálnak érzem most magam
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.