Yoona szóló debüt. Hááát... őszintén megmondom, nem értem miért jó az SM-nek, hogy minden már csapatban debütált tagot szépen lassan szólóban is debütál, mert úgy látom mostanában erre összpontosítanak. Szeretem Yoonát, de most őszintén, én megkérdeztem magamtól, hogy "miért"?? Yoona inkább visual és táncos, de véleményem szerint a legrosszabb énekesek között van, nem is éneklési képességei miatt került be a csapatba. Nem mondom, hogy nem tud énekelni, de a szóló debüt nekem sok(k), ennyire pénzéhes lenne az SM, hogy ennyire tolják előre a tagokat?
K-pop rajongók topikja
2016. március 14. 14:35
Yoona szóló debüt. Hááát... őszintén megmondom, nem értem miért jó az SM-nek, hogy minden már csapatban debütált tagot szépen lassan szólóban is debütál, mert úgy látom mostanában erre összpontosítanak. Szeretem Yoonát, de most őszintén, én megkérdeztem magamtól, hogy "miért"?? Yoona inkább visual és táncos, de véleményem szerint a legrosszabb énekesek között van, nem is éneklési képességei miatt került be a csapatba. Nem mondom, hogy nem tud énekelni, de a szóló debüt nekem sok(k), ennyire pénzéhes lenne az SM, hogy ennyire tolják előre a tagokat?
2016. április 06. 17:22
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Sziasztok! Mivel most akadtam rá egy nemrégiben debütált fiúcsapatra, gondoltam mást is érdekelne, ha még nem hallott róluk. Nekem nagyon tetszik a dal és a klip is!
1 felhasználónak tetszik:
Angel
2016. április 09. 18:47
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
2016. április 27. 18:00
Remek kis dalokat hozott össze Jun Hyung és Davii
2016. május 30. 23:30
|
exoverdoseleech |
|
Néhány mostani cb
2016. június 08. 17:41
|
exoverdoseleech |
|
Pocok2001
2016. június 08. 19:06
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
De még hogy!
Egyébként egy KNK comeback is volt a közelmúltban
És nem tudom, hogy volt-e ide kirakva, de Lay is énekelt a STATION keretei közt
Egyébként egy KNK comeback is volt a közelmúltban
És nem tudom, hogy volt-e ide kirakva, de Lay is énekelt a STATION keretei közt
exoverdose
2016. június 24. 21:01
Nem tudom ki mennyire követi Taeyeon munkásságát, de ma jött ki az új klipje, amiben Dean is szerepel/énekel.
Szerintem nagyon jó lett, eddigi kedvencem tőle, nagyon tetszik a klip színvilága is.
Alig várom, hogy halljam az egész albumot.
BarbieFan
2016. június 27. 17:04
Idézet (Feline @ 2016.06.24. 21:01)
Nem tudom ki mennyire követi Taeyeon munkásságát, de ma jött ki az új klipje, amiben Dean is szerepel/énekel.
Szerintem nagyon jó lett, eddigi kedvencem tőle, nagyon tetszik a klip színvilága is.
Alig várom, hogy halljam az egész albumot.
2016. június 30. 14:59
Idézet (exoverdose @ 2016.04.06. 17:22)
Sziasztok! Mivel most akadtam rá egy nemrégiben debütált fiúcsapatra, gondoltam mást is érdekelne, ha még nem hallott róluk. Nekem nagyon tetszik a dal és a klip is!
pont pár napja hallgattam meg kíváncsiságból, nekem tetszik
egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de én kíváncsi vagyok a Black Pink-re (YG új lánybandája lesz). ha jól olvastam, júliusban debütálnak. kíváncsi vagyok, hogy YG papa mit hoz ki belőlük
exoverdose
2016. június 30. 17:31
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (kimyeochan @ 2016.06.30. 14:59)
egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de én kíváncsi vagyok a Black Pink-re (YG új lánybandája lesz). ha jól olvastam, júliusban debütálnak. kíváncsi vagyok, hogy YG papa mit hoz ki belőlük

mikor először megláttam a promoképeket, nem hittem el, őket már olyan régóta ígérgetik, szóval nagy elvárásaim vannak feléjük. bár a nevük annyira nem tetszik, régen PinkPunk lett volna, nem tudom melyik a rosszabb.
eredetileg 9en lettek volna, de szétszedték őket (pedig mondták, hogy nem lesz ismét 4 tagos lánycsapat
2016. június 30. 17:58
Idézet (riri17 @ 2016.06.30. 17:31)
mikor először megláttam a promoképeket, nem hittem el, őket már olyan régóta ígérgetik, szóval nagy elvárásaim vannak feléjük. bár a nevük annyira nem tetszik, régen PinkPunk lett volna, nem tudom melyik a rosszabb.
egyébként július végén debütálnak, Teddy a producere a debütálódaluknak, olyat is olvastam, hogy GD 2 dalt is adott nekik állítólag az albumukra.
eredetileg 9en lettek volna, de szétszedték őket (pedig mondták, hogy nem lesz ismét 4 tagos lánycsapat
), de állítólag a másik csapat is debütálni fog egyszer, de YGt ismerve nem a közeljövőben. 
Na, ezeket jó tudni, mert ilyen részletesen nem olvastam utánuk ^^" Hát ha jobban belegondolunk a csapatnévbe, talán a mostani egy fokkal jobb annál, amit terveztek. Nagyon remélem, hogy jók lesznek, főleg, ha már régóta tervbe vannak
2016. július 08. 02:00
|
exoverdoseleech |
|
2016. július 08. 03:54
|
exoverdoseleech |
|
2016. augusztus 02. 16:00
Sziasztok! A mai napon debütált egy új fiúcsapat, az Inx. Nem voltak bejelentve, csak kb. egy és fél hete, szóval lehet még nem hallottatok róla. Eredetileg tavaly (?) debütáltak volna más tagokkal, de az elmaradt. Szerintem nagyon jó kis debütöt hoztak össze, nagyon szép az MV és persze a tagok énekhangja is.
BarbieFan
2016. szeptember 22. 21:55
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
KI várja még rajtam kívül?
2016. szeptember 26. 12:29
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Nem tudom, ki legyek e akadva...
VIXX Fantasy comeback. Ráadásul a Dynamite-ot sem láttam sehol. Pedig mindkettő nagyon jó lett, főleg a Fantasy, és a Hades album meg a Zelos is önmagában is teljesen helyt álló.
Ráadásul japán comeback-jük is volt:
Aztán jött Taemin japán comebackje
Na meg:
Infinite
BtoB BLUE
és egy igazán ígéretes fiúcsapat debütje: MASC
Volt itt még Ravi mixtape is. Nem is egy. De a legújabb videóját kirakom
És ha valakit érdekel még ez a csapat: M.A.P6
Ja igen, és Agust D
És ha már BTS... (megtaláltam egyben...)
Valamint, ami érdekelne: valaki magyarázza már el nekem ezt az NCT végtelen tagú banda effektust. Erről lemaradtam
VIXX Fantasy comeback. Ráadásul a Dynamite-ot sem láttam sehol. Pedig mindkettő nagyon jó lett, főleg a Fantasy, és a Hades album meg a Zelos is önmagában is teljesen helyt álló.
Ráadásul japán comeback-jük is volt:
Aztán jött Taemin japán comebackje
Na meg:
Infinite
BtoB BLUE
és egy igazán ígéretes fiúcsapat debütje: MASC
Volt itt még Ravi mixtape is. Nem is egy. De a legújabb videóját kirakom
És ha valakit érdekel még ez a csapat: M.A.P6
Ja igen, és Agust D
És ha már BTS... (megtaláltam egyben...)
Valamint, ami érdekelne: valaki magyarázza már el nekem ezt az NCT végtelen tagú banda effektust. Erről lemaradtam
2016. szeptember 26. 12:40
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Ja, és hírek:
Nem tudom, van-e itt valaki aki szereti őket... az F.Cuz valószínűleg hamarosan feloszlik. Én nagyon kedvelem őket, nem tudom mi lesz velük ezután. Persze nem voltak túl aktívak sosem, de a feloszlás sem megoldás. Persze szerződés lejárta, meg tudom is én... de kicsit szívfacsaró, hogy rengeteg olyan banda, akik vagy frissen, és viszonylag sikeresen debütáltak egy-két éven belül feloszlik, vagy pedig évekig tevékenykedtek, és feloszlanak... (én például arról is csak hetekkel ezelőtt értesültem, hogy az A6P egy igazán nagyszerű debüt után feloszlik, a BTL-t is feloszlatták, és egyszerűen ezeket nem tudom hova tegyem érzelmileg. Egy szám alatt nem kötődik az ember a csapathoz, de visszavárja őket...
Nem tudom, van-e itt valaki aki szereti őket... az F.Cuz valószínűleg hamarosan feloszlik. Én nagyon kedvelem őket, nem tudom mi lesz velük ezután. Persze nem voltak túl aktívak sosem, de a feloszlás sem megoldás. Persze szerződés lejárta, meg tudom is én... de kicsit szívfacsaró, hogy rengeteg olyan banda, akik vagy frissen, és viszonylag sikeresen debütáltak egy-két éven belül feloszlik, vagy pedig évekig tevékenykedtek, és feloszlanak... (én például arról is csak hetekkel ezelőtt értesültem, hogy az A6P egy igazán nagyszerű debüt után feloszlik, a BTL-t is feloszlatták, és egyszerűen ezeket nem tudom hova tegyem érzelmileg. Egy szám alatt nem kötődik az ember a csapathoz, de visszavárja őket...
2016. szeptember 27. 09:27
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
Kijött...
A Fly-tól nem voltam elragadtatva, arról az albumról nem is hallgattam meg egyetlen számot sem. Ez viszonylag jó lett, a refrén nagyon tetszik, de mintha nem lenne a zenei alap összehangolva a srácok éneklésével...
A Fly-tól nem voltam elragadtatva, arról az albumról nem is hallgattam meg egyetlen számot sem. Ez viszonylag jó lett, a refrén nagyon tetszik, de mintha nem lenne a zenei alap összehangolva a srácok éneklésével...
2016. szeptember 27. 19:45
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (Angel @ 2016.09.26. 12:29)
(...) Valamint, ami érdekelne: valaki magyarázza már el nekem ezt az NCT végtelen tagú banda effektust. Erről lemaradtam 
Bár elmagyarázni nem tudom, mert én se nagyon vágom, de nekem mindig az AKB48 jut eszembe róluk.
Idézet (Angel @ 2016.09.27. 09:27)
Kijött...
Komolyan nem tetszett a Fly? Nekem arról az albumról a Fly mellett a FISH, a REWIND és a Beggin On My Knees dalok nagyon bejöttek.
-
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.